Zobacz temat - [R414] podlaczenie kompresora klimy

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R414] podlaczenie kompresora klimy

Wiesia92 - Sob Cze 06, 2015 11:53
Temat postu: [R414] podlaczenie kompresora klimy
Witam mam problem w moim R;p chodzi o to ze nabilem fajnie sobie klime ale sprezarka nie rusza po poszperaniu po bezpiecznikach znalazlem jeden spalony pod maska 30A oznaczony rysunkiem wiatraka w takim ala zbiorniczku po wymianie go na 30A zapalilem auto i szok klima zaczyna działac ale jest problem taki ze po chwili bezpiecznik sie przepala zauwazyłem ze to tylko wtedy jak auto przegazuje. i znowu poszperałem wkolo auta i wkdze ze kabelek z kompresora idzie do przodu auto tzn do zderzaka i wchodzi w wiazke z dwoma grubymi kablami chyba z wentylatorów prawdopodobnie wydaje mi sie ze ktos tam polaczył ten kabel byle tylko klima dzialala a to powoduje zbyt duze obciazenie i pali bezpiecznik i moje pytanie jest takie jak mam to prawidlowo podlaczyc dodam ze w tej czarnej puszcze mam tylko dwa przekaznikijak patrzy sie od lewej strony auta to dwa pierwsze mam tylko nie mam tego oznaczonego rysunkiem wiatraka w pojemniku.

Dodam ze chodzi mi o ta wtyczke co jest na górze kompresora i jest to tylko jeden kan=bel czerwony