|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Kraków
erjot86 - Sro Gru 10, 2008 22:55 Temat postu: Kraków Co się dzieje z Krakowską ekipą R ?
tuńka rusz towarzystwo
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego
Kraków
Centrum Handlowe Krokus
parking obok dużej reklamy na rurach
pomiedzy Realem a stacją BP
W załączniku mapki przygotowane przez Ciacho4
tunka - Czw Gru 11, 2008 20:36
ello
Nie wiem co się dzieje z ludzikami z Krk ale ja leże na antybiotykach
ale pewnie do niedzieli mi przejdzie więc może zrobimy spocika w niedziele tak ok 14:00-15:00 co by było jeszcze widać nasze autka w normalnym świetle a ja będę miała pretekst, żeby jechać na myjnie
Ktoś się pisze na spocik
filo - Czw Gru 11, 2008 21:55
tuńka napisał/a: | Nie wiem co się dzieje z ludzikami z Krk |
Niektórzy "kończą" się fizycznie w robocie (a nawet dwóch)
tunka - Czw Gru 11, 2008 22:47
filo napisał/a: | tuńka napisał/a: | Nie wiem co się dzieje z ludzikami z Krk |
Niektórzy "kończą" się fizycznie w robocie (a nawet dwóch) |
erjot86 - Pią Gru 12, 2008 15:00
widzę że mało osób z Krakowa zagląda na forum, więc może dalibyśmy jakiś bardziej odległy termin by wszyscy zdążyli przeczytać taką wiadomość i każdy ustalił by sobie swój grafik, wtedy obecnych na spocie byłoby więcej?
tunka - Pią Gru 12, 2008 15:34
jestem jak najbardziej za
ale termin chyba już raczej w 2009 bo wcześniej nie wiem czy uda się zebrać większą ekipe
erjot86 - Pią Gru 12, 2008 16:57
ok, więc styczeń
trzeba jeszcze ustalić dokładny dzień
tunka - Sob Gru 13, 2008 10:24
erjot86 napisał/a: | ok, więc styczeń
trzeba jeszcze ustalić dokładny dzień |
to może rzucisz jakieś propozycje
ja proponuje 13.01
Kto jest za a kto przeciw czekam na inne propozycje terminów
erjot86 - Sob Gru 13, 2008 20:30
13 tj wtorek możliwe że w środku tygodnia ludziki będą w pracy
myślałem że może jakaś niedziela
np 18 styczeń 2009
co Wy na to?
arczi83 - Sob Gru 13, 2008 21:42
tuńka, środek tygodnia to raczej odpada, komu się chce po pracy jeszcze na spoty jechać , chociaż są i tacy .
18.01.09 to już lepsze wyjście i pewnie się pojawie, jeśli godzina będzie odpowiednia.
tunka - Sob Gru 13, 2008 22:08
arczi83 napisał/a: | tuńka, środek tygodnia to raczej odpada, komu się chce po pracy jeszcze na spoty jechać , chociaż są i tacy .
18.01.09 to już lepsze wyjście i pewnie się pojawie, jeśli godzina będzie odpowiednia. |
chyba te antybiotyki mają zły wpływ na mnie sprawdziłam styczeń ale 2008
Oczywiście że myślałam o niedzieli
Więc co, umawiamy się 11.01 czy 18.01 to już niedziela i w 2009r (sprawdziłam )
erjot86 - Nie Gru 14, 2008 15:26
arczi83, się pojawi 18 stycznia jeśli godzina będzie mu odpowiadała więc ustalamy ten dzień
jeśli ktoś stwierdzi że ten dzień nie jest do końca trafiony- proszę o poprawki
dla arcziego zostawiamy wybór godziny...
więc czekamy
arczi83 - Nie Gru 14, 2008 16:13
erjot86 napisał/a: | arczi83, się pojawi 18 stycznia jeśli godzina będzie mu odpowiadała więc ustalamy ten dzień |
Pojawić to ja się mogę zawsze i wszędzie , ważne żeby innym ten dzień również odpowiadał
erjot86 napisał/a: | dla arcziego zostawiamy wybór godziny... |
Godzina myślę, że standard tak koło 16, chyba, że wolicie wcześniej to nie ma sprawy
dudekmis - Nie Gru 14, 2008 16:17
Widzę że gdybym chcial sie z wami spotkac to nie mam szans w Krk będe na sylwestra i chwilę przed oraz chwilę po , ale napewno to nie bedzie 18
erjot86 - Nie Gru 14, 2008 22:46
co się dzieje z resztą Krakowa (i okolic )?
Szymonek - Pon Gru 15, 2008 11:44
Witam, od dawna czekam na jakiś spocik w Krakowie i na pewno pojawię sie na tym najbliższym Dla mnie data jest obojętna ale fajnie by było jakby to była niedziela
strogonov - Wto Gru 16, 2008 11:46
erjot86 napisał/a: | co się dzieje z resztą Krakowa (i okolic )? |
Moja ostatnio forumowa aktywnosc moge nazwac stanem "uspienia roverowego", jednak juz teraz moge powiedziec, ze powrocilem . Co do spotu: w az tak daleka przyszlosc jak druga polowa stycznia jeszcze nie siegam, wiec nie moge potwierdzic na 100% ze sie zjawie, ale bede bardzo do tego dazyl. Miejsce rozumiem to co zawsze: parking Krokus od strony stacji BP?
Markzo - Wto Gru 16, 2008 21:39
Tuńka a może powtórka z marca?? wpadnijcie do rzeszowa na spota u nas z reguły frekwencja dopisuje
tunka - Wto Gru 16, 2008 22:44
Markzo napisał/a: | Tuńka a może powtórka z marca?? wpadnijcie do rzeszowa na spota u nas z reguły frekwencja dopisuje |
jest to opcja, choć ja jak się pojawię w Waszych stronach to pewnie znów tak bliżej marca ale wtedy postaram się już o większą delegację z Krk
A może Rzeszów i okolice odwiedzą Krk
erjot86 - Sro Gru 17, 2008 00:11
marzec i rzeszów? podoba mi się
jak narazie kraków i 18.01.2009 ok godz 16 parking krokus przy wielkiej rurze
organizujcie sobie wolny czas na ten dzień
ciacho4 - Pią Gru 19, 2008 21:08
Bedę jak nie swoim R to jakimś małym smigaczem w zastepstwie ....
jakoś sie zorganizuje
tunka - Wto Gru 30, 2008 21:32
Ciacho4@op.pl napisał/a: | Bedę jak nie swoim R to jakimś małym smigaczem w zastepstwie ....
jakoś sie zorganizuje |
Ciacho ja wiem że Ty będziesz spróbował byś tylko się nie pojawić
A co z resztą roverowiczów gdzie się podziewacie
puk puk czas się obudzić po świętach
TIGER - Wto Gru 30, 2008 22:24
No jak najbardziej możemy złączyc siły Kraków i Rzeszów. Termin dogramy a mozna by było spotkac sie w połowie drogi żeby było sprawiedliwie albo każdy do każdego przyjedzie i zrobi się z jednego spota dwa
marcinmarcin - Wto Gru 30, 2008 23:08
18.01 będę u Rodziców w Krk więc chętnie bym zaglądnął ale jeśli godzina nie jest jeszcze ustalona to wolałbym trochę wcześniej np. 14.00?
filo - Wto Gru 30, 2008 23:14
tuńka napisał/a: | puk puk czas się obudzić po świętach |
Jakoś nie mogę się jeszcze dobudzić,myśląc,że to zły sen http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=34269
tunka - Sro Gru 31, 2008 08:21
TIGER napisał/a: | No jak najbardziej możemy złączyc siły Kraków i Rzeszów. Termin dogramy a mozna by było spotkac sie w połowie drogi żeby było sprawiedliwie albo każdy do każdego przyjedzie i zrobi się z jednego spota dwa |
Tiger to proponuje połączyć siły i 18.01 przybywacie do Krk tylko dajcie wcześniej znać i wyjadę po ekipę rzeszowską a jak ustalicie jakiś spot w Rzeszowie w lutym bądź marcu to postaram się wyciągnąć większą ekipę z Krk niż ostatnio
marcinmarcin napisał/a: | 18.01 będę u Rodziców w Krk więc chętnie bym zaglądnął ale jeśli godzina nie jest jeszcze ustalona to wolałbym trochę wcześniej np. 14.00? |
Myślę, że 14:00 to jest dobra godzina przynajmniej będzie jasno
erjot86 - Sro Gru 31, 2008 13:19
mi 14:00 również pasuje
TIGER - Sro Gru 31, 2008 19:03
[quote="tunka"] TIGER napisał/a: | No jak najbardziej możemy złączyc siły Kraków i Rzeszów. Termin dogramy a mozna by było spotkac sie w połowie drogi żeby było sprawiedliwie albo każdy do każdego przyjedzie i zrobi się z jednego spota dwa |
Tiger to proponuje połączyć siły i 18.01 przybywacie do Krk tylko dajcie wcześniej znać i wyjadę po ekipę rzeszowską a jak ustalicie jakiś spot w Rzeszowie w lutym bądź marcu to postaram się wyciągnąć większą ekipę z Krk niż ostatnio
Oki Tuńka poruszę temat wcześniej żeby wiedziec ile osób by było chętnych i zobaczymy co z tego wyjdzie
trusiekeu - Sro Gru 31, 2008 21:08
moze ja tez bym sie wybral do tego krakowa mialem zamiar jechac na jakis komputer bo tam jest jedyny to moze wezme sobie wolne zrobie auto bo mam toche roboty i wyrusze w wami czyli ekipa rzwska
Konrad_Zr160 - Nie Sty 04, 2009 21:27
No to i ja sie pojawie jak nie wyskoczy jakis wyjazd
tunka - Pon Sty 05, 2009 13:47
coraz lepiej ale spocik już tuż tuż, a co z resztą Roverowiczów
Sylwester się skończył, święta też, czas wyprowadzić roverki na małe spotkanie, co by nie czuły się samotne
aga_terve - Pon Sty 05, 2009 21:29
Nasz Rover taki zaniedbany (najbrudniejszy w miescie ), że aż wstyd się pojawiać
tunka - Pon Sty 05, 2009 21:35
aga_terve napisał/a: | Nasz Rover taki zaniedbany (najbrudniejszy w miescie ), że aż wstyd się pojawiać |
eee tam wstyd to byłoby się nie pojawić
aga_terve - Pon Sty 05, 2009 21:52
tunka napisał/a: | aga_terve napisał/a: | Nasz Rover taki zaniedbany (najbrudniejszy w miescie ), że aż wstyd się pojawiać |
eee tam wstyd to byłoby się nie pojawić |
zobaczymy. To mąż jest kierowcą, czyli Panem i Władcą
ciacho4 - Pon Sty 05, 2009 21:57
Pojawcie sie było juz zbiorowe wymienianie żarówek to mozemy także zrobic spotowe sprzątanie Roverków.
aga_terve - Pon Sty 05, 2009 21:59
ciacho4 napisał/a: | Pojawcie sie było juz zbiorowe wymienianie żarówek to mozemy także zrobic spotowe sprzątanie Roverków. |
a ktoś podstawi kontener na śmieci?
erjot86 - Pon Sty 05, 2009 22:07
w R75 jest duży bagażnik
tunka - Pon Sty 05, 2009 22:12
a ja myślę, że jakiś śmietnik też się znajdzie
szkoda bagażnika tym bardziej że jeszcze kiedyś może się przydać
ciacho4 - Pon Sty 05, 2009 22:46
No to potrzebujemy kogoś z hakiem ja załatwie przyczepkę
andyhell - Wto Sty 06, 2009 01:10
Mówicie, że 18 stycznia o godz.16 pod Krokusem??
Ok.Będę
P.S.Może i mi ktoś umyje samochód bo jest po prostu czarny zamiast bordowy.Po prostu wstyd, ale podobno dobrze się konserwuje
[ Dodano: Wto Sty 06, 2009 01:14 ]
Mam nadzieje, że Tiger-power is back (lepszy jest burn ) zmontuje jakąś ekipę z "Miasta Wielkiej C..." i nas odwiedzą.
tunka - Wto Sty 06, 2009 08:09
andyhell napisał/a: | Mówicie, że 18 stycznia o godz.16 pod Krokusem??
Ok.Będę
P.S.Może i mi ktoś umyje samochód bo jest po prostu czarny zamiast bordowy.Po prostu wstyd, ale podobno dobrze się konserwuje
[ Dodano: Wto Sty 06, 2009 01:14 ]
Mam nadzieje, że Tiger-power is back (lepszy jest burn ) zmontuje jakąś ekipę z "Miasta Wielkiej C..." i nas odwiedzą. |
O 14:00 a nie o 16 to tak żeby było widno jeszcze no i cieplej o ile w ogóle może być ciepło
andyhell - Wto Sty 06, 2009 10:58
Ok. Może być o 14.00
Tuńka, każdemu z Krakowa i okolic wysyłałaś osobiste zaproszenie??
tunka - Wto Sty 06, 2009 11:07
andyhell napisał/a: | Tuńka, każdemu z Krakowa i okolic wysyłałaś osobiste zaproszenie?? |
Jak na razie tylko tym którzy mieli w danych wpisany Kraków
A dzisiaj jeżeli dam rade to zabieram się za werbowanie okolic Krk
Szymonek - Wto Sty 06, 2009 11:19
tunka napisał/a: | andyhell napisał/a: | Tuńka, każdemu z Krakowa i okolic wysyłałaś osobiste zaproszenie?? |
A dzisiaj jeżeli dam rade to zabieram się za werbowanie okolic Krk |
Ja nie dostałem zaproszenia:PP
tunka - Wto Sty 06, 2009 11:28
Szymonek napisał/a: | tunka napisał/a: | andyhell napisał/a: | Tuńka, każdemu z Krakowa i okolic wysyłałaś osobiste zaproszenie?? |
A dzisiaj jeżeli dam rade to zabieram się za werbowanie okolic Krk |
Ja nie dostałem zaproszenia:PP |
Bo pisałeś na forum że będziesz
Ale zawsze możesz dostać kopie jak tak bardzo chcesz
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 11:45
mogłbym sie wprosic na spota moja 214?:P jako ze niedlugo sie jej pozbywam na rzecz rVi
tunka - Wto Sty 06, 2009 11:49
donmulanka napisał/a: | mogłbym sie wprosic na spota moja 214?:P jako ze niedlugo sie jej pozbywam na rzecz rVi |
No pewnie koniecznie przybywaj
Jak masz kogoś znajomego z roverkiem w okolicach to zapraszamy
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 12:08
u mnie jest 2 zapalonych roverzystow ja 214si i kolega r 827Si wiec mozemy przyjechać
tunka - Wto Sty 06, 2009 12:19
donmulanka napisał/a: | u mnie jest 2 zapalonych roverzystow ja 214si i kolega r 827Si wiec mozemy przyjechać |
To będziemy na Was czekać
Gdybyście mieli problem z lokalizacją miejsca spotu, to daj znać bo możliwe, że wyjadę przed Krk po ekipę z Rzeszowa o ile takowa się zbierze
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 13:02
ok a to dokladnie w niedziele 18nastego bedzie?:> my sie zjawimy muśle ze raczej bankowo
toya - Wto Sty 06, 2009 13:09
Ja postaram się przyjechać, o ile nie zatrzyma mnie egzamin na uczelni (nie znam jeszcze godziny). A jeśli przyjadę, to pewnie jakimś autem zastępczym, bo MG zimuje w garażu na letnich oponach
No chyba że do tego czasu nadejdzie roztopienie wielkich śniegów, to wtedy po problemie
tunka - Wto Sty 06, 2009 13:28
donmulanka napisał/a: | ok a to dokladnie w niedziele 18nastego bedzie?:> my sie zjawimy muśle ze raczej bankowo |
Tak dokładnie 18.01.09 o godz. 14:00
toya napisał/a: | Ja postaram się przyjechać, o ile nie zatrzyma mnie egzamin na uczelni (nie znam jeszcze godziny). A jeśli przyjadę, to pewnie jakimś autem zastępczym, bo MG zimuje w garażu na letnich oponach
No chyba że do tego czasu nadejdzie roztopienie wielkich śniegów, to wtedy po problemie |
Toya chyba nie tylko Ty, będziesz nie klubowym autkiem
Ale to jest spotkanie sympatyków więc wiesz...
Ciesze się, że coraz więcej osób się pojawia może w końcu Krk ruszy
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 13:39
ja przyjade roverkiem ale biedaczek jest strasznie zaniedbany z braku czasu i z racji tego ze stoi pod golym niebem bo garaz mam zapchany blacharka daje sie we znaki + powrot z kielc na letnich oponach 5km od domu zaliczył rów ale i tak dalej jest sliczny
tunka - Wto Sty 06, 2009 13:41
donmulanka napisał/a: | i tak dalej jest sliczny |
jak każdy roverek
andyhell - Wto Sty 06, 2009 13:55
Z tego co widzę, to będzie nas nawet sporo na tym spocie.
Dotychczas jakoś tak malizną pachniało
tunka - Wto Sty 06, 2009 13:58
andyhell napisał/a: | Z tego co widzę, to będzie nas nawet sporo na tym spocie.
Dotychczas jakoś tak malizną pachniało |
hihi i mam nadzieje że to jeszcze nie koniec bo jak na razie poszły tylko zaproszenia do ludzi z Krk a dzisiaj werbuje okolice
Konrad_Zr160 - Wto Sty 06, 2009 14:21
Duzo jest ludzi w krk tylko sa zabiegani Napewno beda 2 bandyty vvc Ja i marcinmarcin
andyhell - Wto Sty 06, 2009 14:29
Najlepiej byłoby wykupić baner lub nawet kilka przy zatłoczonych skrzyżowaniach z informacją o spocie Najlepiej miejscówki obok banerów z pół nagimi paniami reklamującymi jakąś bieliznę.Napewno każdy by to przeczytał
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 14:31
Aj juz sie ciesze:P wlasnie poluje na R200Vi na zr'a160 to mnei nie stać narazie mam nadzieje ze beda jakieś wymiatacze
rapek - Wto Sty 06, 2009 14:36
witam,
wprawdzie jestem nowy, ale dzięki za zaproszenie. bede napewno
tunka - Wto Sty 06, 2009 14:38
andyhell - Wto Sty 06, 2009 15:17
Tuńka , Twoja misja zaczyna powoli odnosić sukces.Pozdro dla nowego "rapek"za to, że się ujawnił
Markzo - Wto Sty 06, 2009 15:29
bardzo chcę do Was przyjechać i mam nadzieję, że się mi uda autko mam już sprawne (nie było świateł) więc jestem dobrej myśli
tunka - Wto Sty 06, 2009 15:50
Markzo napisał/a: | bardzo chcę do Was przyjechać i mam nadzieję, że się mi uda autko mam już sprawne (nie było świateł) więc jestem dobrej myśli |
to wpisuj się http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=34548
i mam nadzieje, że więcej chętnych się zbierze
[ Dodano: Wto Sty 06, 2009 15:50 ]
andyhell napisał/a: | Tuńka , Twoja misja zaczyna powoli odnosić sukces |
i tak powinno być
[ Dodano: Wto Sty 06, 2009 15:54 ]
rapek napisał/a: | witam,
wprawdzie jestem nowy, ale dzięki za zaproszenie. bede napewno |
a witamy witamy i do zobaczenia na spocie
mcjg - Wto Sty 06, 2009 16:53
I ................................................................................... znowu fajnie będzie ale beze mnie.
Bo sponsorem 18.01 jest literka B
erjot86 - Wto Sty 06, 2009 17:06
Tuńka BRAWO !
Pozytywnie się to rozkręca
wiciu2xlc - Wto Sty 06, 2009 17:37
Kurcze, też nie jestem z Krk tylko z okolicy i też nie dostałem zaproszenia, ale i ja się piszę I o to będzie piękny przykład tego że Polska potrafi się zjechać, a Ci co mają najbliżej to im się nie chce hihi. Do zobaczenia roVerkowcy....
P.S. Pozdrowienia dla koleżanki nadzorującej hihi Tuńka
donmulanka - Wto Sty 06, 2009 18:50
a ja mam takie słodkie pytanko bo krakow to ja w sumie znaaam bo jezdze na imprezy studenckie i ciocie mam w krakowie i pelno kuumpli itp dobra dobra do rzeczy... jak i gdzie trafie na spocik?:P gdzie co i jak dokladnie a w razie czego to moj R sie bardzo rzuca w oczy i w uszy heehe wiec mnie uslyszycie z daleka
TIGER - Wto Sty 06, 2009 19:14
andyhell napisał/a: | [ Dodano: Wto Sty 06, 2009 01:14 ]
Mam nadzieje, że Tiger-power is back (lepszy jest burn ) zmontuje jakąś ekipę z "Miasta Wielkiej C..." i nas odwiedzą. |
Andyhell wolę jednak tigera bo burn mi nie podchodzi. A ponadto lepiej mi służy ten napój na kaca i stawia mnie na nogi ale to dopiero jak ostro popiję
ciacho4 - Wto Sty 06, 2009 19:16
Zlocik odbędzie sie przy starym "Geant" obecnie Centrum Handlowe "Krokus".
Spotykamy sie przy wielkim bilbordzie reklamowym od strony Stacji BP.
Poniżej załączam mapki.
Czolgista102 - Wto Sty 06, 2009 19:21
Witam na 80% dwa R600 i może 400 zawitają na spota pozdrawiam i do zobaczenia
ciacho4 - Wto Sty 06, 2009 19:29
Przyjeżdzajcie zarezerwowaliśmy większą cześć parkingu
kornik11 - Wto Sty 06, 2009 20:05
ajjjjjjj a ja akurat wtedy jestem na uczelni ... i to w dodatku sesja
a szkoda bo już od jakiegoś czasu myślałem żeby się bliżej poznać eh mam nadzieję, że następnym razem się uda. i może Roverek będzie wtedy czystszy, bo na razie to wstyd
tuńka dzięki za zaproszenie!
andyhell - Wto Sty 06, 2009 21:37
TIGER napisał/a: | Andyhell wolę jednak tigera bo burn mi nie podchodzi. A ponadto lepiej mi służy ten napój na kaca i stawia mnie na nogi ale to dopiero jak ostro popiję |
Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się obrażony na moją nazwę Rzeszowa(mam trochę kumpli z Rzeszowa i okolic-to oni tak je nazywają)Nie wierzyłem im dopóki nie zobaczyłem sławetnego pomnika przy wjezdzie do miasta.
P.S Mi też pomaga zawsze jakiś power(burn,bullit czasem tiger) po imprezie.
Markzo - Wto Sty 06, 2009 21:42
Wielka rządzi to jest symbol naszej stolicy, nikt go nei da ruszyć
andyhell - Wto Sty 06, 2009 21:49
Ten pomnik to mistrzostwo świata.Tylko nie wiem co autor miał na myśli gdy go tworzył
tunka - Wto Sty 06, 2009 22:02
mcjg napisał/a: | I ................................................................................... znowu fajnie będzie ale beze mnie.
Bo sponsorem 18.01 jest literka B |
buu jak to spot bez Ciebie
wiciu2xlc napisał/a: | Kurcze, też nie jestem z Krk tylko z okolicy i też nie dostałem zaproszenia |
hihi jak bardzo chcesz to Ci podeśle wiciu
donmulanka napisał/a: | a ja mam takie słodkie pytanko bo krakow to ja w sumie znaaam bo jezdze na imprezy studenckie i ciocie mam w krakowie i pelno kuumpli itp dobra dobra do rzeczy... jak i gdzie trafie na spocik?:P gdzie co i jak dokladnie a w razie czego to moj R sie bardzo rzuca w oczy i w uszy heehe wiec mnie uslyszycie z daleka |
myślę, że mapki podesłane przez Ciacho4 pomogą Ci
Czolgista102 napisał/a: | Witam na 80% dwa R600 i może 400 zawitają na spota pozdrawiam i do zobaczenia |
Super zapraszamy
kornik11 napisał/a: | ajjjjjjj a ja akurat wtedy jestem na uczelni ... i to w dodatku sesja
a szkoda bo już od jakiegoś czasu myślałem żeby się bliżej poznać eh mam nadzieję, że następnym razem się uda. i może Roverek będzie wtedy czystszy, bo na razie to wstyd
tuńka dzięki za zaproszenie! |
kornik szkoda, ale mam nadzieje, że za to sesja pójdzie Ci szybko i sprawnie i będziesz mógł pojawić się na kolejnym spocie
Zigg - Wto Sty 06, 2009 22:41
Witajcie,
o ile nic poważnego nie wypadnie, to pojawię się i ja !
Żeby tak nie stać, może by skoczyć na przeciwległą stronę ul. Bora, tj. na czyżyński pas i pokręcić trochę bączków (o ile będzie śnieg) ?
Pozdrawiam,
andyhell - Wto Sty 06, 2009 23:19
Ja jestem ZA
TIGER - Wto Sty 06, 2009 23:30
andyhell napisał/a: | Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się obrażony na moją nazwę Rzeszowa(mam trochę kumpli z Rzeszowa i okolic-to oni tak je nazywają)Nie wierzyłem im dopóki nie zobaczyłem sławetnego pomnika przy wjezdzie do miasta.
P.S Mi też pomaga zawsze jakiś power(burn,bullit czasem tiger) po imprezie. |
Oj andyhell uwierz mi, ze nie potrzebny byłby Ci żaden napój tylko ja TIGER we własnej osobie rano po imprezie. A dlatego, że rano po ostrym spożywaniu % mam takiego powera że dosłownie "power is back"
Tomaszi - Wto Sty 06, 2009 23:38
Widzę, że będzie trooochę ludzi i wiecej roverków
Z racji, że KK już się zapowiedziało to dodam, że jak ktoś sie pisze na klubowe gadżety, które z nami przyjadą, zainteresowani uczestnicy spotu niech się zaopatrzą w wiekszą ilość gotówki
TIGER - Wto Sty 06, 2009 23:42
Tomaszi napisał/a: | Widzę, że będzie trooochę ludzi i wiecej roverków
Z racji, że KK już się zapowiedziało to dodam, że jak ktoś sie pisze na klubowe gadżety, które z nami przyjadą, zainteresowani uczestnicy spotu niech się zaopatrzą w wiekszą ilość gotówki |
To jak będziesz miał naklejki pod tablice to też możesz wziąśc bo by mi sie przydały
Tomaszi - Wto Sty 06, 2009 23:49
Kurde tego właśnie jest deficyt chyba, że po drodze odwiedzimy skarbnika jak będzie i będzie miał naklejki to może przywieziemy.
To co mam to:
koszulki (granatowe, zielone)
polo (1szt. czarna XXL)
długopisy
naszywki z logo klubu
blachy MG
smycze
TIGER - Wto Sty 06, 2009 23:56
Mi jak narazie do szczęścia są potrzebne własnie naklejki oczywiście jak będą a jak nie to do skarbnika napisze i będzie ok Bo jak dotąd to koszulki juz mam i smycze a reszta mnie jakos nie pociaga
andyhell - Sro Sty 07, 2009 07:52
Tomaszi napisał/a: | Z racji, że KK już się zapowiedziało to dodam, że jak ktoś sie pisze na klubowe gadżety, które z nami przyjadą, zainteresowani uczestnicy spotu niech się zaopatrzą w wiekszą ilość gotówki |
Tomaszi podaj cennik, bo nie wiem jak dużo kasy wziąć ze sobą
Cytat: | Mi jak narazie do szczęścia są potrzebne własnie naklejki oczywiście jak będą a jak nie to do skarbnika napisze i będzie ok Bo jak dotąd to koszulki juz mam i smycze a reszta mnie jakos nie pociaga |
Tiger, ja mam dwie zapasowe naklejki pod blachy, więc możesz zostać obdarowany przeze mne, jak się pojawisz na spocie.
tunka - Sro Sty 07, 2009 08:06
Tomaszi napisał/a: | Kurde tego właśnie jest deficyt chyba, że po drodze odwiedzimy skarbnika jak będzie i będzie miał naklejki to może przywieziemy.
To co mam to:
polo (1szt. czarna XXL)
długopisy
naszywki z logo klubu
blachy MG
smycze |
T-i ja mam maleńką prośbę ale o tym napiszę na PW
Do zobaczenia tuż tuż
Markzo - Sro Sty 07, 2009 10:09
a koszulki po ile będą??
ciacho4 - Sro Sty 07, 2009 10:17
Tomaszi uskuteczniacz handel obwoźny Ja sie pisze na koszulkę.
tunka - Sro Sty 07, 2009 10:28
to ja proponuję zapodać listę osób
więc zaczynamy i proszę się dopisywać
no i jak ma się procentowo wasze przybycie
1. tuńka - 100%
2. ciacho4 - 100%
3. erjot86 ?
4. arczi83 ?
5. Szymonek ?
6. strogonov ?
7. TIGER ?
8. marcinmarcin ?
9. Konrad_Zr160 ?
10. aga_terve ?
11. andyhell - 100%
12. donmulanka ?
13. toya ?
14. rapek ?
15. Markzo ?
16. wiciu2xlc - 100%
17. Czolgista102 - 80%
18. Zigg ?
19. Tomaszi - 100%
20. zyga75 ?
21. k3master ?
22. piter34 ?
23. HaDeSsS ?
24.
25.
marek78 - Sro Sty 07, 2009 11:07
tunka napisał/a: | to ja proponuję zapodać listę osób
więc zaczynamy i proszę się dopisywać
no i jak ma się procentowo wasze przybycie
1. tuńka - 100%
2. ciacho4 - 100%
3. erjot86 ?
4. arczi83 ?
5. Szymonek ?
6. strogonov ?
7. TIGER ?
8. marcinmarcin ?
9. Konrad_Zr160 ?
10. aga_terve ?
11. andyhell - 100%
12. donmulanka ?
13. toya ?
14. rapek ?
15. Markzo ?
16. wiciu2xlc - 100%
17. Czolgista102 - 80%
18. Zigg ?
19. Tomaszi - 100%
20. zyga75 ?
21. k3master ?
22. piter34 ?
23. HaDeSsS ?
24. marek78-80%
25. |
aga_terve - Sro Sty 07, 2009 11:48
Ja bym przyjechala, ale nie wiem jak moj maz-kierowca (aspołeczny jest )
no i fajnie, że Rzeszów sie zjawia, bo my wprawdzie Krakowiacy juz, ale tablice RKL
także ja daje 50% na to, że się zjawimy
ciacho4 - Sro Sty 07, 2009 11:57
"aga_terve" popracuj nad tym zeby zrobiło sie z tych 50% conajmniej 99%
wiciu2xlc - Sro Sty 07, 2009 12:09
tunka, nie musisz wysyłać zaproszenia ja przyjadę i bez tego hihi
ciacho4, a Ty nie przeszkadzaj, bo T-i musi jakoś na paliwo na tego spota zarobić
Markzo - Sro Sty 07, 2009 12:55
1. tuńka - 100%
2. ciacho4 - 100%
3. erjot86 ?
4. arczi83 ?
5. Szymonek ?
6. strogonov ?
7. TIGER ?
8. marcinmarcin ?
9. Konrad_Zr160 ?
10. aga_terve ?
11. andyhell - 100%
12. donmulanka ?
13. toya ?
14. rapek ?
15. Markzo 99%
16. wiciu2xlc - 100%
17. Czolgista102 - 80%
18. Zigg ?
19. Tomaszi - 100%
20. zyga75 ?
21. k3master ?
22. piter34 ?
23. HaDeSsS ?
24.
25.
Tato się zgodził żebym jechał, jeśli nic nie wypadnie to jestem!
piter34 - Sro Sty 07, 2009 13:53
1. tuńka - 100%
2. ciacho4 - 100%
3. erjot86 ?
4. arczi83 ?
5. Szymonek ?
6. strogonov ?
7. TIGER ?
8. marcinmarcin ?
9. Konrad_Zr160 ?
10. aga_terve ?
11. andyhell - 100%
12. donmulanka ?
13. toya ?
14. rapek ?
15. Markzo 99%
16. wiciu2xlc - 100%
17. Czolgista102 - 80%
18. Zigg ?
19. Tomaszi - 100%
20. zyga75 ?
21. k3master ?
22. piter34 20%?
23. HaDeSsS ?
24.
tunka - Sro Sty 07, 2009 13:59
Piter34, co tak słabo
donmulanka - Sro Sty 07, 2009 14:10
dopiszcie mnie bede na 100% i dopiszcie kumpa Baalu z r827 ebedziemy na bank !
tunka - Sro Sty 07, 2009 14:26
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 (R216)
4. arczi83 (R420)
5. Szymonek (MG ZR)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
10. aga_terve - 50% (R214)
11. andyhell - 100% (R416)
12. donmulanka - 100% (R214)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
15. Markzo - 99% (216 Coupe)
16. wiciu2xlc - 100% (Nissmo czy R420 ?)
17. Czolgista102 - 80% (R620)
18. Zigg (R214)
19. Tomaszi - 100% (Nissmo czy R420 ?)
20. zyga75 (już nie R75 ale może inny R )
21. k3master (R400)
22. piter34 - 20% (Alfa ROVERo 156SW)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26.
27.
donmulanka - Sro Sty 07, 2009 14:39
o juz sie tam widze odrazu lepiej pozdrawiam
Szymonek - Sro Sty 07, 2009 15:21
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 (R216)
4. arczi83 (R420)
5. Szymonek - 100% (MG ZR)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
16. wiciu2xlc - 100% (Nissmo czy R420 ?)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26.
27.
wiciu2xlc - Sro Sty 07, 2009 15:32
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 (R216)
4. arczi83 (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
16. wiciu2xlc - 100% (oczywiście - R420 )
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26.
27.
oczywiste, że R Tomasziego hehe. Nissmo następnym razem
ernesto - Sro Sty 07, 2009 15:59
[quote="wiciu2xlc"]1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 (R216)
4. arczi83 (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27.
(tuńka, nie odzywam się do ciebie - bo mnie nie umieściłaś na liście. phi.. )
Pzdr
E
erjot86 - Sro Sty 07, 2009 16:07
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100%(R216)
4. arczi83 (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27.
co do tego ślizgania na pasie to ja też jestem ZA ale wszyscy spotkajmy się na umówionym miejscu pod Krokusem
Homi - Sro Sty 07, 2009 16:55
Cytat: | 1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100%(R216)
4. arczi83 (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R200)
|
Nie wiem tylko czy zdążę na czas, bo o 10.00 mam zawody AZS w Zabierzowie i nie wiem jak się skończą. Jakbym Was nie zastał pod Krokusem, to szukam po drugiej stronie ulicy.
Ps. Dziękuję Tuńce za zaproszenie...
TIGER - Sro Sty 07, 2009 18:45
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100%(R216)
4. arczi83 (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER (MG ZR) 100 %
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27.
Brt - Sro Sty 07, 2009 19:27
ale się rozpędzili
tunka - Sro Sty 07, 2009 19:32
ernesto napisał/a: | (tuńka, nie odzywam się do ciebie - bo mnie nie umieściłaś na liście. phi.. )
|
ernesto przepraszam ale mam nadzieje że frekwencja na spocie wynagrodzi Ci to
[ Dodano: Sro Sty 07, 2009 19:35 ]
Brt napisał/a: | ale się rozpędzili |
Brt a może dołączysz do nas tylko szybko bo w końcu miejsca braknie na parkingu
mam nadzieje, że kolejne spoty będą podobne
TIGER - Sro Sty 07, 2009 19:38
tunka napisał/a: | Brt a może dołączysz do nas tylko szybko bo w końcu miejsca braknie na parkingu
mam nadzieje, że kolejne spoty będą podobne |
tunka nie będą podobne tylko musza byc
Brt - Sro Sty 07, 2009 19:45
tunia chętnie ale niestety (albo stety) będę się wtedy "uczył" we Wrocku ale duchem bedę z Wami
Markzo - Sro Sty 07, 2009 19:48
Hy hy hy prawie jak zlot tylko mam takie pytanko, tam przy tym prakingu jest gdzie cos wszmamać?
tunka - Sro Sty 07, 2009 20:01
Markzo napisał/a: | Hy hy hy prawie jak zlot tylko mam takie pytanko, tam przy tym prakingu jest gdzie cos wszmamać? |
Tak oczywiście
TIGER - Sro Sty 07, 2009 20:02
Markzo nie bój się co do jedzenia to napewno nie zgłodniejesz bo jest tam co zjeśc. A z kolei ja o swój żołądek też dbam
Markzo - Sro Sty 07, 2009 20:19
jak to mówią, każdy ptaszek musi mieć swój daszek nie?
TIGER - Sro Sty 07, 2009 20:27
Dokładnie Markzo
Markzo - Sro Sty 07, 2009 20:34
Powysyłałem zaproszenia na spocik do Krakowa, tylko heh...sprawa wygląda tak, że jest u nas dużo Roverków tylko ich właściciele odwiedzali stronę np w maju 2008, sierpniu... powysyłałem do tych którzy ostatni raz byli tutaj w styczniu i grudniu;) pozdro!
tunka - Sro Sty 07, 2009 20:37
Markzo ja właśnie tak zrobiłam na terenie całej Małopolski ale uwzględniłam również listopad
arczi83 - Sro Sty 07, 2009 20:52
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
16. wiciu2xlc - 100% (oczywiście - R420 z Tomasz)
18. Zigg (R214)
19. Tomaszi - 100% (R420 )
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi 100% (R214)
28.
Irek - Sro Sty 07, 2009 21:06
hej,
czy zapowiadaja sie jakies atrakcje z sob na niedz dla ewentualnych przyjezdnych?
pozdr
erjot86 - Sro Sty 07, 2009 21:10
jest już 12 R 100% + 6 R prawie zdecydowanych przyjechać
mam nadzieję że wszyscy się zjawią
Co inni miłośnicy R myślą na temat ślizgania się na pasie po drugiej stronie drogi?
arczi83 - Sro Sty 07, 2009 21:16
erjot86, wszystko byłoby ok gdyby nie to, że jeśli będzie tyle śniegu to wiele aut może z tamtąd nie wyjechać, ale ja jestem za
aga_terve - Sro Sty 07, 2009 21:20
Irek napisał/a: | hej,
czy zapowiadaja sie jakies atrakcje z sob na niedz dla ewentualnych przyjezdnych?
pozdr |
nooo...... można by coś wymyślić
erjot86 napisał/a: | Co inni miłośnicy R myślą na temat ślizgania się na pasie po drugiej stronie drogi? |
to bedzie jeden z silniejszych argumentów do namówienia męża na przyjazd
tunka - Sro Sty 07, 2009 21:23
Irek napisał/a: | hej,
pozdr |
Pomyśle daj mi jeden - dwa dni i coś wymyślimy
aga_terve - Sro Sty 07, 2009 21:26
tunka napisał/a: | Irek napisał/a: | hej,
pozdr |
Pomyśle daj mi jeden - dwa dni i coś wymyślimy |
ja mam świetny pomysł - chodźmy pić
tunka - Sro Sty 07, 2009 21:27
aga_terve napisał/a: | tunka napisał/a: | Irek napisał/a: | hej,
pozdr |
ja mam świetny pomysł - chodźmy pić |
to tak, ale musimy pamiętać, że następnego dnia siadamy za kółka naszych roverków
aga_terve - Sro Sty 07, 2009 21:30
tunka napisał/a: | aga_terve napisał/a: | tunka napisał/a: | Irek napisał/a: | hej,
pozdr |
ja mam świetny pomysł - chodźmy pić |
to tak, ale musimy pamiętać, że następnego dnia siadamy za kółka naszych roverków |
ja nie
erjot86 - Sro Sty 07, 2009 21:48
arczi83 napisał/a: | erjot86, wszystko byłoby ok gdyby nie to, że jeśli będzie tyle śniegu to wiele aut może z tamtąd nie wyjechać, ale ja jestem za |
w grupie siła
przecież nikogo nie zostawimy jeśli ktoś, gdzieś, jakoś ugrzęźnie
jeśli byśmy kogoś nie wypchali to linką i moim R mogę wyrywać (mam zimówki to jestem cfaniak)
jak reszta??
piszecie się na zabawy na śniegu??
Markzo - Sro Sty 07, 2009 21:52
pobrykamy sobie czemu nie jak cos to przytargam ze 2 łopaty do odśnieżania jakos sie bedziemy odkopywać
tunka - Sro Sty 07, 2009 21:54
erjot86 napisał/a: | arczi83 napisał/a: | erjot86, wszystko byłoby ok gdyby nie to, że jeśli będzie tyle śniegu to wiele aut może z tamtąd nie wyjechać, ale ja jestem za |
w grupie siła
jeśli byśmy kogoś nie wypchali to linką i moim R mogę wyrywać (mam zimówki to jestem cfaniak)
jak reszta??
piszecie się na zabawy na śniegu?? |
ja niestety raczej muszę spasować bo tak na prawdę autko nie jest zrobione do końca i muszę moje maleństwo oszczędzać
więc będę z Wami ale nie będę uczestniczyła
Irek - Sro Sty 07, 2009 22:02
aga_terve napisał/a: | tunka napisał/a: |
to tak, ale musimy pamiętać, że następnego dnia siadamy za kółka naszych roverków |
ja nie |
ja tam wybieram sie ewentualnie intercity
wiec opcja z piciem osobiscie mi sie podoba
TIGER - Sro Sty 07, 2009 22:15
erjot86 napisał/a: | w grupie siła
jak reszta??
Nie no zabawy na śniegu jak najbardziej erjot86 możemy polepic jakiegos bałwana albo wezmę sanki do bagażnika i inni też niech wezmą i zrobimy sobie roverkowy kulig
[ Dodano: Sro Sty 07, 2009 22:16 ]
sorki nie roverkowy tylko roverkowo-mdżikowski
misiek_KR - Sro Sty 07, 2009 22:28
ominął mnie temat ale spot nie ominie więc sie stawie pod Realem
ps. i na zabawe na śniegu sie pisze, polecam lotnisko naprzeciwko, prawie codziennie tam jestem ostatnio nawet jakiegoś R200 widziałem jak bokami smiga przed strażą miejską
http://img168.imageshack....ztytuurrnr1.jpg
mnie spisali za stanie na trawie ale byłem Peugeotem ojca bo mi sie termin ważności dowodu skończył
erjot86 - Sro Sty 07, 2009 23:18
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
8. marcinmarcin (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi 100% (R214)
28. misiek_KR 100% (R620)
29.
marcinmarcin - Sro Sty 07, 2009 23:21
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
8. marcinmarcin - 90% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
21. k3master (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi 100% (R214)
28. misiek_KR 100% (R620)
28.
tunka - Sro Sty 07, 2009 23:31
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
16. wiciu2xlc - 100% (oczywiście - R420 z Tomaszi)
18. Zigg (R214)
21. k3master - 100% (R400)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
28. misiek_KR - 100% (R620)
28. olo_krak - 100% (MG ZS)
29.
Kruchy - Sro Sty 07, 2009 23:58
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
Radziszok79 - Czw Sty 08, 2009 00:45
Kruchy i jego 34% jest THE BEST Szkoda że mnie nie będzie ,i tak bym nie miał czym i z kim nawet gdybym mógł. No cóż żyję nadzieją że będą kolejne Spoty no i zlot letni.Pozdróffffka
erjot86 - Czw Sty 08, 2009 15:58
TIGER napisał/a: | erjot86 napisał/a: | w grupie siła
jak reszta??
Nie no zabawy na śniegu jak najbardziej erjot86 możemy polepic jakiegos bałwana albo wezmę sanki do bagażnika i inni też niech wezmą i zrobimy sobie roverkowy kulig
sorki nie roverkowy tylko roverkowo-mdżikowski |
hehe TIGER dobrze wiesz o jakie zabawy mi chodzi
Tomaszi - Czw Sty 08, 2009 16:01
Radziszok79 napisał/a: | Szkoda że mnie nie będzie ,i tak bym nie miał czym i z kim nawet gdybym mógł. | Ty tu nie siej propagandy, po prostu napisał byś że nie możesz uczniaku bo z tego co wiem to R jest 5osobowy jak wrócimy opowiemy ci bajeczkę na pocieszenie
Tomaszi napisał/a: | To co mam to:
polo (1szt. czarna XXL)
długopisy
naszywki z logo klubu
blachy MG
smycze |
andyhell napisał/a: | Tomaszi podaj cennik, bo nie wiem jak dużo kasy wziąć ze sobą
|
- długopis Rover 75 czarny, - cena: 8 PLN
- długopis Rover 75 niebieski, wzór 1, - cena: 8 PLN
- długopis Rover 75 niebieski, wzór 2, - cena: 8 PLN
- pinsy, - cena: 10 PLN
- brelok Rover skórzany, - cena: 24 PLN
- plakietki ROVERki.pl (naszywki z logo klubu), - cena: 8 PLN
- czapka Rover 75 (niebieska), - cena: bezcenna jedyne 30 PLN
- smycz ROVERki.pl, - cena: 10 PLN
- blachy MG, - cena: 10 PLN szt.
- koszulka Roverki.pl (granatowe) damskie, męskie, - cena: 25 PLN
- koszulka Roverki.pl zielona, - cena: 30 PLN
- koszulka polo (czarna XXL), - cena: bezcenna jedyne 45 PLN
tak przedstawiają się obecnie ceny dostępnych gadżetów
dla zainteresowanych mogę zrobić fotkę danego gadżetu - kontakt przez PW
Vlepki pod tablice aktualny stan 0 (nula) więcej info tutaj http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=34780
do zobaczyska u smoka
herc - Czw Sty 08, 2009 18:33
Kruchy napisał/a: | 1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200) |
30. herc - 50% (R216 coupe albo MG ZR(jako pasażer) )
cycu - Czw Sty 08, 2009 19:09
Witam,
Dzięki za zaproszenie na spocik. Jeśli tylko mechanicy wyrobią się z tomcatem na 18 stycznia to będę napewno. Póki co wielka niewiadoma
Pozdrawiam,
Krzysiek
strogonov - Czw Sty 08, 2009 20:24
Szkoda by mi bylo opuscic taki liczny spot - tak wiec z calych sil bede sie staral chociaz na troche wpasc. Asekuracyjnie mowie: na 60% bede
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
6. strogonov - 60% (R200)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
Radziszok79 - Czw Sty 08, 2009 20:29
Tomaszi sam studiowałeś i wiesz jak jest.Czasami trzeba zrezygnować z przyjemności żeby potem mieć jeszcze większą zabawę. A poza tym ja studiuję a nie uczę się a to jest różnica I jeszcze jedno - w R jadą dwie pary a do kogo ja niby miałbym się przytulić................do koła zapasowego Dzięki ale nie skorzystam
herc - Czw Sty 08, 2009 20:32
Łooo i zostałem skreślony z listy..... ok
Brt - Czw Sty 08, 2009 20:33
Radziszok79 napisał/a: | w R jadą dwie pary | wiciu do raportu
ciacho4 - Czw Sty 08, 2009 20:43
AKTUALNA LISTA
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- ???? (MG ZR)
13. toya ???(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
18. Zigg - ????(R214)
20. zyga75 - ???? (już nie R75 ale może inny R )
23. HaDeSsS - ???? (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
30. Herc -50% (R216 lub MG ZR)
31. cycu - 50% (220 coupe)
32.
33.
TIGER - Czw Sty 08, 2009 22:31
erjot86 napisał/a: | TIGER napisał/a:
erjot86 napisał/a:
w grupie siła
jak reszta??
piszecie się na zabawy na śniegu??
sorki nie roverkowy tylko roverkowo-mdżikowski
hehe TIGER dobrze wiesz o jakie zabawy mi chodzi |
erjot86 wiem wiem te zabawy to jazda bokiem czyli drifcik, bączki itd. itp.
toya - Czw Sty 08, 2009 23:13
A zna ktoś prognozę pogody na 18go? Przydałby się jakiś nagły atak wiosny
Ło matko, jestem trzynasta na liście?
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160 (MG ZR)
13. toya - 60% (może MGF )
14. rapek (R400)
18. Zigg (R214)
23. HaDeSsS (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
tunka - Czw Sty 08, 2009 23:23
toya sorki , jakoś tak wyszło, ktoś musiał być 13 możemy sie zamienić
tak patrze na końcową liste i chyba Ci się coś ucięła bo brakuje mi dwóch osób
toya - Czw Sty 08, 2009 23:27
Spoko, ja tam przesądna nie jestem
TIGER - Czw Sty 08, 2009 23:46
toya napisał/a: | Ło matko, jestem trzynasta na liście? |
toya za tą trzynastkę dostaniesz ode mnie lizaka, noi dorzucę jeszcze oczywiście tigera
toya - Pią Sty 09, 2009 00:02
TIGER napisał/a: | toya za tą trzynastkę dostaniesz ode mnie lizaka, noi dorzucę jeszcze oczywiście tigera |
Tomaszi - Pią Sty 09, 2009 07:06
tunka napisał/a: | brakuje mi dwóch osób | znowu herc'a wywaliliście z listy, ach te kobitki takimi działaniami ten % to mu tam nie wzrośnie
tunka - Pią Sty 09, 2009 08:12
Czas uaktualnić listę
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 100% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
18. Zigg - (R214)
20. zyga75 - (już nie R75 ale może inny R )
23. HaDeSsS - (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
29. olo_krak - 100% (MG ZS)
30. Kruchy - 34% (R200)
31. Herc -50% (R216 lub MG ZR)
32. cycu - 50% (220 coupe)
33. olin - 50% (R400)
34.
35.
donmulanka - Pią Sty 09, 2009 12:14
no taka lista cieszy strasznie : ) az milo popatrzeć no to nic tylko czekać do przyszłej niedzieli
xROnx - Pią Sty 09, 2009 12:59
o żesz ty... ale lista jakbym mial troszki bliżej też bym przyjechał...
tunka - Pią Sty 09, 2009 13:50
xR, ale wiesz zrobi się pewnie spotkanie dwu dniowe więc wiesz ... wpisuj się na listę
misiek_KR - Pią Sty 09, 2009 16:11
tunka napisał/a: |
tak patrze na końcową liste i chyba Ci się coś ucięła bo brakuje mi dwóch osób |
oprócz tego dwa razy jest 28 :jezor:
Tomaszi - Pią Sty 09, 2009 16:49
misiek_KR napisał/a: | tunka napisał/a: |
tak patrze na końcową liste i chyba Ci się coś ucięła bo brakuje mi dwóch osób |
oprócz tego dwa razy jest 28 :jezor: | tuńka zawyża statystyki
tunka - Pią Sty 09, 2009 17:15
misiek_KR napisał/a: | tunka napisał/a: |
oprócz tego dwa razy jest 28 :jezor: |
no już jest poprawione
[ Dodano: Pią Sty 09, 2009 17:16 ]
Tomaszi napisał/a: | misiek_KR napisał/a: | tunka napisał/a: |
oprócz tego dwa razy jest 28 :jezor: | tuńka zawyża statystyki |
raczej zaniżałam
herc - Pią Sty 09, 2009 18:25
Tomaszi napisał/a: | znowu herc'a wywaliliście z listy, ach te kobitki takimi działaniami ten % to mu tam nie wzrośnie |
No bo sobie jeszcze pomyśle że mnie nie chcecie i się obrażę
aga_terve - Pią Sty 09, 2009 19:02
a ta nocna wycieczka alkoholowa to 17/18 czy 18/19 ?
bo nie wiem czy urlop na poniedziałek brać
olin - Pią Sty 09, 2009 19:04
Cytat: | 33. olin - 50% (R400) |
Raczej na 99,9%
ciacho4 - Pią Sty 09, 2009 19:07
Aktualizacja "Wielkiej Rury" - obecnie juz dwie mniejsze
Załączam coś
P.S. Sprawdziłem dojazd na "PAS" dojazd bez problemowy odśnieżony był dzis
tunka - Pią Sty 09, 2009 19:22
herc napisał/a: | Tomaszi napisał/a: | znowu herc'a wywaliliście z listy, ach te kobitki takimi działaniami ten % to mu tam nie wzrośnie |
No bo sobie jeszcze pomyśle że mnie nie chcecie i się obrażę |
herc, spróbuj tylko nie przyjechać to ja się obrażę
Irek - Pią Sty 09, 2009 20:25
aga_terve napisał/a: | a ta nocna wycieczka alkoholowa to 17/18 czy 18/19 ?
|
z sob na nie, czyli opcja 1, jesli Wy lokalesi coś wymyślicie dla przyjezdnych gości...
challenge
pozdr
Brt - Pią Sty 09, 2009 22:26
ehh toruń mi się przypomina ale niestety nie mogę przyjechać
Kruchy - Pią Sty 09, 2009 22:36
Brt, to dawaj do Torunia w ostatni dzien tego miesiaca
Brt - Pią Sty 09, 2009 22:55
Też nie dam rady czytałem czytałem ale ... co ma wisiec nie utonie turuń rulezzzz
Zigg - Sob Sty 10, 2009 02:15
Będę, będę, zdejmijcie mi już to śmigiełko znad łeba
Byle śnieg nie stopniał...
erjot86 - Sob Sty 10, 2009 16:59
niestety muszę zminić swoje %
wyskoczyło mi małe zaliczenie na uczelni i jeśli się pojawię to tylko na moment
żałuję bardzo
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
3. erjot86 - 66,6% (R216)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
18. Zigg - (R214)
23. HaDeSsS - (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
30. Kruchy - 34% (R200)
33. olin - 50% (R400)
34.
35.
aga_terve - Sob Sty 10, 2009 17:46
erjot86 napisał/a: |
|
uuuu.... mamy szatana w towarzystwie
andyhell - Sob Sty 10, 2009 22:01
aga_terve napisał/a: | uuuu.... mamy szatana w towarzystwie |
666 -the number of the beast...
mcjg - Sob Sty 10, 2009 23:40
andyhell napisał/a: | 666 -the number of the beast... | swoją drogą bardzo dobra płyta. Słucham jej do dziś
Dam-Kam - Nie Sty 11, 2009 09:44
Łeee... 18 stycznia to ma być A na początku nie była mowa o 11 czyli dziś Kurka ja już byłem chętny przyjechać dziś i was zaskoczyć ale dobrze że chciałem poczytać wstecz posty i przypadokwo dojść do tego w którym piszecie że jest 18 No nic, w takim razie za tydzień to nie wiem, jak coś to zaskocze
pozdro
venon - Nie Sty 11, 2009 15:16
Witam serdecznie, od nie dawna uczęszczam na forum, no i zastanawiam się czy mógłbym wpaść na taki zlocik swoim MG
tunka - Nie Sty 11, 2009 15:22
venon napisał/a: | Witam serdecznie, od nie dawna uczęszczam na forum, no i zastanawiam się czy mógłbym wpaść na taki zlocik swoim MG |
witaj venon to jest jak najbardziej wskazane także dopisuj się do listy
także widzimy się 18.01 wszelkie namiary gdzie co i jak są w tym temacie
ralfi83 - Nie Sty 11, 2009 18:15
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
18. Zigg - (R214)
23. HaDeSsS - (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
30. Kruchy - 34% (R200)
33. olin - 50% (R400)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35.
36.
erjot86 - Nie Sty 11, 2009 22:52
czy jakiś przedstawiciel klubu zabierze ze sobą jakieś gadżety???
walkie - Nie Sty 11, 2009 22:55
Tomaszi weźmie gadżety.
A czy ktoś może apisać, gdzie ten spot bo nie przebrne przez te strony a wielka rura nic mi nie mówi
erjot86 - Nie Sty 11, 2009 23:21
ul. bora komorowskiego
parking pod Cantrum Handlowym KROKUS (Real itp)
obok wysokiej relkamy na rurach między w/w centrum a stacją BP
venon - Nie Sty 11, 2009 23:25
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
18. Zigg - (R214)
23. HaDeSsS - (S3)
24. marek78 - 80% (R25)
25. Baalu - 100% (R827)
26. ernesto - 60% (R75)
27. Homi - 100% (R214)
30. Kruchy - 34% (R200)
33. olin - 50% (R400)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35. venon - 101% (MG ZR)
36.
erjot86 - Nie Sty 11, 2009 23:31
venon gratulacje 1% ponad program
w załączniku dla przypomnienia załączam mapkę dojazdu przygotowaną przez Ciacho4 kilka stron temu
walkie - Nie Sty 11, 2009 23:33
No to już wiem, dzięki.
Zobaczymy jak się moje losy potoczą za tydzień.
erjot86 - Nie Sty 11, 2009 23:41
liczę na kajtka
ja jak wpadnę, to tylko na moment niestety, a żałuję bardzo, bo ilość osób obecnych bedzie napradę spora, jak na spot
zapraszam bo naprawdę zawsze jest wesoło
a jeszcze pomysł z zimowymi zabawami na pasie...
mmm
przecież nie można tego opuścić
tunka - Pon Sty 12, 2009 08:15
Co powiecie na spotkanie w sobotę jakoś wieczorkiem w knajpce, przy piwie bądź soczku,
bo jak wiemy w niedziele będziemy musieli siąść za kółko naszych R
Moja propozycja to Black Gallery na ul. Mikołajskiej niedaleko rynku
Jakieś inne propozycje
piter34 - Pon Sty 12, 2009 13:17
tunka napisał/a: | Piter34, co tak słabo |
Takie realia
Dzieci chore, priorytety w czasie wolnym (już) nie te same
mcjg - Pon Sty 12, 2009 14:37
tunka napisał/a: | mcjg napisał/a: | I ................................................................................... znowu fajnie będzie ale beze mnie.
buu jak to spot bez Ciebie |
A jednak ze mną. Udało mi się zamienić zmiany. Tyle, że nie będę na samą 14:00 ale jakąś godzinkę później.
tunka - Pon Sty 12, 2009 14:45
mcjg napisał/a: | tunka napisał/a: | mcjg napisał/a: | I ................................................................................... znowu fajnie będzie ale beze mnie.
buu jak to spot bez Ciebie |
A jednak ze mną. Udało mi się zamienić zmiany. Tyle, że nie będę na samą 14:00 ale jakąś godzinkę później. |
herc - Pon Sty 12, 2009 14:53
.....
31. Herc -25% (R216 lub MG ZR)
.....
Właśnie padł mi silnik już całkiem i muszę każdą kasę odkładać na nowy silnik
aga_terve - Pon Sty 12, 2009 19:06
tunka napisał/a: | Co powiecie na spotkanie w sobotę jakoś wieczorkiem w knajpce, przy piwie bądź soczku,
Jakieś inne propozycje |
ja nie marudzę, mogę pić zawsze i wszędzie
Irek - Pon Sty 12, 2009 19:51
|
ufam, ze znajde
co najwyzej jeszcze przyprowadze kilka osob . Lubia rovery
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 19:52 ]
walkie napisał/a: |
A czy ktoś może apisać, gdzie ten spot bo nie przebrne przez te strony a wielka rura nic mi nie mówi |
walkie - zobaczymy sie w sob?
pozdr
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 19:53 ]
piter34 napisał/a: |
Dzieci chore, priorytety w czasie wolnym (już) nie te same |
ufam jednak, ze uda sie spotkac...
pozdr
filo - Pon Sty 12, 2009 19:56
Miał bym auto na niedziele gotowe do jazdy ale wstyd takim nie pomalowanym (elementy w różnym kolorze do malowania) i nie poskładanym do końca się pokazać....(progi,nadkola itp)
aga_terve - Pon Sty 12, 2009 21:34
piter34 napisał/a: | tunka napisał/a: | Piter34, co tak słabo |
Takie realia
Dzieci chore, priorytety w czasie wolnym (już) nie te same |
jak Ciebie nie będzie to Xtoff się nie da namówić
Do niedzieli dzieci wyzdrowieją, zabierzesz je ze sobą na wycieczke, ciocia Aga się nimi zajmie
A - i będziesz miał niepowtarzalną okazję zobaczyć jak mój mąż zdemolował Roverka
herc - Pon Sty 12, 2009 22:10
AKTUALIZACJA: herc będzie na 70% Bo coś się dobrego okazało ale o tym jutro
wiciu2xlc - Pon Sty 12, 2009 23:43
tunka napisał/a: | Co powiecie na spotkanie w sobotę jakoś wieczorkiem w knajpce, przy piwie bądź soczku,
Jakieś inne propozycje |
Hihi Tuńka, Ty w opisie powinnaś mieć Black żeby nikt nie miał wątpliwości gdzie Cię szukać
tunka - Wto Sty 13, 2009 07:59
wiciu2xlc napisał/a: | tunka napisał/a: | Co powiecie na spotkanie w sobotę jakoś wieczorkiem w knajpce, przy piwie bądź soczku,
Jakieś inne propozycje |
Hihi Tuńka, Ty w opisie powinnaś mieć Black żeby nikt nie miał wątpliwości gdzie Cię szukać |
hihi wiciu, każdy kto powinien wiedzieć, wie gdzie mnie szukać jak jestem poza zasięgiem
Markzo - Wto Sty 13, 2009 21:52
ja niestety się nie pojawię...miłej zabawy!!
TIGER - Wto Sty 13, 2009 23:36
Markzo napisał/a: | ja niestety się nie pojawię...miłej zabawy!! |
Markzo no ładnie wystawiłes mnie Będe musiał sam pojechac bo komuś coś obiecałem a zawsze dotrzymuję słowa No chyba, że herc ze mną pojedzie bo widzę, że jego procenty wzrosły
-IKS- - Wto Sty 13, 2009 23:44
haha!!
od dzisiaj jestem klubowiczką i zgłaszam, że na 100% będę na spocie ( przedtem byłam jakoby na doczepkę do męża )
zauważyłam, że nikt nie wciągnął na listę Irka, a o ile dobrze zrozumiałam to wyraził chęć przybycia...
walkie - Wto Sty 13, 2009 23:47
Irek, niestety nie. W tym czasie jednak będę na wyjeździe integracyjnym koło Jeleniej Góry. Także mam nadzieję, następnym razem.
szogu - Sro Sty 14, 2009 00:20
No cześć,
obserwuję jednym okiem tego posta, ale na razie sie nie deklarowałem. Póki co nie wiem jak będzie z moim czasem, ale jak tylko dam radę, to się zamelduję. O spotkaniu "pod rurą" o 14:00, to wiem, ale nie wiem gdzie ten imprez sobotni. Ustaliliście już coś? Kiedy byli u nas Warszawiacy, poszliśmy do knajpy "Na Kotłowem". Jest tam bilard, lotki, piłkarzyki i może ew. może być karaoke. Jako "in minus" należy wskazać spore zadymienie lokalu, chociaż tego pewnie się nie da uniknąć oraz niezbyt duża ilość miejsc. W razie czego mogę zaklepać jakieś stoliki.
Czolgista102 - Sro Sty 14, 2009 01:03
Będę z zaprzyjaźnionym R618 na 90% w niedziele
Ważne żeby się pojawić, a czy do remonciku, malowania czy "cuś" to już schodzi na drugi plan, prawda?
Markzo - Sro Sty 14, 2009 07:23
Tigerku mój drogi, niestety siła wyższa
tunka - Sro Sty 14, 2009 09:23
Aktualna lista
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
15. wiciu2xlc - 100% (oczywiście - R420 z Tomaszi)
16. Czolgista102 - 90% (z zaprzyjaźnionym R618)
17. Zigg - 100% (R214)
18. Tomaszi i IKS - 100% (R420 )
19. zyga75 - (już nie R75 ale może inny R )
20. k3master - 100% (R400)
21. piter34 - 20% (Alfa ROVERo 156SW)
22. HaDeSsS - (S3)
23. marek78 - 80% (R25)
24. Baalu - 100% (R827)
25. ernesto - 60% (R75)
26. Homi - 100% (R214)
27. misiek_KR - 100% (R620)
29. Kruchy - 34% (R200)
30. Herc -70% (R216 lub MG ZR)
32. olin - 99,9% (R400)
33. szogu - (R214)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35. venon - 101% (MG ZR)
36. Irek - (IC )
37. filo (może jednak )
38. mcjg - 100% (R400)
39. Dam-Kam (R75)
40.
41.
Teraz kilka słów co do imprezy sobotniej
Jeśli chodzi o Black Gallery (ul. Mikołajska 24) tu jest stronka: http://www.blackgallery.k...php?show=witamy
Co prawda nie ma tam bilarda, ale zawsze są tam dobre imprezy
Co do knajpy "Na Kotłowem" byłam tam może dwa razy więc nie mogę oceniać
Potrzebuje też znać orientacyjnie ile osób pisze się na imprezę sobotnią
Jeśli chodzi o Blacka to wstępnie zarezerwowałam stoliki i wystarczy przy barze zapytać "gdzie jest rezerwacja na tuńkę" i wszystko powiedzą
Może jeszcze macie jakieś propozycje co do knajpy na imprezę (czekam na propozycje )
herc - Sro Sty 14, 2009 10:30
TIGER napisał/a: | No chyba, że herc ze mną pojedzie bo widzę, że jego procenty wzrosły |
Tiger jak mnie z Łańcuta zgarniesz to pojadę
HaDeSsS - Sro Sty 14, 2009 15:27
hoho widze ze Tunka juz mnie wsadzila na liste, a ja sie nie udzielalem w tym temacie ale bardzo mozliwe ze bede jak mialem ZRke to na spotach byla tylko moja a tutaj sie zapowiada duzo, wiec tak na 90% jestem
bula21 - Sro Sty 14, 2009 15:41
WOW 40 ludzi na spotA niezla frekfencja
marek78 - Sro Sty 14, 2009 19:29
No niestety moje 80% okazało się za mało wygrało 20% i z powodu ważnej sprawy nie dam rady i bardzo żałuje,gdyż byłby to mój pierwszy raz.Pozdrawiam wszystkich i życze fajnej i przedniej zabawy.
-IKS- - Sro Sty 14, 2009 23:06
tunka,
fajnie, że jestem na liście razem z Ti, ale powinno być chyba 200%?
herc - Czw Sty 15, 2009 13:22
Ja odpadam i proszę nie pytać o powody są w moim podpisie
cige - Czw Sty 15, 2009 17:41
mam pytanie a co po imprezie sobotniej czy jest przewidziany jakiś nocleg blisko i nie drogo
Irek - Czw Sty 15, 2009 19:02
cige napisał/a: | mam pytanie a co po imprezie sobotniej czy jest przewidziany jakiś nocleg blisko i nie drogo |
my spimy tutaj:
www.orangehostel.pl
[ Dodano: Czw Sty 15, 2009 19:03 ]
Potrzebuje też znać orientacyjnie ile osób pisze się na imprezę sobotnią
|
ja + minimum 5 osob (Kruchy & co. included), maksimum 9
pozdr
erjot86 - Czw Sty 15, 2009 23:00
wydaje mi się że bijemy rekord w ilości samochodów na SPOCIE
taka grupa chyba wcześniej na spociku się nie pojawiła
nie wiem ile osób przyjechało na ostatni ZLOT ale chyba niewiele nam brakuje do takiej cyferki
gromkie gratuleyszyn dla tuńki
o tym powinni napisać na stronce głownej w obszernym artykule
Jeszcze tylko 63 godzinki
i mam nadzieję że wszyscy się pojawią
HaDeSsS - Czw Sty 15, 2009 23:03
erjot86 napisał/a: | Jeszcze tylko 63 godzinki |
to beidze spot roku nawet odliczanie juz ruszylo
bula21 - Czw Sty 15, 2009 23:20
dostane jakies namiary na gps'a gdzie sie mam pojawic w niedziele o 14
Kruchy - Czw Sty 15, 2009 23:21
Nieoficjalnie spot zacznie sie za niecale 48h
IInvit - Czw Sty 15, 2009 23:23
Kruchy napisał/a: | Nieoficjalnie spot zacznie sie za niecale 48h |
nie chwal się ale Ci nieoficjalni spotowicze na oficjalnym będą mieli kaca
Kruchy - Czw Sty 15, 2009 23:26
Nie beda mieli
IInvit - Czw Sty 15, 2009 23:29
Kruchy napisał/a: | Nie beda mieli |
jaaaasne...
szogu - Czw Sty 15, 2009 23:54
IInvit, a Ty się nie wybierasz?
tunka - Pią Sty 16, 2009 00:02
wiedziałam, że wawa nie zawiedzie
jutro uaktualnię listę, ponieważ dziś już padam na pyszczek
a tak na marginesie, rezerwacja w Black Gallery jest na 20:00 więc dobrze by było pojawić się chwilkę wcześniej ja niestety będę dopiero koło 23:00 ale postaram się być wcześniej
Jak coś to pytać tak jak mówiłam o rezerwację na tuńkę i wszystko jasne
a stoliki pod antresolą są zarezerwowane
szogu - Pią Sty 16, 2009 00:14
A właśnie:
33. szogu 50%
andistreetwise - Pią Sty 16, 2009 00:30
Witam. Dzieki za zaproszenie , postaram sie byc.
andyhell - Pią Sty 16, 2009 00:35
Nooooo....Podoba mnie się to
wiciu2xlc - Pią Sty 16, 2009 11:23
Nie no, masakra się zapowiada, czy wszystkie media zostały powiadomione, że w niedzielę jest spot ktoś to powinien zapisać, do księgi rekordów czy gdzieś ( oby nie kroniki policyjnej ) Kogoś ważnego zaprośmy, jakąś gwiazdę ( Beata i Bajm ) Niech cała Polska wie, co się dzieje w Krk tunka, już gratuluję pomysłu i chęci, osobiste gratulejszyn na spocie Do zobaczyska ludzikiiiiiii.... lecimyyyyyy!!!
cige - Pią Sty 16, 2009 11:57
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
17. Zigg - 100% (R214)
22. HaDeSsS - (S3)
23. marek78 - 80% (R25)
24. Baalu - 100% (R827)
25. ernesto - 60% (R75)
26. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
32. olin - 99,9% (R400)
33. szogu - (R214)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35. venon - 101% (MG ZR)
36. Irek - (IC )
37. filo (może jednak )
38. mcjg - 100% (R400)
39. Dam-Kam (R75)
40. cige-90%(R400)
41.
42.
BetJar - Pią Sty 16, 2009 22:39
Witajcie.
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
17. Zigg - 100% (R214)
22. HaDeSsS - (S3)
23. marek78 - 80% (R25)
24. Baalu - 100% (R827)
25. ernesto - 60% (R75)
26. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 34% (R200)
32. olin - 99,9% (R400)
33. szogu - (R214)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35. venon - 101% (MG ZR)
36. Irek - (IC )
37. filo (może jednak )
38. mcjg - 100% (R400)
39. Dam-Kam (R75)
40. cige-90%(R400)
41. BetJar 100%
42.
telefon kontaktowy do kogoś (mój 503-731-745)
będziemy na 100% w sobotę około popołudnia,
gdzie imprezka w sobotę,
do zobaczyska.
p.s.
kol. Tomaszi chcę zarezerwować przynajmniej jedną koszulkę.
Kruchy - Sob Sty 17, 2009 02:59
1. tuńka - 100% (R25)
2. ciacho4 - 100% (R75)
4. arczi83 - 100% (R420)
7. TIGER - 100% (MG ZR)
9. Konrad_Zr160- (MG ZR)
13. toya 60%(może MGF )
14. rapek - 99% (R400)
17. Zigg - 100% (R214)
22. HaDeSsS - (S3)
23. marek78 - 80% (R25)
24. Baalu - 100% (R827)
25. ernesto - 60% (R75)
26. Homi - 100% (R214)
29. Kruchy - 99,9%% (R200)
32. olin - 99,9% (R400)
33. szogu - (R214)
34. Ralfi83 - 60% (R416)
35. venon - 101% (MG ZR)
36. Irek - 100% (IC )
37. filo (może jednak )
38. mcjg - 100% (R400)
39. Dam-Kam (R75)
40. cige-90%(R400)
41. BetJar 100%
42. Maciej 100%
43.
Szymonek - Sob Sty 17, 2009 09:27
Ale szaleństwo!! zapowiada sie świetnie:)
krzysztof_ns - Sob Sty 17, 2009 10:42
wyglada na to ze bedzie "grubo"...czy mozna sie jeszcze zaanonsowac?!: )
BetJar - Sob Sty 17, 2009 10:44
Witam ponownie.
Kilka pytań;
czy z dzieckiem można? (pytanie retoryczne)
telefon kontaktowy do kogoś (mój 503-731-745)
będziemy na 100% w sobotę około popołudnia,
do zobaczyska.
wiciu2xlc - Sob Sty 17, 2009 11:23
Można z dzieckiem, z psem i chomikiem też DO mnie masz namiar. Do zobaczenia
HaDeSsS - Sob Sty 17, 2009 11:44
Tylko chomik musi miec kaganiec, zeby kabli nie poprzegryzal
wiciu2xlc - Sob Sty 17, 2009 11:48
I szczepiony żeby był
BetJar - Sob Sty 17, 2009 12:16
wiciu2xlc napisał/a: | i chomikiem też |
Ale trafiłeś .
HaDeSsS napisał/a: | Tylko chomik musi miec kaganiec, zeby kabli nie poprzegryzal |
Nie jedzie .
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 12:39
czy są wymiogi co do czystość roverka pytam powiażnie bo byłem dziś na ręcznej ale się paskudne zacieki porobiły aha, wpadne na 90%
BetJar - Sob Sty 17, 2009 12:53
Dam-Kam napisał/a: | czy są wymiogi co do czystość roverka |
Możesz umyć, ja będę z trasy, więc ... ?
HaDeSsS - Sob Sty 17, 2009 13:06
przy takiej pogodzie to po 10 min od wyjazdu z myjni jest brudny wiec wazne zeby srodek byl w miare
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 13:08
ze środkiem to już nie mówię... nawet psikacza nie mam żeby wyczyścić. Może jutro przed slotem na BP obok wezmę odkurzę
Homi - Sob Sty 17, 2009 14:09
Niestety ja też będę po dłuższej wycieczce, i chyba na tym spociku się czystością autka nie popiszę, ale może następnym razem...
mcjg - Sob Sty 17, 2009 14:37
Dam-Kam napisał/a: | czy są wymiogi co do czystość roverka | Wytrzyj tylko znaczki z przodu i z tyłu
HaDeSsS - Sob Sty 17, 2009 14:52
kazdy rozumie, zima jest
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 15:29
mcjg napisał/a: | Wytrzyj tylko znaczki z przodu i z tyłu |
to jestem w stanie zagwarantować
Homi - Sob Sty 17, 2009 16:31
mcjg napisał/a: | Wytrzyj tylko znaczki z przodu i z tyłu |
...no dobra.
herc - Sob Sty 17, 2009 16:39
mnie NIE będzie na 100% mam zapalenie oskrzeli i nie mam kasy na wyjazd
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 18:20
pozdrowionka dla erjota86 spotkanego jakieś pół godziny temu na myjni BP naprzeciwko MACRO Ja kończyłem odkurzanko (ciemno więc efekt zobaczę jutro ) jak erjot86 podjeżdżał na ręczną Sorki za pośpiech, jutro będziemy mogli coś więcej pogadać, śpieszyłem się troszeczkę
cige - Sob Sty 17, 2009 18:45
Serdecznie witam wszystkich w Krakowie i tych co jeszcze nie dojechali ja już jestem na miejscu
aga_terve - Sob Sty 17, 2009 18:54
A ktoś wie ile osob bedzie w Black Gallery?
TIGER - Sob Sty 17, 2009 18:58
Jakby ktoś mnie przenocował w krk to bym się pojawił w Black Gallery
erjot86 - Sob Sty 17, 2009 19:56
Dam-Kam, również pozdrawiam
mam za słowo że się pojawisz
chciałem napisać pozdrowionka dla r75 ale niestety nie byłem w stanie zobaczyć jaki jest kolorek Twojego R (jak na pewno zobaczyłeś miałem dziś swojego prywatnego szofera )
do jutra
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 20:51
Chyba trio was tam było, prawda Nie wiem może się przewidziałem
Przyjechać przyjadę, nie wiem na ile mi czas pozwoli ale napewno się zjawię
A jak tam R - odpicowany
erjot86 - Sob Sty 17, 2009 21:30
Dam-Kam, dokładnie trio nas było
teraz po odbiiorze od blacharza, lakiernika i odwiedzinach na car washu na bp błyszczy się cały jak psu jajca na wiosnę (a zima jrest )
mam nadzieję że jutro pomachasz mi ręką bym Cię poznał bo naprawdę jbyłem i jestem w takim stanie że nie mogłem Ciebie zobaczyć dokładnie
pozdrawiam gorrrąco
16,5 godz do spociku z ok 40 RRR
Dam-Kam - Sob Sty 17, 2009 21:40
a to teraz wiem dlaczego miałeś szofera
no i żebym ja Ciebie skojarzył poznam po R i LLE... o ile będziesz przy nim stał
Tak czy siak do zobaczyska jutro
pzdr4all
erjot86 - Sob Sty 17, 2009 21:56
będę śmiagał i krążył szukając 75
LLE
wypatruj
\
Horrigan - Nie Sty 18, 2009 02:25
Skoro będzie tyle R to może i ja sie pojawie
tunka - Nie Sty 18, 2009 05:20
Horrigan napisał/a: | Skoro będzie tyle R to może i ja sie pojawie |
zapraszamy
Teraz pierwsze już relacje ze spotkania w Black Gallery
Byłam baaaaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona jak zobaczyłam tyle ludzi
Po prostu nie mogłam uwierzyć dziękuje wszystkim za przybycie
Ogólnie było rewelacyjnie i Ci co nie byli mogą tylko żałować
Jutro a raczej to już dziś czekamy na spotkanie pod dawnym Geantem
do zobaczonka
Czolgista102 - Nie Sty 18, 2009 06:10
w związku z urwaaniem mi lusterka lewego obecność pod znakiem zapytania...
swoją drogą, poszukiwane el. lusterko lewe + lewy błotnik do zakupu- info kierować prosze na priv.
kto kolwiek widział , słyszał kogoś podejrzanego na ul. wielopole przed 5.30 18.01.09 proszony o kontakt, urwane lewe lusterko w roverze 620 SDi zielonym, na blachach TK z plakietką G4S....
donmulanka - Nie Sty 18, 2009 06:23
zapofda ktos jakis plan dojazdu??????
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 08:42
donmulanka, pierwsza strona
BetJar - Nie Sty 18, 2009 08:43
Teraz pierwsze już relacje ze spotkania w Black Gallery
Byłam baaaaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona jak zobaczyłam tyle ludzi
Po prostu nie mogłam uwierzyć dziękuje wszystkim za przybycie
Ogólnie było rewelacyjnie i Ci co nie byli mogą tylko żałować |
Bylo fajnie i Ci co nie byli niech zaluja.
donmulanka napisał/a: | zapofda ktos jakis plan dojazdu?????? |
na 1-ej stronie
sorki za "polskie" literki nie moj komp.
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 09:38
ranny szyderczy śmiech mojej małej po odsłonięciu zasłon dał mi jasno do zrozumienia że coś jest nie tak z R...
i po co go wczoraj myłem, za jakie grzechy pytam się
TIGER - Nie Sty 18, 2009 09:47
Ja właśnie już się zbieram więc do zobaczyska
wiciu2xlc - Nie Sty 18, 2009 13:43
Ruszamy na spotaaaa!!!!!! relax!! Do zobaczenia ludziska. Pozdrawiamy Kraków
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 16:17
Więc pierwsze pozdrowienia i podziękowania Pozdrowienia dla wszytkich, podziękowanie dla Tunki
Szymonek - Nie Sty 18, 2009 16:29
Ja już jestem w domu Dzięki za miłe spotkanie. Jeszcze tylu ROVERKÓW i MG nie widziałem w jednym miejscu Dzięki i do zobaczenia na następnym spocie!!!
emes - Nie Sty 18, 2009 16:41
A gdzie zdjęcia?
Szymonek - Nie Sty 18, 2009 16:55
emes napisał/a: | A gdzie zdjęcia? |
wszystko będzie w swoim czasie:PP
było około 30 Roverkowiczów więc zdjęć będzie duuużo!!
emes - Nie Sty 18, 2009 16:57
Szymonek napisał/a: | było około 30 Roverkowiczów |
Ale fajnie
Jak to się przełożyło na samochody? 1:1?
Szymonek - Nie Sty 18, 2009 17:01
emes napisał/a: | Szymonek napisał/a: | było około 30 Roverkowiczów |
Ale fajnie
Jak to się przełożyło na samochody? 1:1? |
tzn chciałem napisać, że było 30 samochodów
emes - Nie Sty 18, 2009 17:04
To jeszcze większe Chętnie zobaczę zdjęcia
Szymonek - Nie Sty 18, 2009 17:10
emes napisał/a: | To jeszcze większe Chętnie zobaczę zdjęcia |
Było super!!! Jak tylko ludziki zjadą sie do domów to ktoś wrzuci zdjęcia, ja niestety nie miałem aparatu... Mogłeś przyjechać:PP
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 17:15
To tylko R75 (i MaRkA MG ZT )
Sam czekam na więcej zdjęć z tego spotu Sorki, ZLOTU chciałem napisać
szamanpl - Nie Sty 18, 2009 17:43
Ja też już w domku,a wrażenia: ROVERKOVICZE JESTEŚCIE WIELCY
cige - Nie Sty 18, 2009 18:00
No ja także jestem już w domu wraz z całą rodzinką serdeczne podziękowania za miłą zabawę dla wszystkich obecnych na spotkaniu wczoraj jak również dzisiaj.Tunka dzięki tak trzymać
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 18:51
Dzieki rowniez bylo swietnie, szkoda ze zimno juz pod koniec
teraz tylko trzeba poczekac az Marek wrzuci film wkoncu robilem za camera car
emes - Nie Sty 18, 2009 18:54
HaDeSsS napisał/a: | teraz tylko trzeba poczekac az Marek wrzuci film |
Obstawiam, że trzeba będzie czekać do zlotu letniego
HaDeSsS napisał/a: | wkoncu robilem za camera car |
Ale Cię zamaskowali
Horrigan - Nie Sty 18, 2009 19:14
Chyba wszyscy teraz czekamy na foty Byłem pierwszy raz ale atmosfera jak najbardziej zachęca do ponownych odwiedzin !!MAŁOPOLKSKA RZĄDZI!!
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 19:19
HaDeSsS, tak się patrzę i patrzę jak jeździsz i myslę: "pewnie pełnometrażowy"
Homi - Nie Sty 18, 2009 19:20
Pozdrawiam tych co już wrócili... i tych którzy jeszcze imprezują w Rohatynie... do następnego razu...
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 19:41
Dam-Kam, spodobalo mi sie
andyhell - Nie Sty 18, 2009 19:49
Już po obiedzie w Kryspinowie.Swoją drogą bardzo dobre jedzenie.Wszyscy rozjechali się do swoich domów.Pozdro dla wszystkich którzy byli,mieli być(żałujcie), i tych ..... , którzy nie chcieli być
rapek - Nie Sty 18, 2009 20:11
dziękuje za zaproszenie. na spocie było naprawdę fajnie do następnego
Mefik - Nie Sty 18, 2009 20:18
Ja również dziękuję i do zobaczenia następnym razem...
Mariusz418 - Nie Sty 18, 2009 20:23
MY tez już w domku tzn na kwaterach w Zakopanym . Na zlociku było naprawdę super dzięki wszystkim za miłe towarzystwo , szkoda tylko ze tak krótko ale cóż moja zona miała kiepski dzień ( ach te kobiety ). Czekamy na zdjęcia .
A teraz pytanko do Roverkowiczów z Krakowa kto znajdzie trochę czasu w tygodniu żeby nas oprowadzić po waszym pięknym mieście
POZDRAWIAM MARIUSZ 418 WAWA ZE SWOIMI KOBIETKAMI
andyhell - Nie Sty 18, 2009 20:29
mariusz418 napisał/a: | A teraz pytanko do Roverkowiczów z Krakowa kto znajdzie trochę czasu w tygodniu żeby nas oprowadzić po waszym pięknym mieście
POZDRAWIAM MARIUSZ 418 WAWA ZE SWOIMI KOBIETKAMI |
Potrzebujesz profesjonalnego przewodnika????
tunka - Nie Sty 18, 2009 20:31
tuńka i ciacho się już meldują (pistacja została odebrana w całości z parkingu )
co do szczegółowego opisu to chyba jutro w pracy, ponieważ wczorajsza nocna impreza daje się we znaki
Dziękuję wszystkim za przybycie i tym którzy mięli blisko i tym którzy mięli daleko
mam nadzieję, że kolejne spoty w Krk będą podobne
olin - Nie Sty 18, 2009 20:37
Bardzo udany spocik . Na pewno pojawię się na kolejnych.
Pozdrawiam wszystkich
misiek_KR - Nie Sty 18, 2009 20:58
miło było szkoda że mi sie godziny powaliły, uwidziało mi sie że o 16 spot dobrze że koło 14 przejeżdżałem koło geanta i was zobaczyłem to szybko po auto pojechałem i jeszcze was spotkałem
aha i jeszcze jedno
fotki! fotki! fotki! fotki!
BetJar - Nie Sty 18, 2009 21:09
My też już w domku, pozdro 4 all.
i do zobaczenia następnym razem !
aga_terve - Nie Sty 18, 2009 21:45
Buuuu Nie chwalcie tak tego spotkania, bo mi jeszcze bardziej szkoda
Mój aspołeczny mąż nie chciał pojechać
filo - Nie Sty 18, 2009 21:55
cige napisał/a: | 37. filo (może jednak ) |
Nie wiem kto dopisał
Auto w domu po blacharce ale okazało się,że chłodnica dziurawa (dałem ciała bo nie sprawdziłem wcześniej...)
Powoli zaczyna mnie ono wk.....ć
Jak tak dalej pójdzie to dam go chłopakom z OSP do pocięcia...
TIGER - Nie Sty 18, 2009 21:59
No to i ja się melduję było super, frekwencja dopisała, obiadek w Kryspinowie praktycznie przeleciał szybko przeze mnie (szkoda Marku że Twoich resztek nie zjadłem to bym po drodze nie kupował hot dogów na BP ).
No i przedewszystkim podziękowania dla Tunki i dla wszystkich, którzy byli na spoto-zlocie Aha i dżinks dla kolegi (nie wiem jak Cię zwą, ale pewnie się tu ujawnisz i na przyszłośc będę wiedział) za wyprowadzenie mnie na dobrą drogę
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 22:00
szkoda ze nie bylo tych grzebanych ZRek bo chcialem sie zmierzyc
Konrad_Zr160 - Nie Sty 18, 2009 22:09
Byly, byly. Tylko ja mialem doslownie godzinke i o 15 musialem smigac ale next time tez napewno bede bo fajna atmosferka.
Dam-Kam - Nie Sty 18, 2009 22:24
nie ma co, Konrad_Zr160 widać pod wrażeniem wielkiem albo wybiega w przyszłość bo zatytułował filmik z datą październikową
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 22:24
a ja bylem 14:40 i nie widzialem grrr
TIGER - Nie Sty 18, 2009 22:27
Toya gdzie Ty sie podziałaś, że cię nie było? A ja miałem dla Ciebie ten upominek za to 13 miejsce na liście
filo - Nie Sty 18, 2009 22:32
A nikt sie nie czepiał,że zajmowaliście tyle miejsca na parkingu?
strogonov - Nie Sty 18, 2009 22:35
Juz takie jest nade mna fatum, ze jak robi sie w Krakowie jakis bardziej okazaly spot, to mi cos wypada... a jak juz mam czas, to spotkanie jest w gronie paru Roverkow (choc i maly spocik rzecz jasna nie jest mniej przyjemny). Dobrze, ze chociaz - ktos nagral filmik i pewnie Tunka - porobila mase zdjec - wiec czekam na relacje. Pozdrawiam strognov
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 22:38
czesto sie spotuje tam i nigdy nie bylo problemow dopoki sie bokiem nie lata jest ok heheh
gregor68 - Nie Sty 18, 2009 22:57
No naprawdę było super, dzięki wszystkim którzy odwiedzili Kraków i wielkie dzięki Tuńce!
i czekamy na wpis Pana który został Najwierniejszym Sympatykiem Marki. Czekamy na następne spoty- oby z możliwością zmierzenia się naszych koni mechanicznych.
Pozdrowienia dla Wszystkich i do zobaczenia
marcinmarcin - Nie Sty 18, 2009 23:03
HaDeSsS napisał/a: | a ja bylem 14:40 i nie widzialem grrr |
Był jeszcze Konrad, nawet się przywitaliśmy wszyscy razem szkoda że później musiałem się dość szybko ulotnić... Pozdrowionka Wszystkim
HaDeSsS - Nie Sty 18, 2009 23:28
jak przyjechalem i sie witalem z Tunka to zolta Zrka jechala juz Bora, no szkoda szkoda, nastepnym razem
MaReK - Nie Sty 18, 2009 23:37
Melduje sie ekipa MG ZT Violla, IInvit, Dudekmis, Tomi, MaReK.
Bylo super... szkoda ze tak krotko i tak szybko sie wszyscy porozjezdzali
Na poczatek to sorrki dla nitktorych za emocjonujacy wjazd na parking, ale chcialem skrocic droge po rondzie, pojechalem pod prad i musielm szybko uciekac bo cos nadjezdzalo z przeciwka... Widzialem, ze ktos lapa dziecko - nie wiem czy to nie ekipa z Rovera 200 Streetwise... ale glowy nie dam, w kazdym razi sorki za nerwy
Jesli kilka zdjec, kilka ujec filmowych, kilka wywiadow, ktore niestety nie sa zbyt profesjonalne gdyz zamiast glosow bohaterow, slychac silniki i szum samochodow
jadacych po Bora Komorowskiego
Dziekuje wszystkim, za ustawienie autek do zdjec, filmow i za wspolne zdjecie.
Nie wiem jak to sie dzieje, ale jakos zawsze tak ukladnie to wszyscy robia
Kryspinow i zarelko w knajpce pierwsza klasa
Warto bylo czekac na to zamowienie 1h bo do tej pory czuje sie najedzony
Jeszcze troszke mi sie odbija pieczenia i sosem mysliwskim, ale wspomniam dobrze.
Mam nadzieje, ze wlasciciele knajpy daruja mi te dwie zbite bombki choinkowe
No i na koniec przepraszam za maly komfort podrozy moich pasazerow
Niestety MG ZT i jego tylna kanapa nadaja sie na krotkie dystanse.
Do tego moj styl jazdy i bardziej sie czlowiek umeczy nizby jechal pociagiem
Rowniez pozdrawiam Pana z "łapanki", który juz od 10 lat ujezdza R200.
Musialo byc milo zobaczyc kilkanascie aut tej samej marki, wychodzac z zakupow
Pozdrowienia takze dla kolegi z R200 granatowego, ktorego udalo mi sie zwerbowac w nasze szeregi, jak wychodzil z marketu
To teraz na nastepny spocik zapraszamy do Warszawy
Bo my juz u Was 3 raz jestsmy.
Pozdrawiam,
Joa - Pon Sty 19, 2009 00:04
no i kolejna ekipa sie melduje, dotarli na miejsce
dzieki za fajne spotkanie sobotnio niedzielne. Tunia, po raz kolejny gratulacje i za organizacje, Kruchy dzieki za transport, Jacek, Irek za towarzystwo, no i pozdrowienia dla wszystkich obecnych a takze tych, ktorym sie nie udalo dojechac
PS. przypominam, ze sporo osob obiecywalo rewizyte/wizyte u nas, czekamy
-IKS- - Pon Sty 19, 2009 00:14
Muszę przyznać, że w sobotę rano to tak średnio mi się chciało jechać (wiadomo- baba w ciąży zmienia zdanie jeszcze częściej i do tego humorzasta strasznie) ale słowo się rzekło-kobyłka u płota, trzeba się było stawić jak się napisało, że się będzie na 100%...
no i na szczęście było bosssssko
Tuńka i Ciacho ugościli nas (prawie) po królewsku
w Black Gallery była moc
no a niedzielny spoto-zlot.... no cudo!!!
dziękuję Wam Rovbaczki za mile spędzony czas i mam nadzieję, że jeszcze nieraz spotkamy się w tym samym, a nawet większym, gronie
toya - Pon Sty 19, 2009 01:17
TIGER napisał/a: | Toya gdzie Ty sie podziałaś, że cię nie było? A ja miałem dla Ciebie ten upominek za to 13 miejsce na liście |
Strasznie żałuję, że mnie nie było (i wcale nie tylko przez ten upominek )
Miałam przyjechać autkiem "zastępczym" i kurde pękła mi linka od sprzęgła i to popsuło mi cały plan dnia.. Niestety muszę czekać do kolejnego spotkania.
k3master - Pon Sty 19, 2009 08:41
A mnie i moją żonę zmogła choroba i leżymy od tygodnia w łóżku :-( jak czytam Wasze posty to aż mnie trafia, że taka imprezka nas ominęła.
Tuńka, sorki, ale przegraliśmy z przeziębieniem...
a tak BTW - nie wiesz co się dzieje z Pawłem_W?
piter34 - Pon Sty 19, 2009 11:07
k3master napisał/a: | A mnie i moją żonę zmogła choroba i leżymy od tygodnia w łóżku :-( jak czytam Wasze posty to aż mnie trafia, że taka imprezka nas ominęła.
Tuńka, sorki, ale przegraliśmy z przeziębieniem... |
Ja miałem cień nadziei, że pojawię się chociaż na parkingu z moją starszą córką, ale skończyło się na chorobie obydwu moich pociech (oskrzela...) i przeziębieniu żony. Nie mogłem ich samych w domu zostawić
MaReK - Pon Sty 19, 2009 11:11
Piter34 gdyby byla walkie, to znowu podjechaloby sie na Twoje osiedle i nie wiedzac, gdzie mieszkasz darlo na caly glosc "PIIITTEEERRRR" chociaz z okna bys pomachal
Pozdrawiam,
Ps.
Ja w sobote mialem temparture, bol kosci, mdlosci i ogolnie w skali od 1-10 samopoczucie na 4. Ale nie moglem sie nie pojawic na spocie, skoro juz tylu ludzi bylo umowionych na ta wycieczke Wieczorem goracy prysznic, potem garsc witaminy c, rutnioscorbinu, oraz dwa Tabciny. 4h snu, potem znowu dawka lekarstw, kanapki Violli z czosnkiem, herbatka z cytryna i miodem... wstaje rano Mokry jakby mnie ktos oblal wiadrem wody (slonej:)), ale nic nie boli... zero kataru, gardlo okej... tylko zoladek dokuczal
Niestety glowa nie bardzo pracowala na poczatku, bo w drodze na parking do samochodu musiala doznac szoku termicznego. Przez otworzylem zamki w samochodziei, wlozylem graty do bagaznika, zajalem sie zmieniarka, zamknalem bagaznik i ...
tradycjnie poklepuje sie po wszystkich kieszeniach w poszukiwaniu kluczykow...
niestety... zostaly w bagazniku, a zamki w drzwiach jednak sie nie otworzyly
Wiec zamiast po wycieczkowiczow musialem zasuwac BSE Violli do pracy po zapasowy
kluczyk! Chwala, ze go mam!
Mimo to, udalo sie dojechac na czas. Poslizg kilku minut, ale myjnia musiala byc grana, bo nie przystoi takim brudasem zajechac na spot
Pozdrawiam,
rapek - Pon Sty 19, 2009 11:13
oj już się nie tłumaczcie, tylko zastanawiajcie się czy marzec to dobry czas na kolejny spocik w tym samym miejscu
tunka - Pon Sty 19, 2009 13:45
Teraz mogę się zabrać za bardziej szczegółowy opis spotu weekendowego w Krakowie
Sobota 17-01-09
Tak jak początkowo pisałam impreza zaczęła, się w Black Gallery ale kto był pierwszy to nie mam zielonego pojęcia bo z Ciachem i arczim dotarliśmy kilka min po 23:00
Ale zauważyłam że impreza już w trakcie a jakie moje zdziwienie było widząc tylu klubowiczów
Z racji tego, że Irek i kilka innych osób mi zaczęło marudzić że chcą potańczyć, więc trzeba było zmienić knajpe (a mogli tańczyć w Blacku )
Po Blacku były słynne krakowskie kiełbaski (tylko nieliczni się nie skusili )
gregor68 dzięki za informację o kiełbaskach wszystkim smakowały
Po kiełbaskach impreza się przeniosła do Carpe diem 2
Irek tam już zaspokoił choć trochę swój pociąg do tańca
Nie licząc zmiany stolików z różnych powodów i głośnej muzyki to myślę, że wszyscy się dobrze bawili (hihi niech by tylko ktoś powiedział, że tak nie jest )
Nie pamiętam nawet o której opuściliśmy Carpe ale było już dość późno.
Co niektórym zachciało się znowu jeść więc postój tradycyjnie już na kebaba na floriańskiej
Tylko T-i nie był zadowolony, bo dostał kebaba w bułce a nie cieście jak pozostali
Ok 5:00 trzeba było się rozejść, bo każdy miał na uwadze spot następnego dnia
Ale najlepsze wrażenia z imprezy sobotniej ekipa z KK zostawiła mi na sam koniec, jak o godz. 5:40 zaczęli dmuchać w saksofon (dobrze, że jeszcze żadnych zażaleń nie słyszałam )
Niedziela 18-01-09
Spocik zaczął się o 14:00 aczkolwiek słyszałam, że było już kilka osób wcześniej
Ja co prawda znów się spóźniłam, ale nie myślałam, że będę miała problemy z zaparkowaniem
Więc wyobraźcie sobie jakie było moje zdziwienie, jak podjeżdżam na parking i myślę "co ja dobrego narobiłam nawet nie mam gdzie zaparkować "
Pewnie niektórzy widzieli, że przez godzinę nie mogłam dojść do siebie jak zobaczyłam tylu sympatyków
Chyba był to największy spot Krakowski choć rozmiarem nazwałabym go ZLOTEM
Od razu ogromne pozdrowienia dla najbardziej wytrwałego sympatyka i użytkownika roverka który przez przypadek się znalazł na naszym zlocie
12 lat to dość sporo, prawda więc dla tego Pana szczególne uznanie
Oczywiście wiedziałam że ekipa MG ZT nie zawiedzie i na pewno się pojawi
Nie udało mi się co prawda chyba poznać wszystkich bo zanim doszłam do siebie to trochę minęło a ludzi było na prawdę dużo.
Mam nadzieje, że następnym razem będzie okazja z każdym zamienić chociaż słowo
Po jakichś dwóch godzinkach trochę wszystkim zaczęło być zimno, więc z częścią ekipy pożegnaliśmy się a reszta pojechała do Rohatyny w Kryspinowie na szamanko
Obiadek był super nawet wynagrodził to długie czekanie
Koło 19:00 trzeba było się zbierać niektórym udało się nawet bączki zaliczyć przed Rohatyną
Podziękowania dla:
Ekipy z KK za nie zdemolowanie mi mieszkania
Ekipie z Wawy za imprezę sobotnią oraz niedzielną integrację
Tak na prawdę wszystkim wielkie dzięki tym, którzy przybyli a nie mają już Roverków ani MG, stałym bywalcom , nowym klubowiczom (mam nadzieję, że ten spot będzie zachętą do przybycia na kolejne ), sympatykom którzy przypadkiem się znaleźli na Bora Komorowskiego i wszystkim innym
za sobotę i za niedzielę i za to, że pokazaliście, że Kraków i nie tylko potrafi się integrować i moja praca nie poszła na marne ( to teraz muszę coś lepszego wykombinować ) więc zapraszam na kolejne spoty
Mam nadzieję, że do kolejnego spotu dostanę naklejki pod tablice, więc ...
Szczególne podziękowania dla Ciacho4 za to, że dwie godziny snu go nie położyły i po wymianie baterii nadal funkcjonował
BetJar - Pon Sty 19, 2009 14:07
tunka napisał/a: | w Black Gallery ale kto był pierwszy to nie mam zielonego pojęcia |
My.
ciacho4 - Pon Sty 19, 2009 17:41
"Ale najlepsze wrażenia z imprezy sobotniej ekipa z KK zostawiła mi na sam koniec, jak o godz. 5:40 zaczęli dmuchać w saksofon "
I to było bardzo budujące, jak oni dają rade grać o 5:40 na saksofonie to ja mogę spać 2 godzinki . Dzięki wielkie za obecność i do następnego spociku/zlociku.
andyhell - Pon Sty 19, 2009 19:16
MaReK napisał/a: | Jesli kilka zdjec, kilka ujec filmowych, kilka wywiadow, ktore niestety nie sa zbyt profesjonalne gdyz zamiast glosow bohaterow, slychac silniki i szum samochodow
jadacych po Bora Komorowskiego |
Dobry Marku.Kiedy będą dostępne jakieś zdjęcia ze spotu no i oczywiście filmik???
MaReK - Pon Sty 19, 2009 19:34
Drogi Andrzejku... dzisiaj do 0:00 postaram sie obrobic zdjecia i wrzucic w jedyna sluszna galerie, a potem sprobuje powybierac nadajace sie filmowe ujecia i zlozyc w jakas calosc.
Pozdrawiam,
andyhell - Pon Sty 19, 2009 19:44
Niezmiernie się cieszę z tego faktu. Ja i pewnie także reszta uczestników spotu czekamy na linki.
Irek - Pon Sty 19, 2009 22:17
to i ja dolaczam sie do podziekowan
Tunka rulez!
pozdr
ps. Strasznie duzo pijecie w tym KRK
AndrewS - Pon Sty 19, 2009 22:30
no to widze ladnie sie bawiliscie , my w tym czasie znaczy ja i Senn, robilismy rozrzad , plus wymiane oleju w moim R800
tunka - Pon Sty 19, 2009 22:33
Irek napisał/a: | ps. Strasznie duzo pijecie w tym KRK |
Irek
wiciu2xlc - Pon Sty 19, 2009 23:33
Ok teraz ja Dopiero teraz mam chwilkę, żeby coś tu naskrobać
Hm.... po pierwsze.... wielkie dzięki dla tuńki, za zorganizowanie spota, za zaproszenie, a przede wszystkim za nocleg
po drugie... podziękowanie dla ciacho4, za piffko o 5 rano ( vivat kierowcy ) i za navigowanie prze telefon i wyrozumiałość dla grajków jazzowych oraz ciekawe rozmowy...
po trzecie duże THX dla Tomasziego oraz IKS za udostępnienie roverka oraz kwadratu na after party w niedzielę
po czwarte .... to mojej kobiecie za wyrozumiałość
po kolejne... wielkie dzięki dla wszystkich przybyłych za spotkanie, szkoda, że nie ze wszystkimi mogłem porozmawiać.... dzięki za sobotnie spotkanie w Black'u i za niedzielnego spota.
osobne dzięki wielkie dla TIGER'a za udostępnienie ZR'ki do sesji zdjęciowej oraz olin'owi za prowadzenie do knajpki.
Oczywiście wielkie pozdro dla ekipy warszawskiej, która dzielnie trwała na posterunku do końca sobotniej imprezki. Do zobaczenia w stolicy
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za mile spędzony czas, co złego to nie my pozdrawiam i do zobaczenia znowu
erjot86 - Wto Sty 20, 2009 17:39
witam
spocik cacy
szkoda tylko że musiałem zniknąć na dłuższą chwilę na uczelni
fartem udało mi się trafić do karczmy (z pomocą telefonicznego gps- dzięki ) i nie żałuję, choć byłem tylko chwilę bo zaraz po 19 wszyscy się rozjechali.
RESPECT dla przyjezdnych (pokonali kawał drogi)
Do następnego!!! bankowo jeszcze lepszego
pozdrawiam
rapek - Wto Sty 20, 2009 19:49
co z tymi fotami i filmami? Marek?
HaDeSsS - Wto Sty 20, 2009 19:52
Poczekajcie spokojnie Marek robi pelen wypas jak w holywood a to trwa
andyhell - Wto Sty 20, 2009 21:15
Szkoda,że nie robi w takim tempie jak w bollywood .Tam robią ponad 700 filmów rocznie
MaReK - Wto Sty 20, 2009 21:26
Ale nie musza walczyc z operatorem ISP ktory daje dupy po calosci...
Dzieki temu m.in. mielismy przez ostatnia dobe taki szarpany dostep do forum...
Zaraz wrzuce zdjecia... film, to nie tak szybko
tom214Si - Wto Sty 20, 2009 21:59
Kilkadziesiąt ludzi i jeden zdjęcia robił?
Szymonek - Wto Sty 20, 2009 22:01
tom214Si napisał/a: | Kilkadziesiąt ludzi i jeden zdjęcia robił? |
nie wszyscy maja aparaty:PP
TIGER - Wto Sty 20, 2009 22:10
Spokojnie bądźcie cierpliwi Marek zrobi co ma zrobic i tu wrzuci. Przecież to nie sklep z ciepłymi bułeczkami
Szymonek - Wto Sty 20, 2009 22:19
TIGER a Ty przypadkiem nie miałeś aparatu???
Kruchy - Wto Sty 20, 2009 22:24
http://grono.net/gallery/7303569/
http://grono.net/gallery/7311465/
Tylko nie wiem czy bedzie widoczne dla osob nie majacych konta na gronie...
Szymonek - Wto Sty 20, 2009 22:35
Kruchy napisał/a: | http://grono.net/gallery/7303569/
Tylko nie wiem czy bedzie widoczne dla osob nie majacych konta na gronie... |
Elegancko!!! nawet na kilku jestem z moim ZR'kiem:) pozdrawiam
walkie - Wto Sty 20, 2009 22:43
MaReK napisał/a: | Piter34 gdyby byla walkie, to znowu podjechaloby sie na Twoje osiedle i nie wiedzac, gdzie mieszkasz darlo na caly glosc "PIIITTEEERRRR" chociaz z okna bys pomachal |
Marecki, nie miało co Ci się przypomnieć?
HaDeSsS - Wto Sty 20, 2009 23:48
nie mam grona nie bangla
MaReK - Sro Sty 21, 2009 00:22
Kruchy moglbys troche poprzebierac te zdjecia, a nie wrzucasz jak leci
http://www.roverki.pl/gal...?g2_itemId=6468
tyle z naszego aparatu. Autorem zdjec sa:
- Violla
- MaReK
- DudekMiś
Pozdrawiam,
Kruchy - Sro Sty 21, 2009 00:39
MaReK napisał/a: | Kruchy moglbys troche poprzebierac te zdjecia, a nie wrzucasz jak leci |
One sa przebrane Violka nie ucieszyla by sie gdybym wrzucil wszytkie
http://picasaweb.google.p...akow1718012009#
Dla tych co nie sa na gronie
erjot86 - Sro Sty 21, 2009 20:02
HaDeSsS napisał/a: | Poczekajcie spokojnie Marek robi pelen wypas jak w holywood a to trwa |
zgadzam się z tym stwierdzeniem całkowicie
MaReK nie chwalił się swoimi produkcjami więc zrobię to za niego
tu jest link do bardzo dobrze sklejonego materiału ze spotu warszawskiego
http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page
historyjka pt. "nie parkuj jak łoś" (muzyka rodem z bajki sąsiedzi) -rewelacja
http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page
na koniec świetna historia kiedy "pewnego razu Pan Mareczek wracał bezpiecznie samochodem do Warszawy"
http://pl.youtube.com/wat...feature=channel
MaReK - Sro Sty 21, 2009 22:29
erjot86 napisał/a: | MaReK nie chwalił się swoimi produkcjami więc zrobię to za niego |
MaReK sie chwalil, ale nie odrobiles lekcji i nie znalazles
To jest akurat spot dwoch wariatow z MG
Pod koniec wplata sie kawalek spotu, ale montaz jest nedzarny.
To jest srednie nagranie... statyw przeskakiwal i przejscie do bagaznika jest zwalone.
Ta historia miala byc responsem na film o dzienikarzach z Volvo, ktorzy wydachowali krecac material... chwala, ze sie nim nie stal, bo jest zenujacy
Musze go z Youtuba zdjac, chociaz pewnie i tak sami zdejma niedluga jak inne filmy - lamanie praw autorskich - uzycie muzyki bezprawnie
rapek - Sro Sty 21, 2009 22:29
fotki rewelacja. btw. witam na forum jako nowy klubowicz
erjot86 - Sro Sty 21, 2009 22:40
MaReK napisał/a: | montaz jest nedzarny.
|
skromniacha
tunka - Sro Sty 21, 2009 23:18
rapek napisał/a: | witam na forum jako nowy klubowicz |
filo - Czw Sty 22, 2009 04:47
Patrząc od strony zaplecza motoryzacyjnego to były tylko dwie 600?
WF i KR.
tunka - Czw Sty 22, 2009 07:55
filo napisał/a: | Patrząc od strony zaplecza motoryzacyjnego to były tylko dwie 600?
WF i KR. |
To i tak dobrze, bo jeśli chodzi o R25 to była tylko moja, no chyba że jakiejś nie zauważyłam ale za to było więcej R75
maciej - Czw Sty 22, 2009 11:46
filo napisał/a: | Patrząc od strony zaplecza motoryzacyjnego to były tylko dwie 600?
WF i KR. |
Noo....
WF to ja, a KR w to było SDi, ale właściciela nie namierzyłem...
tunka - Czw Sty 22, 2009 12:01
maciej napisał/a: | KR w to było SDi, ale właściciela nie namierzyłem... |
właściciel tej drugiej 600 to Misiek_KR
Horrigan - Czw Sty 22, 2009 12:24
Widze że 825 Coupe to nikt nie zauważył
tunka - Czw Sty 22, 2009 12:27
Horrigan napisał/a: | Widze że 825 Coupe to nikt nie zauważył |
ojjj Horrigan , myślę, że nie tylko ja zauważyłam
maciej - Czw Sty 22, 2009 12:32
Jak to nie.
Oglądaliśmy z Gosią - "taki jak mojego ojca, tylko coupe".
Tomi - Czw Sty 22, 2009 15:03
Nie robiłem zbyt wiele fotek w Krakowie.
Tu jest te kilka, które zrobiłem:
http://picasaweb.google.c...o/Krakow012009#
[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 15:06 ]
niewidoczne
MaReK - Czw Sty 22, 2009 15:44
Tomi swietne zdjecia Kadry aut na placu - rewelka.
No i ta moja dupa... musiales ?
walkie - Czw Sty 22, 2009 16:07
MaReK napisał/a: | No i ta moja dupa... musiales ? |
każdy powinien mieć dupe sfotografowana, wiedza coś o tym we wrocławiu
a fotki super wszystkie macie, zaluje ze nie dalam rady przyjechac
kasjopea - Czw Sty 22, 2009 16:28
MaReK napisał/a: | No i ta moja dupa... musiales ? | w sumie niczego jej nie brakuje
AndrewS - Czw Sty 22, 2009 16:45
Horrigan napisał/a: | Widze że 825 Coupe to nikt nie zauważył |
odrazu ja zauwazylem
Tomi napisał/a: | Tu jest te kilka, które zrobiłem: |
czego nie ma na fotce fuel consumption przy 175
rapek - Czw Sty 22, 2009 19:54
a nie dałoby się tych wszystkich fotek spakować rarem i wystawić na serwer? ;x byłoby łatwiej. a ściągać po kolei 300 fotek to porażka
MaReK - Sob Sty 24, 2009 03:44
No złożylem cos z tego co tam sie nagralo, ale jak zawsze nie jestem zadowolony
A tu wersja YouTube http://www.youtube.com/wa...OEjm-vG8&fmt=18
IInvit - Sob Sty 24, 2009 10:46
MaReK przestań marudzić film jest świetny
secio - Sob Sty 24, 2009 11:36
MaReK napisał/a: | No złożylem cos z tego co tam sie nagralo, ale jak zawsze nie jestem zadowolony |
Świetny film. Zawsze po takich relacjach żal że się nie było .
Czy Pan 'pierwszy własciciel' R zawitał na forum ?
Pzdr,
Mariusz
andyhell - Sob Sty 24, 2009 11:47
MaReK napisał/a: | No złożylem cos z tego co tam sie nagralo, ale jak zawsze nie jestem zadowolony |
bardzo fajny filmik, ale szkoda,że te niecałe 6 minut tak szybko leci
Homi - Sob Sty 24, 2009 11:57
Fajnie, fajnie... ładnie złożony filmik...
HaDeSsS - Sob Sty 24, 2009 13:30
pieknie
tunka - Sob Sty 24, 2009 16:00
MaReK
BetJar - Sob Sty 24, 2009 17:39
MaReK
erjot86 - Sob Sty 24, 2009 17:46
o MaReK
film jak najbardziej spoko
szkoda tylko że końcówkę zrobiłeś w przyspieszonym tempie bo ładnie na śniegu kręciłeś
pozdrawiam
cige - Sob Sty 24, 2009 18:05
MaReK film jak najbardziej spoko
maciej - Sob Sty 24, 2009 18:19
Film fatalny, a montaż jeszcze gorszy!!!
Ile razy kamera dojeżdżała do mojego Roverka, którzy stał ostatni z prawej, "Cięcie!!", tak, że załapało się w jednym ujęciu pół zderzaka!!!
Foch!!!
Z przytupem!!!
Holender - Sob Sty 24, 2009 20:16
Już pisałem na PW Tuńce że żałuję mojego "niebycia" na spocie (byłem daleko), jednak patrząc na te fotki żałuję jeszcze bardziej! Jestem nowy w Waszym gronie, ROVERka mam od niedawna i mam nadzieję że uda mi się kiedyś jednak zawitać na takie spotkanko. W sumie odległość (w Polsce) nie ma wielkiego znaczenia, wyczytałem że w Wa-wie ma coś się odbywać. Będę w kraju od połowy kwietnia do połowy maja... może wtedy...?
MaReK - Nie Sty 25, 2009 00:06
maciej napisał/a: | Film fatalny, a montaż jeszcze gorszy!!! |
Otoz to! Jestem tego samego zdania, ilekroc obejrze ktorys z filmow ktore skladalem, a potem obejrze np. produkcje kolegow z Adrenaline Motorsport (by Milek)
Pocieszam sie tylko tym, ze miedzy mna a nimi jest zastraszajaca przepasc finansowa
A za ich sprzet ktory uzywaja do zabawy w filmy kupilbym ze 3 MG na fullwypasie
maciej napisał/a: | Ile razy kamera dojeżdżała do mojego Roverka, którzy stał ostatni z prawej, "Cięcie!!", tak, że załapało się w jednym ujęciu pół zderzaka!!! |
Zdziwiony wrecz jestem, ze w ogole Twoja osobe i Twojej kobiety udalo sie zalpac w jakims kadrze. Kiedy ja wraz z reszta grupy krecilem jakies ujecia, Ty wolales zaspokoic swoj niebywaly głód Zostawiles samochod na samym koncu i poszedles palaszowac, a potem jeszcze zdziwiony, ze nikogo nie ma i pretensje do mnie, zem za stadem pojechal
erjot86 napisał/a: | szkoda tylko że końcówkę zrobiłeś w przyspieszonym tempie bo ładnie na śniegu kręciłeś |
Stary, patrzylem na to w normalnym tempie i sie nie dalo ogladac
Pozdrawiam,
maciej - Nie Sty 25, 2009 12:32
MaReK napisał/a: | Zdziwiony wrecz jestem, ze w ogole Twoja osobe i Twojej kobiety udalo sie zalpac w jakims kadrze. Kiedy ja wraz z reszta grupy krecilem jakies ujecia, Ty wolales zaspokoic swoj niebywaly głód Zostawiles samochod na samym koncu i poszedles palaszowac, a potem jeszcze zdziwiony, ze nikogo nie ma i pretensje do mnie, zem za stadem pojechal |
Bo pytałem, czy jedziemy coś zjeść, to nie mogłeś powiedzieć, że tak, tylko jakieś ściemy, że nie wiem, że to, że tamto?? A potem myk, myk 10 minut i Was nie ma...
A poza tym postawiłem w rzędzie - ktoś musiałbyć ostatni, nie? I to od razu przyczyna, żeby go przy montażu wyciąć!!!
Foch po raz drugi!!!
MaReK - Nie Sty 25, 2009 12:57
maciej napisał/a: | Bo pytałem, czy jedziemy coś zjeść, to nie mogłeś powiedzieć, że tak, tylko jakieś ściemy, że nie wiem, że to, że tamto?? |
No szkoda ze sie nie nagralo. Pytasz sie mnie czy cos jemy, a ja mowie, ze teraz to nie bo krece i nie wiem czy ktos bedzie chcial jesc. A Ty mowisz, ze "Nie no to my juz idziemy zjesc bo jestesmy glodni". Poszli Wy, a potem nagle ludzie sie wpakowali do aut i ze jedziemy do Kryspiinowa... to pojechalem za reszta
dudekmis - Nie Sty 25, 2009 13:20
TOMI
a gdzie są zdjęcia robione od lusterka
maciej - Nie Sty 25, 2009 18:48
MaReK napisał/a: | to nie bo krece |
Oj, kręcisz MaReczku, kręcisz cały czas!
Piszesz, ze jak robiłeś ujęcia to nas nie było, jakoś jak filmowałeś auta z samochodu to byliśmy, a i tak wyciąłeś moją sześćsetkę - widać jej tylko kawałek!!!
MaReK - Nie Sty 25, 2009 19:40
Krece, krece... okazalo sie ze tylko ja krecilem. Marudzisz, w kilku ujec widac Twoja 600stke ale nie tak wyraznie jak na przejazdowych kolkach
maciej - Nie Sty 25, 2009 19:45
MaReK napisał/a: | Marudzisz, w kilku ujec widac Twoja 600stke ale nie tak wyraznie jak na przejazdowych kolkach |
A co, pomarudzić sobie nie można?
Nie dość, że było mało R600, to jeszcze czuje się dyskryminowany, bo właśnie ujecia przejazdowe tak się urywały tuż koło lub w połowie mojego autka!!!
erjot86 - Nie Sty 25, 2009 21:14
MaReK napisał/a: | Stary, patrzylem na to w normalnym tempie i sie nie dalo ogladac |
a ja chciałem to obejrzeć
|
|