|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Tuning wizualny - gadżety
Damian2001 - Wto Sie 28, 2007 20:09 Temat postu: gadżety Witam
Jestem posiadaczem roverka 414i i chciałbym kupic sobie jakies gadzety. Moze ktos wie gdzie mozna kupic jakies fajne gadżety???
pozdro
Adley - Wto Sie 28, 2007 22:11
Allegro ma duzy wybor "gadzetow". POLECAM
[ Dodano: Wto Sie 28, 2007 10:12 pm ]
Lub moze jasniej www.allegro.pl
Brt - Wto Sie 28, 2007 22:43
pojęcie "gadżetów" jest dość szerokie czy możesz bardziej sprecyzować czego szukasz??
walkie - Wto Sie 28, 2007 22:44
Damian2001 napisał/a: | Jestem posiadaczem roverka 414i i chciałbym kupic sobie jakies gadzety. Moze ktos wie gdzie mozna kupic jakies fajne gadżety??? |
Chcesz długopis reklamowy?
drooid - Sro Sie 29, 2007 08:28
A propos gadgetów zastanawiałem się, czy na fotel pasażera lepszym gadżetem będzie brunetka, czy blondynka...
TomC - Sro Sie 29, 2007 08:45
Dorzuć jeszcze rudą i zabierz komplet
giewu - Sro Sie 29, 2007 09:19 Temat postu: Re: gadżety
Damian2001 napisał/a: | Witam
Jestem posiadaczem roverka 414i i chciałbym kupic sobie jakies gadzety. Moze ktos wie gdzie mozna kupic jakies fajne gadżety???
pozdro | ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem gadżety ?
mam taką cichutką nadzieję, że nie będą to pluszowe kostki wiszące na lusterku, plastikowe uchwyty na telefon komórkowy lub świecące dysze spryskiwaczy ... kilka fajnych pozycji możesz kupić w tomateam (wybierz dział akcesoria), parę fajnych produktów można dostać na allegro np. podświetlana gałka zmiany biegów, podświetlenie podwozia, bardzo fajny i dość popularny wśród ROVERkowej braci gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido ... możesz również zapytać w sklepie adaszo o dywaniki samochodowe ... na początek tyle
Damian2001 - Sro Sie 29, 2007 18:25
Mowiac gadzety miałem na mysli breloczki, T-shirty z logo roverka, długopisy i jakies odjechane obrazki z logo roverka idt itp.
Adley - Sro Sie 29, 2007 21:32
Cytat: | gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido |
Fajne ...
widzialem kiedys u nas na ebayu obramowki na zegary ale teraz chyba nie ma :-(
Ale ... obramowki na pokretla to do roverka nie ma - orietuje sie ktos od czego podpasowac z tych dostepnych?
POZDRAWIAM
pawciu87 - Sro Sie 29, 2007 22:13
Adley napisał/a: | Cytat: | gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido |
Fajne ...
widzialem kiedys u nas na ebayu obramowki na zegary ale teraz chyba nie ma :-(
Ale ... obramowki na pokretla to do roverka nie ma - orietuje sie ktos od czego podpasowac z tych dostepnych?
POZDRAWIAM |
sa - jak zamawiasz ramki na zegary u dido dopisz w meilu ze chcesz tez ramki na pokretla, bo tez je oferuje
Adley - Sro Sie 29, 2007 22:27
Acha - spoko. Moze zamowie.
Narazie to mysle o sprzedarzy bo chce cos innego - moze takze rowera bo mi sie nawet podobaja ale takze w gre wchodzi honda - zobaczy sie. Narazie tkwie z tym moim.
giewu - Sro Sie 29, 2007 22:29
Adley napisał/a: | ...Ale ... obramowki na pokretla to do roverka nie ma - orietuje sie ktos od czego podpasowac z tych dostepnych? | są dostępne u dido tak jak pawciu87 Ci napisał, a fotka poniżej na dowód
eszet - Czw Sie 30, 2007 08:16
pawciu87 napisał/a: | sa - jak zamawiasz ramki na zegary u dido dopisz w meilu ze chcesz tez ramki na pokretla, bo tez je oferuje |
Mam takie pytanko: czy podejdą ramki z 400 do 45-ki ?
walkie - Czw Sie 30, 2007 08:37
Ha, mówiłam że chce długopis?
U nas są dostępne gadżety roverkowe. Koszulki, parasole, breloki, czapeczki itp.
Tylko dlaczego dales ten temat do tuningu wizualnego?!?!
pawciu87 - Czw Sie 30, 2007 18:52
eszet napisał/a: | pawciu87 napisał/a: | sa - jak zamawiasz ramki na zegary u dido dopisz w meilu ze chcesz tez ramki na pokretla, bo tez je oferuje |
Mam takie pytanko: czy podejdą ramki z 400 do 45-ki ? |
mysle ze nie bedzie problemu, ale ale dokladnie nie jestem pewien, niech sie wypowiedza wlasciciele
Damian2001 - Czw Sie 30, 2007 22:38
Dlaczego akurat tutaj taki post??? Poniewarz nie chciało mi umiszczac na innej stronie tago postu a tuning wizualny jest według mnie najczesciej odwiedzany
walkie - Czw Sie 30, 2007 22:42
Słuchaj.
Po pierwsze, zanim wyślesz posta naciśnij przycisk pisownia i popraw wyrazy podkreślone na czerwono.
Po drugie, jeśli umieścisz posta we właściwym miejscu to właściwe osoby go odczytają.
Po trzecie, ten dział nie jest najczęściej odwiedzany.
drooid - Pią Sie 31, 2007 08:36
eszet napisał/a: | Mam takie pytanko: czy podejdą ramki z 400 do 45-ki ? |
Podejdą. Sam takie właśnie zamówiłem i założyłem. Był na temat ramek długi wątek na forum.
eszet - Pią Sie 31, 2007 12:02
drooid napisał/a: | Podejdą. Sam takie właśnie zamówiłem i założyłem. Był na temat ramek długi wątek na forum. |
Dzięki drooid o to mi właśnie chodziło
piter34 - Pią Sie 31, 2007 15:56
eszet napisał/a: | Mam takie pytanko: czy podejdą ramki z 400 do 45-ki ? |
Ramki pokręteł podejdą.
Nie wiem jak zegary, ale też powinny.
the_fly - Czw Wrz 06, 2007 00:01
wlansie ostatnio szukalem breloczka do mojego R ale raczej marzy mi sie taki rower zwykly - w sensie "bicykl"... a nigdzie nie moge nic takiego znalezc - nawet na allegro nie ma... widzial ktos gdzies kiedys cos takiego... ?
truten23 - Wto Mar 11, 2008 23:54
giewu napisał/a: | są dostępne u dido tak jak pawciu87 Ci napisał, a fotka poniżej na dowód |
Do r416 też spasują? a jakie koszty za caly komplet (na zegary i pokrętla)?
A ma ktos może kntakt do kolegi dido? bo nigdzie nie mogę znaleźć..
NEOSSS - Sro Mar 12, 2008 17:36
Nick z Allegro didobmw
truten23 - Czw Mar 13, 2008 14:28
dzięki kolego. Pisałem do niego, obramówki na zegary 70zł, a na pokrętła 30. trzeba o tym pomyśleć
NEOSSS - Czw Mar 13, 2008 16:09
Popytaj teodor76 z Allegro ja u niego do 600 kupiłem za 49zł na liczniki a u FirmaPanthaler za 29zł na pokrętła...
truten23 - Pią Mar 14, 2008 08:25
powysyłałem maile z pytaniami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Zauważyliście że teodor76 ma na fotkach obramówki DIDO?
|
|