|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - 5.12.2010-Warszawa
Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:07 Temat postu: 5.12.2010-Warszawa Witam.Moze bysmy spotkali sie w jakims cieplym miejscu ? Synoptycy przewiduja -5 stopni, ale bez opadow
maciej - Czw Gru 02, 2010 13:14
Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek w pawilonach, a za wycieraczką któregoś z aut zostawiamy nazwę knajpy lub nr tel. gdzie można uzyskać informację gdzie dokładnie jesteśmy?
Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś.
Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:17
Wlasnie mialem cos takiego na mysli
maciej - Czw Gru 02, 2010 13:31
Hmm... A ja to nawet mógłbym kogoś wykorzystać i piwko wypić.
Pawkaz - Czw Gru 02, 2010 13:34
Ja tez mogl bym i wypic za zdrowie naszych ROVERkow
Tomi - Czw Gru 02, 2010 17:43
maciej napisał/a: | Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek(...) |
Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności
maciej - Pią Gru 03, 2010 07:28
Tomi napisał/a: | Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności |
Oj tam, oj tam...
Przecież, jak będziesz chciał zapalić, to możesz wyjść na zewnątrz - w zadaszonej części CH Bemowo poczujesz się dokładnie, jak na parkingu Carrefour'a:
- zimno - jest!
- dach - jest!
- wieje - mniej!
Dolar3 - Sob Gru 04, 2010 14:52 Temat postu: Bemowo Dziewczyny i chłopaki,
Spotykacie się na parkingu krytym czy siedzicie w jakiejś knajpce nieopodal?
witgut - Sob Gru 04, 2010 18:34
Po dłuższej przerwie, postaram sie pńjawic. Mam nadzieje że odnajdę miejscówkę
Raptile - Sob Gru 04, 2010 22:06
Dawno mnie nie było Zawitam i Spale laka
dudekmis - Nie Gru 05, 2010 12:39
maciej napisał/a: | Jako, że już nie wolno palić w knajpach, ...
Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś. |
To akurat bywa różnie z tym nie paleniem, wczoraj byłem w "PUB NORA" na Krakowskim Przedmieściu i tam dla nie palących jest wydzielony (zabudowany ścianą szklaną) jeden stolik przy WC . A w reszcie knajpki dalej można palić, czyli w prawie całej .
maciej - Nie Gru 05, 2010 16:11
Raczej na krytym - pomysł powrotu do knajpek na razie, mimo zakazu palenia, nie został podchwycony...
Ale może jak dziś zmarzniemy, to się ruszymy - jakby co, to na pewno zostawimy jakąś kartkę za wycieraczką albo za szybą jak nas łapać.
Pawkaz - Nie Gru 05, 2010 16:28
Czyli dzis odpadam
maniaq - Nie Gru 05, 2010 19:06
dopiero wrocilem do domu z turnieju ... zmarzniety i zmeczony, wiec dzis pasuje O_o
Przyszly weekend tez pod znakiem zapytania:/
sic_corey - Nie Gru 05, 2010 19:20
hmm...to będzie ktoś dzisiaj w ogóle? i czy na pewno na krytym ?
Pawkaz - Nie Gru 05, 2010 22:22
Poprosil bym o relacje ze spota.Raptile spaliles kapcia ?
MaReK - Pon Gru 06, 2010 00:48
Na spota dotarłem po 21
Chwilę postaliśmy. Przyjechał Michał swoim nowym fureksem - Skoda Octavia TSI. Całkiem sympatyczne auto. Przyjemnie się siedzi, cicho pracuje, wszystko jeszcze pachnie nowością - bardzo fajne. Oczywiście jest pospolite, jak grypa czy inne przeziębienie, ale do pracy i na większe wyjazdy - idealny.
Potem rozjechaliśmy się na stegny.
Tam dwa aaltonenki tej zimy. No i klops. Albo zahaczyłem zaspę albo wcześniej pod domem oparłem się o twardy śnieg i pękł mi zderzak. Zrobiła się rysa. Najprawdopodobniej na skutek zimna i oporu się poddał. Nie ma dramatu, ale muszę to jakoś skleić, żeby mi się nie posypał dalej.
I uczyłem kris-tofer'a aaltonenków Myślę, że na następnym spocie już go zrobi, bo zasadę pojął
Pozdrawiam,
Pawkaz - Pon Gru 06, 2010 10:50
Czyli sadze, ze uwazacie spot za udany
maciej - Pon Gru 06, 2010 11:25
Ja uciekłem po godzinie, bo zimno mi było.
Zdecydowanie - w przyszłą niedzielę knajpka.
Ja mogę zajrzeć wcześniej do CH Bemowo i zobaczyć w których knajpkach przestrzegany jest zakaz palenia, żeby taką wybrać dla marudzących.
Ruslan - Pon Gru 06, 2010 13:52
Miałem wpaść ale nie działa mi ogrzewanie w samochodzie. Chyba przez ukręcenie pokrętła urwała się linka i ciężko w taką pogodę jeździć:/
Perez - Pon Gru 06, 2010 14:13
Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma
Mnie na spocie nie bylo, bo pojechalem po auto, ale przy okazji zaliczylem ciekawa podroz z Zukowatym i wiele sie dowiedzialem o motoryzacji, zaliczylem row nowym autem (na szczescie sie nic nie stalo) i przekonalem sie do znienawidzonej przeze mnie marki.
walkie - Pon Gru 06, 2010 14:28
Perez, a co kupiles?
maciej - Pon Gru 06, 2010 15:33
BMW.
Nie wiem, ale tak typuję - brak przegubów (bo tylny napęd) i "znienawidzona marka".
No i ten rów - mocniejszy od Poloneza Truck'a tylnonapędowiec...
walkie - Pon Gru 06, 2010 15:58
juz wiem, BMW E34
Perez - Pon Gru 06, 2010 16:04
maciej, Trucka bylo trudniej opanowac, ale Beemka sie poprostu wystraszylem i zrobilem kardynalny blad, w poslizgu odruchowo nacisnalem na hamulec, a potem juz bylo za pozno na wszystko. Przy przednim napedzie umiem wiele i sie nie boje dzieki temu, a tutaj poprostu spanikowalem
Raptile - Pon Gru 06, 2010 17:53
Laka spaliłem Marek dziabnięty Sdi power
MaReK - Pon Gru 06, 2010 19:28
Raptile napisał/a: | Laka spaliłem Marek dziabnięty Sdi power |
Nie siej plotek Wystartowałeś ze świateł zanim ja odwróciłem głowę i wrzuciłem 1
Dochodziłem Cię, a potem uciekłem Ci na lewy, żebyś mógł zmienić pas
Perez napisał/a: | Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem |
Napędem na tył nie umiem Ale możesz poćwiczyć
Mam oprogramowanie i interfejs do Twojego auta - mogę Ci włączyć coś jeśli się da
dobryziom - Pon Gru 06, 2010 19:47
Perez napisał/a: | Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma
|
no w zeszłym roku altonen się udał heheh
Raptile - Pon Gru 06, 2010 20:43
MaReK, haha ta dobre dobre ja ruszylem na zielonym a ze Ty masz refleks szachisty ...;) dochodziles mnie bo hamowalem czerwone bylo i niewiem czy pamietasz niemam ABS ani nic w tym stylu
Michal - Pon Gru 06, 2010 23:37
Raptile nie wiem czy to taki wielki minus że nie masz ABS-u, bo przy hamowaniu z ABS-em droga hamowania się trochę wydłuża, plus jest taki że jak chcesz hamować i omijać przeszkodę to wtedy nie pojedziesz prosto jak na łyżwach na zblokowanych kołach.
maniaq - Wto Gru 07, 2010 00:06
zaba przeca jest "gangsta niga", i on wszystkich i wszystko ostatnio wciaga nosem i pali kapcie
Zaba wyluzuj, przestaje to byc zabawne ...
Na stegnach bylem w sobote, ale duzo kopnego sniegu i dziur, na prostej choinki ustawiaja wiec mniej meijsca O_o ciekaweij mialem u siebie na wsi, tyko droga dosc waska
Raptile - Wto Gru 07, 2010 17:54
maniaq, ALe o co chodzi( to nie mialo byś zabawne? ( o ile miało być)) ? Jestem wyluzowany i jestem przecież grzeczny .A gansta madafaka raczej nie jestem . Nie Mareczku ?
Michal, ALe jest roznica Jak blokujesz koła to juz koniec
Mix - Wto Gru 07, 2010 21:18
Raptile napisał/a: | Michal, ALe jest roznica Jak blokujesz koła to juz koniec |
Nie prawda! Możesz jeszcze zamknąć oczy
Pawkaz - Wto Gru 07, 2010 22:42
Z zamknieciem oczu to prawda Siedzac na fotelu pasazera w Pandzie z dwie sekundy przed uderzeniem w Omege zamknalem oczy
|
|