|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Spot we Wrocławiu - sobota, 14 lipca
emes - Nie Lip 08, 2007 17:43 Temat postu: Spot we Wrocławiu - sobota, 14 lipca Kolejny spot we Wrocławiu - sobota, 14 lipca, w formie takiej, jak ostatnio, czyli grill w Sielskiej Dolinie na Kiełczowie Dodam, że mamy już kilka chętnych osób
Co o tym myślicie?
arszenick - Nie Lip 08, 2007 19:45
no to jak mnie nic nie wypadnie to sie pisze. A co to "sielska dolina" bo chyba za krotko we Wrocławiu mieszkam aby wiedzieć?
walkie - Nie Lip 08, 2007 20:13
Sielska Dolina jest w Kiełczowie
arszenick - Nie Lip 08, 2007 21:11
ok - to juz wiem z pierwszego posta Ale co to jest - knajpa, restauracja czy łąka po ktorej bede mogł pobiegać w rajtuzach za balonikiem (rozmarzylem sie...)...?
Paul - Nie Lip 08, 2007 21:25
Ponieważ istnieje pewna szansa, że też się pojawię (o ile Wielkopolanina przyjmiecie ), to wdzięczny byłbym za jakieś dokładniejsze namiary na ów Kiełczów
arszenick - Nie Lip 08, 2007 21:28
To taka mala osada w zasadzie prawie we Wrocławiu. Wpisz w jakas internetową mape.
Brt - Nie Lip 08, 2007 21:29
Paul, na wylotówce na Wawę jest zakręt w prawo na Psie Pole, następnie jest kierunkowskaz na Liełczów, a dalej to nie wiem Można też pytać i szukać cmentarza, bo jest po drodze zaraz za Psim Polem M<yślę ,że ktośz Wroca zapoda mapkę z zaznaczonym miejscem spotu
Paul - Nie Lip 08, 2007 21:32
Brt napisał/a: | M<yślę ,że ktośz Wroca zapoda mapkę z zaznaczonym miejscem spotu |
OK, jakby co, to myślę że telefon + CB mi pomogą.
Na razie nie obecuję, że będę ale będę się starał
tian - Nie Lip 08, 2007 21:34
Paul napisał/a: | (o ile Wielkopolanina przyjmiecie ), |
Może sie tez uda przyjąć nie-wielkopolanina z wielkopolski
Już najwyższy czas z mojej strony sie pojawić (o ile można)
i mam nadzieje ze z wilczurkiem-miniaturką bardzo nie narozrabiamy
pozdry
mrd
emes - Nie Lip 08, 2007 22:06
Myślę że przyjmiemy każdego Roverkowicza
Postaram się opracować mapę dojazdu. Możliwe jest też spotkanie we Wrocławiu, a następnie wspólny wyjazd do Kiełczowa. To nie jest daleko, a droga nie jest też specjalnie trudna, chociaż ostatnio mieliśmy problemy, żeby tam trafić Ale pytając bez problemu można uzyskać odpowiednie informacje nawigacyjne
walkie - Pon Lip 09, 2007 07:19
Zapraszamy wszystkich!!!!
MaReK - Pon Lip 09, 2007 08:03
Eeee no zaraz. Byla mowa o 22
14 to na pewno nie przybedziemy
walkie - Pon Lip 09, 2007 08:12
22 to w Krakowie, 14 lipca jestesmy wszyscy we Wro, potem sie rozjezdzamy.
MaReK - Pon Lip 09, 2007 08:21
Aaaaaa... to my do Kraka wpadniemy chyba Od BRT zalezy
walkie - Pon Lip 09, 2007 08:28
No to Krk
Brt - Pon Lip 09, 2007 08:43
Ja 22 do Krk na 100% nie przybędę. Teraz do Wcka się postaram
MaReK - Pon Lip 09, 2007 08:45
Pytanie tylko kiedy do nas zamierzasz przybyc? Do wawki?
Brt - Pon Lip 09, 2007 08:51
do Wawki na 90% sroda 25.07, no chyba, że mi odbije to moze już we wtorek wieczorem ale raczej środa.
Paul - Pon Lip 09, 2007 09:23
Brt napisał/a: | do Wawki na 90% sroda 25.07, no chyba, że mi odbije to moze już we wtorek wieczorem ale raczej środa |
Bart, jedź we wtorek - razem pojedziemy Tylko że ja wracam zaraz
Brt - Pon Lip 09, 2007 10:04
ale Ty pewnie rano będziesz jechał, a ja jeśli już to ok. 17 start
piter34 - Pon Lip 09, 2007 10:05
walkie napisał/a: | No to Krk |
To może nowy wątek załóżcie?
MaReK - Pon Lip 09, 2007 10:15
To moze do Kraka podjedziemy
Jesli piter34 sie zgodzi, zebym przekroczyl progi Kraka
walkie - Pon Lip 09, 2007 10:23
Ja sie zgadzam, to moje miasto tez
Urodzilam sie tam!
resza - Pon Lip 09, 2007 10:54
Czesc.
Postaram sie przyjechac na spotkanie roverkow tylko napiszcie gdzie to jest dokladnie i o ktorej sie zaczyna.
orson - Pon Lip 09, 2007 11:27
OKi bo sie zaczyna bajzel robic - ustalmy godzine i miejsce spotkania w jakims pkt we Wroclawiu wszystkich chetnych - pozniej po zebraniu sie w sobie ruszymy do pkt docelowego (proponuje wziasc pod uwage ewentualne zakupy potrzebne na grilla)
Pozdrawiam
walkie - Pon Lip 09, 2007 11:33
Godzina 14 na Placu Solnym? Bede po egzaminach juz wtedy.
emes - Pon Lip 09, 2007 12:03
Na Placu Solnym może być problem z większą liczbą miejsc do parkowania, a znając nas, to w 5 minut się wszyscy nie zjedziemy
Może ta stacja benzynowa obok Korony, jak się wyjeżdża w stronę Warszawy to jest po prawej stronie, zaraz przy zjeździe do Korony, co o tym myślicie? ZTCP to walkie kończy o 13:00, więc żeby mogła się spokojnie przebrać i dojechać w proponowane miejsce, to możemy się umówić o 14:00 lub 14:30. Co o tym myślicie?
walkie - Pon Lip 09, 2007 12:32
jeśli tam to 14:30 najwcześniej
Ogrzyk - Pon Lip 09, 2007 13:44
emes napisał/a: | Myślę że przyjmiemy każdego Roverkowicza |
Witam,jak widze przyjmujecie każdego roverkowicza!! może i ja bym mógł wpaść do Kiełczowa??
walkie - Pon Lip 09, 2007 13:45
No pewnie
Ogrzyk - Pon Lip 09, 2007 13:47
ok dzięki,teraz nie mam wyjscia musze przyjechać
walkie - Pon Lip 09, 2007 14:04
ano
tian - Pon Lip 09, 2007 16:41
Cytat: | Witam,jak widze przyjmujecie każdego roverkowicza!! może i ja bym mógł wpaść do Kiełczowa?? |
No to może sie uda i razem wyjedziemy
Widzę że południowa wlkp sie nieco rozkręca ostatnio nawet ZR widziałem koło "chińczyka"
pozdry
mrd
walkie - Pon Lip 09, 2007 17:04
Chodzcie, jedzcie pobijmy rekord ilościowy spotu lokalnego
emes - Pon Lip 09, 2007 20:00
Widzę, że będzie kilka nowych osób Więc ustalamy miejsce spotkania na stacji benzynowej, przy wyjeździe na Warszawę, obok zjazdu do Korony, o 14:30. Mogę też podać mój numer telefonu, jeżeli ktoś chce, to proszę o PM. Jeżeli będą problemy z dojazdem, chętnie pomogę i przyjadę po Was tam, gdzie będzie Wam wygodniej i zabiorę Was do miejsca spotkania
Ogrzyk - Pon Lip 09, 2007 20:01
mrd napisał/a: | No to może sie uda i razem wyjedziemy |
dlaczeo by nie.dogadamy sie gdzie i o której wyjazd i mozemy jechac!!
emes - Pon Lip 09, 2007 20:32
Zrobiłem mapę dojazdu do miejsca spotkania Dla jadących od Warszawy, jak już wjedziecie do Wrocławia, to trzymajcie się raczej prawego pasa, trzeba zjechać w prawo do centrum handlowego Korona, co zaznaczyłem na mapie Po ominięciu stacji Orlen, przejeżdżacie przez rondo i skręcacie w prawo, kierunek Warszawa. Po przejechaniu przez wiadukt skręcacie w prawo, będziecie widzieli stację benzynową, na której się spotykamy Nie wiem, czy mój opis jest wystarczający, jeżeli nie, wystarczy, że dacie znać i wyjadę po Was na parking przy centrum handlowym Korona, albo w inne wybrane przez Was miejsce
Brt - Pon Lip 09, 2007 20:44
Ja bym jeszcze prosił o wskazanie "sielskiej doliny" bo na miejsce spotkania na 100% nie zdążę. I przy okazji: kto mnie przyjmie na nocleg bo już mi się wracać nie będzie chciało Śpiwór wezmę, potrzebuję ino kawałek łóżka, podłogi, wolną wannę itp Jak nie będzie padało to balkon też wchodzi w grę
kitka - Pon Lip 09, 2007 20:49
witam witam. widze,ze spotkanie sie szykuje. niestety mam zajeta sobote ale nastepnym razem postaram sie dołączyc, szczegolnie, ze do "sielskiej zagrody" daleko nie mam pozdrawiam i oby pogoda Wam dopisala
ossa - Pon Lip 09, 2007 20:58
też bym przyjechał ale nie wiem, czy do soboty moja 620-tka będzie zreanimowana - ech te sprzęgło ... ale teraz przynajmniej jest w dobrych rękach. Być może jak się uda to wpadnę na chwilkę ... w każdym razie życzę miłego spotkanka
emes - Pon Lip 09, 2007 21:08
Brt napisał/a: | I przy okazji: kto mnie przyjmie na nocleg bo już mi się wracać nie będzie chciało Śpiwór wezmę, potrzebuję ino kawałek łóżka, podłogi |
Nie przejmuj się noclegiem, coś wymyślimy Jeżeli chodzi o dojazd do Sielskiej Doliny, zrobię osobną mapę, albo po prostu wyjadę po Ciebie
kitka napisał/a: | niestety mam zajeta sobote |
Pomyśl jeszcze o tym Może uda Ci się przyjechać, chociaż na chwilę? W końcu nie masz daleko
ZTCP to przyjedzie też Tomaszi, więc jak coś, to mogę podjechać też w okolice A4, żeby przeprowadzić Was przez Wrocław
kitka - Pon Lip 09, 2007 21:17
zobaczymy jak mi sie uda zalatwic sprawy. jesli nie w sobote, to nastepnym razem... moze do tego czasu uda mi sie cos z tym czerwonym lusterkiem zrobic hehe. ach i w koncu klima mi dziala juppppi tydzien byl u mechanika, ale oplacalo sie
emes - Pon Lip 09, 2007 21:19
kitka napisał/a: | moze do tego czasu uda mi sie cos z tym czerwonym lusterkiem zrobic |
Przyjedź z czerwonym lusterkiem
Ja będę z wgniecionym błotnikiem i się nie przejmuję
Brt - Pon Lip 09, 2007 21:22
emes walnij mapkę a ja trafię luuzik nie będę Cię fatygował, są bardziej potrzebujący jeśli chodzi o dojazd
emes - Pon Lip 09, 2007 21:25
Brt napisał/a: | emes walnij mapkę a ja trafię luuzik |
Mapa będzie taka w formie rajdowej, czyli za sklepem na dużym skrzyżowaniu w prawo, na następnym skrzyżowaniu prosto i na końcu drogi w prawo Ale po rajdzie w Jachrance masz już doświadczenie, więc trafisz bez problemów
walkie - Pon Lip 09, 2007 21:25
1. czy możemy przesunąć godzinę o 30 minut? na 15 pod koroną, 14:30 może byc u nas, Tomaszi bedzie mial latwy dojazd i zrobimy przejazd przez miasto.
2. Brt nie ma problemu, spac mozesz u nas
tommyyogi - Pon Lip 09, 2007 21:26
Niooo widze ze elita wroclawska sie powieksza. Jak sie wszyscy Nowi pojawia to zagramy w siatke Ja bede na 100 % jak zawsze.
Pozdrawiam
emes - Pon Lip 09, 2007 21:27
Jeżeli chodzi o mnie, to możemy się spotkać o 15:00. Miejsce spotkania dla mnie jest dowolne, może zrobimy tak, że odbiorę przyjezdnych i przyjedziemy do Was, walkie? Dzięki temu będziemy mogli zrobić sobie przejazd przez miasto
tommyyogi20 napisał/a: | Ja bede na 100 % jak zawsze |
Zastanawiałem się, kogo brakuje, jeżeli chodzi o posty w tym temacie
Brt - Pon Lip 09, 2007 21:29
THX Walkie Emes może być też w formie "rajdowej" tylko mojego pilota nie będzie a może jednak
walkie - Pon Lip 09, 2007 21:29
Emes, ok
emes - Pon Lip 09, 2007 21:31
Zrobiło się małe zamieszanie, trzeba ustalić konkrety Pozwólmy się wypowiedzieć osobom, które będą przyjezdne, czy pasuje im spotkanie o 14:00 lub 14:30, przejazd do walkie i orsona, a następnie parada przez miasto i wyjazd do Kiełczowa
Paul - Pon Lip 09, 2007 21:31
Tylko bez pilota Bart pojedzie. Ja też, o ile przyjadę
Jak dla mnie to 15.00 lepsza będzie , ale nie oglądajcie się na mnie, bo na razie to 80% tylko
tian - Pon Lip 09, 2007 21:39
Mnie pasi. (14 czy też 14.30)
Do Wrocka mam ok. godzinki (z groszkiem) wiec czy wyjadę o 13 czy 13.20 różnicy nie robi:]
Póki co jestem na 99% (ten 1% zostawiam na nieprzewidziane sytuacje)
emes - Pon Lip 09, 2007 21:45
Podsumowując, jeżeli chodzi o sobotę to są 2 opcje
Opcja 1: spotykamy się wszyscy o 15:00 na stacji benzynowej, zaznaczonej na mapie i jedziemy do Kiełczowa.
Opcja 2: spotykamy się wszyscy o 14:30 u walkie i robimy sobie przejazd przez miasto w kierunku Kiełczowa. Dodam też, że będziemy przejeżdżali obok tej samej stacji benzynowej, więc jeżeli ktoś się spóźni, to możemy go zabrać na grilla w drodze do Kiełczowa. Jeżeli zdecydujemy się na ten wariant, to mogę pomóc i odebrać przyjezdnych z miejsca, które ustalimy, może to być wlot do Wrocławia
Ogrzyk - Pon Lip 09, 2007 22:39
O której godzinie to dla mnie jest obojętnie.a co do miejsca spotkania,to bardziej by mi pasowało na tej stacji benzynowej bo wiem gdzie ona jest(wg mapy hehe).Opcja druga nie pasuje mi zabardzo bo nie wiem gdzie mieszka Walkie,ale jak chcecie to możecie i tam się spotkać, a mnie zabierzecie tak jak napisałeś emes z tej stacji benzynowej!!
tommyyogi - Pon Lip 09, 2007 22:55
Oki Ogrzyk zabierzemy Cie. Ale w razie czego podaj swoj nr komorki i jak cos to bedziemy dzwonic.
Pozdrawiam
tian - Pon Lip 09, 2007 22:56
Ogrzyk, Zawsze możemy przyjechać nieco wcześniej, emes wpadłby po nas, a potem spacer ulicami Wrocka po koleżankę Justynę i na trawkę
pozdry
mrd
Vit0 - Wto Lip 10, 2007 10:17
emes napisał/a: | Zastanawiałem się, kogo brakuje, jeżeli chodzi o posty w tym temacie |
mnie
kurcze widze, ze ruch sie ogromny generuje w weekendy tutaj na forum
ja niestety dopiero dzisiaj mam dostep do netu i nadrabiam zaleglosci z forum... jeszcze tylko 800 postow
Niestety wracajac wczoraj z wesela kumpla mialem na mokrym rondzie hamowanie z zablokowaniem kol i pelnym delikatnym kontaktem z autem przede mna Mam lekko pogruchotany przod auta i musze je w najblizszym czasie reanimowac, wiec nie jestem pewien jak bedzie wygladac moja sobota.
Jesli macie namiary na dobrego kogos od tych spraw to dajcie prosze znac. Tommyyogi Ty masz doswiadczenie to moze daj mi jakis namiar. Czy z takim czyms to do Gawina?
Pomocy !
Paul - Sro Lip 11, 2007 19:43
Prawdopodobieństwo mojej obecności wzrosło do 95%
Dajcie cynk, co zabrać do wspólnego 'kotła'
tian - Sro Lip 11, 2007 22:22
Vit0 napisał/a: | mnie | zawsze można Cie zabrać nie koniecznie musisz jechać swoim mój ma troszke wolnegio miejsca tylko będziesz musiał głaskać mojego pieska bo Ci spokoju nie da
więc do zo-ba pogoda sie pomału wyrabia
pozdry
mrd
Paul - Sro Lip 11, 2007 22:25
Qrcze, to tam więcej psów będzie To swojego lepiej nie biorę
tian - Sro Lip 11, 2007 22:34
Ja nie mam wyboru muszę zabrać piesę,
Ale spoko, niech tez mają coś z życia pobiegają zmęczą się i pójdą spać
Brt - Sro Lip 11, 2007 22:36
Paul lepiej nie bierz, bo po spocie mógłby tylko jeden zostać
emes czekam na mapkę z zaznaczoną "doliną"
Paul - Sro Lip 11, 2007 22:53
Brt napisał/a: | bo po spocie mógłby tylko jeden zostać |
Pytanie: który?
mrd, jakiego masz psa?
tian - Sro Lip 11, 2007 23:02
Paul napisał/a: | mrd, jakiego masz psa? |
wilczórka miniaturke
raczej nie należy do psiaków obronnych
więcej szczeka a później sie domaga pieszczot
Paul - Sro Lip 11, 2007 23:09
mrd napisał/a: | wilczórka miniaturke |
No to już wiem, który by został
Moja, to wilczyca NIE-miniaturka
tian - Sro Lip 11, 2007 23:15
To weź będzie co pogłaskać a może sie zaprzyjaźnią?
Ja postaram sie wziąć "małe" co nieco na kuleczki BB 6mm:)
więc troszkę puszek alu się przyda
Paul - Sro Lip 11, 2007 23:28
mrd napisał/a: | a może sie zaprzyjaźnią? |
Na to nie można liczyć - ten mój nie toleruje innych psów
Tomaszi - Czw Lip 12, 2007 00:34
ALE KISZKA i tyle mnie widziano, a już nie wspomnę o banerze
jestem zmuszony odpuścić sobie ten spocik i kolejny w kraku i mam nadzieję załapać się na jakiś kolejny. w kraku mnie nie będzie bo wesele ziomka, będę tańcował, żarł i pił.
no i ten spocik pod wrockiem... łeee taką miałem chętkę a tu nydyrydy tym razem będę pewnie tylko łykał wodę piekielną na jego kawalerskim, ale muszę być bo chop się jeszcze gotów obrazić, no i kawalerskie tylko raz (oby), a z wami drodzy roverkowicze i roverkowiczki na pewno jeszcze załapię się na jakiś spocik.
supcio zabawy, wypijcie moje zdrówko (kierowcy niech nie piją), a moją kiełbaskę oddajcie tym psiakom od Paula i mrd
emes - Czw Lip 12, 2007 08:26
Paul napisał/a: | To swojego lepiej nie biorę |
Lepiej nie bierz, bo ja też mam teraz psa w domu Nie zabiorę go na grilla, żeby było bezpieczniej
Brt napisał/a: | emes czekam na mapkę z zaznaczoną "doliną" |
Dzisiaj zrobię tą mapę, mam trochę więcej wolnego czasu w pracy
Tomaszi napisał/a: | i tyle mnie widziano, a już nie wspomnę o banerze |
Może uda się przełożyć ten wieczór kawalerski? Albo zabierz kolegów na grilla do Wrocławia
Brt - Czw Lip 12, 2007 09:14
emes napisał/a: | mam trochę więcej wolnego czasu w pracy |
szczęściarz
i no własnie jak tam wygląda sprawa z wałówką?? każdy bierze coś do "kotła" jak to Paul pięknie ujął??
walkie - Czw Lip 12, 2007 09:17
chyba tak, albo wybierzemy sie na wspolne zakupy
bedzie trzeba kielbachy, miesa kupic. moze jakies warzywka picie. chleb, sztuce plastikowe, sosy.
emes - Czw Lip 12, 2007 09:19
Proponuję, żeby każdy przyjechał już przygotowany do grilla Wszyscy zabiorą sobie coś do jedzenia i do picia, a później będziemy się dzielić Będzie nas trochę, więc nie ma sensu tracić czasu na zakupy
walkie - Czw Lip 12, 2007 09:24
A potem ktos bedzie chcial czyjes mieso?
emes - Czw Lip 12, 2007 09:30
Zrobiłem mapę dojazdu do Sielskiej Zagrody od zjazdu na Psie Pole z drogi na Warszawę.
Jeżeli nie jest wystarczająca, mogę też dodać mapę dojazdu do zjazdu na Psie Pole z drogi na Warszawę
Czy ktoś jest zainteresowany przejazdem z miejsca spotkania do walkie? Bo nie wiem, czy mam jechać odebrać osoby, które nas odwiedzą Poza tym, Paul Ciebie też mogę odebrać, ale nie wiem, od której strony wjeżdżasz do Wrocławia.
Póki co plan jest taki, że spotykamy się o 15:00 na stacji benzynowej w kierunku Warszawy, zgodnie z pierwszą mapą Chętni mogą przyjechać do walkie o 14:30 i zrobimy wspólny przejazd przez miasto do Kiełczowa Proponuję, żeby każdy przyjechał z jedzeniem i piciem
Vit0 - Czw Lip 12, 2007 09:39
mrd napisał/a: | awsze można Cie zabrać nie koniecznie musisz jechać swoim mój ma troszke wolnegio miejsca |
dzieki, ale po lekkiej kosmetyce na parkingu - podgiecie zderzaka i korekta maski stwierdzam, ze moje auto nie wyglada na bite, tylko na auto z bad lookiem wiec jezdzic sie da i mozemy z Ania jechac sami - nie ma problemu. Jeszcze tylko musze sie upewnic, ze uda nam sie wszystko co mamy jeszcze do zrobienia dopiac na ostatni guzik to bedziemy wolni w sobote i sie pojawimy.
Dobrze doczytalem ze spotkanie na orlenie pod korona o 15.00 czy sa jakies zmiany?
walkie - Czw Lip 12, 2007 09:47
http://www.sielska-zagroda.pl/kontakt.php
zeby wszystkim bylo latwiej
Paul - Czw Lip 12, 2007 09:47
emes napisał/a: | Poza tym, Paul Ciebie też mogę odebrać, ale nie wiem, od której strony wjeżdżasz do Wrocławia. |
Wielkie dzięki Wjadę od Poznania, ale sam trafię (ew. przy pomocy Jadźki - już ją przesłuchałem i wie gdzie to jest ).
emes - Czw Lip 12, 2007 10:10
walkie napisał/a: | http://www.sielska-zagroda.pl/kontakt.php
zeby wszystkim bylo latwiej |
Ale tam jest tylko opis Pamiętasz, jak nam ten opis ułatwił znalezienie Sielskiej Zagrody ostatnim razem? Ale polecam obejrzenie całej strony, może więcej Roverkowiczek oraz Roverkowiczów zdecyduje się przyjechać na grilla w sobotę
walkie - Czw Lip 12, 2007 10:37
Emes, przewin w dol, jest mapa.
emes - Czw Lip 12, 2007 10:42
walkie napisał/a: | Emes, przewin w dol, jest mapa |
Chyba ta mapa, którą zrobiłem jest lepsza Walkie, masz jeszcze pimpusia w profilu?
Brt - Czw Lip 12, 2007 10:46
pimpuś zostanie forever
[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 11:49 am ]
hmmm obejrzałem i stywierdziłem, że trzeba wziąć sportowe buty i piłkę do siatki
emes - Czw Lip 12, 2007 10:51
Brt napisał/a: | że trzeba wziąć sportowe buty i piłkę do siatki |
Dokładnie tak, jeżeli możesz, to zabierz piłkę
walkie - Czw Lip 12, 2007 10:58
emes napisał/a: | Walkie, masz jeszcze pimpusia w profilu? |
no wiem, myslisz ze zniknie jak go sprzedałam, mylisz sie
Brt napisał/a: | pimpuś zostanie forever |
otoz to
Wczoraj nawet jak bylam u Gawina, siedzielismy sobie na drewnianych skrzyniach z tylu warsztatu i jaralismy fajki to zaczal sie wyrazac juz nie czerwona 200 a Pimpek Az mi sie zal mojego czerwonego skarba zrobilo.
emes - Czw Lip 12, 2007 11:25
walkie napisał/a: | jak bylam u Gawina, siedzielismy sobie na drewnianych skrzyniach z tylu warsztatu i jaralismy fajki to zaczal sie wyrazac juz nie czerwona 200 a Pimpek |
Jak z nim rozmawiałem to nigdy nie mówił czerwona 200, zawsze nazywał Waszego Roverka pimpek
walkie - Czw Lip 12, 2007 11:30
chliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
mam doła.
novy24 - Czw Lip 12, 2007 13:32
Chętnie bym się z wami spotkał - z tego co czytam zapowiada się "nieźle". Niestety akurat w ta sobotę pracuje do godz 20 a do Wrocka mam jakieś 100km. Myślę ze następnym razem dam rade. Życze udanej imprezki:)
tian - Czw Lip 12, 2007 18:14
Jako ze z Ogrzykiem jesteśmy z jednej mieściny więc przyjedziemy razem.
wiec kolo 14,30 planujemy być na stacji.
Na grill będę przygotowany. A jak z wunglem ze tak zapytam?
Zapytuje bo nie wiem jak wygląda sprawa już na miejscu.
emes - Pią Lip 13, 2007 12:38
mrd napisał/a: | Jako ze z Ogrzykiem jesteśmy z jednej mieściny więc przyjedziemy razem |
Przyjedziecie jednym Roverkiem?
mrd napisał/a: | wiec kolo 14,30 planujemy być na stacji |
To w takim razie przyjadę na stację benzynową o 14:30 i poczekam na Was w miejscu spotkania
mrd napisał/a: | Na grill będę przygotowany |
To w porządku, umówiliśmy się, że każdy przyjedzie już przygotowany, żebyśmy nie tracili czasu
mrd napisał/a: | A jak z wunglem ze tak zapytam? |
Myślę że wystarczy ten, który mamy. Dzisiaj jeszcze sprawdzę, ile mamy węgla i najwyżej dokupię
mrd napisał/a: | Zapytuje bo nie wiem jak wygląda sprawa już na miejscu |
Trzeba tylko zapłacić 5 PLN od osoby przy wjeździe.
walkie - Pią Lip 13, 2007 12:45
Czy mozemy sporzadzic liste obecnosci?
emes - Pią Lip 13, 2007 13:01
walkie napisał/a: | Czy mozemy sporzadzic liste obecnosci? |
Myślę że tak ZTCW to:
- arszenick - obecność jeszcze nie potwierdzona,
- resza - obecność zadeklarowana,
- mrd - obecność potwierdzona,
- Ogrzyk - obecność potwierdzona,
- kitka - być może przyjedzie,
- Ossa - być może przyjedzie,
- tommyyogi20 - obecność potwierdzona,
- Vit0 z przyszłą żoną - obecność potwierdzona
- walkie z orsonem - obecność potwierdzona,
- emes - obecność potwierdzona,
- Brt - obecność potwierdzona,
- Gawin z przyszłą żoną - być może przyjedzie,
- Paul - obecność potwierdzona.
Zadzwonię jeszcze do Agaty
Nie jestem pewien, czy wymieniłem wszystkich Ale wychodzi na to, że przyjedzie sporo osób
Paul - Pią Lip 13, 2007 13:22
emes napisał/a: | - Paul - będzie na 95% |
Już na 105% (chyba, że nie dożyję, ale to siła wyższa )
emes - Pią Lip 13, 2007 13:25
Paul napisał/a: | Już na 105% |
To w takim razie już poprawiłem listę obecności Tak przy okazji, zabierasz psa?
Paul - Pią Lip 13, 2007 13:33
emes napisał/a: | Tak przy okazji, zabierasz psa? |
Nie, na szczęście załatwiłem mu opiekę. Inaczej mogłoby się źle skończyć dla innych zwierzaków
Bydle jedno, dla zwierząt jest niebezpieczne a dla ludzi tylko o tyle, że może zalizać na śmierć
Ogrzyk - Pią Lip 13, 2007 13:38
emes napisał/a: | Przyjedziecie jednym Roverkiem? |
nie, każdy swoim przyjedzie
emes napisał/a: | To w takim razie przyjadę na stację benzynową o 14:30 i poczekam na Was w miejscu spotkania |
czasami możemy się spóźnić do pół godzinki!
emes napisał/a: | umówiliśmy się, że każdy przyjedzie już przygotowany, żebyśmy nie tracili czasu |
OK
emes - Pią Lip 13, 2007 13:42
Ogrzyk napisał/a: | czasami możemy się spóźnić do pół godzinki! |
To my też pojawimy się około 15:00 w miejscu spotkania
tian - Pią Lip 13, 2007 15:44
Cytat: | Przyjedziecie jednym Roverkiem? |
Ja jadę jednym i Ogrzyk jedzie jednym
więc jedziemy po jednym
Właśnie - Ogrzyk może brata zmolestuj niech też przyjedzie
pozdry
mrd
ps. uciekam na siatkę - pokrzyczeć
tommyyogi - Pią Lip 13, 2007 16:05
ELO ELO napisalem jeszcze wiadomosc o spocie do Tymka moze tez wpadnie. A z tego co widze to mamy dwie pelne druzyny do siatki. Chyba dzis pojade do tesco kupie pilke
Do zobaczenia jutro
Ogrzyk - Pią Lip 13, 2007 16:37
mrd napisał/a: | Właśnie - Ogrzyk może brata zmolestuj niech też przyjedzie |
mój brat odpada
Patrze teraz tak na pogode i umnie teraz pada,nie wiem jak u was?mam nadzieje że jutro będzie dużo lepiej!
Paul - Pią Lip 13, 2007 16:46
U mnie też było oberwanie chmury (na szczęście krótkie)
Panie Prezesie, prosimy użyć wpływów wszelkich i załatwić ładną pogodę na jutro
tommyyogi - Pią Lip 13, 2007 16:47
Jutro ma byc w wrocku 30 stopni i sloneczko. wiec nie zapomnijcie o stroju bikini i olejkach
walkie - Pią Lip 13, 2007 18:49
Stroj kupiony, pamietasz tommy hehehe?
Pilke zalatwic nalezy bo pogoda juz zaklepana
Mnie dzis zlalo jak podjechalam do Gawina :<
Paul - Pią Lip 13, 2007 18:57
Hmmmm, tyle luda ma być a jak z grilem? Jkaiś przemysłowy tam jest, czy każdy swój ma przytargać?
walkie - Pią Lip 13, 2007 18:57
Grill jest u Emesa w garazu
Paul - Pią Lip 13, 2007 19:05
Tylko czy dość duży?
Ja już nic nie jem od obiadu dzisiaj, na konto tego grila
walkie - Pią Lip 13, 2007 19:18
No taki zwykly grill
arszenick - Pią Lip 13, 2007 21:57
bede na 99% o 15 na stacji. No chyba ze mnie robota zasypie ale na razie daje rade. Jest tez mozliwosc ze dojade bezposrednio do sielskiej nieco pozniej. Jakby co to mam telefon do człowieka ktory na gg ma nick YoGi ale jak sie nazywa na forum to nie wiem
resza - Pią Lip 13, 2007 22:25
siema,\\
Sorki ale nie dam rady wpasc ale obiecuje ze nastepnym razem bede
bawcie sie dobrze i do nastepnego razu:)
walkie - Pią Lip 13, 2007 22:43
arszenick napisał/a: | tory na gg ma nick YoGi |
tommyyogi20
Tymek - Pią Lip 13, 2007 22:44
Potwierdzam swoją obecność. Dziękuje komuś kto mi na gg napisał bo znowu bym przeoczył.
walkie - Pią Lip 13, 2007 22:46
właśnie tommiemu
Ty zaglądaj na forum częściej
Vit0 - Sob Lip 14, 2007 10:19
Ja nie wypakowalem grilla od zlotu w wawie, wiec na bank bede mial grilla i reszte wegla
Gdyby mnie nie bylo o 15.00 na orlenie pod korona to pusccie mnie strzalke, bo bede w koronie w szale zakupuff
Jesli cos trzeba jeszcze zakupic to dajcie znac SMSem, bo juz dzisiaj na forum chyba nie zagladne.
Do zobaczenia
Paul - Sob Lip 14, 2007 11:15
No, to ja lecę do Wrocka
walkie - Sob Lip 14, 2007 21:54
Dzięki wszystkim za liczne przybycie
W sumie było 10 roverków i 2 rowery. Razem nas bylo 15 osob. Bylo bossssssssko. Dziekujemy za przybycie i zapraszamy ponownie
tian - Sob Lip 14, 2007 22:27
W imieniu Fioli, wszędobylskiej Poli szkRabka i moim skromnym
z tego miejsca (pozycja siedząca ) pragnę podziękować za wspaniałą atmosferę.
Aż tak mi sie spodobało że prawie pojechałem z ekipą balować we Wrocku
Dzięki za wskazówki. Dojechaliśmy cali (troszkę mi Ogrzyk uciekł )
Wznoszę toast za zdrowie licznie przybyłych jak i tych którzy nie mogli.
Fotki zapodam jutro bo dziś już wiele z wrażenia nie uczynię
pozdrawiamy
Fiola, Pola i mrd
PS.Mam nadzieje ze ekspozycja mojego nagiego torsu nikogo nie przyprawiła o ....
zawał serca cóż poradzę ze natura obdarzyła mnie takimi walorami
MaReK - Sob Lip 14, 2007 22:30
mrd napisał/a: | Mam nadzieje ze ekspozycja mojego nagiego torsu nikogo nie przyprawiła o ....
zawał serca c |
Kto to pisal? Fiola, Pola czy mrd ?
tian - Sob Lip 14, 2007 22:41
MaReK napisał/a: | Kto to pisal? Fiola, Pola czy mrd ? |
"łubu dubu ..... "
to byłem ja mrd
MaReK - Sob Lip 14, 2007 22:43
Szzzkodddaa
Bo juz sie slinilem na zdjecia (Zart)
Ogrzyk - Sob Lip 14, 2007 22:47
mrd napisał/a: | (troszkę mi Ogrzyk uciekł |
hehe,ja tylko pojechałem prosto do domu.
walkie napisał/a: | Dzięki wszystkim za liczne przybycie |
Również chciałem podziękować za to spotkanko.było bardzo fajnie.spewnością wybiore sie na nastepny spocik!!
tian - Sob Lip 14, 2007 22:51
MaReK napisał/a: | Szzzkodddaa
Bo juz sie slinilem na zdjecia (Zart) |
No co Ty , tytuszki mojego psiaka byś chciał oglądać? ... no no no
MaReK - Sob Lip 14, 2007 22:53
Zoofilia tez w modzie ostatnio
arszenick - Nie Lip 15, 2007 12:12
To kiedy "nastepny raz"? Tem razem wezmę żone z "zawartoscią".
tommyyogi - Nie Lip 15, 2007 12:31
<czesio> DZIEEEEEENDOOOOBRYYYY <czesio>
Dzieki wszystkim roverkowiczż i rowerowiczż za przybycie. Mam nadzieje ze nastepny raz tez bedzie taki fajny. POzcdo
<czesio> CZESIOOOO LUUUBI FAAAJNE IMPREEEZY <czesio>
<czesio> DDDOOOOOOOWIDZEEEENIAAA<czesio>
Paul - Nie Lip 15, 2007 18:10
Ja też dziękuję wszystkim przybyłym za świetną atmosferę i wspaniały wypoczynek na łonie "Sielskiej Doliny".
Szczególne podziękowania dla Walkie i Orsona za gościnne przyjęcie 'innostrańca' i zapewnienie dachu nad głową
walkie - Nie Lip 15, 2007 20:24
Paul, Ciebie to zawsze ) tak samo BRT....slodko wygladaliscie spiac na jednym lozeczku
Paul - Nie Lip 15, 2007 20:28
walkie napisał/a: | Paul, Ciebie to zawsze |
Dzięki, to miło z Waszej strony
walkie napisał/a: | slodko wygladaliscie spiac na jednym lozeczku |
Tylko żadne takie, proszę
walkie - Nie Lip 15, 2007 20:47
Paul napisał/a: | slodko wygladaliscie spiac na jednym lozeczku
Tylko żadne takie, proszę |
No przeciez sobie tego nie wymyslilam
Paul - Nie Lip 15, 2007 20:57
Dobra, dobra
Brt - Nie Lip 15, 2007 21:38
Ja się po prostu dołączę do podziękowań i za "Sielską", za pierwszy mecz klubowej siatkówki i za nocleg + miło spędzony niedzielny czas
walkie - Nie Lip 15, 2007 21:50
Oby częściej!
tian - Nie Lip 15, 2007 22:02
witojcie
Stronki już gotowe Tylko mam pytanko czy zamazać nr rej. czy zostawić?
Jak zamazać to zaraz to lekką minutkę poczekajcie
Brt - Nie Lip 15, 2007 22:05
Moją możesz zostawić. Ostatnie galerie są bez zamazanych rejestracji więc i tak można mnie znaleźć
Paul - Nie Lip 15, 2007 22:10
Moją też zostaw
tian - Nie Lip 15, 2007 22:21
No to ZAMIESZCZAM
Wszelkie uwagi mile widziane - miłego oglądania
pozdrawiam
mrd
Paul - Nie Lip 15, 2007 22:30
Nie wiem, dlaczemu, ale widzę tylko miniatury - otwarcie zdjęcia pokazuje Błąd 404
walkie - Nie Lip 15, 2007 22:34
Ja tez nie wiem czemu mam tak samo jak Paul
Tymek - Nie Lip 15, 2007 22:41
Ja również dziękuje za miłe przyjęcie bo był to mój pierwszy spot, grono rzeczywiście liczne, miła atmosfera... no i bardzo blisko domu
Na następnym spocie na pewno się pojawie o ile nie będzie mi kolidował z pracą i innymi wyjazdami. I również poproszę o info na gg lub maila bo życie pędzi do przodu i nie zawsze jest czas żeby zajrzeć spokojnie na forum. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
tian - Nie Lip 15, 2007 22:45 Temat postu: juz naprawiam :) hmm bardzo dziwne ... jak to nie działa?
na wszelki wypadek dodam węgla powinno pomóc
PS. Już wiem, zabrakło cybancików z zapyrgołami od drubratora.
emes - Nie Lip 15, 2007 23:04
Dziękuję wszystkim za świetny spot Zaskoczyło mnie wiele rzeczy, po pierwsze owacja, którą dostałem wjeżdżając na miejsce spotkania pod prąd i slalomem ze względu na zaparkowane na stacji benzynowej samochody, liczba Roverków oraz osób, które przyjechały, bo przyjechało 10 Roverków oraz 15 osób Dziękuję za świetną atmosferę, wspólne picie, jedzenie oraz mecz siatkówki
Zgodnie z Waszym życzeniem załatwiłem nam pogodę, więc wywiązałem się z zadania delegowanego przez zainteresowanych spotem do zarządu klubu
Myślę że powtórzymy jeszcze taki spot i może uda nam się namówić jeszcze więcej Roverkowiczek oraz Roverkowiczów
walkie - Nie Lip 15, 2007 23:07
mrd napisał/a: | PS. Już wiem, zabrakło cybancików z zapyrgołami od drubratora. |
ale dalej nie działa
emes - Nie Lip 15, 2007 23:09
walkie napisał/a: | ale dalej nie działa |
Oglądam zdjęcia i u mnie się otwierają
tian - Nie Lip 15, 2007 23:11
Cytat: | ale dalej nie działa |
poćkej, serwer sie musi zagrzać
Niestety filmiki nie chce przyjąć na serwer
emes - Nie Lip 15, 2007 23:12
mrd napisał/a: | Niestety filmiki nie chce przyjąć na serwer |
Zapytaj Marka, może uda nam się je udostępnić z jego pomocą
tian - Nie Lip 15, 2007 23:15
Tak właśnie uczynię
Paul - Nie Lip 15, 2007 23:20
Obejrzałem. Extra zdjęcia tylko czemu 'myśliwy'
emes - Nie Lip 15, 2007 23:22
Paul napisał/a: | tylko czemu 'myśliwy' |
Zastanawiałem się, dlaczego myśliwy Paul, chyba dlatego, że zaczaiłeś się pomiędzy drzewami, tylko na co polowałeś? Kolejna wersja jest taka, że ZTCP to miałeś zabrać broń na spot we Wrocławiu
tian - Nie Lip 15, 2007 23:24
Paul napisał/a: | Obejrzałem. Extra zdjęcia tylko czemu 'myśliwy' |
Tak mi sie jakoś skojarzyło. Pozmawialiśmy kiedyś o strzelaniu. (na kaczki m.in.) itd.
jeśli coś nie ten tego to czym prędzej zmienię
[ Dodano: Pon Lip 16, 2007 12:26 am ]
emes napisał/a: | Kolejna wersja jest taka, że ZTCP to miałeś zabrać broń na spot we Wrocławiu |
emes to ja deklarowałem że wezmę "broń"
emes - Nie Lip 15, 2007 23:28
mrd napisał/a: | emes to ja deklarowałem że wezmę "broń" |
To chyba coś pomyliłem z tą bronią Dlatego wolałem to nazwać kolejną wersją
Obejrzałem zdjęcia, są świetne Myślę że możemy je dodać do galerii klubowej. Będziemy mogli dodawać komentarze i może w ten sposób wyjaśnimy, dlaczego Roverek Paula to myśliwy Jeżeli znajdę jutro trochę czasu w pracy, to się tym zajmę.
Vit0 - Pon Lip 16, 2007 07:08
To i ja choc pozno to przylacze sie do podziekowan
Niestety zerwalismy sie wczesniej, bo Ania juz nie kontaktowala (chora i do srody na zwolnieniu lezy w lozku), jednak na nastepna impreze mam nadzieje, ze przyjedziemy na wszystkie atrakcje Ogladajac fotki zauwazylem, ze pare rzeczy nas ominelo
Dzieki Wam wszystkim za (jak zwykle) swietna atmosfere i tak liczne przybycie
Do zobaczenia nastepnym razem
emes - Pon Lip 16, 2007 22:46
mrd napisał/a: | No to ZAMIESZCZAM |
Dodałem zdjęcia do galerii klubowej i są dostępne tutaj.
Zapraszamy do komentowania
|
|