|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214 Si 2000r]
Misioslaw666 - Czw Sty 24, 2008 13:00 Temat postu: [R214 Si 2000r] A wiec tak oryginalne zabezpieczenia rovera immobilizer w pilocie. Ostatnio zaczałem sie zastanawiac co by było gdyby gdzies tego pilota mi wcieło Naturalnie istnieje 4 cyfrowy kod którego juz wcieło wiec teraz moze byc kolej na pilot. Czy ktos sie orientuje gdzie na podkarpaciu mozna by bylo dorobic taki pilot i jaki jest koszt takiej usługi ?
Brt - Czw Sty 24, 2008 13:22
kupujesz pilota uzywanego - jedziesz np. do kielc lub w inne miejsce i prorgamujesz. i przy okazji odczytujesz kod immo.
Misioslaw666 - Pią Sty 25, 2008 12:40
Tearaz prosba do kolegów z Kielc o jakis numer telefonu i czy www takiego serwisu co bym na darmo nie jechał no i cena jaka moze byc
Brt - Pią Sty 25, 2008 12:48
a szukałeś na www.roverki.pl lub na forum Na 99% gdzieś jest
Chester - Pią Sty 25, 2008 13:44
cena programowania 2 pilotów 100zl.... (piloty mialem swoje)
ash - Pią Sty 25, 2008 15:56
Ja jestem z Kielc. Wiem gdzie jest to cale Euro-Auto! Jesli chcesz moge Ci pomoc!
Misioslaw666 - Pią Sty 25, 2008 16:55
Witam Juz znalazłem gdzie jets toEuro-Auto i numery telefonu a mama sprzatajac dokumenty jeszcze przez przypadek 4 cyferki na kartce i co immobilizer sie rozbroił po wprowadzeniu owych cyferek kluczykiem<jupi>. Dzieki ASH za odpowiedz jak bede sie wybierał do Kielc to sie skontaktuje moze przy okazji jakis mały spot Jak narazie Przed CK bede próbował w Sokołowie bo podobno tam tez mozna dorobic pilot nio i mam troszke bliżej Pozdrawiam
Chester - Sob Sty 26, 2008 18:07
Misioslaw666 jak dowiesz sie cos o tym dorabianiu w Sokołowie to daj mi znac;)
Misioslaw666 - Sob Sty 26, 2008 21:40
OK ale juz mówie ze nie predko to nastąpi bo sesja a i znalazłem 4 cyferki Ale bede tam dzwonił to jak sie czegos dowiem to dam znac. Pozdro
gollukas - Pon Lut 04, 2008 13:59
Witam!
Ja mam podobny problemik z pilotem i immo! tzn brak drugiego i 4 cyfrowego kodu tez nie mam
Pilot którego aktualnie mam zaczyna mi szwankować coraz częściej wiec myślę nad zakupem dwóch nowych i programowaniem.
Jest gościu w Sędziszowie Młp. co ma test booka wiec jak zrobię to sie odezwie na forum
pozdrawiam!
ps. na lokalnym spociku w Rzeszowie byłem miesiąc temu, i już myślimy nad następnym
Chester - Pon Lut 04, 2008 16:40
gollukas gdzies to wynalazl magika z testbookiem w Sędziszowie?? Jakoś mi się nie chce wierzyc zeby koleś co ma tak drogi sprzęt byl w pobliżu i nikt o nim więcej poza tobą nie słyszał.....
A z nowymi pilotami daj sobie spokoj bo kosztują ok 400zl SZTUKA ....
Daj namiary na tego magika w sędziszowie!!!
Misioslaw666 - Pon Lut 04, 2008 19:41
Jak cos to ja tez namiar poprosze
przemo285 - Pon Lut 04, 2008 19:46
Co do nowych pilotów to te 400 zł to nie tak do końca u mnie są tańsze nowe i z zaprogramowaniem
http://www.allegro.pl/ite...ramowaniem.html
gollukas - Pon Lut 04, 2008 21:34
Ano mój znajomy co ma Roverka był i go diagnozował, dał mnie właśnie dziś na niego namiary, cen i jego oferty jeszcze nie znam, ale myślę zaglądnąć do niego w tym lub przyszłym tygodniu. Co do pilotów to nie mam zamiaru kupować nowych, tylko rzecz jasna jakiś szrocik a do Przema285 jechał nie będę programować bo więcej stracę na paliwo niż na piloty ale dzięki za propozycje, ja szukam samych pilotów(jak by kto miał to proszę pisać).
Chester słyszałem ze miałeś być na spocie w Rzeszowie ale brata wysłałeś musowo trzeba następny zrobić, najlepiej dwudniowy co by można browca wypić
pozdrawiam wszystkich!
Chester - Wto Lut 05, 2008 16:16
gollukas dobra diagnostyka KSTem swoją drogą mi to facet w Łące zrobił, ale zeby pilota programować trzeba mieć testbooka T4 !!!!!!!! Dawaj namiary na tego faceta na PW to sie gościa sprawdzi co potrafi
A co do ostatniego spotu to bylem razem z bratem..... zapraszam na spot 30 marca zresztą więcej info TU
piter34 - Czw Lut 07, 2008 12:27
Chester napisał/a: | Dawaj namiary na tego faceta na PW to sie gościa sprawdzi co potrafi |
Proponuję dać namiar tutaj, bo to się wielu osobom przyda.
Brt - Pią Lut 08, 2008 13:19
gollukas, to znalazłem tak na szybko
http://www.euro-auto.pl/index.php?co=kontakt był tam jeden z Sympatyków i w 15 min i za 100PLN zaprogramowali mu pilota
gollukas - Pią Lut 08, 2008 13:24 Temat postu: programowanie pilota dzięki za podpowiedź.
pozdrawiam!
Chester - Pią Lut 08, 2008 13:25
Brt a nawet klubowicz się tam pofatygował .... dwa swoje piloty za 100zł
gollukas - Pią Lut 08, 2008 13:28
chester byłem u gościa w sedziszowie i okazało sie jak mówiłeś ze ma tylko boscha i jedynie może mi błędy sprawdzić, byłeś może ty w Kielcach coś robić? jakie wrażenie?
Chester - Pią Lut 08, 2008 16:50
Sluchaj ja po wizycie w Kielcach mam dobre wrażenia.... Zadzwoniłem umówiłem sie co i jak kupilem dwa uzywane piloty i pojechałem w 2,5 godz sie wyrobiłem ok 15-20 min w Kielcach 100zł zainkasowali za programowanie i 2,5 godz spowrotem także jedz i nie zastanawiaj sie nawet
|
|