|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214 Si] Problem z odpaleniem Pomocy Pilnie
Pchela2010 - Pon Cze 29, 2015 10:32 Temat postu: [R214 Si] Problem z odpaleniem Pomocy Pilnie Witam
Chciałem rano pojechać do Castoramy wsiadam do auta i pilot wogule przestał reagować i nie odcina ima. Nie było mnie 2 miesiące w domu i niedawno dopiero wróciłem. Wcześniej pilot został dany do regeneracji ponieważ jak mi domownicy powiedzieli ułamała się jedna kostką a mianowicie od otwierania, do wczoraj było wszystko ok a dziś auto stoi i nie mogę odpalić. Będę wdzięczny za szybka pomoc, ponieważ pilnie jest mi potrzebny samochód.
Przepraszam za błędy ale jestem świeżym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość
marekp90 - Pon Cze 29, 2015 12:03
Rozbierałeś kluczyk? Sprawdź czy wszystkie luty masz dobre
Pchela2010 - Pon Cze 29, 2015 12:22 Temat postu: [R214 Si] Problem z odpaleniem Pomocy Pilnie Będzie ktoś w stanie zaradzić mojemu problemowi?? Co mam zrobić w tej sytuacji??
sTERYD - Pon Cze 29, 2015 15:30
w jakiej sytuacji?
Pilot Ci nie działa, trzeba go naprawić, albo zaprogramować nowy.
Po co wstawiasz zdjęcia na których nic nie widać?
PS.: zainwestuj w słownik ortograficzny.
Pchela2010 - Pon Cze 29, 2015 15:42 Temat postu: [R214 Si] Problem z odpaleniem Pomocy Pilnie Robię zdjęcia takim sprzętem na jaki mnie stać, nie każdego w życiu na wszystko stać.
A odnośnie tematu to ile wyniósłby mnie kosz tego?
I czy bez tego 4 cyfrowego kodu można to wszystko obejść.
Proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem specjalistą w tych dziedzinach
Harry - Pon Cze 29, 2015 16:37
[quote]I czy bez tego 4 cyfrowego kodu można to wszystko obejść.
Proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem specjalistą w tych dziedzinach[/quote
kupujesz pilot o oznaczeniu takim jakim mas. Np. 3TXB, 3TXA i go przypisujesz do auta.
b) usuwasz immo.
c) jak będziesz przypisywał pilot to za pomocą T4 możesz odczytać kod immo. Czasami autocom odczytuje kod immo.
[ Dodano: Pon Cze 29, 2015 17:37 ]
auto nie chce odpalić, ponieważ??
rozrusznik kręci? czy cisza ? dioda gaśnie na wyświetlaczu ? jakie masz oznaczenie na pilocie ?
sTERYD - Pon Cze 29, 2015 17:17
Pchela2010, nie wiem jakim robisz sprzętem zdjęcia, nic mi do tego. Po prostu te co wrzuciłeś są nieostre i poza kolorkami nic nie wnoszą do Twojego wątku.
Chcesz szybkiej pomocy, a wcale nie ułatwiasz udzielenia Ci jej. Napisz chociaż skąd jesteś, żebyśmy mogli Cię pokierować w jakieś bardziej pomocne miejsce.
Odpowiedzi na Twoje pytania są już na forum więc łaskawie użyj szukajki.
Co do kosza, to nie wiem ile Cię wyniesie kosz. Pewnie zależy od kosza
Pchela2010 - Pon Cze 29, 2015 17:21
sorki ze się tak nie precyzyjnie wypowiadałem i dziękuje serdecznie za udzielenie pomocy, hmmm bliżej to Głogów, Leszno, Wschowa a następnie najbliżej to poznań
|
|