|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Szybki pomysł na prezent urodzinowy dla 26 latki
pietro - Czw Maj 14, 2009 13:20 Temat postu: Szybki pomysł na prezent urodzinowy dla 26 latki Hej
Możecie podpowiedzieć jakieś ciekawe pomysły na urodziny dla dwudziestosześciolatki - towarzyszki życia?
Budżet powiedzmy do 4-5 stówek.
walkie - Czw Maj 14, 2009 13:23
Perfumy
Fajna bielizna
Romantyczny weekend
to te tradycyjne
Brt - Czw Maj 14, 2009 13:32
fajna bielizna to prezent dla siebie by był Kolega kiedyś wykupił żonie kurs nauki jazdy konnej, bo zawsze o tym marzyła tylko szkoda jej było $$ ... moze Twoja Lejdi też chciałaby wycieczkę/jakiś kurs/ naukę czegośtam. Wyzyty w SPA jej nie proponuj, bo pomyśli, ze staro wygląda .... Jeszcze jeden pomysł od innego znajomego, nocleg w pokoju tematycznym na zamku Czocha ....
http://www.zamekczocha.pl zakładka cennik
fearless - Czw Maj 14, 2009 13:34
walkie napisał/a: | Perfumy
Fajna bielizna
Romantyczny weekend
|
Eee tam, przereklamowane
Jak wiadomo Kobieta potrzebuje 3 zwierząt, norek w szafie, jaguara w garażu i osiołka co to będzie na to wszystko robił
Jaguara z 500 nie kupisz, o norkach możesz zapomnieć, a to trzecie zwierzątko
A tak serio, Biżuteria, pierścionek, kolczyki, bransoletka w połączeniu z bukietem Jej ulubionych kwiatów (każda z Nich jakieś lubi). No i oczywiście jak pisze Walkie, romantyczny/a (nie koniecznie weekend) kolacja w jakiejś przytulnej, kameralnej knajpce... echh ale się rozmarzyłem...szkoda że te czasy już nie dla mnie.
Brt - Czw Maj 14, 2009 13:40
fearless napisał/a: | szkoda że te czasy już nie dla mnie. |
eeetam na to nie ma limitu wieku
Joa - Czw Maj 14, 2009 13:40
jakas bizuteria (tego nigdy za duzo ), albo wlasnie jakiswyjazd czy kurs czy cos co by chciala zrobic ale szkoda jej kasy. chyba sam najlepiej wiesz co jej sie marzy.
fearless napisał/a: | szkoda że te czasy już nie dla mnie. |
opowiadasz.. zrob zonie jakas fajna niespodzianke a zobaczysz, ze wcale nie prawda co piszesz
kasjopea - Czw Maj 14, 2009 13:48
Sama nie przepadam za tym, ale może ma jakiś wymarzony gadżet, mp4, coś w tym kierunku.
Może tutaj coś Cię zainspiruje: http://czerwonamaszyna.pl...ej,592,cat.html
wild_weasel - Czw Maj 14, 2009 13:55
pietro, zegarek zegarek zegarek
Na pewno wiesz, jaki lubi - biżuteryjny, na pasku, złoto/srebro, itd.
I perfumy perfumy perfumy
pietro - Czw Maj 14, 2009 14:38
dziękuje wszystkim za podpowiedzi, większość już została wykorzystana wcześniej, jednak popróbuje zrobić z propozycji jakiegoś niepowtarzalnego mixa
może jeszcze wam jakiś pomysł wpadnie to chętnie się z nim zapoznam
Markzo - Czw Maj 14, 2009 21:47
na urodziny mojej Pauli, dałem jej coś co zrobiłem sam - album z jej zdjęciami, taka mini sesyjka z tego wyszła była zachwycona!
SeevS - Czw Maj 14, 2009 22:03
dla kobiety rzeczy praktyczne nie są najlepszymi prezentami każda kobieta lubi po prostu dostać coś takiego słodkiego tak prosto do niej a nie np. lokówkę czy suszarkę do włosów:)
Uniwersalna jest oczywiście zawsze biżuteria bo to jakoś zawsze tak od serca
Np. w zeszłym roku kupiłem jej wielkiego micha 185 cm lol do teraz ciągle siedzi na krześle i jest bardzo z tego szczęśliwa
A lubi robić zdjęcia albo jest fotogeniczna ?
Ja swoje chcę zamówić na urodziny sesję zdjęciową profesjonalną u fotografa ale nie jakiegoś "Andrzeja" tylko na prawdę fotografa artysty który potrafi wyciągnąć ze zdjęcia wszystko co w niej najpiękniejsze
Senn - Czw Maj 14, 2009 22:23
SeevS, no to mnie zalamales. Wlasnie niedawno sprezentowalem mojej zonie suszarke do wlosow. Byla bardzo zadowolona Chyba ze zrobila dobra mine do zlej gry
SeevS - Czw Maj 14, 2009 22:31
Senn napisał/a: | SeevS, no to mnie zalamales. Wlasnie niedawno sprezentowalem mojej zonie suszarke do wlosow. Byla bardzo zadowolona Chyba ze zrobila dobra mine do zlej gry |
może masz wyjątkową żonę:)
Hrabia - Czw Maj 14, 2009 22:39
Proponuję takie połączenie...
AKG K240 Studio MKII do kompletu CD Możdżer - Danielsson - Fresco albo Grzech Piotrowski.
Zobaczysz że najlepszym podziękowaniem będzie kiedy uśnie wtulona w Ciebie zasłuchana w rewelacyjną muzykę.
Może to tylko moje zboczenie wynikające z pasji muzyczno-akustycznych... jakiś jednak jest to pomysł
Udanego wyboru.
Joa - Czw Maj 14, 2009 22:41
e tam, suszarka jeszcze (ostatecznie) przejdzie- jakby nie bylo to cos bardziej dla niej.
ale nie radze probowac z prezentami w stylu mikrofalowka, lodowka, pralka itp- skoro jest wam nowa potrzebna, to i tak je kupicie. na prezent napewno nie jest to dobry pomysl.
podobnie rzeczy typu tv czy jakas konsola do gier- albo kupujecie prezent dla niej, albo dla siebie
za to bizuteria sprawdzi sie zawsze- wybrac tylko cos ladnego
faecd - Czw Maj 14, 2009 22:43
Moja dostala dzisiaj na co prawda 19 urodziny:P perfumy Hugo Boss XX i sie cieszyla na maxa:)
sTERYD - Pią Maj 15, 2009 00:20
pietro, to coś osobistego, czy tak po przyjacielsku?
jeśli osobiste, to proponuję plener (szeroko pojęty), kilka lekkostrawnych potraw, dwa kieliszki i butelka dobrego białego wina
xROnx - Pią Maj 15, 2009 06:06
sTERYD napisał/a: | dwa kieliszki i butelka dobrego białego wina |
... a potem wsiadamy w R i wracamy
Gonia - Pią Maj 15, 2009 06:58
Kurcze jacy Nasi Mężczyźni są romantyczni......
Jestem pełna podziwu:)
Gonia
Brt - Pią Maj 15, 2009 08:15
do ślubu Gonia .... do ślubu
walkie - Pią Maj 15, 2009 08:22
Brt napisał/a: | do ślubu Gonia .... do ślubu |
trafna uwaga
fearless - Pią Maj 15, 2009 08:25
Brt napisał/a: | do ślubu Gonia .... do ślubu |
Taaaak.... a później to już tylko pozamiataj, opuść klapę, pozmywaj po sobie
Joa - Pią Maj 15, 2009 08:26
wychodzi, ze nie warto brac slubu
fearless - Pią Maj 15, 2009 08:31
A propos tego "po ślubie" takei mi się coś przypomniał...
... Zatrzymuje policjant kierowcę,
Policjant - "No Panie kierowco, ile to się jechało ? "
Kierowca - "Panie Władzo, przepisowo"
Policjant - "Jak przepisowo jak 60 km za szybko"
Kierowca - "Panie władzo - proszę o najniższy wymiar kary"
Policjant - "Pan żonaty ? "
Kierowca - "Tak"
Policjant - "To jedź Pan, życie już Pana pokarało "
Taki malutki offtopic.
Senn - Pią Maj 15, 2009 19:57
Joa napisał/a: | e tam, suszarka jeszcze (ostatecznie) przejdzie- jakby nie bylo to cos bardziej dla niej. |
No tym bardziej ze ta jej poprzednia miala urwane mocowanie wirnika i dzialala tylko pod pewnym kątem
maciekmpl - Pią Maj 15, 2009 20:21
fearless napisał/a: | A propos tego "po ślubie" takei mi się coś przypomniał...
Taki malutki offtopic. |
A mnie przypomniał się taki, jeszcze mniejszy offtopic:
Pyt.: Jaka potrawa wywołuje oziębłość seksualną u kobiet?
Odp.: Tort weselny
M
|
|