Zobacz temat - Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :)

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :)

mgen - Czw Sie 09, 2007 09:35
Temat postu: Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :)
No właśnie - dwie dwusetki (jedna 3d druga 5d) widziane w Rewalu z tydzień temu przy kiosku niedaleko zejścia z klifu na plażę - chyba ul. Różana. Właścicieli nie widziałem ale samochody nasze na 100% bo oznaczone :)

Także serdeczne pozdrowienia.

Paul - Czw Sie 09, 2007 09:40

Heh, czyżby Violla z Markiem i Brt?
mgen - Czw Sie 09, 2007 09:48

:) - widzę że identyfikacja błyskawiczna.

W ramach pikantnego szczegółu dodam, że ten 3d był granatowy, natomiast 5d biały.

Widzę, że mają pogodę - jeśli jeszcze tam siedzą - zazdroszczę bo mnie aura nie rozpieszczała...

Tempest - Czw Sie 09, 2007 09:52

mgen napisał/a:
:) - widzę że identyfikacja błyskawiczna.

W ramach pikantnego szczegółu dodam, że ten 3d był granatowy, natomiast 5d biały.

Widzę, że mają pogodę - jeśli jeszcze tam siedzą - zazdroszczę bo mnie aura nie rozpieszczała...

po wymienionych kolorach to by się zgadzało, że "krówka" Violli, MaReK i Brt
pogody już nie mają :wink: , ponieważ już w tą niedzielę się widzieliśmy

walkie - Czw Sie 09, 2007 09:59

Nie biały a srebrny :)
Brt - Czw Sie 09, 2007 10:24

Zgadza sie w pełni :) THX za pozdrowienia. W Rewalu byliśmy jakieś 4h. Odwiedziliśmy Mariana_K który w ramach pracy przyjechał tam z ekipą Lata z Radiem. Moze też go widziałeś, jeśli byłeś w czerwonym namiocie po prawej stronie placu, przy namiotach Pur'a :) No właśnei przy okazji THX dla Mariana za spotkanie :) i pozdrownienia dla drugiego Adama :mrgreen: Sorki, że tak "trochę" nie udało nam sie pozegnać, ale jeszcze sporo km było przed nami :)

Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz :???: ale i tak było fajnie :)

mgen - Czw Sie 09, 2007 12:51

Proszę bardzo :)

W namiocie Lata z Radiem nie byłem niestety. Wpadłem tylko wieczorem na koncert ale też krótko bo mi córka słabo głośną muzę znosi ;)

MaReK - Czw Sie 09, 2007 14:32

mgen ty łosiu... ;D mogłeś zostawić jakaś kartke z numerem telefonu :)
To my objazd wybrzeza robilim w poszukiwaniu klubosympatykow, a tu prosze ;) Jaki ten swiat maly ;)

- poznajesz?

- te dwa poznajesz ;D ?

[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 3:36 pm ]
Cytat:
Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz :???: ale i tak było fajnie :)

No nie przesadzaj Barcik... ja uwazam, ze wielokrotnie bylo na odwrot... w koncu gdzies zesmy sie opalili ;D

Tempest - Czw Sie 09, 2007 15:46

MaReK napisał/a:
http://www.marek.idzik.pl/rover/tedwa.jpg - te dwa poznajesz ;D ?

jak wam śmiesznie te antenki stoją :lol: :lol: :lol:

Brt - Czw Sie 09, 2007 17:36

MaReK napisał/a:
w koncu gdzies zesmy sie opalili

Przez szybe w aucie :mrgreen: heheh :)

mgen - Czw Sie 09, 2007 17:40

Następnym razem (mam nadzieję, że będzie) się poprawię :)

Cytat:

http://www.marek.idzik.pl/rover/rewal.jpg - poznajesz?

Koszulki jakby znajome ;) , zejście na plaże i zjeżdżalnia jakby znajoma :D Choć samochody widziałem zupełnie w innej części Rewala.

Ale poważnie -ludzi nie widziałem a i osobiście jak dotąd poznać nie było mi dane także z żalem ale nie poznaję.
Cytat:

http://www.marek.idzik.pl/rover/tedwa.jpg - te dwa poznajesz ;D ?

A i owszem. :)

MaReK - Czw Sie 09, 2007 17:57

Autka sa akurat focone w Zarnowcu (vis a vis elektrowni). Wybralem takie dwa bardziej reprezentacyjne ;)

Koszulki klubowe, ze zlotu w Jachrance ;)
A osob nie miales poznawac tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy ;)

Pozdrawiam,

mgen - Czw Sie 09, 2007 18:17

MaReK napisał/a:
(...) tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy ;)

Ta, to było to zejście na plażę w samym centrum. Ja eksploatowałem to zejscie niedaleko Waszego miejsca postoju - tam podobnie ale zaludnienie znacznie mniejsze :)

pzdr.
Michał

MaReK - Pią Sie 10, 2007 07:49

Czyli Ty widziales nas na tej sciezce szutrowej na przeciwko kiosku i warzywniaka?

Tam w/g mnie plaza byla bardziej kamienista nie? ;)

Pozdrawiam,

mgen - Pią Sie 10, 2007 10:44

MaReK napisał/a:
Czyli Ty widziales nas na tej sciezce szutrowej na przeciwko kiosku i warzywniaka?

Dokładnie. Co prawda ścieżka ZTCP nie była szutrowa ale warzywniak i kiosk jest. Auta stały jedno za drugim na przeciwko warzywniaka.

MaReK napisał/a:
Tam w/g mnie plaza byla bardziej kamienista nie? ;)

Zgadza się, ale za to można sie rozłożyć z parawanikiem, leżaczkiem i z dzieciakiem zamek wybudować, bo na tej "głównej" to można było tylko z ręczniczkiem 0,4x1,6 - bez parawanika i foremek ;)

MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:10

No właśnie... nikt nie chciał ze mną budować zamku :(
Ani Marian_K ani Brt ani Violla... byłem sam i w smutku poszedłem pluskać się w falach ;D

emes - Pią Sie 10, 2007 14:13

MaReK napisał/a:
nikt nie chciał ze mną budować zamku :(

Ja bym z Tobą wybudował :-)

MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:13

W Turawie pokazemy klase... ;D
emes - Pią Sie 10, 2007 14:17

MaReK napisał/a:
W Turawie pokazemy klase... ;D

Przyjedziecie do Turawy? :-)

MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:18

Nie wiem czy na pewno... ale postaramy sie. A jak nie teraz to na pewno na zlot jesienny... wtedy ocena z pracy nad budowa zamku bedzie wyzsza ;D
emes - Pią Sie 10, 2007 14:21

MaReK napisał/a:
A jak nie teraz to na pewno na zlot jesienny

Nawet nie zakładałem, że nie przyjedziecie :-) Tak sobie teraz przypomniałem, że w okolicy Szumiradu jest staw, może trochę piasku też będzie. Jak będzie padało, to będą trzymali nad nami parasole i podziwiali zamek z piasku :-)

Brt - Pią Sie 10, 2007 14:24

emes napisał/a:
Jak będzie padało

Nie będzie :evil: :grin:

emes - Pią Sie 10, 2007 14:36

Brt napisał/a:
Nie będzie

To będziemy budowali zamek z piasku :-)

MaReK - Pią Sie 10, 2007 18:28

No to sie nam Rewal do Turawy przeniosl ;P