|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [Rover 620 sprzęgło brzeczenie]
Soap - Czw Gru 11, 2014 21:08 Temat postu: [Rover 620 sprzęgło brzeczenie] Witam. Moj problem polaga na tym iz podczas jazdy z pod maski wydobywa sie dziwne brzęczenie. na początku mi to nie przeszkadzało lecz z czasem dawalo sie we znaki,moje pierwsze skojarzenie jakies kabelek dostał sie gdzieś do wiatraka lecz przepatrzyłem wszystko i nic. Po paru dniach eksploatacji zauwazylem ze brzęczenie ustaje podczas wciśnięcia sprzęgła. następnie podczas jazdy tez ustępuje gdy bardziej dociskam sprzęgło ,najgorzej jest na 1,2,3 biuegu lecz nie zawe bo jak pisalem po mocniejszym docisniecu sprzęgła tego nie ma. co to moze byc? dodam ze sprzęgło jest do wymiany ale czy tylko ono? doradźcie mi jakie w mare dobre sprzęgło kupic i nie bardzo drogie.Auto kupilem nie dawno i mam jeszcze pare mniejszych usterek ale o nich opisze w najbladszym czasie sprzęgło najważniejsze. pozdrawiam
R.E.D. - Czw Gru 11, 2014 23:28
Soap napisał/a: | brzęczenie ustaje podczas wciśnięcia sprzęgła |
w takim przypadku czesto jest to lozysko oporowe, ale jak masz do wymiany sprzeglo, to po zrzuceniu skrzyni bedzie wiadomo
Soap - Pią Gru 12, 2014 16:48
Jeszcze mam jeden wydatek kur.. dzis na parkingu ktos mi obdarł tylni zderzak.. ile kosztuje malowanie w tarnowie orientuje się ktoś?
kruku_87 - Pią Gru 12, 2014 18:51
u mnie gosciu bierze 300 zl za element ale lakier wyglada jak ori wogóle nie widac roznicy a jaki kolor masz tego swojego pedzidla??
szoso - Pią Gru 12, 2014 20:53
Moderator szoso informuje
Soap ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
|
|