Zobacz temat - Łódź 2010

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Łódź 2010

krzystoff - Nie Sty 03, 2010 15:54
Temat postu: Łódź 2010
Kolejny Rok , kolejne kilometry, kolejne awarie(oby tych jak najmniej) i kolejne miłe spotkania przed nami:D

A więc jak w temacie Łódź Łódzkie i cała chętna Roverkowa Ekipa :) Wiem ze może niektórzy jeszcze dochodzą do siebie po sylwestrowym szaleństwie ale co tu dużo mówić Nasza Łódzka Grupa rozrasta się w siłę co widać z każdym kolejnym spotem a więc było spotkanie mikołajkowe, przedświąteczne, sylwestrowe, więc kolej na spotkanie po sylwestrowe - noworoczne, co powiecie na takie spotkanie myślałem o terminie 16 lub 17 stycznia troszkę odległy termin aby móc sobie zaplanować ten czas i może też wcześniejsza godzina wchodziła by w grę :)

POZDRAWIAM I NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :) :twisted: :twisted:

SyntaX - Nie Sty 03, 2010 17:51

Oo mnie pasuje mam urlopik.
Tylk czy nie zamęczymy naszej ciasteczkowej koleżanki.
Dopiero co jedne ciacha nam upiekła :)
Ja się piszę i kupmel z Land Fredem też :)

sim_co - Pon Sty 04, 2010 08:01

Ja bym wolał 17 w niedzielę, w piątek zawsze może coś alkoholowego wypaść i było by ciężko dojechać ;)
MARGOS - Pon Sty 04, 2010 08:34

Spotkanie noworoczne - koniecznie!!! Niestety tym razem chyba bez nas :cry: - akurat na ten weekend Marcin zaplanował odwiedziny w rodzinnym Olsztynie :???:

Pozdrawiam
Gosia

krzystoff - Pon Sty 04, 2010 09:53

23/24 ?? jak Wam pasuje fajnei by było zeby duza wiekszość mogła :) A szczególnie Główni organizatorzy spotów tutaj w Łodzi :) ;) POzdrawiam
MARGOS - Pon Sty 04, 2010 23:38

Hej!

Ten termin już nam bardziej pasuje, a zwłaszcza niedziela 24.01.10.

Trzeba by było ustalić jeszcze porę dnia, bo niestety Gosia pracuje, a tak wiedząc wcześniej "co i jak" może jeszcze zmienić grafik.

Czekamy na propozycje godzinowe. :mrgreen:

krzystoff - Sro Sty 06, 2010 10:53

Poniewaz nikt nie chce się wypowiedzieć a trzeba to ustalamy 24.01 godzinę między 16:30 a 17:00 Jak by ktoś na myjce się zastał ;D ;D Pasuje Wam ??

Pozdrawiam

MARGOS - Czw Sty 07, 2010 09:16

Dla nas super! Nie mogłeś wymyślić lepszego terminu :wink: Ale czy pozostałym pasuje?
Czyzyk - Czw Sty 07, 2010 12:04

Ja też nie mam jak narazie żadnych planów w tym terminie więc powinienem się zjawić. No chyba, że mi coś wyskoczy :P .
krzystoff - Czw Sty 07, 2010 12:28

Spocik Łódź 2010 24 stycznia godzina 16.30 lub 17.00 miejsce do ustalenia:D
1. krzystoff
2. MARGOS
3. Czyzyk
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Zapraszamy :D bijemy rekordy w tym roku liczebności .... :twisted:

Pozdrawiam

SyntaX - Czw Sty 07, 2010 12:43

Przybedę swoją czarna jak smoła bestyją.
krzystoff - Pią Sty 08, 2010 12:25

Akt.
1. krzystoff
2. MARGOS
3. Czyzyk
4. SyntaX
5. dudus87
6. Dekaem
7.
8.
9.
10.

dudus87 - Pią Sty 08, 2010 16:29

będę :]
Dekaem - Pią Sty 08, 2010 23:29

Witam :)

My z Martą też jak najbardziej się pojawimy na spocie :) .

Pozdrawiamy
Marta&Michał

krzystoff - Nie Sty 10, 2010 12:40

Koledzy i koleżanki Rafał, Ywis, Devlin, Sim_co, Zeus832, Tobianiu, Dorete , i cała reszta Łodziaków co Wy o tym sądzicie ?? ;)
buckezz - Nie Sty 10, 2010 22:14

Hmm a bełchatów też może zawitać?????? :mrgreen:
SyntaX - Nie Sty 10, 2010 22:24

Jak browca przywiezie to niech i Bełchatów zawita.
A na poważnie to zapraszamy.

krzystoff - Nie Sty 10, 2010 23:51

Zapraszamy serdecznie ;) Nasze grono jest otwarte na :twisted: wszystkich Roverzystów :D ;)
MARGOS - Pon Sty 11, 2010 09:00

A ja jestem ciekawa jakie pyszne ciasto przygotują Koledzy... :mrgreen:

(Gosia)

SyntaX - Pon Sty 11, 2010 14:24

Ja mogę zrobić krem do ciata bardzo dobry.
A jak trochę zostanie to świetnie nadaje się jako klej do tapet :rotfl:

dorete - Wto Sty 12, 2010 21:42

Zawsze mi coś wypadało. Liczę że w końcu zbiorę się i przyjadę. To jaka jest dokładna data?
krzystoff - Sro Sty 13, 2010 00:25

Spocik - 24 stycznia godzina 16.30 lub 17.00 miejsce do ustalenia:D to prawie dokładne informacje jeszcze tylko miejsce :)

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 00:25 ]
Akt.
1. krzystoff
2. MARGOS
3. Czyzyk
4. SyntaX
5. dudus87
6. Dekaem
7. Dorete
8.
9.
10.

Dalej dalej zapełniamy liste ;) W Łodzi zapisanych jest pełno osób a my 10 osób na spot nie mozemy zebrać ehh :D Mam mały pomysł na promowanie albo nazwiecie to jak będziecie chcieli Łódzikch Roverków ale info dalsze na spocie ;D

Devlin - Sro Sty 13, 2010 10:00

Postaram się pojawić, jeżeli tylko nic mi nie wypadnie (ostatnio to u mnie nagminne :sad:
Akt.
1. krzystoff
2. MARGOS
3. Czyzyk
4. SyntaX
5. dudus87
6. Dekaem
7. Dorete
8. Devlin
9.
10.

MARGOS - Wto Sty 19, 2010 10:48

Ale tu cisza! Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o niedzielnym spocie :wink:

Do zobaczenia

Gosia

krzystoff - Pią Sty 22, 2010 13:20

Myśle własnie nad miejscem jakimś mało zasypanym ;p :) ale o to ciężko chyba będzie. . .

[ Dodano: Czw Sty 21, 2010 22:04 ]
hu hu ha hu hu ha nasza zima zła... nie mam pomysłu na miejsce macie coś moze czy standardowo lecimy na GalerieŁódzka :D :)

[ Dodano: Pią Sty 22, 2010 13:20 ]
i tutaj nagle lipa krzystoff ma gościa w niedziele i niestety tylko na chwile bede mógł być w Waszym gronie . ;/ bo być chce a na troszke wyrwać licze ze mi się uda .. ;) :evil:

MARGOS - Pią Sty 22, 2010 18:18

krzystoff napisał/a:
i tutaj nagle lipa krzystoff ma gościa w niedziele i niestety tylko na chwile bede mógł być w Waszym gronie . ;/ bo być chce a na troszke wyrwać licze ze mi się uda .. ;) :evil:

Mam lepszy pomysł: krzystoff wsadza gościa w roverka i przyjeżdżają razem na spota :mrgreen:
A co do miejsca, to może parking przy hali sportowej - będzie bliżej do Indeksu :mrgreen: Chyba że zmieniamy lokal?

Pozdrawiam
Gosia

krzystoff - Pią Sty 22, 2010 18:24

hala sportowa i jej parking oki to bedzie ciezkie bo gość troszke nie taki :D :)

[ Dodano: Pią Sty 22, 2010 18:24 ]
w każdy ostatni czwartek miesiąca albo piatek juz nie pamietam ogólno Łódzki zlot samochodowy tam się odbywa ;)

MARGOS - Sob Sty 23, 2010 10:38

Heja Łódzcy Roverkowianie, zima i mróz nam nie groźna :śnieg:
Czapki na głowy, gorąca "herbata" w termos i na niedzielnym spocie się widzimy.

Mam nadzieję, że nikt się nie wykruszył :roll:

Jak możecie to potwierdźcie swój udział, żeby nie było długiego czekania na pełen skład.

Pozdrowienia

(Marcin)

SyntaX - Sob Sty 23, 2010 22:12

No niestety ja z siły wyższej muszę się wykruszyć.
:sad:
:bezradny:
Trafila się awaria autka.
Spadła mi linka od regulacji nawiewów i dmucha tylko na nogi.
W wojsku byłem ale jakoś Fredek nie wygląda mi na amfibię gdzie się przez małą szybke patrzy a droga to nie poligon.
Wszystkie szyby pokryte lodem, nie da się jechać.
Dziś do domu jechałem 30km/h
Matka ziemia będzie mi wdzięczna za ekologię, ale Ci co za mną jechali mnie znienawidzili.
Awaryjne i tak doturlałem się 4km do domu. :neutral:
Kąbinuję jak by tu ta linke założyć nie zdejmując deski.
Pogada na robienie tego fatalna. :cry:

Jak pomyślę że czeka mnie zdejmowanie deski to aż mnie skręca.

krzystoff - Nie Sty 24, 2010 00:21

kolego mam nadmiar zyłki wędkarskiej nie takei okazy wyciagałem na nia :D
Czyzyk - Nie Sty 24, 2010 09:53

Ach ta zima. Mrozy niestety wykończyły mi akumulator :( Właśnie go ładuję ale i tak nie wiem czy uda mi się odpalić mojego roverka. Będę próbował wszystkiego i jak auto zaskoczy to przyjadę, ale obiecać nie mogę.
SyntaX - Nie Sty 24, 2010 10:21

Przed Leclerc gdzie pracuje zimowało wczoraj 7 autek :sad:
W 5 zamarzło paliwo.
W jednym ktoś chyba za dużo wody do akumulatora dolał i dosłownie go rozerwało.
W ostatnim jakiś metal się od zimna ukruszył, jakies mocowanie czegos tam.
Dziś juz stały tylko 4 (Nie wiem czy odpaliły czy je scholowali).
Ale ten z wybuchniętym akumulatorem :shock:
Ochrona podłaczyła kable do prostownika, odkręcili korki w aku.
Podłaczają i buuuuummmm
Chłopak z ochrony mi wczoraj opowiadał, a ja Jasne ściema.
Wychodzę z pracy i szok jak mi pokazali auto.

Uważajcie jak odpalacie na prostowniku.
Wstawcie akumulator do ciepłego i dopiero po jakimś czasie do autka i pod prostownik.
Ja swojego owinąłem cienkim filcem na taśmie dwustronnej.

MARGOS - Nie Sty 24, 2010 10:49

Nasz Roverek tez się dziś wypiął :cry: I żeby dojechać do pracy, musiałam się przesiąść w Volvo MPK :/ Coś w ciemnych barwach widzę ten dzisiejszy spot. A takie dobre babeczki upiekłam....

Gosia

SyntaX - Nie Sty 24, 2010 12:58

Ehhh nie wygląda to ciekawie.
MARGOS - Nie Sty 24, 2010 15:16

:hurra: :hurra: :hurra: Rover zmartwychwstał :hurra: :hurra: :hurra:

Nowa bateria i nowe życie wstąpiło.

Myślę,że spróbujmy się spotkać na parkingu arealowskim na Włókniarzy, a potem zobaczymy co i gdzie, i z kim.

Wiem, że DEKAEM może się spóźnić, ewentualnie podjedzie gdzieś, gdzie będziemy się ogrzewać.

przypominam mój nr tel. 604 77 91 08.

Niech moc będzie z Wami (właszcza w akumulatorach) :hura:

Dziś chyba bez zdjęć, bo na myjnię to już nie ma kaski :beczy:

krzystoff - Sro Lut 10, 2010 13:50

Jeszcze tamter nie obrobione po co Ci wiecej pracy robic ;p :) hehe Wiec parking zaliczamy, kto na chwile ten na chwile kto na dłuzej to na dłużej Pasaż Łódzki zarezerwowany :)

[ Dodano: Nie Sty 24, 2010 20:23 ]
Spot mini sie odbył frekwencja 2 autka 3 osoby :D Dobre ciasteczka Gosiu :) hehe Pozdrawiam zamarzniętych i tych którym jest ciepło ;D ;p

[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 13:50 ]
Hallo ŁÓDŹ i ŁÓDZKIE :) Jesteście tam ?? Wchodzicie na forum i jesteście chetni na spota ?? wpiszcie się czy tak czy nie bo nie wiem co się dzieje ze nikt nic nie pisze ŁÓDŹ pozbyła się Roverków czy co ?? ? Hallo .. pozdrawiam

MARGOS - Sro Lut 10, 2010 13:55

ŁÓDŹ nie pozbyła się Roverków, kilka dni temu widziałam w ciągu 1 dnia chyba z 5 i 1 MG.
Zukowaty - Sro Lut 10, 2010 14:03

MARGOS napisał/a:
ŁÓDŹ nie pozbyła się Roverków, kilka dni temu widziałam w ciągu 1 dnia chyba z 5 i 1 MG.

Ale za to Łódź nie przyjechała do Poznania :razz:

[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 14:03 ]
MARGOS napisał/a:
przypominam mój nr tel.*** ** ** **.

Zaraz Google zassie numer i będziecie ogólnodostępni w necie :)

MARGOS - Czw Lut 11, 2010 10:08

Zukowaty napisał/a:
Ale za to Łódź nie przyjechała do Poznania :razz:

Długo będziesz nam to jeszcze wypominał? :/ Bardzo chcieliśmy, ale siła wyższa... Ale obiecujemy poprawę :wink:

Pozdrawiam cieplutko
Gosia

kasjopea - Wto Lut 16, 2010 20:28

Hej
Przepraszam, że wcinam Wam się w temat, ale poszukuję T4 w okolicach Łodzi (najlepiej Pabianice lub Łask). Znacie jakiś namiar?
Pozdrawiam

Zukowaty - Wto Lut 16, 2010 23:33

kasjopea, pisz do SyntaX'a. On ma kogoś z T4 z tego co pamiętam ;)
gandiLDZ - Pią Lut 26, 2010 16:13

Siemka mam pytanie kiedy będzie następny zlot Roverków w Łodzi ??
Pozdro :wink:

krzystoff - Pią Lut 26, 2010 18:02
Temat postu: Dobre pytanie :)
Łódź zamarzła - idzie wiosna wiec czas umyć roverki i zrobić jakiś spocik co Wy na to może jakos w połowie marca ?? ? Pozdrowienia Roverianie :D :D
MARGOS - Pią Lut 26, 2010 18:05

Witam nowego kolegę :mrgreen:
Też myślę, że należałoby obudzić z zimowego snu łódzkie Roverki. Jeśli o nas chodzi, to moglibyśmy się zorganizować nawet w ten weekend, ale nie wiem, jak pozostałym pasuje, bo to trochę na ostatnią chwilę. Czekamy na propozycje.

Pozdrawiam serdecznie
Gosia

[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 18:05 ]
Krzystoff, ubiegłeś mnie z odpowiedzią :wink: Połowa marca też może być... choć wydaje mi się to teraz strasznie odległe :razz:

gandiLDZ - Pią Lut 26, 2010 18:09

Ten weekend też mi troszkę nie leży bo się dowiedziałem że mam wypad za miasto ale nie mam pewności jaki to bd dzień weekendu...ale myślę że w sobotę dał bym radę. Zależy oczywiście to od reszty :)
MARGOS - Pią Lut 26, 2010 18:17

I co reszta Roverkowiczów na to? Uda się nam jutro zorganizować spontanicznego spota?
gandiLDZ - Pią Lut 26, 2010 20:08

A jakieś miejsce wstępne ??
krzystoff - Pią Lut 26, 2010 20:45
Temat postu: spocik
Ja niestety odpadam wpadła mi maa robótka ... :) Ale bardziej skłonny jestem do odleglejszych terminów zebym mogł zaplanować czasik sobie :) :) NO Gosiu łódź nie wybudziła się jeszcze z zimowego snu chociaż niektórzy nie spali wiadomo o co chodzi :) :)
MARGOS - Pią Lut 26, 2010 21:24

Oj Kris, wiesz, że ja jestem niecierpliwa dziewczyna :razz:
Na spot w marcu jesteśmy jak najbardziej chętni, ale gdyby jutro udało się coś małego skrzyknąć, to też nie byłoby źle :mrgreen: ( w tym roku mini-spoty są w modzie, hihi). A może do jutra ktoś się jeszcze przebudzi.
Wstępnie proponuję parking przy Pasażu Łódzkim na Włókniarzy.

Gosia

gandiLDZ - Sob Lut 27, 2010 09:21

No okazało się że dzisiaj też nie dam rady... :/ ale następne weekendy stoją otworem :) Pasaż Łódzki na Włókniarzy jest OK :D
MARGOS - Sob Lut 27, 2010 11:37

W takim razie może ustalmy wstępnie marcowy termin. Może weekend 13-14 marca ??
gandiLDZ - Sob Lut 27, 2010 15:44

Mi pasuje :)
snejki - Nie Lut 28, 2010 11:40

to ja już!!! też...chetnie:)
SyntaX - Pon Mar 01, 2010 06:45

Ja nie wiem czy wyrobię.
Masa zmian ostatnio.
Szykują się wielkie zmiany w firmie, a dodatkowo otworzyłem serwis iPhone i palmtopów.
Mało czasu niestety ostatnio mam, ale może się uda.

krzystoff - Pon Mar 01, 2010 21:45

jestem raczej za :) chyba ze fucha wpadnei trudno mi cokolwiek innego napisać ;) ale kris zawsze chetny jest nawet w zime i nawet na mini spoty hehe na trasie pasaż-halasportowa hehe
MARGOS - Wto Mar 02, 2010 09:23

Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w jak największym gronie :grin: Ja ze swojej strony obiecuję ciacho :rotfl: Niech ktoś zamówi dobrą pogodę.

Gosia

gandiLDZ - Sro Mar 03, 2010 08:47

Przez ostatni czas pogoda była dobra i może się nie popsuje...:) Były takie dni że z szyberdachem otwartym się jeździło :) :)
MARGOS - Pią Mar 05, 2010 09:54

No i znów mamy zimę :śnieg: Ciekawe kto "zapeszył" wiosnę jeżdżąc z otwartym szyberdachem ?? ;>
Mam jednak nadzieję, że przez najbliższy tydzień śnieg odpuści.

A SyntaX to chyba zakochany. Chodzi z głową w chmurach, znajomych nie poznaje... :mrgreen:

Pozdrawiam
Gosia

gandiLDZ - Pią Mar 05, 2010 16:42

To miało na celu przywitanie jej ale nie zapeszenie :) Chciałem mieć troszkę wiosny w Roverku....A dzisiaj jak do szkoły jechałem to mnie bokiem postawiło i jakiś gościu ledwo wyhamował....
snejki - Nie Mar 07, 2010 11:06

czyli 13-14 marca??

w sobote mam impreze rodziną rodzicow... więc sobota do 16....ale piatek i niedziela cała wolna

no chętnie was poznam

MARGOS - Pon Mar 08, 2010 13:21

Moglibyśmy się spotkać w sobotę przed południem i wreszcie w świetle dziennym zaprezentować nasze Roverki :mrgreen: Czy są jakieś inne propozycje ??

Pozdrawiam
Gosia

gandiLDZ - Pon Mar 08, 2010 14:29

Może godz. 14 będzie takim punktem odniesienia ?? :)
SyntaX - Pon Mar 08, 2010 17:14

Moi drodzy parafianie.
Wróć znów mi się wcielenia pomieszały.
Przepraszam Was za to że nie pojawiam się na zlotach.
Jak zapewnie wiecie, albo i nie wiecie Cyfrowy Polsat przejmuje sieć sklepów mPunkt.
Co za tym idzie firmę w której pracuję czekają wielkie zmiany.
Już niedługo nie będziecie do mnie przychodzić po telefony (a przynajmniej na razie nie) tylko po telewizję cyfrową i szybki Internet.
Szykujemy się do wejścia na rynek jako 5 operator komórkowy.
Co za tym idzie cierpię teraz na brak czasu za co z góry przepraszam.
Jeżeli ktoś z Was będzie przejazdem w Leclercu na Inflanckiej to zaprawszam wejzcie pogadamy.
Zrobię przerwę w pracy i skoczymy na kawkę.
Dziś dostałem klubowe naklejeczki z czego bardzo się cieszę.
Pozdrowionka dla Was wszystkich.
Będę się tu pojawiał ale na razie nie tak często jak kiedyś.

snejki - Wto Mar 09, 2010 11:35

13 moze byc sprawniej

ale we 3??

troche mało

gandiLDZ - Sro Mar 10, 2010 09:16

No mi właśnie nie pasuje o 13....gdzieś tak od 15 ale faktycznie w 3 osoby to mija sie trochę z celem....
snejki - Sro Mar 10, 2010 13:54

ale to chwilowo tak łódź wygląda czy zawsze jak zwykle biednie:)
gandiLDZ - Sro Mar 10, 2010 14:49

Właśnie dobre pytanie. Ja jestem zalogowany od niedawna i to był by mój pierwszy zlot...:)
MARGOS - Sro Mar 10, 2010 15:42

Hej!
Ależ trudne pytania macie :mrgreen:

Wstyd niestety przyznawać, ale ostatnio były 2 autka, mimo że zapowiadało się kilka osób. :mad:

Można profilaktycznie założyć listę, ile osób będzie - spot zweryfikuje, rzadko kiedy udaje się terminem dogodzić każdemu.

Wiem, że w najbliższych dniach roverkowi należy się kąpiel :grin:

------------------------------------------------------------------------------
Najbliższy SPOT --> sobota (13.03.2010) godzina 15:00 - parking Pasażu Łódzkiego przy Włókniarzy!!!

1. MARGOS
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...

Liczymy na dużą frekwencję :wink:

gandiLDZ - Sro Mar 10, 2010 18:00

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. ...
4. ...
5. ...

MARGOS - Sro Mar 10, 2010 22:28

Kris, czemu Cię jeszcze nie ma na liście spotowej ??

Gosiek

sim_co - Czw Mar 11, 2010 08:42

Witam,

Nie wiem czy uda mi się być w sobotę, ale postaram się :)

gandiLDZ - Czw Mar 11, 2010 08:42

Fajnie by było bo jak widać to narazie nie jest nas zbyt wielu
Czyzyk - Czw Mar 11, 2010 13:52

Na weekend zapowiadają niestety opady śniegu, no ale nie zapeszajmy. U mnie z czasem będzie raczej krucho, ale jak mi się uda to podjadę na chwilę.
Alex322 - Czw Mar 11, 2010 20:26

Dzięki za zaproszenie ale w ten weekend mućka będzie w górach
reed - Czw Mar 11, 2010 20:30

:mrgreen: Dzięki za zaproszenie ale w Sobote o tej porze pracuje :( . Może innym razem...
Micros - Czw Mar 11, 2010 20:41

Wow, miłe zaskoczenie - Gosiu i Marcinie dzięki za zaproszenie na PW

Niestety w sobotę po południu jadę do Rodziców na urodzinowy obiad, więc niestety prawdopodobnie nie dam rady. Nie byłem w życiu na spocie, więc na przyszłość chętnie, chociażby z ciekawości i chęci poznania Roverzystów ;)

Pozdrawiam!

Dekaem - Czw Mar 11, 2010 21:10

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. dekaem
4. ...
5. ...
6. ...

MARGOS - Czw Mar 11, 2010 21:50

Chyba jednak sobota nie była dobrze trafiona :mad:
Do tej pory zawsze SPOTykaliśmy się w niedziele, co prawda w przeróżnej frekwencji od 2 autek zaczynając :wink:

Proponuję wszystkim, którzy otrzymali "zaproszenia" na PW, oraz innym do których nie zdołaliśmy jeszcze dotrzeć, aby śledzili SPOTY LOKALNE, bo trzeba w końcu stworzyć silną łódzką grupę ROVERkowiczów. Aktywnie wybierajmy optymalny termin dla większości z nas, niestety wszystkim nie sposób dogodzić i z tym się liczymy.

Wszyscy, którzy odbiorą wiadomość już po spocie, niech czują się zaproszeni na następne!!
Idzie wiosna, dni coraz dłuższe i więcej możliwości poznania się :cool:

Gosia powiedziała, że upiecze ciasto na sobotę, ale pod warunkiem, że będzie co najmniej 5 roverków lub MGków :razz:

Pozdrawiamy i czekamy na więcej :mrgreen:

krzystoff - Czw Mar 11, 2010 22:40

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. dekaem
4. jest i Kris :D
5. ...
6. ...

gandiLDZ - Pią Mar 12, 2010 06:45

Jeszcze jeden Roverek lub MG i bd ciasto hehe ^^
snejki - Pią Mar 12, 2010 09:21

niedziele mam bardziej luźną:)

w sobote jesli 14 bede mial ok godzinki

MARGOS - Pią Mar 12, 2010 12:37

Witam!
Widzę, że niedziela rzeczywiście byłaby bardziej trafionym terminem, ale chyba już teraz nie ma co zmieniać.
Ale może przesuńmy godzinę na 14-tą, żeby także Snejki mógł się z nami spotkać. Czy wszystkim pasuje godzina wcześniej ??

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia ze wszystkimi

Gosia

gandiLDZ - Pią Mar 12, 2010 12:49

No może być postaram się być jakoś po 14 bo o 13 na działkę muszę jechać pomóc przewieść kilka rzeczy....ale chyba nie przyjeżdżamy na 15 minut :)
MARGOS - Sob Mar 13, 2010 08:15

A miało być "wiosennie", a tu znów zima :śnieg:

Coś czuję, że dziś znów będzie można wybierać najbardziej ufajtanego roverka,
nasz ma chyba spore szanse :zły:

Ale do 14-tej jeszcze sporo czasu, może jeszcze wyjdzie :slonce:

Nie w taka pogodę się spotykaliśmy, mrozu nie ma na szczęście.

(Marcin)

gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 08:25

Ja już sobie myjnie odpuściłem :) Z tego śniegu to raczej nic nie będzie jest ciepło i z tego się jakaś ciapa robi....ale może da radę się coś poślizgać :)
krzystoff - Sob Mar 13, 2010 08:37

Dobra oczywiscie pogoda nam nie straszna i oczywiście będę - ostatnie spotkanie 2 Roverków było w gorsza pogodę ale nawet w bluzie dało sie wytrzymac :)
gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 08:46

No właśnie to teraz tym bardziej damy rade :)
krzystoff - Sob Mar 13, 2010 10:30

Gosia piecze ciacho :) Wiec juz jest dobrze... :) śnieg chwilowo i oby na stałe nie pada , wieć tez jest dobrze :D wrazenia po spocie mam nadzieje ze bedą najlepsze ;D
snejki - Sob Mar 13, 2010 10:36

pasaż łódzki włókniarzy?
MARGOS - Sob Mar 13, 2010 10:50

Pasaż łódzki - Włókniarzy, od strony Parku.
gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 10:55

Ok :)
Będzie nas chociaż 5 ??

snejki - Sob Mar 13, 2010 11:04

ja na pewno ..na jakis czas... natepnie kwiaciarnia, po żone i na rodzinnną impreze
gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 11:22

I proszę słońce wyszło i oto pojawia się dylemat czy jechać na myjnie ale jak patrze co ma być jutro to jakoś mi się nie spieszy...
snejki - Sob Mar 13, 2010 11:24

ja odpuscilem
malo tego korytka bede miał w przyszlym tygodniu strasznie wkurza mnie zaistniała pogoda

gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 11:25

W sumie racje to zrobimy wcześniej wspomniany konkurs ;p
MARGOS - Sob Mar 13, 2010 11:25

Aktualna lista, wszystko wskazuje na to że 5-ciu będzie na pewno

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. dekaem
4. Kris -> krzystoff
5. snejki
6. ...

i liczymy na innych

Jakiś kawałek błękitnego nieba widzę :mrgreen:

(Marcin)

gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 11:28

U mnie już przeminęło te błękitne niebo....
snejki - Sob Mar 13, 2010 11:33

na największego brudasa??
gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 11:38

Chyba tak bo na czystość to nie ma za bardzo co liczyć. A u mnie śnieżek zaczął sobie padać...;/
MARGOS - Sob Mar 13, 2010 11:46

Chłopaki, nie wymiękać !! Z cukru nie jesteśmy :mrgreen:

Do zobaczenia
Gosia

gandiLDZ - Sob Mar 13, 2010 11:52

No właśnie i to jest dobre nastawienie :)
Rafal - Sob Mar 13, 2010 17:04

Dzieki za zaproszonko ale jak to czytam jest wlasnie godz.17 a do 14 i tak pracowalem
MARGOS - Pon Mar 15, 2010 10:27

Witam wszystkich po weekendzie :mrgreen:

Łódzki sezon spotowy uważam za rozpoczęty !! Frekwencja wprawdzie nie była porażająca, ale mam nadzieję, że wkrótce dołączy do nas większa liczba łódzkich Roverkowiczów :wink: I wiosna chyba w końcu zawita, bo ile można :wnerw:
Miło było zobaczyć nowe twarze :grin: Dziękuję tym, którzy znaleźli czas i ochotę, by się spotkać. Wszystkich zapraszam na następny raz !!

Pozdrawiam cieplutko

Gosia

krzystoff - Pon Mar 15, 2010 13:22

Hmm A Gosia zrobiła to co Kris lubi najbardziej pyszniutki serniczek który wszystkim baaaardzooo smakował i za który dziękujemy Gosiaczku :) A co do śniegu hmm jest ładny zza okna jak przyszło mi autko odśnieżyć już nie był taki fajny hehehe ;)

Pozdrawiam :D i do zobaczenia na kolejnym spocie lub mini-spocie :D

MARGOS - Wto Mar 16, 2010 09:46

krzystoff napisał/a:
Hmm A Gosia zrobiła to co Kris lubi najbardziej pyszniutki serniczek

:onajego:

snejki - Wto Mar 16, 2010 10:44

i ja dziekuje ...za ciepłe przyjęcie....i przepraszam za kwiaty;)....w weekend ma byc cieplutko:)
ywis - Wto Mar 16, 2010 16:09

Ja też niestety już mało aktywny zarówno w forum jak i na spotach, po prostu za mało czasu... może kiedyś się to zmieni :cool:

W każdym razie dzięki za pamięć :wink:

50Juro - Sro Mar 17, 2010 11:01

Dopiero teraz przeczytałem waszą wiadomość odnośnie zlotów. Z chęcią bym się ustawił na jakieś małe spotkanko. Pasuje mi każdy dzień oprócz piątku i soboty, ponieważ wtedy pracuje. Tak więc proszę o propozycje spotkań.
gandiLDZ - Sro Mar 17, 2010 11:37

Witam ostatni spocik był fajny a serniczek pierwsza klasa. Tylko następnym razem trzeba trochę wcześniej ustalać żeby każdemu pasowało :)
drooid - Sob Mar 20, 2010 09:24

Witam,
Czasem tu zaglądam, ale nie umawiam się niestety jeśli wiem z góry, że nie będę mógł się pokazać na spocie. Może właśnie dlatego, że mało tu zaglądam mam prośbę. Wątek zrobił się długi, za długi. Czytając ostatnie 3 strony nie wiem czy piszecie o spocie który ma być, czy który już był. Nie wiem też kiedy miałby być (data) za to widzę przesuwanki co do godzin.
Prośba jest taka, by jeśli zapadnie jakiś termin był on powielany przez piszących w 1 zdaniu postu. Nie ma sensu chyba zakładać nowych wątków, ale niech będzie widać na ostatniej stronie wątku kiedy ten spot ma być.
Jeśli zostanie coś ustalone i uda mi się wpasować w najbliższy termin, chętnie się w Wami zobaczę.

MARGOS - Nie Mar 21, 2010 21:07
Temat postu: przedświąteczny spot 28.03.
Witam wszystkich serdecznie w pierwszy wiosenny, choć trochę deszczowy wieczór :grin:
I pomyśleć, że tydzień temu lepiliśmy jeszcze ze znajomymi bałwana :śnieg:

Proponuję spocik przedświąteczny w niedzielę 28.03. :mrgreen: Jest to świetna wymówka, by uciec od świątecznych porządków i pożyczyć sobie smacznych jajeczek :wink: Mam nadzieję, że termin niedzielny będzie Wam odpowiadał i uda nam się tym razem spotkać w większym gronie i po "części parkingowej" podjechać wspólnie w jakieś fajne miejsce na "bezalkoholowe jasne" :piwo:

Czekam na Wasze opinie i sugestie, co do godziny (myślałam o wczesnym popołudniu).
Pozdrawiam gorąco

Gosia

krzystoff - Nie Mar 21, 2010 22:48

Ciężko ze mną może być tego i wcześniejszego dnia niestety ... ale co z reszta??? ;)
gandiLDZ - Pon Mar 22, 2010 18:58

Mogę mieć wypad za Łódź w niedziele bo w sobotę nie bedę mógł prowadzić po nocy :) :) ale to jeszcze nic pewnego. Więc nie mówię że nie.
Micros - Sro Mar 24, 2010 11:19

Ja na weekend wyjeżdżam za miasto, więc niestety nie dam rady dołączyć.

Pozdrawiam serdecznie!

P.S. Wczoraj robiłem świąteczne porządki i kąpiel i szczerze mówiąc jestem trochę załamany masą "uszczerbków na zdrowiu" mojego Rover'a po ciężkiej zimie - tu i tam zadrapanie, tu sąsiad drzwiami musiał przywalić, tamten odprysk nie wiadomo skąd, tłumik poszedł nieco w dół, zderzak już nie tak spasowany jak przed zimą, felgi od soli ucierpiały, tapicerka w paru miejscach do prania... ehh mam nadzieję, że wasze autka mniej ucierpiały!

Rafal - Sro Mar 24, 2010 19:05

W tym dniu mam spota o 15 pod realem na włokniarzy z Alfahooligans,wiec nie dam rady
MARGOS - Sro Mar 24, 2010 21:02
Temat postu: przedświąteczny spot 28.03.2010r.
Rafal napisał/a:
W tym dniu mam spota o 15 pod realem na włokniarzy z Alfahooligans,wiec nie dam rady

Pachnie mi tu zdradą ;>

W zaistniałej sytuacji zadam pytanie trochę od innej strony: Kto ma ochotę i może się spotkać w niedzielę 28.03. ??
Proszę wpisywać się na listę:
1. MARGOS
2. .........
3. .........

Pozdrawiam
Gosia

gandiLDZ - Czw Mar 25, 2010 15:55

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. .........

Ja się zapisuje ale mówię z góry nie wiem czy nie bd jechał po za Łódź. I żeby było trochę nas więcej niż ostatnio. I o której godzinie to będzie ?

krzystoff - Czw Mar 25, 2010 23:33

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. krzystoff
4......
pod warunkiem ze koło południa bo jednak moZe nie wpadne w umundurowaniu :D

snejki - Pią Mar 26, 2010 12:19

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. krzystoff
4. snejki
5.....

w zasadzie o kazdej porze dnia i nocy na 98%:)

Pozdrowionka

btw.... znaczie kogos z kv6-łódź?? byłbym wdzieczny:)

MARGOS - Pią Mar 26, 2010 13:26

Żeby wszystko było jasne, kiedy i gdzie, proszę przy dopisywaniu się do listy dopisywać/kopiować także datę spotu:

NIEDZIELA 28.03.2010

Proponowana godzina 13:00, miejsce parking przy real-u przy Al.Włókniarzy

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. krzystoff
4. snejki
5. ....
6. ....

Wpisywać się, wpisywać :roll:

(Marcin)

Czyzyk - Sob Mar 27, 2010 16:46

Nie chciałbym zapeszyć, ale jest duże prawdopodobieństwo, że jutro pojawię się na spociku. Zależy to w głównej mierze od tego, czy dzisiejszy wypad ze znajomymi na piwko zakończy się kulturalnie i czy będę mógł jutro wsiąść o 13:00 za kółko :) . Przypominam, że dzisiaj w nocy zmieniamy czas na letni i rozumiem, że jutro spot jest o 13:00 czasu letniego?

NIEDZIELA 28.03.2010 godzina 13:00, miejsce parking przy real-u przy Al.Włókniarzy

1. MARGOS
2. gandiLDZ
3. krzystoff
4. snejki
5. czyżyk
6. ....

krzystoff - Sob Mar 27, 2010 18:01

ja niestety odpadam ;/ ;/ ;/
snejki - Nie Mar 28, 2010 09:07

nieciekawie sie dzis czuje w zasadzie od wczoraj ....zmuszony jestem odwolać gwarancje mojej obecnosci...jak sie wykaraskam podjade
MARGOS - Pon Mar 29, 2010 21:14

I niedzielny spot się odbył :roll:

Frekwencja jak zwykle ... :evil:
Dziękuję za przybycie drooid'owi i dekaem 'owi.

Do miłego następnego :wink:

drooid - Wto Mar 30, 2010 15:30

Również dzięki. Czekam teraz na jakiś szerszy spocik ;)
MARGOS - Sob Kwi 03, 2010 13:41

Roverianie!!!

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
Pełnych wiary, nadziei i miłości.
Rodzinnego i wiosennego nastroju!

WESOŁEGO ALLELUJA

Niech jajeczna moc będzie z Wami :grin:

......(¯`°v°´¯)
….....(_.^._)...(¯`°v°´¯)
....(¯`°v°´¯) ....(_.^._)
......(_.^._)
______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§a§§§
_______§_____________§_§h§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§

A może w Świąteczny Poniedziałek byśmy się razem spotkali?

snejki - Pon Kwi 05, 2010 10:30

tak spocik dziś ...:)
Zukowaty - Pon Kwi 05, 2010 12:59

Ja bardzo chętnie i ze wstępnych ustaleń wychodzi ze to dziś na 18 :mrgreen:
MARGOS - Pon Kwi 05, 2010 14:27

Czas: LANY PONIEDZIAŁEK
Godzina: 18:00
Miejsce: Górny parking Manufaktury->tyły andel's Hotel, nad Electro World, wjazd od Ogrodowej

Knajpek kilka jest, więc może tym razem nie zabraknie dla nas bezalkoholowego :twisted:

Do zobaczenie

Zukowaty - Pon Kwi 05, 2010 22:06

Jako pierwszy dziękuję za miłe spotkanie i że kolejny raz dostałem po tyłku w bilarda ;)
Mam nadzieję że 17go znowu coś zorganizujecie i że uda mi się dojechać :wink:

MARGOS - Pon Kwi 05, 2010 22:44

I my już też w domku, dzięki za spotkanko i za eskortę snejki :mrgreen:
Szkoda, że krzystoff szybciej się zwinął, ale ciężko pracował w święta.
Fajnie było się zobaczyć, mimo świątecznego poniedziałku.
Miło spędzony czas przy bezalkoholowym (nie dotyczy Gosi :lol: ) i bilardzie.

Może następnym razem Zukowaty, uda Ci się wygrać :/ w "kulki"

Do zobaczenia 17-go.

snejki - Pon Kwi 05, 2010 22:56

hmmm thx u2..:)

co do kulek...mysle ze następnym razem musi byc alkoholowo:)

pozdrawiam:)

Zuki...szacunek dla Twojej maszyny po raz kolejny

Zukowaty - Pon Kwi 12, 2010 00:08

Cytat:
Zuki...szacunek dla Twojej maszyny po raz kolejny

To się wie :cool: :hahaha:

MARGOS - Wto Kwi 20, 2010 11:05
Temat postu: Jakiś większy spot?
A może Łódź by się wreszcie jakoś uaktywniła??!! ;> Dawno się nie widzieliśmy w większym gronie...

Czekam na jakiś odzew
Pozdrawiam

Gosia

krzystoff - Wto Kwi 20, 2010 13:20

Jestem ja najbardziej zaaaa.... aktywność - zależy w jakim sensie ;D :D :D Tylko musi być większe grono :D !! !!!! :) :) ;p
MARGOS - Wto Kwi 20, 2010 13:40

krzystoff napisał/a:
aktywność - zależy w jakim sensie ;D :D :D

:hahaha: :rotfl:
Przepraszam, nie mogłam się opanować :mrgreen:

Zukowaty - Sro Kwi 21, 2010 01:21

Ja tak niespodziewanie zjawie się w sobotę w LDZ :wink: Tylko ciiii bo prawie nikt nie wie :wink:
snejki - Sro Kwi 21, 2010 07:20

to jest nas cala masa znow:)
krzystoff - Sro Kwi 21, 2010 12:31

No a w sobote niestety pracuje i to w łasku:(
MARGOS - Sro Kwi 21, 2010 18:34
Temat postu: weekend 24/25. 04.
Pewnie Zuki niespodziewanie zostanie do niedzieli, tylko jeszcze sam o tym nie wie :mrgreen:
W starych dobrych czasach, gdy frekwencja spotowa podchodziła pod 10 Roverków (patrz jesień 2009), bardziej liczną ekipę udawało się zgromadzić w niedzielę... tylko trochę obawiam się, że te czasy minęły :sad:
Jako że Zuki ma do nas kilka kilometrów, niech zaproponuje termin. Kto będzie chciał, ten się zjawi. Każdy mile widziany, ale na siłę nikogo wyciągać nie zamierzam.

Pozdrawiam i liczę, że jednak parę osób się zmobilizuje
Gosia

Zukowaty - Czw Kwi 22, 2010 00:20

MARGOS napisał/a:
Jako że Zuki ma do nas kilka kilometrów, niech zaproponuje termin. Kto będzie chciał, ten się zjawi.

Tak więc :mrgreen: Z racji że w poniedziałek idę na rano (tj. 6 rano) do pracy to bardziej pasuje mi sobotni wieczór. Wiadomo, muszę jeszcze jakoś dojechać do domu. 2 kwestia to że w sobotę o 12 muszę się stawić na warsztacie celem oględzin Roverka przez potencjalnego nabywcę co może mi trochę skomplikować plany...Może namówię wtedy Snejkiego żeby po mnie podjechał przed spotem ;> Ogólnie mam kilka spraw do załatwienia a może przy okazji pozbędę się auta ;P

MARGOS - Czw Kwi 22, 2010 16:15

To ja jeszcze poproszę o skonkretyzowanie godziny i miejsca :grin:
Zukowaty - Pią Kwi 23, 2010 00:28

MARGOS napisał/a:
To ja jeszcze poproszę o skonkretyzowanie godziny i miejsca :grin:

Ja już nie czuje się władny w tej kwestii ;) Moja ulubiona knajpa to Peron 6 na lub Iron Horse ale wybór pozostawiam Wam ;)

MARGOS - Pią Kwi 23, 2010 21:10
Temat postu: spot niedziela 25.04.2010r.
Ostatecznie i nieodwołalnie - NIEDZIELA 25.04. W SAMO POŁUDNIE, PARKING PRZY REALU NA AL. WŁÓKNIARZY :mrgreen:
A potem pomyślimy, gdzie pojechać...

SyntaX - Nie Kwi 25, 2010 07:25

Łaaaaa :beczy:
Ja wczoraj popełniłem swoim autkiem zbrodnię.
Zabiłem małą sarenkę.
Zderzak środkiem połamany, na szczęście pod tablicą rej. więc pokleję.
Pęknięta środkowa kratka, ale znalazłem na Allegro.
Zgubiony znaczek Land Rover z przodu.
Mała rysa na masce (Już spolerowałem)
Połamane plastikowe osłony pod silnikiem.
Auto naturalnie na chodzie, ale się nie pokażę.
Sarenka nie miała tyle szczęścia.

Czeka mnie zdejmowanie zdeżaka i klejenie do niego nowych kratek i osłony pod silnik.

MARGOS - Nie Kwi 25, 2010 21:43

...a nowej sarenki nie kupisz na allegro... :cry:
ArekL - Nie Kwi 25, 2010 23:13

Witam.

Mam do Was pytanie: gdzie w Łodzi najlepiej (i w miarę tanio) zdiagnozować Roverka komputerowo?

Wybieram się oglądać jednego i umówiłem się ze sprzedawcą, że podjedziemy do warsztatu.

Znalazłem kilka warsztatów, może kojarzycie któryś:

GOLDCAR
ul. Hanki Sawickiej 8

HMH Auto
ul. Czerwonych Maków 2

Fimer-Avon Auto
ul. Rojna 73a

ROVER Serwis Tomasz Staniucha
ul. Starorudzka 12

Podpowiecie coś?

Miło też by było gdybyście napisali jakie informacje takie badanie ukazuje.

Pozdrawiam

qazimodoo - Pon Kwi 26, 2010 18:08

a którego jedziesz ogladać ? daj linka ...
MARGOS - Pon Kwi 26, 2010 19:33

Osobiście nie diagnozowaliśmy naszego R, ale z tego co się dowiedziałem, to ROVER Serwis Tomasz Staniucha (ul. Starorudzka 12) ma komputer i podobno każda wizyta u niego to automatyczne podpięcie do kompa, oczywiście za specjalną opłatą (ile nie wiem).

U kogo jeszcze można się podpiąć, nie wiem.

Galli - Pon Kwi 26, 2010 21:40

Powitać, byłem u p. Tomka ze swoim Roverkiem i powiem krótko to była moja 1-sza i ostatnia wizyta w tym serwisie, serwis jest godny polecenia bo robią tylko i wyłącznie Rovery i to już parę ładnych lat, ale ceny zabójcze ( liczą sobie za wszystko jak za przysłowiowe zborze ), gdybym jeździł autem za 30-40 tyś pewnie serwisowałbym u niego, a tak zadowolę się innym mechanikiem który liczy się z realiami dzisiejszej codzienności. Z HMH Auto też już zdążyłem się zapoznać i powiem tak kupiłem u nich jedną część i niestety nie pasowała więc starałem się ją oddać, na kasę czekałem przeszło tydzień ale oddali, co do usług serwisowych się nie wypowiadam bo nie wiem. Najprawdopodobniej jutro jadę na diagnostykę komp. do znajomego mechanika jeżeli okaże się też dobry w Roverach to chętnie go polecę :)
ArekL - Pon Kwi 26, 2010 21:54

No pan Tomek krzyknął mi 150 zł za kompa + 50 zł za kanał. W innych serwisach mówią 50-60 zł za kompa + 30-40 zł za kanał, z tym że nie wiem czy to są T4, bo u Tomka na pewno T4. Także lypa ;)
snejki - Sro Kwi 28, 2010 13:45

daj znac kolego który to...moge podjechac zobaczyć..niedawno przechodziłem przez to wiec chociaż na oko powiem Ci czy warto jechać
Zukowaty - Sro Kwi 28, 2010 22:00

ArekL napisał/a:
W innych serwisach mówią 50-60 zł za kompa + 30-40 zł za kanał, z tym że nie wiem czy to są T4, bo u Tomka na pewno T4. Także lypa ;)

Bo w innych to właśnie nie T4. I tak strasznie drogo bo praktycznie wszyscy forumowi spece wołają za T4 ok. 100zł.

Dekaem - Sro Maj 05, 2010 21:55

Witam po dłuższej przerwie :)

Zmieniam temat rozmowy na jedyny właściwy w tym miejscu :P .

Kto jest chętny na spota w niedzielę 09-05-2010?????

Miejsce spotkania tam gdzie zwykle czyli parking pod Realem na Al. JPII (Al. Włókniarzy), później przenosimy się do jakiegoś pubu. Godzina 17-18 do konkretnego ustalenia jeszcze.

P.S.
H.M.H. Auto też nie polecam. Pisałem już o nich na forum więc można w szukajkę wpisać.

snejki - Czw Maj 06, 2010 12:38

ej kto z łodzi tak wogóle na ogólnopolski się wybiera....

czy my mamy wogóle...jakiś team...

proponuje w miedzy czasie zrobić listę na OP?

1. Darek

w niedziele jak będzie znośnie nie ma mnie W LD

MARGOS - Nie Maj 09, 2010 11:21

Witojcie!

Myślę, że znajdziemy chwilę czasu by się pojawić na spocie w niedzielę.
Może jaki tort urodzinowy mi się "przydarzy' :razz:

Odnośnie Zlotu OP, to ja Darku snejki, proponuję najpierw zapisać się na Zlot, bo jeszcze na liście zapisanych Cię nie widać :mrgreen:
My jedziemy w czwartek, na całą imprezę :cool:

Jak się ktoś jeszcze pojawi to można by stworzyć oddzielny temat, np na wzór Warszawy.

A póki co to szykuj się na niedzielę i nie marudź :wink:

(Marcin)

[ Dodano: Nie Maj 09, 2010 11:21 ]
--------------------------------------------------------------------------------
HALLOOOOOOO !! !! !!
ŁÓÓÓÓÓÓDŹ !! !! !!

Czy ktoś poza Dekaem-em jeszcze ma zamiar się pojawić i która godzina lepiej pasuje ??

My się pojawimy :wink:

Dajcie znak życia :neutral:

Dekaem - Nie Maj 09, 2010 14:36

Widzę że frekwencja będzie tradycyjna :) .

Marcin, Gosia widzimy się o 17.30 na parkingu pod Realem :) . Może się jeszcze ktoś zjawi. Pogoda w sumie jest nie najgorsza.

Pozdrawiamy
Michał&Marta

MARGOS - Pon Maj 10, 2010 17:13

Michał, dzięki za spotkanie i świętowanie Marcinowych urodzin. Ostatnio 2-samochodowe spoty są na topie, ale nie liczy się ilość, a jakość :mrgreen:

Mamy nadzieję, że wspólny wyjazd na OP dojdzie do skutku :wink:

SyntaX - Sob Lip 10, 2010 10:22

Mniam ciacho musiało być zajebiaszcze.
Mnie jak zwykle znów cos wypadło.
Ale obiecuję aktywnie właczyć się w działanie klubu.
Autko już oklejone klubowymi naklejkami.
Fotki w załączniku :)

Mam takiego pomysła by kupic interfejs diagnostyczny.
Jak ktoś się po parę złociszy dorzuci było by miło.
Odsyłam do tego tematu http://forum.roverki.eu/v...p=525527#525527
Podobno jeden z lepszych.
Polecił mi go znajomy w ASO Land Rover'a
Oczywiście dla klubowiczów diagnostyka za friko.
Zakup szybko by się zwrócił.

PS: Moze ktos chce poghadac ze mną w poniedziałek przy piwku i pomóc mi w zdjęciu zderzaczka z przodu.
Spadł mi wezyk od spryskiwacza i od góry za cholerę się tam nie dostanę.