Zobacz temat - Roverek przydaje się również do innych czynności :)

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Roverek przydaje się również do innych czynności :)

ascaris - Pią Gru 07, 2012 16:58
Temat postu: Roverek przydaje się również do innych czynności :)
http://www.youtube.com/watch?v=8pRn0x4rnlw
kruszan - Pią Gru 07, 2012 21:46

bardzo inteligentny filmik :shock:
ascaris - Pią Gru 07, 2012 22:10

Niestety ów aparat już od ponad 2 lat nie działał, a jego wartość to max 70zł i to za w pełni sprawnego....
thef - Pią Gru 07, 2012 22:22

I pewnie poszedł do kosza z bateriami i resztkami jedzenia, super.
rafal506 - Sob Gru 08, 2012 00:38

Trzeba było jeszcze po kamerze którą nagrywałeś przejechać.
Alexi - Nie Gru 09, 2012 13:31

Dziwne bo na początku pokazujesz, że aparat działa i tym oto lanserskim sposobem niszczysz go na oczach świata. ADI zrobił by z niego jeszcze 20 innych rzeczy. Ale po co.
Perez - Nie Gru 09, 2012 14:24

Jaaaa Cię, ale rozwaliłeś ten aparat!
maniaq - Nie Gru 09, 2012 16:37

Co za czasy, ze ludzie glupota sie chwala O_o

Ciekawy tez masz podpis...

joannak25 - Nie Gru 09, 2012 18:18

Fascynujące... Cały film czekałam na puentę, nie doczekałam :/
bizon - Nie Gru 09, 2012 18:47

Szkoda ze opona nie strzelila
sTERYD - Nie Gru 09, 2012 20:06

:hm: słychać zawory chwilę po rozruchu.
W aparacie pewno się uszkodziła matryca (reagowała tylko na ostre światło) -mam taki sam. ale jeszcze się nadaje jako mały dysk przenośny, tudzież czytnik kart CF, ale jako podstawka pod auto jak widać nie bałdzo :/

michu027 - Sro Gru 12, 2012 18:08

Roverek może służyć również do innych czynności :D
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Lub także RWD http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
:D

Perez - Sro Gru 12, 2012 19:12

Bo lubisz w kakao!
michu027 - Czw Gru 13, 2012 22:10

;D a co hehe :) ważne że jest czym i gdzie polatać bez przypału :)
ArO - Pią Gru 14, 2012 12:53

wyczuwam parking przy zalewie w Morawicy obok Kielc :mrgreen:
bizon - Pią Gru 14, 2012 14:08

Nie wiem co te filmy mialy na celu. Zaciagnac reczny na sliskiej nawierzchni to potrafi kazdy co ma prawo jazdy tydzien. spodziewalem sie wiekszego szalu wraz z rozwojem filmu, no i sie nie doczekalem
kruszan - Pią Gru 14, 2012 15:21

bizon napisał/a:
Nie wiem co te filmy mialy na celu. Zaciagnac reczny na sliskiej nawierzchni to potrafi kazdy co ma prawo jazdy tydzien. spodziewalem sie wiekszego szalu wraz z rozwojem filmu, no i sie nie doczekalem

to zupełnie tak jak w filmie "Baby są jakieś inne", też czekałem aż wysiądą, czekałem na akcję, na rozwój wydarzeń i się nie doczekałem... hehe

michu027 - Sob Gru 15, 2012 20:30

bizon napisał/a:

To dawaj Ty, czekam na Twój filmik i pokaż co Ty potrafisz. Nie lubię takich osób co najbardziej krytykują, a sami nic nie pokażą. Głownie chodziło nam o dobrą zabawę i jak na 1szą zimę za kierownicą jesteśmy zadowoleni.

Chris83 - Sob Gru 15, 2012 21:33

A ja nie rozumiem tej nagonki i krytyki. Fakt - film nie powala, ale moim zdaniem:
- teren bezpieczny do ćwiczeń
- umiejętności i odruchy należy rozwijać bo nie wiadomo kiedy mogą się przydać.
:ok:

rafalmis1 - Sob Gru 15, 2012 22:56

Chris83, :ok2:
michu027 - Sob Gru 15, 2012 23:39

Szczerze to ma na was wy***ane, każdy umie tylko krytykować, ale od siebie nic nie umie pokazać. Na forum mercedesa w202 jak i forum vw golfa panowała cieplejsza atmosfera i nikt nikogo nie krytykował, ale na forum rovera widzę nie panuje taka atmosfera jak tam...
kruszan - Nie Gru 16, 2012 09:31

michu027 napisał/a:
Szczerze to ma na was wy***ane, każdy umie tylko krytykować, ale od siebie nic nie umie pokazać. Na forum mercedesa w202 jak i forum vw golfa panowała cieplejsza atmosfera i nikt nikogo nie krytykował, ale na forum rovera widzę nie panuje taka atmosfera jak tam...

no to jest Nam, członkom i sympatykom klubu i marki Rover MG bardzo, bardzo miło, za te ciepłe słowa...

cóż poziom intelektualny wyczynu jak i wypowiedzi świadczą tylko o Tobie, szkoda, że tak to odbierasz, ale jak już to ująłeś przejmować się Nami nie masz zamiaru i tak trzymaj :ok:

:shock: :shock: :shock:

kychu5 - Nie Gru 16, 2012 10:15

michu027 napisał/a:

To trzeba było zostać na tym forum golfa ....

michu027 - Nie Gru 16, 2012 10:49

Macie racje mogłem zostać :) chociaż nikt nikogo nie krytykował bezpodstawnie, ewentualnie koledzy dawali jakieś rady, aby poprawić swoje odruchy. Ale widzę tutaj nie ma czegoś takiego :)
Pawkaz - Nie Gru 16, 2012 11:13

michu027 napisał/a:
ewentualnie koledzy dawali jakieś rady, aby poprawić swoje odruchy. Ale widzę tutaj nie ma czegoś takiego

Sadze, ze jakbyś założył osobny wątek na temat rad, to byś otrzymał dużo odpowiedzi

ArO - Nie Gru 16, 2012 12:18

Chris83, ja też jestem tego samego zdania :) Wiekszość z was tak samo jezdziła i jezdzi po różnego rodzaju parkingach i placach. Młody człowiek, nic złego nie robi, na zamknietym placu- niech sobie trenuje, może kiedyś mu sie to przyda
maniaq - Nie Gru 16, 2012 12:36

Mi sie slizganie zawsze bedzie kojarzyc z Hubosza87...

I skonczcie te bezcelowe dygresje i obrazliwe uwagi.

http://www.roverki.pl/fil...sza87-vol2.html

leszczu - Nie Gru 16, 2012 13:30

michu027 napisał/a:

:hahaha: Kolego trochę spokojniej. Dobra ?? Czy ktoś cie tutaj obraził ?? Wrzucając coś na forum, czy gdziekolwiek, trzeba liczyć się z tym, że ktoś może to skrytykować.

gustav.pl - Nie Gru 16, 2012 16:29

Pawkaz napisał/a:

Sadze, ze jakbyś założył osobny wątek na temat rad, to byś otrzymał dużo odpowiedzi

Kol. michu027 nie chciał rad, tylko wypowiedział się w temacie co można jeszcze zrobić Rover'kiem oprócz kretyńskiego rozjeżdżania przedmiotów.
Widocznie michu027za dużo naczytał się pustych frazesów o "miłej Rover'kowej rodzinie" i tu zetknął się z rzeczywistością :/ . Choć z drugiej strony rację ma leszczu. Wrzucając cokolwiek do "sieci" trzeba jednak liczyć się z różną reakcją(często nie na temat) czytających/oglądających, nawet jeśli to będzie "rodzina".

michu027 - Pon Gru 17, 2012 00:20

Co by niektórym humor poprawić :) oto mój były golf
http://pokazywarka.pl/ipah61/
Chętni mogą przy oglądaniu posłuchać odpowiedniej myzuki
http://w580.wrzuta.pl/aud...eam_-_golf_ii_z
http://www.youtube.com/watch?v=QZZRuFtolY8
Nie powiem że z tym co jest na 2 filmiku się zgadzam jak najbardziej, golfy są jak magnes na dziewczyny - sprawdzane :)

Nie wiem dlaczego na ost zdjęciu drzwi wyszły takie załamane, jednak wszystko było tam ok.

kzrr - Pon Gru 17, 2012 00:54

No dobra ale po co te linki ? Kącik muzyczny jest gdzie indziej...

Magnes na dziewczyny powiadasz..

michu027 - Pon Gru 17, 2012 01:00

to była metafora xD
bizon - Pon Gru 17, 2012 08:46

michu027 napisał/a:
a sami nic nie pokażą.

Nie mam 18 lat zeby szpanowac w internecie filmikami.

Chris83 napisał/a:
rozumiem tej nagonki i krytyki. Fakt - film nie powala, ale moim zdaniem

i nie ma zadnej nagonki. stweordzilem dokladnie to co Ty w tym zdaniu, ze "dupy nie urywa" tylko inaczej ubralem to w slowa

[ Dodano: Pon Gru 17, 2012 08:46 ]
i dwa slowa do michu027, .
nie podwazam Twoich umoiejetnosci. byc moze jezdzisz lepiej niz ja, lepiej niz ja umiesz zachowac sie na sliskiej nawierzchni, tego niegdy sie nie dowiemy bo zapewne sie nigdy nie spotkamy. ciesze sie ze cwiczysz z kolegami, nikomu tym krzywdy nie robicie, a gdyby mkazdy tak cwiczyl na pewno bylo by bezpieczniej na drogach. moje stwierdzenie dotyczylo jedynie ze filmik ten nie jest az taki extra zeby wybuchla na forum fala zachytow. pozdr

kruszan - Pon Gru 17, 2012 09:12

michu027 napisał/a:

http://w580.wrzuta.pl/aud...eam_-_golf_ii_z
http://www.youtube.com/watch?v=QZZRuFtolY8
Nie powiem że z tym co jest na 2 filmiku się zgadzam jak najbardziej, golfy są jak magnes na dziewczyny - sprawdzane :)

to już za wiele, jak na moje możliwości :)

uciekam stąd :mrgreen: ...

Alexi - Pon Gru 17, 2012 22:58

Faktycznie facet w golfie wygląda poważniej, przystojniej kobiety mogą na to lecieć ;-)

joannak25 - Wto Gru 18, 2012 12:52

alexi napisał/a:
Faktycznie facet w golfie wygląda poważniej, przystojniej kobiety mogą na to lecieć ;-)

Powiedz, w której szafie trzymasz ten golf, a wsiądę w rovera i zaraz tam będę :rotfl:

Alexi - Sro Gru 19, 2012 13:47

Druga szafka od okna na drugiej półce ;-)
Harry - Sro Gru 19, 2012 14:17

to jak koleś gra w golfa w golfie to już w ogóle :mrgreen: