|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :)
mgen - Czw Sie 09, 2007 09:35 Temat postu: Pozdrowionka dla reprezentantów w Rewalu :) No właśnie - dwie dwusetki (jedna 3d druga 5d) widziane w Rewalu z tydzień temu przy kiosku niedaleko zejścia z klifu na plażę - chyba ul. Różana. Właścicieli nie widziałem ale samochody nasze na 100% bo oznaczone
Także serdeczne pozdrowienia.
Paul - Czw Sie 09, 2007 09:40
Heh, czyżby Violla z Markiem i Brt?
mgen - Czw Sie 09, 2007 09:48
- widzę że identyfikacja błyskawiczna.
W ramach pikantnego szczegółu dodam, że ten 3d był granatowy, natomiast 5d biały.
Widzę, że mają pogodę - jeśli jeszcze tam siedzą - zazdroszczę bo mnie aura nie rozpieszczała...
Tempest - Czw Sie 09, 2007 09:52
mgen napisał/a: | :) - widzę że identyfikacja błyskawiczna.
W ramach pikantnego szczegółu dodam, że ten 3d był granatowy, natomiast 5d biały.
Widzę, że mają pogodę - jeśli jeszcze tam siedzą - zazdroszczę bo mnie aura nie rozpieszczała... |
po wymienionych kolorach to by się zgadzało, że "krówka" Violli, MaReK i Brt
pogody już nie mają , ponieważ już w tą niedzielę się widzieliśmy
walkie - Czw Sie 09, 2007 09:59
Nie biały a srebrny
Brt - Czw Sie 09, 2007 10:24
Zgadza sie w pełni THX za pozdrowienia. W Rewalu byliśmy jakieś 4h. Odwiedziliśmy Mariana_K który w ramach pracy przyjechał tam z ekipą Lata z Radiem. Moze też go widziałeś, jeśli byłeś w czerwonym namiocie po prawej stronie placu, przy namiotach Pur'a No właśnei przy okazji THX dla Mariana za spotkanie i pozdrownienia dla drugiego Adama Sorki, że tak "trochę" nie udało nam sie pozegnać, ale jeszcze sporo km było przed nami
Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz ale i tak było fajnie
mgen - Czw Sie 09, 2007 12:51
Proszę bardzo
W namiocie Lata z Radiem nie byłem niestety. Wpadłem tylko wieczorem na koncert ale też krótko bo mi córka słabo głośną muzę znosi
MaReK - Czw Sie 09, 2007 14:32
mgen ty łosiu... mogłeś zostawić jakaś kartke z numerem telefonu
To my objazd wybrzeza robilim w poszukiwaniu klubosympatykow, a tu prosze Jaki ten swiat maly
- poznajesz?
- te dwa poznajesz ?
[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 3:36 pm ]
Cytat: | Nas tez aura nie rozpieszczała, ale tragedii nie było. Zawsze jak wsiadaliśmy do auta, to było słońce, a jak w planach było plażowanie to padał deszcz ale i tak było fajnie |
No nie przesadzaj Barcik... ja uwazam, ze wielokrotnie bylo na odwrot... w koncu gdzies zesmy sie opalili
Tempest - Czw Sie 09, 2007 15:46
MaReK napisał/a: | http://www.marek.idzik.pl/rover/tedwa.jpg - te dwa poznajesz ? |
jak wam śmiesznie te antenki stoją
Brt - Czw Sie 09, 2007 17:36
MaReK napisał/a: | w koncu gdzies zesmy sie opalili |
Przez szybe w aucie heheh
mgen - Czw Sie 09, 2007 17:40
Następnym razem (mam nadzieję, że będzie) się poprawię
Koszulki jakby znajome , zejście na plaże i zjeżdżalnia jakby znajoma Choć samochody widziałem zupełnie w innej części Rewala.
Ale poważnie -ludzi nie widziałem a i osobiście jak dotąd poznać nie było mi dane także z żalem ale nie poznaję.
A i owszem.
MaReK - Czw Sie 09, 2007 17:57
Autka sa akurat focone w Zarnowcu (vis a vis elektrowni). Wybralem takie dwa bardziej reprezentacyjne
Koszulki klubowe, ze zlotu w Jachrance
A osob nie miales poznawac tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy
Pozdrawiam,
mgen - Czw Sie 09, 2007 18:17
MaReK napisał/a: | (...) tylko wlasnie tlo ... zjezdzalania, zejscie i plaze o szerokosci 2,5 m i gestosci zaludnienia 2,5 mln ludzi na jeden mm kwadratowy
|
Ta, to było to zejście na plażę w samym centrum. Ja eksploatowałem to zejscie niedaleko Waszego miejsca postoju - tam podobnie ale zaludnienie znacznie mniejsze
pzdr.
Michał
MaReK - Pią Sie 10, 2007 07:49
Czyli Ty widziales nas na tej sciezce szutrowej na przeciwko kiosku i warzywniaka?
Tam w/g mnie plaza byla bardziej kamienista nie?
Pozdrawiam,
mgen - Pią Sie 10, 2007 10:44
MaReK napisał/a: | Czyli Ty widziales nas na tej sciezce szutrowej na przeciwko kiosku i warzywniaka?
|
Dokładnie. Co prawda ścieżka ZTCP nie była szutrowa ale warzywniak i kiosk jest. Auta stały jedno za drugim na przeciwko warzywniaka.
MaReK napisał/a: | Tam w/g mnie plaza byla bardziej kamienista nie? |
Zgadza się, ale za to można sie rozłożyć z parawanikiem, leżaczkiem i z dzieciakiem zamek wybudować, bo na tej "głównej" to można było tylko z ręczniczkiem 0,4x1,6 - bez parawanika i foremek
MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:10
No właśnie... nikt nie chciał ze mną budować zamku
Ani Marian_K ani Brt ani Violla... byłem sam i w smutku poszedłem pluskać się w falach
emes - Pią Sie 10, 2007 14:13
MaReK napisał/a: | nikt nie chciał ze mną budować zamku |
Ja bym z Tobą wybudował
MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:13
W Turawie pokazemy klase...
emes - Pią Sie 10, 2007 14:17
MaReK napisał/a: | W Turawie pokazemy klase... |
Przyjedziecie do Turawy?
MaReK - Pią Sie 10, 2007 14:18
Nie wiem czy na pewno... ale postaramy sie. A jak nie teraz to na pewno na zlot jesienny... wtedy ocena z pracy nad budowa zamku bedzie wyzsza
emes - Pią Sie 10, 2007 14:21
MaReK napisał/a: | A jak nie teraz to na pewno na zlot jesienny |
Nawet nie zakładałem, że nie przyjedziecie Tak sobie teraz przypomniałem, że w okolicy Szumiradu jest staw, może trochę piasku też będzie. Jak będzie padało, to będą trzymali nad nami parasole i podziwiali zamek z piasku
Brt - Pią Sie 10, 2007 14:24
emes napisał/a: | Jak będzie padało |
Nie będzie
emes - Pią Sie 10, 2007 14:36
Brt napisał/a: | Nie będzie |
To będziemy budowali zamek z piasku
MaReK - Pią Sie 10, 2007 18:28
No to sie nam Rewal do Turawy przeniosl
|
|