|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Zloty ogólnopolskie - ZLOT SAMOCHODOW ANGIELSKICH - 27.28.wrzesien 2008
classicalcars - Czw Cze 12, 2008 09:34 Temat postu: ZLOT SAMOCHODOW ANGIELSKICH - 27.28.wrzesien 2008 ClassicalCars & EnglishCars zaprasza na:
I OGOLNOPOLSKI ZLOT SAMOCHODÓW ANGIELSKICH W TARNOWSKICH GÓRACH
w dniach: 27-28.09.2008
PLAN ZLOTU:
27.09.2008 ( sobota)
9.00 –12.00 - przyjęcie uczestników zlotu w Domu Wycieczkowym „Gwarek”
(ul. Gliwicka 2 ,Tarnowskie Góry)
13.00 - wyjazd samochodami ulicami miasta
14.00 – 16.00 - Kopalnia srebra
14.10 –15.40 - 1 grupa
14.30 – 16.00 - 2 grupa
17.00 - Sztolnia Czarnego Pstrąga
18.00 - Obiadokolacja w restauracji „ u Kopackiego”
19.30 - Przejazd samochodami , prezentacja samochodów , konkurs elegancji.
28.09. 2008 ( niedziela)
9.00 - Śniadanie w restauracji „ u Kopackiego”
12.00 - Pożegnanie uczestników zlotu.
MILE WIDZIANE SAMOCHODY KLASYCZNE!
Koszty zlotu: 120 zł od osoby.[u] (cena obejmuje nocleg, wyzywienie, zwiedzanie , udział w zlocie)
ZGłOSZENIA I INFORMACJE POD NR TEL; 0505-107-681/682 lub na e-mail: classicalcars@o2.pl
Zgłoszenia oraz wpłaty prosimy dokonywac najpozniej do 15 wrzesnia.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
Irek - Czw Cze 12, 2008 10:46 Temat postu: Re: ZLOT SAMOCHODOW ANGIELSKICH - TARNOWSKIE GORY
classicalcars napisał/a: |
Koszty zlotu: 120 zł od osoby.[u]
ZGłOSZENIA I INFORMACJE POD NR TEL; 0505-107-681/682 lub na e-mail: classicalcars@o2.pl |
a co wchodzi w sklad tej oplaty?
Wpisowe, noclegi i wyzywienie czy np. tylko wpisowe?
Jakie sa kryteria samochodow klasycznych? Rocznik, modele?
pozdr
irek
PS. Ktos ma ochote sie wybrac? Ja duza ale nie za bardzo moge prowadzic ale np. chetnie przewietrzylbym sd1 wiec bede poszukiwal kierowcy...
sTERYD - Czw Cze 12, 2008 11:00
też w sumie chętnie bym sie wybrał
wprawdzie mój samochód to taki średnio klasyczny, ale bym sobie pooglądał
maciej - Czw Cze 12, 2008 11:35
Dziwnie to wygląda...
Rejestracja dziś, żadnej strony WWW, imienia i nazwiska osoby odpowiedzialnej, żadnej konkretnych informacji, tylko mail na O2, telefon i kwota...
Wiem, że jestem przeczulony, ale za coś takiego to pała z marketingu.
Do tego wujek Google słabo rozpoznaje "ClassicalCars & EnglishCars", ale po podaniu "ZLOT SAMOCHODÓW ANGIELSKICH W TARNOWSKICH GÓRACH" znalazł już więcej: http://www.classicalcars.pl/ - szkoda, że tu też nie ma żadnych szczegółów.
Ciufa - Czw Cze 12, 2008 11:44
popytam kumpli czy cos wiedzą na temat tego zlotu i dam odpowiedz w przyszłym tygodniu
Przemek_Docent - Czw Cze 12, 2008 11:55
Hmmm...
Firma zajmująca się sprzedażą części organizuje spotkanie, którego program jest... minimalistyczny...
Upraszczając: zwiedzanie kopalni i prezentacja samochodów.
I już? Pewnie do tego będzie (tylko tak przy okazji) prezentacja oferty...
Hmmm... Może jestem niesprawiedliwy (oby!), ale troszkę mi się to nie widzi...
Natomiast rozumiem rejestrację dziś, bo ktoś uznał to za najlepszą i najszybszą metodę
na zaprezentowanie wydarzenia w kolejnym Klubie.
zetes - Czw Cze 12, 2008 12:02
podzielam poglad co do zachowania nalezytej ostroznosci co do tej oferty. Zbyt skape, trudne do zweryfikowania dane dotyczace ewentualnego organizatora, brak okreslenia terminu nadsylania zgloszen.
maciej - Czw Cze 12, 2008 12:02
Przemek_Docent napisał/a: | Natomiast rozumiem rejestrację dziś, bo ktoś uznał to za najlepszą i najszybszą metodę na zaprezentowanie wydarzenia w kolejnym Klubie. |
Tak, oczywiście, ale profil jest pusty - brak podstawowych danych - to nie budzi zaufania.
Jedyne co się da wyczytać, to to, że IP rzeczywiście jest ze Śląska.
emes - Czw Cze 12, 2008 12:06
Moim zdaniem ta oferta jest trochę podejrzana.
maciej napisał/a: | jestem przeczulony, ale za coś takiego to pała z marketingu |
Popieram, a dodatkowo myślę że nie jesteś. Mam takie samo odczucie na temat tego zlotu. Jeżeli to ma być udana impreza, powinna być promowana znacznie lepiej, a brak szczegółów może oznaczać słabą organizację, poza tym zwiedzanie obiektów turystycznych na zlocie, jakby nie było, o charakterze motoryzacyjnym, przypomina mi raczej ewentualny program naszego zlotu jesiennego, który ma charakter integracyjny.
Przemek_Docent - Czw Cze 12, 2008 12:59
maciej napisał/a: | Tak, oczywiście, ale profil jest pusty - brak podstawowych danych - to nie budzi zaufania. | Bo celem było umieszczenie zaproszenia na kolejnym forum. Tylko.
classicalcars - Czw Cze 12, 2008 13:32
Zlot jest dla samochodów angielskich klasycznych, opłata jest już za wszystko ,a więc żadnych dodatkowych opłat.
Rozumiem Wasze rozterki i nieufnośc.
Firmy można sprawdzic CLASSICALCARS oraz ENGLISHCARS.
Zajmuję się organizacją i nazywam się Mirka Ulanowicz kontakt : 505-107-681 ( numer telefonu został wcześniej podany )
Informacja o zlocie bedzie w Automobliście . Zlotem zainteresował się TVN TURBO.
Jesli to a mało ,to przykro mi że nie dla wszystkich jest to atrakcja ,no ale nie są to samochody sportowe . Zlot przecież nie jest przymusowy, jesli jednak ktoś ma ochotę to proszę o kontakt ze mną telefonicznie bądz drogą elektorniczną.
Pozdrawiam i tych podejrzliwych
Ciufa - Czw Cze 12, 2008 14:05
classicalcars napisał/a: | Zlot jest dla samochodów angielskich klasycznych |
czyli R 45 nie moge tam przyjechac ?
maciej - Czw Cze 12, 2008 14:07
R600 - też dyskusyjne - nie dość, że mało klasyczny, to jeszcze Japończyk pod spodem.
classicalcars napisał/a: | Firmy można sprawdzic CLASSICALCARS oraz ENGLISHCARS.
Zajmuję się organizacją i nazywam się Mirka Ulanowicz kontakt : 505-107-681 ( numer telefonu został wcześniej podany ) |
To już trochę więcej informacji.
Rozumiem, że nocleg jest w tym domu wycieczkowym i jest wliczony we wpisowe, czy tak?
Tomaszi - Czw Cze 12, 2008 14:36
Najlepszym sposobem dowiedzenia się coś więcej, będzie chyba przechadzka np. marcela_n lub zouzy ewentualnie kogokolwiek z Zabrza pod ten adres poniżej
ul. Słoneczna 69
41-800 Zabrze
Ja to rozumiem tak, skoro Organizatorka pofatygowała się napisać Temat na naszym forum znaczy się zapraszają Nas wszystkich bez wględu na model, z drobnym naciskiem classicalcars napisał/a: | MILE WIDZIANE SAMOCHODY KLASYCZNE! |
Ciufa - Czw Cze 12, 2008 14:44
Tomaszi napisał/a: | Ja to rozumiem tak, skoro Organizatorka pofatygowała się napisać Temat na naszym forum znaczy się zapraszają Nas wszystkich bez wględu na model, z drobnym naciskiem |
ten drobny nacisk eliminuje auta po 1980 roku
zouza - Czw Cze 12, 2008 14:54
Tomaszi napisał/a: | Najlepszym sposobem dowiedzenia się coś więcej, będzie chyba przechadzka np. marcela_n lub zouzy ewentualnie kogokolwiek z Zabrza pod ten adres poniżej
ul. Słoneczna 69
41-800 Zabrze
Ja to rozumiem tak, skoro Organizatorka pofatygowała się napisać Temat na naszym forum znaczy się zapraszają Nas wszystkich bez wględu na model, z drobnym naciskiem classicalcars napisał/a: | MILE WIDZIANE SAMOCHODY KLASYCZNE! |
|
Nie mam pojęcia, gdzie jest Słoneczna ale jak komuś zależy mogę się przejść. Ja się nie wybieram po 1 nie ten rocznik, po 2 to początek mojego urlopu po 3 kasa, a po 4 jakby zobaczyli moje Maleństwo popadaliby z zazdrości
Tomaszi - Czw Cze 12, 2008 15:00
wcale nie jest powiedziane, że ja muszę tam nocować (w moim przypadku) co to 40min mam do Tarnowskich, taki tylko wypadzik na sobotę mogę sobie zrobić, a za ewentualne zwiedzanie i żarełko można zapłacić lub zjeść indywidualnie kanapkę z bagażnika
zouza - Czw Cze 12, 2008 15:03
No ja to w ogóle rzut beretem
Ciufa - Czw Cze 12, 2008 15:30
zouza napisał/a: | a po 4 jakby zobaczyli moje Maleństwo popadaliby z zazdrości |
nie popadliby, bo najpierw zobaczyliby moje cudo
zouza napisał/a: | No ja to w ogóle rzut beretem |
daleko musisz rzucać hehe
classicalcars - Czw Cze 12, 2008 16:56
hehehe, czym autko starsze tym lepiej
co do adresu to serdecznie zapraszam ,Słoneczna to okolice stadionu Górnika Zabrze.
Oczywiście będzie nam miło jesli będą osoby gościnnie
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Cze 16, 2008 10:55 ]
Zgłoszenia i wpłaty na Zlot przyjmujemy do 15 WRZESNIA !!
ZAPRASZAMY!!!!
[ Dodano: Pon Cze 30, 2008 13:01 ]
Jeszcze raz przypominam o zlocie SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!
Co do roczników wspomnę że klasyczny model to ten co już niej est produkowany Wpłaty przyjmujemy do 15 lWRZESNIA
Miło Nam będzie jesli i klub Rover też się pojawi
Pozdrawiam ,
Mirka
505-107-681
[ Dodano: Pią Sie 22, 2008 12:03 ]
PONIZEJ ZNAJDUJE SIE FORMULARZ ZGLOSZENIOWY NA ZLOT.
Chętnych wzięcia udziału w zlocie, prosimy o wypełnienie i odesłanie do nas na adres: classicalcars@o2.pl
Zgłoszenia przyjmujemy do 15 wrzesnia!!!
Plakat zlotu:
SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAMY I LICZYMY NA KLUB "ROVERKI"!!
magneto - Sro Cze 10, 2009 14:59
classicalcars napisał/a: | klasyczny model to ten co już niej est produkowany |
czyli każdy rover może przyjechać
Ciufa - Sro Cze 10, 2009 15:06
archeolog się znalazł
zetes - Sro Cze 10, 2009 15:08
Ciufcia napisał/a: | archeolog się znalazł |
Właśnie
|
|