|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Czarny MG ZR [WF...] - Wawa
kruszon - Wto Lis 18, 2008 10:36 Temat postu: Czarny MG ZR [WF...] - Wawa Pozdrowienia dla pani w czarnym MG ZR z którym mijaliśmy się na skrzyżowaniu Terespolskiej i Grochowskiej. Ja skręcałem w lewo z Terespolskiej w Grochowska w strone ronda Wiatraczna a Pani w MG ZR w lewo w Grochowską, ale w kierunku starej Pragi.
Cos sie narobilo sporo tych MGZR czarnych szczegolnie - co nie maniaq?
maniaq - Wto Lis 18, 2008 11:04
Joa - Wto Lis 18, 2008 12:11
maniaq, nie stresuj sie, Twoj i tak zawsze bedzie sie wyroznial napisami na szybie
maniaq - Wto Lis 18, 2008 12:20
ale ja chcialbym spotkac drugiego czarnego i porobic sesje na 2 auta jest nawet drugi czarny na blachach WPI !
Joa - Wto Lis 18, 2008 12:24
wiem wiem, slyszalam wlasnie.
ale np co 3 to juz nie 2
TIGER - Wto Lis 18, 2008 23:56
A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę.
Joa - Sro Lis 19, 2008 00:01
TIGER napisał/a: | A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę. |
Tomi zdaje sie mowil, ze parkuje gdzies ulice kolo niego
TIGER - Sro Lis 19, 2008 00:10
Nie wiem na jakiej ulicy mieszka Tomi ale kolo na ul. Doroszewskiego.
maniaq - Sro Lis 19, 2008 01:31
wczesniej czy pozniej i tak kazde MG dociera na SPOT - to jak wyrok kazdy musi choc raz nie moc z niego odjechac by potem cieszyc sie jazda
kruszon - Sro Lis 19, 2008 09:38
Maniaq, zle wiesci... Dzisiaj widzialem kolejnego na numerach WE - czarny MGZR
Podrawiam
MaReK - Sro Lis 19, 2008 09:44
Ja widzialem juz ( z tych co nie znam osobiscie):
MG ZR Czarny - WPI
MG ZR Czarny - WF
MG ZR Niebieski - WH
MG ZR Zolty - WL
MG ZR Zolty - WOT
MG ZR Szary - WE
MG ZR Szary - WE
MG ZR Srebrny - WN
MG ZS Szary - WA
MG ZT Czarny - WE
MG ZT Czarny - WI
MG ZT Srebrny - WPR
Oby tylko marka MG nie stala sie ludowozem z tradycjami innych ludowozow
Moze jednak jakis artykul na forum lub stronie odstraszajacy potencjalnych nabywcow
Zostana wtedy tylko Ci, ktorzy sa prawdziwymi fanami tej marki
Pozdrawiam,
PS
Kruszon nei wiem czy dotarla moja wiadomosc, ale na Twoj aparat
mozemy czekac albo 2 dni albo jeszcze 2 tyg. gdyz na zleceniu
faktycznie napisane jest, ze na czesci oryginalne mozna czekac
do 3 tygodni
dobryziom - Sro Lis 19, 2008 10:02
chwała bogu ze Tomcaty nie rosną jak grzyby po deszczu hehehe
kruszon - Sro Lis 19, 2008 10:09
MaReK napisał/a: | Kruszon nei wiem czy dotarla moja wiadomosc, ale na Twoj aparat
mozemy czekac albo 2 dni albo jeszcze 2 tyg. gdyz na zleceniu
faktycznie napisane jest, ze na czesci oryginalne mozna czekac
do 3 tygodni |
Dostalem dostalem
Kurczak85 - Sro Lis 19, 2008 10:32
TIGER napisał/a: | A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę. |
Widzieliśmy. Nawet siedzieliśmy w środku i jeździliśmy Nie poszedł na ochote, tylko na Bemowo, dokladnie Jelonki. Ulica obok Tomiego.
raffi - Sro Lis 19, 2008 10:38
he he a ja widziałem na Bródnie (fakt że póznym wieczorem) raczej czarnego WZ.
TIGER - Sro Lis 19, 2008 19:52
Kurczak85 napisał/a: | TIGER napisał/a: | A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę. |
Widzieliśmy. Nawet siedzieliśmy w środku i jeździliśmy Nie poszedł na ochote, tylko na Bemowo, dokladnie Jelonki. Ulica obok Tomiego. |
Kurczak85 ale jest przynajmniej zadbany noi niebieski kolor wypas
MaReK - Czw Lis 20, 2008 04:12
Tiger pokaz foty nowej fury
Kurczak85 - Czw Lis 20, 2008 09:33
TIGER napisał/a: | Kurczak85 ale jest przynajmniej zadbany noi niebieski kolor wypas |
Zadbany jest. Co do tego nie mam wątpliwości. Kolorek też tak jak mówisz:)
Tomi - Czw Lis 20, 2008 09:55
maniaq napisał/a: | ale ja chcialbym spotkac drugiego czarnego i porobic sesje na 2 auta jest nawet drugi czarny na blachach WPI ! |
WPY jeśli dobrze pamiętam
maniaq - Czw Lis 20, 2008 12:16
jak tomi spotkasz to przekieruj do mnie dzieki
kris_1987 - Czw Lis 20, 2008 17:27
Z tego co kojarze MaReK to:
żółtym Zr-em jeździ kobietka w średnim wieku raczej nie sądze aby wstąpiła do naszego klubu
szary ZS na WA to jest ten, który stał w komisie na przeciwko ratuszu białołęka i jeżdzi nim też osoba, która zapewne nie wstapi tutaj
Dawno mnie nie było na spocie niedzielnym na Bemowie (pewnie nawet mnie nie kojarzycie dobrze:P) [ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma ale jest plus taki, że namówiłem kolegę i kupił sobie niebieskiego ZS-a takiego jak ja chciałem, ale kasy było brak. Wpadniemy pewnie we 2 jego furką na spocik, a tak ogólnie to ja zbieram na nowy inny samochód... (MG)
Pozdrawiam i do zobaczenia.
P.S.
Tomi Twój ZS jest zaje%@#$~
TIGER - Czw Lis 20, 2008 21:23
MaReK napisał/a: | Tiger pokaz foty nowej fury |
Marek spokojnie wszystko w swoim czasie. Zdjęcia będą może jutro coś porobię ale narazie nie ma na to pogody więc czekam tylko na nią Powiem tylko tyle, że nowy mój nabytek też jest niebieski jak i mój poprzedni, który śmiga w Twoim rejonie
[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 21:26 ]
A i jeszcze jedno. Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku
MaReK - Czw Lis 20, 2008 22:52
TIGER napisał/a: | Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku |
Pojdziemy za ciosem i nagramy film!
A ja jeszcze raz gratuluje i chyle czola za pozostanie przy marce
kris_1987 napisał/a: | [ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma |
1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?!
AndrewS - Czw Lis 20, 2008 22:55
ja pitole, ale Marek walnął liste
w moich okolicach ostatnio widzialem MG..........., to byl Tomi jak jechal na zlot
TIGER - Czw Lis 20, 2008 23:35
[quote="MaReK"] TIGER napisał/a: | Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku |
Pojdziemy za ciosem i nagramy film!
A ja jeszcze raz gratuluje i chyle czola za pozostanie przy marce
No to pewnie że nagramy Dzięki za gratulacje ale będą większe jak zobaczysz w moim posiadaniu następnego MG.
[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 23:39 ]
Bo robie przymiarkę na posiadanie drugiego egzemplarza a mianowiecie MG TF o ile wszystko pójdzie po mojej myśli
kris_1987 - Pią Lis 21, 2008 09:19
MaReK napisał/a: | 1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?! |
otóż samochód został sprzedany, w sumie daleko nie pojechał bo moi rodzice sobie go wzięli ode mnie, mi się już po prostu znudził, za mały, mało mocy itd... chcę coś większego, jeszcze kasy trochę uzbieram i kupię coś.
Mam dylemat pomiędzy MG ZS a MG ZT
taki mały offtopic
jeszcze mam na sprzedaż felgi i muzykę z niego, to muszę zamieścić w ogłoszeniach...
MaReK - Pią Lis 21, 2008 09:41
kris_1987 napisał/a: | Mam dylemat pomiędzy MG ZS a MG ZT |
Rozumiem bedzie to 100% benzyniak ?
Do zabawy i szybkiej acz bezpiecznej jazdy chyba lepszy bedzie ZS
ZT to wozidlo z zadziornym wygladem... zwlaszcza w dieslu
Pozdrawiam,
kris_1987 - Pią Lis 21, 2008 14:54
No najlepiej chciałbym Zs-a 180KM takiego jak ma Tomi po lifcie... (ale cięzko takiego znaleść)
Ew ZT wolałbym tego 240 czy tam 260KM ale to już w ogóle nie osiągalne chyba w Polsce
w ostatecznym wypadku diesel chociaż wolałbym nie
|
|