|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Film o Moim 220SD
Adrian355 - Pon Lis 12, 2007 13:30 Temat postu: Film o Moim 220SD No i wreszcie mnie naszło na zrobienie filmiku Na razie Tylko tyle Ale niedługo zasiądę w fotel i zrobię więcej ujęć Ale to mój pierwszy Filmik Krytyka i Pochały mile widziane
Mój Rover 220SD
thef - Pon Lis 12, 2007 13:33
Jeszcze przed obejrzeniem pochwała za ambicję
DEBEC - Pon Lis 12, 2007 13:37
Zaczyna się jak Chickok tylko to raczej pokaz slajdów niż film ale próbuj dalej.
matlacz - Pon Lis 12, 2007 13:38
No no bardzo ladny filmik!
Srodek masz piekny ja mam ciemna tapicerke! no i 3 drzwi.
Jak bedziesz mial kiedys czas to machnij filmik jak jedzie rover-ek
Tez sie kiedys wezme za filmik!
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 13:39 ]
DEBEC napisał/a: | Zaczyna się jak Chickok tylko to raczej pokaz slajdów niż film ale próbuj dalej. |
chlopak bardzo sie staral! A na koncu jest filmik jak obrotomierz pracuje wiec mozna zaliczyc jako filmik!
thef - Pon Lis 12, 2007 13:43
A po obejrzeniu..
Adrian, mam nadzieję, że na tym się nie skończy..
Kilka wstawek z filmami i będzie super "portfolio" Twojej bryczki
Należy się szacuneczek i wielkie brawa za ambicję i pracę.
PS>A imię jego 174444
Adrian355 - Pon Lis 12, 2007 13:45
To dopiero taka próba własnych umiejętności i programu Ale już zaczynam zbiory do następnego filmu
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 16:03 ]
Może macie jakieś propozycje co dodać do następnego filmiku ?
thef - Pon Lis 12, 2007 16:33
Oglądałeś filmy MaRKa? Tam możesz znaleźć dużo natchnienia dla siebie
http://www.marek.idzik.pl/roverki/
Adrian355 - Pon Lis 12, 2007 16:39
Musze na wieś pojechać Bo wiesz inna sceneria i tam mogę bez obawy wsiąść za kółko I jest gdzie pojeździć
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 19:57 ]
Nie chce żebyście myśleli że sie strasznie ,,jaram" tym ... No i sam nie wiem co to jest Ale wpisałem w google video.pl fraze : Rover 220SD i szczerze to myślałem ze oprócz mojego cos tam jeszcze będzie
http://video.google.pl/videosearch?q=Rover+220SD
matlacz - Wto Lis 13, 2007 00:19
Swoja droga ten drugi filmik tez dobry!
Kozik - Wto Lis 13, 2007 15:18
Adrian355 napisał/a: | Krytyka i Pochały mile widziane |
Krytyka:
nie podoba mi się muzyka - ale to moje zdanie
Troszkę długi wstęp,
za mało płynne wideo - więcej fps by sie przdalo
Pochwały:
hmm za chęci,
samochód nie jest brudny,
jest to rover,
Adrian355 - Wto Lis 13, 2007 15:45
Kozik napisał/a: | samochód nie jest brudny, |
No ba czysty bo to :
Kozik napisał/a: | to rover |
Będzie następny będzie droga będzie trochę jazdy Nowe fotki I coś jeszcze
A i inny program chyba
[ Dodano: Wto Lis 13, 2007 18:02 ]
matlacz napisał/a: | Swoja droga ten drugi filmik tez dobry! |
Ale ten już trochę pogrąża
http://video.google.pl/vi...earch&plindex=0
Rowan - Wto Lis 13, 2007 18:14
Zaczyna się jak kiedyś zapodany na forum filmik o Corrado.
Adrian355 - Wto Lis 13, 2007 18:18
Dlatego jest napisane na końcu... Tylko trzeba poczytać napisy końcowe
MaReK - Wto Lis 13, 2007 22:48
Zmien program
Uzyj np. adobe premiere pro 2.0 albo cos prostrzego Pinacle lub nawet Windows Movie Maker nowy.
Sam film okej. Muzyka troche nie podchodzi po klimat. Za malo dynamizmu i zbyt dlugie przjescia pomiedzy nimi. To "demo" razi po oczach
Pomysl okej. Powiem Ci, ze nawet na wielu fotkach i dynamicznych slajdach polaczonych z odpowiednia muza ten sam film bedzie zupelnie inaczej wygladal.
thef napisał/a: | Oglądałeś filmy MaRKa? Tam możesz znaleźć dużo natchnienia dla siebie |
Bzdura... wiele natchnienia to mozna znalezc na filmach kolegi Miłka z grupy Adrenaline Motor Sport - poszukaj sobie na Youtubie.
Pozdrawiam Pana resysesra scenarzyste
thef - Wto Lis 13, 2007 23:43
MaReK napisał/a: | Bzdura... wiele natchnienia to mozna znalezc na filmach kolegi Miłka z grupy Adrenaline Motor Sport - poszukaj sobie na Youtubie.
| MaRecKi, ty skromny robaczku (miałem tu coś dopisać jeszcze, ale niech będzie tylko o Twojej skromności ).
MaReK - Wto Lis 13, 2007 23:57
No bo te filmy sa "przypadkowe" moje. Gdyby dany film mi sie skasowal, nie potrafilbym go zrobic identycznie drugi raz. Te efekty zawdzieczam tylko dobremu oprogramowaniu i fartowi w dobrze muzyki
thef - Sro Lis 14, 2007 00:15
No dobra, nie przegadam Cię ani trochę, to dopiszę com chciał - jak na początek, nasz Mały Tarantino, może śmiało szukać inspiracji w Twoich filmach, a jak się trochę podszkoli, to i mistrza zmieni .
MaReK - Sro Lis 14, 2007 00:40
Dobrze, że mały tarantino w młodym wieku ma jakąś pasje... samochod i wszystko w okółniego. Swietnie, ze szkoli sie w nowym kierunku, oby szkolil sie szybko i jego filmy dobrze sie ogladalo nie musi byc mistrzem, bo ciezko w tej materii szukac mistrza.
Mistrzowie sa na gornych polkach i nie ma powodu zebysmy tam skakali
PS.
Adrian nie wiem czy widziales, filmik Violli i mojego autorstwa z bieszczad.
http://www.marek.idzik.pl...s/bieszczki.wmv
teraz uwazam, ze muzyka tam podlozona to porazka - nie pasuje.
Nastroj bardziej nostaligczny i grobowy, jakby ktos wspominal tego rovera
a jego juz nie ma... a on jest No ale tesknic mozna za rejonami.
Niestety kamera do tego filmu uzyta nie spelnia moich oczekiwan np. kolory sa do dupy.
Pozdrawiam,
matlacz - Sro Lis 14, 2007 11:12
MaReK,
Szczerze troche nudny ten filmik!
Nie obraz sie ale po minucie spac mi sie chcialo! A co do muzyki troche za smutna jak sam napisales!
No i te przejazdy przez ten strumyk hehe z 10 razy to samo!
Troche za smutny ale zrobiony fajnie!
Tu kolega mowil cos o Tarantino wiec myslalem ze cos w stylu Tarantino ale daleko jeszcze do niego
Pozdrawiam i bez urazy!
Adrian355 - Sro Lis 14, 2007 13:34
Już mam 8.9% bardzo fajnego programu Nie no piosenka to mi nie wyszła Ale strasznie mi sie podoba Ale ten nowy programik myślę że pokarze na co mnie stać Musze tylko nakręcić toche jazdy i przede wszystkim jak obrotomierz idzie razem z prędkościom mierzę MaRek Brakuje mi do Ciebie i to dużo ale dopiero zaczynam przygodę z obróbką wideo Alena tym nie poprzestanę Dziękuje za uwagi bo bardzo pomagają
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 13:44 ]
Teraz doczytałem No już nie przesadzajcie że taki Tarantino Lubie samochody i jakoś mnie do nich ciągnie Inni palą piją w moim wieku żeby Sobie dostarczyć Emocji Jak w mojej klasie A mnie to właśnie zastępuje tego papierosa ten kieliszek wódki I przysięgam mowie prawdę Wole wsiąść zrobic kilka redukcji nawet za ręczny szarpnąć przejechać kilka zakrętów niż niszczyć zdrowie tymi używkami
MaReK - Sro Lis 14, 2007 18:28
matlacz napisał/a: | MaReK,
Szczerze troche nudny ten filmik!
Nie obraz sie ale po minucie spac mi sie chcialo! A co do muzyki troche za smutna jak sam napisales! |
To byl przyklad filmu na "nie" - zle dobrana muza.
Film mial pokazac krajobraz, samochod i jego mozliwosci Ale muza zanudza.
matlacz napisał/a: | No i te przejazdy przez ten strumyk hehe z 10 razy to samo! |
No wlasnie nie to samo
Kazdy jest inny, inne ujecie itp.
A to ze ujec jest tyle, no coz... to jakbys krecil film o zabach i nie pokazal zaby
matlacz napisał/a: | Tu kolega mowil cos o Tarantino wiec myslalem ze cos w stylu Tarantino ale daleko jeszcze do niego |
Chodzilo o porownanie do jednego ze slawniejszych rezyserow.
Adrian355 napisał/a: | Nie no piosenka to mi nie wyszła Ale strasznie mi sie podoba |
Wlasnie tu caly problem... tworzac cos nie mozesz robic tego pod swoje gusta. No moze troche ale musisz liczyc sie z tym, ze beda ogladac to inni i inni to ocenia.
Adrian355 napisał/a: | MaRek Brakuje mi do Ciebie i to dużo |
Nie przesadzaj... obojgu nam brakuje do kol. Miłka wyzej wspomnianego przeze mnie
Z taka roznica, ze Ty dopiero zaczynasz.
Adrian355 napisał/a: | Wole wsiąść zrobic kilka redukcji nawet za ręczny szarpnąć przejechać kilka zakrętów niż niszczyć zdrowie tymi używkami |
Za reczny obowiazkowo
Tak trzymac... pozdro.
Kozik - Czw Lis 15, 2007 08:14
matlacz napisał/a: | MaReK,
Szczerze troche nudny ten filmik! |
Ten filmik jest po prostu w innym stylu niż większość filmików robionych przez ludzi.
Jest inny ale prezentacja roverka fajna.
[ Dodano: Czw Lis 15, 2007 09:44 ]
Tutaj jest w zupełnie innym stylu filmik zrobiony przeze mnie (pierwszy i ostatni jaki zrobiłem). Warto obejrzeć w szczególności parę ostatnich sekund jak 126el pali gumę z wciśniętym hamulcem hehe
Materiały i montaż to moja sprawka a autkiem jeździł mój kolega ale sprzedal wiec mozna na youtube umiescic.
http://www.youtube.com/watch?v=QHGjaOvuiZ0
maniaq - Czw Lis 15, 2007 23:45
hehehe ja tez mialem ax-a. dlubanego i tez mialem biale staloweczki esh to byl maly bandyta ale na tych kolach od taczki to nie za pewnie sie czulem , mimo ze byl glebniety .... wspomnienia ....
Adrian355 - Pią Lis 16, 2007 20:36
Na razie będzie opóźnienie Bo mam kare do 1 stycznia na kompa Ale może czasami zasiądę
Paul - Pią Lis 16, 2007 22:33
Adrian355 napisał/a: | Bo mam kare do 1 stycznia na kompa |
łoooooooo, nabroiło się
Adrian355 - Sob Lis 17, 2007 10:02
To wina nauczycieli Zaniżają stopnie
Kozik - Sob Lis 17, 2007 17:31
Adrian355 napisał/a: | To wina nauczycieli Zaniżają stopnie |
Dobrze że nie masz kary na samochód
Adrian355 - Sob Lis 17, 2007 17:42
Na weekendy na kompa mam zdjętą No na samochód nie mam
MaReK Mam pytanko mam programik Sony Vegas Movie Studio 8.0 I jak narazie jest super Ale nie wiesz czemu nie mam jakiś fajnych przejść Tylko pisze ,,no found..."
MaReK - Nie Lis 18, 2007 09:09
Pewni musisz sobie sciagnac jakies pluginy... przejscia, efekty itp.
Tak samo dziala Pinacle i Adobe ale w nich w standardzie juz cos jest.
Najprosciej w obsludze dziala Windows Movie Maker.
Adrian355 - Sob Gru 01, 2007 10:11
Ruszyła mnie ta piosenka. I zrobiłem jak to inni mówią ,,pokaz slajdów" ale ja to nazywam filmikiem. Proszę o krytykę i wyrozumiałość bo to pierwszy mój filmik tego typu.
http://pl.youtube.com/watch?v=mY0KtnIVYvY
|
|