|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa BEMOWO 25 marca roku pańskiego 2012 g 20:00
dudekmis - Nie Mar 25, 2012 11:30 Temat postu: Warszawa BEMOWO 25 marca roku pańskiego 2012 g 20:00 Znowu niedziela i nikt nic nie pisze !!
Ja będę z ciastem
Wizard_gp - Nie Mar 25, 2012 11:44
Jak tylko czas mi pozwoli to wpadnę
IInvit - Nie Mar 25, 2012 12:23
sernik z rodzynkami czy bez??
Adrian - Nie Mar 25, 2012 12:28
Hehe, zaznaczyłem wszystko.
dudekmis - Nie Mar 25, 2012 12:39
IInvit napisał/a: | sernik z rodzynkami czy bez?? |
Jak dobrze pamiętam to dla Ciebie bez
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 13:39 ]
AdrianWWL napisał/a: | Hehe, zaznaczyłem wszystko. |
Ty głodomorze Ale nie wiem czy zasłużyłeś
IInvit - Nie Mar 25, 2012 12:41
to jak będzie bez, to postaram się pojawić
dudekmis - Nie Mar 25, 2012 12:43
IInvit napisał/a: | to jak będzie bez, to postaram się pojawić |
to conajmniej będzie trzeba to gdzieś na asfalcie pod dagrasso wyryć ze byłaś na spocie
Skwirek - Nie Mar 25, 2012 12:50
Witam,
Dawno mnie nie było na spotkaniu niedzielnym, tak więc...
jak się wyrobię czasowo to postaram się wpaść na "dwóch kółkach" xD.
Pozdrawiam.
IInvit - Nie Mar 25, 2012 16:58
...ale jak będzie dalej tak wiać, to nigdzie się nie ruszam
Joa - Nie Mar 25, 2012 17:02
IInvit, nie wybrzydzaj
Stacz - Nie Mar 25, 2012 17:32
Postaram się pojawić
dudekmis - Nie Mar 25, 2012 17:51
Z racji że w ankiecie nie ma zdecydowanego zwycięzcy to będą mufinki czekoladowo - waniliowe z nadzieniem sernikowym bez i z rodzynkami
Do zobaczenia wieczorem
maniaq - Nie Mar 25, 2012 17:52
kurde jak ciacha maja byc , to wypada podjechac
pelson91 - Nie Mar 25, 2012 17:53
maniaq napisał/a: | kurde jak ciacha maja byc , to wypada podjechac |
To samo pomyślałem ale kurka wodna nie mam czym podjechać:/
maryba - Nie Mar 25, 2012 18:51
jak będzie BEZ to ja jadę:)
MaReK - Nie Mar 25, 2012 21:45
Pięknie było Sporo nas
Miło było poznać nowe twarze shrekus, KubaMGF
Duduś pyszne były babeczki
Sorki za uszkodzenie pojemnika... ale jeszcze się nada na przyszłe spoty
Zaraz zobaczę jak sobie szajsung poradził z filmem w scenerii półmroku
KubaMGF i Maryba dzięki za szybki powrót i towarzystwo na stacji.
Kuba, Twój MGik nieźle doinwestowany. Jak na ten rocznik to wygląda jakby
tydzień temu wyjechał z fabryki. Czyściutki, lśniący i prowadzenie przepastnie
lepsze niż w Toffiku
To do następnego spota
Mam nadzieję, że już będę miał sandała w całości
maniaq - Nie Mar 25, 2012 21:57
podziekowania za babeczki, byly smaczne
Spot dosc liczny, szkoda, ze pogoda troche nas ziebila, ale damy rade, niedlugo tzreba bedzie jakies wiosenne pordukcje nakrecic
MaReK - Nie Mar 25, 2012 21:58
Dokładnie. Letni zlot za pasem, a ja nie mam jeszcze nic filmów
Ruslan - Nie Mar 25, 2012 22:06
Kurcze niestety nie zdążyłem po tak długim czasie, a również upiekłem ciasteczka
Może na następny spot dam radę dotrzeć.
Joa - Nie Mar 25, 2012 22:17
Dudus- wypiek pierwsza klasa
Marek- Shrekus nowa twarz?
Mimo chlodu zdecydowanie czuc, ze sie sezon letni zaczal- coraz wiecej ludzi idzie ku lepszemu
MaReK - Nie Mar 25, 2012 22:19
Ruslan tylko nie przywoź tych ciastek z dzisiaj
Fajnie byłoby Cię zobaczyć... ostatnio Cię widziałem na wisłostradzie - także w niedziele, ale nieco po 14:00
Joa dla mnie Shrekus to nowa twarz. Nie wiedziałem go jeszcze. Dzisiaj był nasz pierwszy raz A ja roztrzepaniec zapomniałem dla niego legitymacji
Joa - Nie Mar 25, 2012 22:20
no jak to mozliwe?
przeciez jest chyba co niedziele od kilku tygodni
Raptile - Nie Mar 25, 2012 22:50
A mnie nikt nie pozdrowi
shrekus - Pon Mar 26, 2012 07:18
Pozdrowienia dla Raptile
Joa, Ogólnie możliwe - tydzień temu Marek był późno - jak się już zawinąłem.
a wcześniej jak był Marek to akurat mnie nie było
ot takie to sytuacje
Ale wracając do tematu - bardzo miłe i spore spotkanie.
Cholercia przeraża mnie to że coraz bardziej mi się to podoba
Joa - Pon Mar 26, 2012 08:14
No może i tak, że się mijacie- a nie zmienia to tego, że widuje i jednego i drugiego, stąd wrażenie, że przynajmniej teoretycznie już powinniście się znać
shrekus napisał/a: | Cholercia przeraża mnie to że coraz bardziej mi się to podoba |
A to się nie ma czym martwić tylko zarezerwować niedzielny wieczór
shrekus - Pon Mar 26, 2012 08:23
nie trudno zauważyć, że już został zarezerwowany
kris-tofer - Pon Mar 26, 2012 15:34
shrekus, a kogo ze spotowiczów lubisz najbardziej?
shrekus - Pon Mar 26, 2012 15:41
kris-tofer, nie możesz zadawać mi takich pytań
Nie jestem w stanie wybrać żadnej osoby, ale oczywiście grupa, która mi najbardziej się podoba to oczywiście kobiety
kris-tofer - Pon Mar 26, 2012 15:45
o to mi właśnie chodziło, nasze klubowiczki są debeściarskie
Ruslan - Pon Mar 26, 2012 16:02
MaReK, oczywiście ciastka upiekę tuż przed spotem żeby jeszcze ciepłe były:)
Kuba_MGF - Pon Mar 26, 2012 17:15
Miło było was poznać. Postaram się wywiązać z obietnicy i przygotować na następny spot smaczne ciasto. Hmmmmmmmmm liczę na pomoc sąsiadów ze skarbka
MaReK napisał/a: | KubaMGF i Maryba dzięki za szybki powrót i towarzystwo na stacji. |
Hehe powrót był rekordowo szybki niestety przy moim aucie ciężko sobie pozwolić na iście ułańską jazdę po dziurawej toruńskiej jaką prezentował Marek w swoim odchudzonym ZT
maniaq - Pon Mar 26, 2012 21:45
Bo Markowi zadne auto nie przeszkadza w lataniu czy to na holu za nim ciagniete 120, czy po bialym sniegu 160
Raptile - Pon Mar 26, 2012 22:06
maniaq napisał/a: | Bo Markowi zadne auto nie przeszkadza w lataniu czy to na holu za nim ciagniete 120, czy po bialym sniegu 160 |
A później zostawia 2/3 rocznej pensji u Tomiego
pelson91 - Pon Mar 26, 2012 22:10
Raptile napisał/a: | A później zostawia 2/3 rocznej pensji u Tomiego |
a pozostałe 1/3 Marianowi
maniaq - Pon Mar 26, 2012 22:13
tylko, Marek robi 5x tyle km co ty a ze wymienia, tzn ze dba, a nie czeka az samo odpadnie
juz zapomniala zabcia jak autko zgaslo na spocie ? i bylo podejrzenie paska ?
Raptile - Pon Mar 26, 2012 23:11
maniaq napisał/a: | tylko, Marek robi 5x tyle km co ty |
Śmiem twierdzić że raczej nie
maniaq napisał/a: | juz zapomniala zabcia jak autko zgaslo na spocie ? i bylo podejrzenie paska ? |
Tu też Śmiem twierdzić że nie wiesz co było przyczyną a pasek sprawdzony "dla bezpieczeństwa"
maniaq napisał/a: | a nie czeka az samo odpadnie | hmm z tego co wiem żadna czesc nie odpadła u mnie
MaReK - Wto Mar 27, 2012 12:59
Kuba_MGF napisał/a: | Postaram się wywiązać z obietnicy i przygotować na następny spot smaczne ciasto. Hmmmmmmmmm liczę na pomoc sąsiadów ze skarbka |
Transakcja może być wiązana... pomagamy Joa montować szafki, a ona w zamian piecze ciasta. Dwa, jedno dla mnie drugie dla Ciebie Wszyscy są zadowoleni
Kuba_MGF napisał/a: | Hehe powrót był rekordowo szybki niestety przy moim aucie ciężko sobie pozwolić na iście ułańską jazdę po dziurawej toruńskiej jaką prezentował Marek w swoim odchudzonym ZT |
Zapewniam Cię, że to nie był rekord Mam rozstrojone zawieszenie, więc nie mogę za bardzo szarżować. Myślę, że gdyby jechał z nami Stacz rekord toru zostałby pobity dwukrotnie Ja już się postarzałem i troszkę mam stracha przed prędkościami
Poza tym dziur nie było tak wiele - przynajmniej ja ich nie odczuwałem tak bardzo jak Ty w swoim aucie Twoim autem podobnie jak i Violli TFem też bym się bał jechać powyżej 100 km/h
Cytat: | Bo Markowi zadne auto nie przeszkadza w lataniu czy to na holu za nim ciagniete 120, czy po bialym sniegu 160 |
Oj nie przesadzaj Wszystko w granicach rozsądku i pod kontrolą
Cytat: | A później zostawia 2/3 rocznej pensji u Tomiego |
Dlatego kupuję w GTParts/TomaTeam bo mogę liczyć na uczciwe ceny i jakość produktu.
Poza tym jak coś kupię na wyrost to zawszę mogę zwrócić co nie zawsze jest możliwe w przypadku innych sprzedawców No i nie przesadzajmy... 2/3 pensji to może nie.
Moje zakupy bywają duże ponieważ robię wszystko kompleksowo.
Mimo to, nie czekam jak pisze maniaq do momentu aż przestanie jechać
Raptile napisał/a: | Śmiem twierdzić że raczej nie |
No łatwo to sprawdzić. Ja od 2007 roku (od października) do teraz zrobiłem łącznie ok. 130 tyś.
Uśredniając to wychodzi jakieś 26-28 tyś. rocznie. W sumie jeżdżę praca/dom i ew. kilka razy do roku gdzieś w Polskę. Trzy razy wypuściłem się za granicę
Raz w sezonie przegląd serwisowy (płyny/filtry) no i w miarę na bieżąco wszelkie usterki eksploatacyjne typu wahacze itp. itd. Tym razem doszły amorki, naprawa ściany grodziowej po przeróbce To nie tak wiele w sumie jak na taki przebieg
Ja tam lubię inwestować w samochód, dzięki temu mam więcej pewności, że coś się nie zesra podczas jazdy i nie piszę potem frazesów, że MG to gówno bo się ciągle psuje
pelson91 napisał/a: | a pozostałe 1/3 Marianowi |
Życie już na niejednym przykładzie pokazało, że lepiej tę 1/3 dać Mariuszowi niż 1/50 panu Mieciowi
W obydwu przypadkach w/g mnie to dobrze zainwestowane pieniądze
Joa - Wto Mar 27, 2012 13:16
MaReK napisał/a: | Transakcja może być wiązana... pomagamy Joa montować szafki, a ona w zamian piecze ciasta. Dwa, jedno dla mnie drugie dla Ciebie Wszyscy są zadowoleni
|
no to leżymy
jak ja coś upiekę, to nie tylko istnieje ryzyko, ze przez tydzień degustator będzie miał problemy żołądkowe, ale także, ze to będzie ostatnia rzecz, której spróbuje
chociaż może będzie kiedyś trzeba się nauczyć..
btw. stolik podobno już złożony, jeszcze 2 tyg z taką prędkością i się poskłada wszystko
maryba - Czw Mar 29, 2012 21:50
Kuba_MGF, MaReK, no patrzcie jak szybko zapomnieli o kombi co im na ogonei siedziało i tylko dlatego żeby wstydu nie narobić trzymałem sie z dystansem
Joa, to moze ja tez pomogę .
MaReK napisał/a: | Transakcja może być wiązana... pomagamy Joa montować szafki, a ona w zamian piecze ciasta. Dwa, jedno dla mnie drugie dla Ciebie Wszyscy są zadowoleni |
a potem Wy mi pomozecie taras postawić , to też cos upiekę
|
|