|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - 11.03.2012-Warszawa-Bemowo
Pawkaz - Sob Mar 10, 2012 09:12 Temat postu: 11.03.2012-Warszawa-Bemowo Kto planuje byc ?
maniaq - Sob Mar 10, 2012 13:30
1. maniaq na bank
pelson91 - Sob Mar 10, 2012 13:40
aaaa może i ja podjadę po przerwie
mzas - Sob Mar 10, 2012 22:38
Ja po dłuuuuugiej przerwie tez planuje się pojawić
dobryziom - Nie Mar 11, 2012 11:29
może ja wpadnę w ramach docierania silnika
MaReK - Nie Mar 11, 2012 14:31
Ja pomimo szczerych chęci odpadam Nadal leżę obsrany i zarzygany z temperaturą i bólem wszystkich mięśni. Najgorsze, że i jajka pobolewają
Raptile - Nie Mar 11, 2012 15:17
MaReK napisał/a: | jajka pobolewają |
Może nadciśnienie ?
Pawkaz - Nie Mar 11, 2012 16:54
No to MaReK jestes usprawiedliwiony
GaDo - Nie Mar 11, 2012 17:45
ja planowałem przyjazd, ale niestety ubył mi płyn w zbiorniczku pompki sprzęgła a nie moge odkręcic korka żeby dolac bo ciężko tam dojsc... płyn mam ,strzykawke mam ale zrobic tego nie umiem chyba że ktoś miałby chęci i podjechałby do konstancina żebym mi pomóc ? to wpadłbym i ja na bemowo
mzas - Nie Mar 11, 2012 18:39
MaReK napisał/a: | Ja pomimo szczerych chęci odpadam Nadal leżę obsrany i zarzygany z temperaturą i bólem wszystkich mięśni. Najgorsze, że i jajka pobolewają |
To trzymaj się , ja niedawno wyglądałem podobnie
MaReK - Nie Mar 11, 2012 18:48
Gado wyjmij sobie włącznik świateł. Następnie weź dluższy śrubokręt i przymierz odpowiednio uderzając. Korek się odkręci. Płynu dolej, zakręć ale... odpowietrzyć i tak wypadałoby, a to najlepiej zrobić we dwie osoby. Weź ten zestaw i podjedź na spota.
U mnie malutka poprawa. Wypociłem chorobę... nasmarowałem się masłem czosnkowym i wypędziłem demony. Spałem tak długo, że przespałem wizytę dudekmiś, który z poświęceniem przybył do nas w odwiedziny i zrobił jeszcze zakupy
Raptile a jeśli to nadciśnienie, to jak sobie Ty z tym radzisz?
GaDo - Nie Mar 11, 2012 19:00
oki jak nie to na 3 biegu przyjade moze cos na miejscu sie wymysli , bede koło 20
shrekus - Nie Mar 11, 2012 19:30
poczekajcie na mnie !
kris-tofer - Nie Mar 11, 2012 20:29
GaDo, jak sobie nie poradzisz z tą pompką to mogę Ci dziś lub jutro po południu pomóc, mieszkam przy ul. Wilanowskiej, więc i tak masz po drodze w drodze na Konstancin
Na PW przesyłam Ci mój nr telefonu.
Pozdrawiam i życzę miłego spotowania
Joa - Nie Mar 11, 2012 22:57
no dobra, to się przyznać kto policje na nas nasłał
mzas - Nie Mar 11, 2012 23:03
Haha , tak tak ciekawe kto to..? Przynajmniej Panowie mieli co robić w ndz wieczorem ..
Spot całkiem udany. Samochód kolegi GaDo robi pozytywne wrażenie, felgi super pasuja -imho
ps. pozdr dla kolegi w astrze opc
pelson91 - Nie Mar 11, 2012 23:06
Rover GaDo wygląda rewelacyjnie, jak się na zlocie pojawi to podejrzewam że może namieszać wśród "najpiękniejszych aut" Ekstra wózek.
mzas, propsy, spisałeś się a miałeś wolno jeździć
mzas - Nie Mar 11, 2012 23:07
pelson91 napisał/a: | propsy, spisałeś się a miałeś wolno jeździć |
Ale dziwne bo powinien hmmm jakby to powiedzieć -- "zrobić mnie" a on jakby nie dał rady . Powiedzmy ze etap testowania jazdy ekonomicznej mam za sobą już , teraz będę śmigał już normalnie.
maniaq - Nie Mar 11, 2012 23:38
To i ja sie dopisze
szybko ale intensywnie dzis bylo - rozrzad ogarniety, kultura wyzsza - Dzieki Mariusz krokowiec podmieniony na ten od Kruszona, ale... bez zmian falowanie
Niebieskich pewnie Marek naslala, zeby wiedziec co sie dzialo na spocie
Musze jeszcze vis uszczelnic dla spokoju i wtedy porzadne testy
Jadac na wies kilka razy przeciagnalem Zs-a przez pierwsze 3 biegi przed Powsinem wpadlo czerwone, ja shamowalem na lewym, a gosc jak juz stalem przejechal centralnie na czerwonym, jakims uno - trabnalem i dlugimi mu dalem, sie chyba >?< zreflektowal, przyhamowal O_o jak wpadlo zielone, zapialem do czerwonego i do goscia dojechalem zaraz za zakretem sie mocno zdziwil . Takich to by trzeba sprawdzac i to alkomatem, ale na pocieszenie, wydawal sie trzezwy, bo zdebial jak go dojechalem i ogladal sie zdziwiony
trzeba kiedys warszawskei ZS-y na kresce postawic ktory najwiecej ze stada utrzymal pod maska
GaDo - Nie Mar 11, 2012 23:38
mzas napisał/a: | Haha , tak tak ciekawe kto to..? Przynajmniej Panowie mieli co robić w ndz wieczorem ..
Spot całkiem udany. Samochód kolegi GaDo robi pozytywne wrażenie, felgi super pasuja -imho
ps. pozdr dla kolegi w astrze opc |
pelson91 napisał/a: | Rover GaDo wygląda rewelacyjnie, jak się na zlocie pojawi to podejrzewam że może namieszać wśród "najpiękniejszych aut" Ekstra wózek.
mzas, propsy, spisałeś się a miałeś wolno jeździć |
dzięki ale nie przesadzajcie na pewno są w klubie dużo ładniejsze 75
swoją drogą nie mogę się już doczekać zlotu letniego ,może być fajnie
apropo prędkości JOA tak pędziła że nie mogłem jej dogonić hehehe
kris-tofer - Nie Mar 11, 2012 23:47
GaDo, to co zmieniŁeś w swoim aucie, że każdy chwali?
Joa - Nie Mar 11, 2012 23:48
GaDo napisał/a: | apropo prędkości JOA tak pędziła że nie mogłem jej dogonić hehehe |
oj tam oj tam (przepraszam jednorożce )
wcale nie było tak szybko, nie mów przyznaj się, że po prostu nie chciałeś i nie próbowałeś mnie doganiać
maniaq - Nie Mar 11, 2012 23:51
widze ze jak niebiescy odjechali to sie na wyscigi wsyztskim zebralo LOL
GrojecR-75 - Pon Mar 12, 2012 00:07
GaDo dzwonilem wczoraj widzialem ze byles w ZAKU,widze ze bylo jeszcze wiecej ludkow niz ostatnio...za dwa tyg tez wpadne.....moze nawet z plackiem:)MaReK sie akurat wykuruje;)
[ Dodano: Pon Mar 12, 2012 00:07 ]
GaDo z tego co zobaczylem w sobote zmienil felasie na MG i przyciemnil szyby
Joa - Pon Mar 12, 2012 00:20
maniaq napisał/a: | widze ze jak niebiescy odjechali to sie na wyscigi wsyztskim zebralo LOL |
ja tam się z nikim nie ścigałam po prostu wracałam do domu
a to jak to już chyba przyzwyczajenie- zawsze trzeba gonić za Markiem albo Staczem
poza tym zdziwiło mnie to, że Gado jechał przede mną, a potem znalazł się z tyłu, podczas gdy ja myślałam, że już dawno pojechał
GaDo - Pon Mar 12, 2012 07:32
Joa napisał/a: |
poza tym zdziwiło mnie to, że Gado jechał przede mną, a potem znalazł się z tyłu, podczas gdy ja myślałam, że już dawno pojechał |
Musiałem na chwilkę się zatrzymać na siusiu
Joa - Pon Mar 12, 2012 07:37
no widzisz. czyli wcale tak bardzo szybko nie było
shrekus - Pon Mar 12, 2012 09:59
Ja również dziękuje za miłe spotkanie
coraz bardziej jestem zaskoczony świetną atmosferą tutaj panującą
A Ty Joa nie zabijaj jednorożców
maniaq - Pon Mar 12, 2012 12:38
OCB z tymi jednorozcami ? chyba nie w temacie jestem za szybkie mam ostatnio spoty, ale to przez zouze jest na kogo zwalic, bedzie cieplej nie bedzie marudzic
shrekus - Pon Mar 12, 2012 13:17
maniaq nie mogę Ci powiedzieć.
wiesz, na razie muszę Joa musi się nauczyć aby ich nie zabijać, później - ewentualnie - wtajemniczymy Ciebie
Joa - Pon Mar 12, 2012 15:03
Oj tam oj tam
Może być ciężko
pelson91 - Pon Mar 12, 2012 15:14
shrekus, syzyfowa to robota, nic nie zrobisz
shrekus - Pon Mar 12, 2012 15:19
za każdego zabitego jednorożca będę przyklejał jedną naklejkę z jednorożcem na ZR`a - ciekawe ile wytrzyma
jednorożec owy będzie oczywiście różowy i pod spodem miał napis "kochaj mnie"
pelson91 - Pon Mar 12, 2012 15:27
to za miesiąc będzie cały zr w stickerbombie
Joa - Pon Mar 12, 2012 17:28
A naklejaj. Odwdziecze się eleganckimi malowidlami na 75 wykonanymi kolorowymi lakierami do paznokci
shrekus - Wto Mar 13, 2012 07:00
ale tylko jeśli zabije jednorożca
|
|