Zobacz temat - 5.12.2010-Warszawa

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - 5.12.2010-Warszawa

Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:07
Temat postu: 5.12.2010-Warszawa
Witam.Moze bysmy spotkali sie w jakims cieplym miejscu ? Synoptycy przewiduja -5 stopni, ale bez opadow
maciej - Czw Gru 02, 2010 13:14

Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek w pawilonach, a za wycieraczką któregoś z aut zostawiamy nazwę knajpy lub nr tel. gdzie można uzyskać informację gdzie dokładnie jesteśmy? :D

Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś. ;) :D

Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:17

Wlasnie mialem cos takiego na mysli ;)
maciej - Czw Gru 02, 2010 13:31

Hmm... A ja to nawet mógłbym kogoś wykorzystać i piwko wypić. ;)
Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:34

Ja tez mogl bym i wypic za zdrowie naszych ROVERkow :mrgreen:
Tomi - Czw Gru 02, 2010 17:43

maciej napisał/a:
Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek(...)

Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności :P

maciej - Pią Gru 03, 2010 07:28

Tomi napisał/a:
Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności :P

Oj tam, oj tam...
Przecież, jak będziesz chciał zapalić, to możesz wyjść na zewnątrz - w zadaszonej części CH Bemowo poczujesz się dokładnie, jak na parkingu Carrefour'a:
- zimno - jest!
- dach - jest!
- wieje - mniej! ;) :D

Dolar3 - Sob Gru 04, 2010 14:52
Temat postu: Bemowo
Dziewczyny i chłopaki,
Spotykacie się na parkingu krytym czy siedzicie w jakiejś knajpce nieopodal?

witgut - Sob Gru 04, 2010 18:34

Po dłuższej przerwie, postaram sie pńjawic. Mam nadzieje że odnajdę miejscówkę
Raptile - Sob Gru 04, 2010 22:06

Dawno mnie nie było Zawitam i Spale laka ;)
dudekmis - Nie Gru 05, 2010 12:39

maciej napisał/a:
Jako, że już nie wolno palić w knajpach, ...

Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś. ;) :D

To akurat bywa różnie z tym nie paleniem, wczoraj byłem w "PUB NORA" na Krakowskim Przedmieściu i tam dla nie palących jest wydzielony (zabudowany ścianą szklaną) jeden stolik przy WC . A w reszcie knajpki dalej można palić, czyli w prawie całej .

maciej - Nie Gru 05, 2010 16:11

Raczej na krytym - pomysł powrotu do knajpek na razie, mimo zakazu palenia, nie został podchwycony...

Ale może jak dziś zmarzniemy, to się ruszymy - jakby co, to na pewno zostawimy jakąś kartkę za wycieraczką albo za szybą jak nas łapać.

Pawkaz - Nie Gru 05, 2010 16:28

Czyli dzis odpadam
maniaq - Nie Gru 05, 2010 19:06

dopiero wrocilem do domu z turnieju ... zmarzniety i zmeczony, wiec dzis pasuje O_o

Przyszly weekend tez pod znakiem zapytania:/

sic_corey - Nie Gru 05, 2010 19:20

hmm...to będzie ktoś dzisiaj w ogóle? i czy na pewno na krytym ? :)
Pawkaz - Nie Gru 05, 2010 22:22

Poprosil bym o relacje ze spota.Raptile spaliles kapcia ? :mrgreen:
MaReK - Pon Gru 06, 2010 00:48

Na spota dotarłem po 21 ;)
Chwilę postaliśmy. Przyjechał Michał swoim nowym fureksem - Skoda Octavia TSI. Całkiem sympatyczne auto. Przyjemnie się siedzi, cicho pracuje, wszystko jeszcze pachnie nowością - bardzo fajne. Oczywiście jest pospolite, jak grypa czy inne przeziębienie, ale do pracy i na większe wyjazdy - idealny.

Potem rozjechaliśmy się na stegny.
Tam dwa aaltonenki tej zimy. No i klops. Albo zahaczyłem zaspę albo wcześniej pod domem oparłem się o twardy śnieg i pękł mi zderzak. Zrobiła się rysa. Najprawdopodobniej na skutek zimna i oporu się poddał. Nie ma dramatu, ale muszę to jakoś skleić, żeby mi się nie posypał dalej.

I uczyłem kris-tofer'a aaltonenków ;) Myślę, że na następnym spocie już go zrobi, bo zasadę pojął ;D

Pozdrawiam,

Pawkaz - Pon Gru 06, 2010 10:50

Czyli sadze, ze uwazacie spot za udany ;)
maciej - Pon Gru 06, 2010 11:25

Ja uciekłem po godzinie, bo zimno mi było.

Zdecydowanie - w przyszłą niedzielę knajpka.

Ja mogę zajrzeć wcześniej do CH Bemowo i zobaczyć w których knajpkach przestrzegany jest zakaz palenia, żeby taką wybrać dla marudzących. ;)

Ruslan - Pon Gru 06, 2010 13:52

Miałem wpaść ale nie działa mi ogrzewanie w samochodzie. Chyba przez ukręcenie pokrętła urwała się linka i ciężko w taką pogodę jeździć:/
Perez - Pon Gru 06, 2010 14:13

Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma ;)
Mnie na spocie nie bylo, bo pojechalem po auto, ale przy okazji zaliczylem ciekawa podroz z Zukowatym i wiele sie dowiedzialem o motoryzacji, zaliczylem row nowym autem (na szczescie sie nic nie stalo) i przekonalem sie do znienawidzonej przeze mnie marki.

walkie - Pon Gru 06, 2010 14:28

Perez, a co kupiles?
maciej - Pon Gru 06, 2010 15:33

BMW.

Nie wiem, ale tak typuję - brak przegubów (bo tylny napęd) i "znienawidzona marka". ;)

No i ten rów - mocniejszy od Poloneza Truck'a tylnonapędowiec... ;) :]

walkie - Pon Gru 06, 2010 15:58

juz wiem, BMW E34 :P
Perez - Pon Gru 06, 2010 16:04

maciej, Trucka bylo trudniej opanowac, ale Beemka sie poprostu wystraszylem i zrobilem kardynalny blad, w poslizgu odruchowo nacisnalem na hamulec, a potem juz bylo za pozno na wszystko. Przy przednim napedzie umiem wiele i sie nie boje dzieki temu, a tutaj poprostu spanikowalem :oops:
Raptile - Pon Gru 06, 2010 17:53

Laka spaliłem :wink: Marek dziabnięty ;P Sdi power ;)
MaReK - Pon Gru 06, 2010 19:28

Raptile napisał/a:
Laka spaliłem :wink: Marek dziabnięty ;P Sdi power ;)

Nie siej plotek ;) Wystartowałeś ze świateł zanim ja odwróciłem głowę i wrzuciłem 1 ;)
Dochodziłem Cię, a potem uciekłem Ci na lewy, żebyś mógł zmienić pas ;P

Perez napisał/a:
Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem

Napędem na tył nie umiem ;) Ale możesz poćwiczyć :)
Mam oprogramowanie i interfejs do Twojego auta - mogę Ci włączyć coś jeśli się da ;D

dobryziom - Pon Gru 06, 2010 19:47

Perez napisał/a:
Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma ;)

no w zeszłym roku altonen się udał :) heheh

Raptile - Pon Gru 06, 2010 20:43

MaReK, haha ta dobre dobre ja ruszylem na zielonym a ze Ty masz refleks szachisty ...;) dochodziles mnie bo hamowalem czerwone bylo i niewiem czy pamietasz niemam ABS ani nic w tym stylu ;P
Michal - Pon Gru 06, 2010 23:37

Raptile nie wiem czy to taki wielki minus że nie masz ABS-u, bo przy hamowaniu z ABS-em droga hamowania się trochę wydłuża, plus jest taki że jak chcesz hamować i omijać przeszkodę to wtedy nie pojedziesz prosto jak na łyżwach na zblokowanych kołach.
maniaq - Wto Gru 07, 2010 00:06

zaba przeca jest "gangsta niga", i on wszystkich i wszystko ostatnio wciaga nosem i pali kapcie ;P

Zaba wyluzuj, przestaje to byc zabawne ...

Na stegnach bylem w sobote, ale duzo kopnego sniegu i dziur, na prostej choinki ustawiaja wiec mniej meijsca O_o ciekaweij mialem u siebie na wsi, tyko droga dosc waska :bezradny:

Raptile - Wto Gru 07, 2010 17:54

maniaq, ALe o co chodzi( to nie mialo byś zabawne? ( o ile miało być)) ? Jestem wyluzowany i jestem przecież grzeczny .A gansta madafaka raczej nie jestem . Nie Mareczku ? ;)

Michal, ALe jest roznica Jak blokujesz koła to juz koniec ;)

Mix - Wto Gru 07, 2010 21:18

Raptile napisał/a:
Michal, ALe jest roznica Jak blokujesz koła to juz koniec ;)

Nie prawda! Możesz jeszcze zamknąć oczy :mrgreen:

Pawkaz - Wto Gru 07, 2010 22:42

Z zamknieciem oczu to prawda :mrgreen: Siedzac na fotelu pasazera w Pandzie z dwie sekundy przed uderzeniem w Omege zamknalem oczy