|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Wrocław - niedziela, 22 kwietnia 15:30
emes - Pon Kwi 16, 2007 17:00 Temat postu: Wrocław - niedziela, 22 kwietnia 15:30 Na ostatnim spocie pojawiła się propozycja zmiany miejsca kolejnego spotu oraz wprowadzenia małego dodatku
Kolejny spot: niedziela, 22 kwietnia o 15:30
Miejsce spotu: parking przy wyspie Opatowickiej (mapka poniżej, miejsce spotkania zaznaczone czerwonym prostokątem, tam jest taki duży parking)
Dodatek: padła propozycja zrobienia grilla zaraz po oglądaniu Roverków i zdjęciach Zabieramy więc swoje wyposażenie, co kto lubi
Nie zdecydowaliśmy jeszcze, kto zabierze grilla, ale myślę, że to wyjaśni się do spotu
Kto jest chętny? Zakładam, że stała ekipa oczywiście przyjeżdża?
alter6 - Wto Kwi 17, 2007 20:44
Witam! a z chęcią bede na tym zlocie pooglądam sobie fajne autka!! hehhe i sam zaprezentuje nowo nabyty
walkie - Wto Kwi 17, 2007 20:48
A może da się to jednak przesnąć na sobotę? Please
emes - Wto Kwi 17, 2007 21:30
walkie napisał/a: | A może da się to jednak przesnąć na sobotę? Please |
To musi się reszta uzgadniających wypowiedzieć
Walkie, w niedziele Gawin też będzie mógł, dzisiaj z nim rozmawiałem na ten temat i był chętny Nadal chcesz przekładać?
Brt - Wto Kwi 17, 2007 21:32
JA w niedzielę, będę na 99%, ale sobota raczej małoprawdopodobna na tą chwilę jest
walkie - Wto Kwi 17, 2007 22:02
Przyjade z moim ojcem i nie bede mogla palic
tommyyogi - Wto Kwi 17, 2007 22:07
hehe widze ze cala stara ekipa bedzie w komplecie. A tak pozatym kto bierze grilla i kto wegiel???? i jakas pilke do nogi moze jakiegos meczyka zagramy na polance
emes - Wto Kwi 17, 2007 22:08
walkie napisał/a: | Przyjade z moim ojcem |
Nie da się go zostawić w domu? Mi nie będzie przeszkadzał, ale z paleniem będziesz miała biedę
tommyyogi - Wto Kwi 17, 2007 22:10
NIO to widze ze stara ekipa bedzie w komplecie. i Gawin bedzie heh A kto bierze grila i wegiel???? moze jakas pilke do nogi ?? POZDRO
maciej - Sro Kwi 18, 2007 08:19
walkie napisał/a: | A może da się to jednak przesnąć na sobotę? |
No właśnie.
Na 99% będę we Wrocku w ten weekend i mogłbym do Was dołączyć, jeśli przyjmiecie warszawiaka z wrocławskimi korzeniami.
A w niedzielę o 15:30, a nawet troche wcześniej, to już muszę wracać do Wawy, bo o 20 jest spot na Bemowie , a po nim wreszcie oddaje moje autko w ręce Mariusza na regulację obrotów.
[ Dodano: Sro 18 Kwi, 07 12:40 ]
No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu.
Bardzo żałuję.
emes - Sro Kwi 18, 2007 15:40
maciej napisał/a: | No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu. |
Spokojnie maciej, póki co zostajemy przy niedzieli
Ale już kombinowałem coś na sobotę
Tak przy okazji, musimy zadecydować, co ze sprzętem, w sensie kto ma możliwość udostępnienia grilla oraz węgla. Zwracam się więc z pytaniem, czy ma ktoś możliwość oraz ochotę zabrać odpowiednie wyposażenie?
Możemy też wybrać opcję zakupu takowego sprzętu, za niewielkie pieniądze można już chyba kupić, na tyle osób to wyjdą grosze.
alter6 - Sro Kwi 18, 2007 20:57
Witam!
Mi tam pasuje zarówno w sobotę jak i w niedziele a w piłkę juz dawno nie grałem
tommyyogi - Sro Kwi 18, 2007 21:39
alter w takim razie jak dawno nie grales w pile to musisz zalatwic pilke a my sie zajmiemy resztą, Ja moze bede mial grilla jutro go poszukam. a wegiel to sie na stacji kupi.
Pozdro i nie zapomnijcie o kielbaskach
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 08:43
jeszcze ja ! jeszcze ja !
Brt - Czw Kwi 19, 2007 08:57
Ja będę Grilla niestety nie przywiozę, a kiełbaski i owszem I w takim razie zabiorę jakieś szportowe łobuwie
a skoro pewnie kilka h nam tam zejdzie, to do grila trzeba by się zaopatrzyć w jakieś bezalkoholowe żeby chociaż piwem smierdziało Bo co to za grill bez browara
emes - Czw Kwi 19, 2007 09:14
Vit0 napisał/a: | jeszcze ja ! jeszcze ja ! |
No w końcu się pojawiłeś Vit0 Problemy z forum były? Czy raczej z czasem?
Nawet nie zakładałem, że Cię nie będzie
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 13:12
emes napisał/a: | Vit0 napisał/a: | jeszcze ja ! jeszcze ja ! |
No w końcu się pojawiłeś Vit0 Problemy z forum były? Czy raczej z czasem?
Nawet nie zakładałem, że Cię nie będzie |
tylko i wylacznie z czasem... forum dziala dobrze
ciesze sie, ze bierzecie mnie pod uwage bede w ilosci x2 + kielbaski
tylko napiszcie o ktorej planujecie zaczac?
bo Ania ma zajecia do 16.00 wiec bedziemy jakos kolo 16.30-17.00
emes - Czw Kwi 19, 2007 14:12
Vit0 napisał/a: | bo Ania ma zajecia do 16.00 wiec bedziemy jakos kolo 16.30-17.00 |
Będziemy od około 15:30, ale posiedzimy spokojnie kilka godzin, więc nie ma problemu
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 14:16
very very well
Tymek - Czw Kwi 19, 2007 20:30
Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie (tak to juz maja osoby uczace sie dziennie - w weekendy praca )
emes - Czw Kwi 19, 2007 20:43
Tymek napisał/a: | Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie |
Do której jesteś w pracy? My tam trochę posiedzimy, więc może się jednak wyrobisz?
Brt - Czw Kwi 19, 2007 21:36
OKi. ja już mam bezalkoholowe i zapałki do grilla. Wezmę jeszcze wungiel i rozpałkę tylko niech ktoś z Was załatwi samego grilla Czekam na zgłoszenia
emes - Czw Kwi 19, 2007 21:40
Brt napisał/a: | ja już mam bezalkoholowe i zapałki do grilla. Wezmę jeszcze wungiel i rozpałkę tylko niech ktoś z Was załatwi samego grilla Czekam na zgłoszenia |
To się kolega rozkręcił, nawet piwo będzie miał Do polania kiełbaskek, czy do zapachu, czy też może do picia?
Przy okazji grilla, rozmawiałem dzisiaj z Tommyyogim i powiedział, że załatwi grilla. Więc mamy już cały potrzebny sprzęt.
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 21:55
takiego Tescogrilla to sam bym kupil w sumie wiosna sie zbliza i warto byloby sie zaopatrzyc
no i moznaby przetestowac
nie wiecie czy juz sa w sprzedazy jakies Tescogrille lub Carfurgrille po 14.99 lub 19.99?
emes - Czw Kwi 19, 2007 21:57
Vit0 napisał/a: | nie wiecie czy juz sa w sprzedazy jakies Tescogrille lub Carfurgrille po 14.99 lub 19.99? |
To chyba wersje lux
Są też w Biedronce czasami, ale tam kosztują coś około 9.99 PLN
Obawiam się nieco o jakość takowego
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:02
planuje zakup grilla na caly sezon, dlatego jestem w stanie wydac nawet 19.99
taki za 9.99 to jest grill jednorazowy i bardzo czesto zostawia sie go w krzakach razem z popiolem, bo nie ma co zbierac
Brt - Czw Kwi 19, 2007 22:06
Ojciec ma taki grill-walizkę-samoróbkę Sprawuje się super od 10ciu lat. Polecam takie rozwiązanie, chociaż kosztuje wiecej niż 9,99 Niestety jest obecnie niedostępna
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:09
Vit0 napisał/a: | bo nie ma co zbierac |
Tak właśnie myślałem
Brt napisał/a: | Niestety jest obecnie niedostępna |
Damy radę, jak nie my, to kto?
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:13
a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc na kolektorze wydechowym?
Brt - Czw Kwi 19, 2007 22:15
Taaa a później pod mój wydech, 2x przegazówka i bedą przyprawione
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:15
Vit0 napisał/a: | a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc |
To chyba u Ciebie, bo w dieslu to chyba na plastikowej pokrywie silnika za dużo usmażyć się nie da
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:18
a zamiast polewac piwem wystarczy podstawic pod moja pompe od wspomagania
BTW. Juz mam nowa i jutro (mam nadzieje) bede napastowal Gawina o reanimacje
[ Dodano: Czw Kwi 19, 2007 11:20 pm ]
emes napisał/a: | Vit0 napisał/a: | a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc |
To chyba u Ciebie, bo w dieslu to chyba na plastikowej pokrywie silnika za dużo usmażyć się nie da |
sluze silnikiem
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:22
Vit0 napisał/a: | jutro (mam nadzieje) bede napastowal Gawina o reanimacje |
Ale z tego co wiem, to Gawin jest w Warszawie. Ale wraca jutro. Chyba że już się umówiliście?
Tak przy okazji, to ja chyba zjawię się w niedzielę nieco wcześniej, bo po drodze zajrzę jeszcze do parku przy Hali Ludowej i przejdę się po pergoli. Dawno tam nie byłem, a często nie bywam w tych okolicach
Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:24
emes napisał/a: | Ale z tego co wiem, to Gawin jest w Warszawie. Ale wraca jutro. Chyba że już się umówiliście? |
wstepnie sie umowilismy na piatek na ciut wiecej gmerania przy moim aucie, wiec licze na to, ze rzeczywiscie bedzie ... obiecal
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:47
Vit0 napisał/a: | wstepnie sie umowilismy na piatek |
To jak u niego będziesz, to przypomnij mu o spocie w niedzielę. Rozmawiałem już z nim i mówił, że chętnie przyjedzie, ale przypomnieć nie zaszkodzi, bo Gawin jest często zapracowany i zapomina o spotach
tommyyogi - Pią Kwi 20, 2007 10:18
Hello koledzy , ja mam na balkonie takiego grilla z Tesco wiec na 1 raz wystarczy a pozniej najwyzej sobie kupimy jakiegos lepszego i bedzie na inne okazje. A co do smazenia kielbasek to ja mam opiekacz . Powkladacie mi po jednej kielbasce w rury wydechowe i mysle ze 5 min powinna wystarczyc, hehe Nie zapomnijcie o obuwiu spotrowym i pilce do siatki i do nogi
i stroj kapielowy bo podobno pogoda ma byc ladna, Vito ty mozesz wziasc bikini
Pozdro
Vit0 - Pią Kwi 20, 2007 11:36
tommyyogi20 napisał/a: | Vito ty mozesz wziasc bikini |
moge zabrac Tommy, z tym nie ma problema...
ale pod warunkiem, ze bedziesz w nim plywal
Tymek - Pią Kwi 20, 2007 15:49
emes napisał/a: | Tymek napisał/a: | Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie |
Do której jesteś w pracy? My tam trochę posiedzimy, więc może się jednak wyrobisz? |
Dzis do 23, jutro od 6 do 23 a w niedziele od 9 do 22 Ktos pracuje zeby pic mogl ktos (pracuje w monopolowym)
tommyyogi - Pią Kwi 20, 2007 21:56
Vit0 napisał/a: |
moge zabrac Tommy, z tym nie ma problema...
ale pod warunkiem, ze bedziesz w nim plywal |
Vit0 poplywamy razem
emes - Pią Kwi 20, 2007 22:05
tommyyogi20 napisał/a: | Vit0 poplywamy razem |
Chętnie na to popatrzę
walkie - Pią Kwi 20, 2007 22:26
Tymek napisał/a: | Dzis do 23, jutro od 6 do 23 a w niedziele od 9 do 22 Ktos pracuje zeby pic mogl ktos (pracuje w monopolowym) |
w ktorym? to przyjedziemy po zaopatrzenie
alter6 - Sob Kwi 21, 2007 00:34
hej!
No to jak na sobotę czy zostaje niedziela bo nie wiem jak sie mam ustawić heheh. I sorki ale piłki nie bedzie przebiła sie a 2 we wrocku na składzie nie posiadam więc niech ktoś inny załatwii balona
walkie - Sob Kwi 21, 2007 08:24
Niedziela, już Ci raz mówiłam, czytaj coludzie piszą
tommyyogi - Sob Kwi 21, 2007 18:26
Hello.
Jak tam wasze kielbaski??? Bo ja juz grilla przygotowalem, stoi i czeka na jutro.
Jeszcze musze wyskoczyc gdzies po pifffko i kielbache.
Pozdro
walkie - Sob Kwi 21, 2007 18:41
tommyyogi20 napisał/a: | eszcze musze wyskoczyc gdzies po pifffko |
Jedziesz autobusem tam?
emes - Sob Kwi 21, 2007 18:58
tommyyogi20 napisał/a: | musze wyskoczyc gdzies po pifffko i kielbache |
Chyba bezalkoholowe?
Ja już mam kiełbaski, zapomniałem o musztardzie
tommyyogi - Sob Kwi 21, 2007 19:51
walkie napisał/a: |
Jedziesz autobusem tam? |
BEZALKOHOLOWE ;)heh
Pozdro
Brt - Sob Kwi 21, 2007 20:28
A ja nie mam kiełbaski, ale ketchup i bezalkoholowe już są Kiełbaska będzie prosto z shopa. I kupię jednorazówki przy okazji
emes - Sob Kwi 21, 2007 22:53
Brt napisał/a: | I kupię jednorazówki przy okazji |
Przydadzą się, dzisiaj byłem w sklepie, ale nie pomyślałem o jednorazówkach
walkie - Nie Kwi 22, 2007 21:21
Zdjęcia z dzisiaj do oglądnięcia tutaj http://foto.blurp.org/roverkowo/22042007grill/
Niezły ekspresik co?
Mam nadzieję, że się spodobają.
Jak coś, to mogę trzymać na serwerze galerię roverkowych spotów więc przysyłajcie zdjęcia.
Paul - Nie Kwi 22, 2007 21:56
walkie napisał/a: | Zdjęcia z dzisiaj do oglądnięcia |
Eeeeee no, fotki superaśne, tylko trochę mi podpisów brakuje . Kojarzę tylko Walkie i Brt
walkie - Nie Kwi 22, 2007 21:58
Jutro albo jeszcze dziś będą na stronie Roverkowej z opisami
A, może Ty byś się kiedyś pofatygował?
Paul - Nie Kwi 22, 2007 22:29
walkie napisał/a: | A, może Ty byś się kiedyś pofatygował? |
Może..... Nie znasz dnia, godziny ni przyczyny........
[ Dodano: Nie Kwi 22, 2007 11:30 pm ]
No, chociaz przyczynę to chyba tak
walkie - Nie Kwi 22, 2007 22:32
Mam nadzieje ze jak przyjdzie codo czego to poznam
Paul - Nie Kwi 22, 2007 22:34
walkie napisał/a: | Mam nadzieje ze jak przyjdzie codo czego to poznam |
Jak co do czego, to Ty pierwsza
walkie - Nie Kwi 22, 2007 22:38
Dzięki
emes - Pon Kwi 23, 2007 08:58
Na spocie było świetnie
Dodam zdjęcia dzisiaj wieczorem, bo wczoraj miałem awarię sieci i po prostu technicznie nie było jak
@walkie, zdjęcia świetne, zwłaszcza to z karteczkami, ale jak mogłoby być inaczej
walkie - Pon Kwi 23, 2007 09:13
Cieszę się, że się podobają. Jak coś wrzucaj na maila to wrzucimy do mnie i stworzymy wrocławską galerię lokalną
emes - Pon Kwi 23, 2007 09:30
walkie napisał/a: | Jak coś wrzucaj na maila to wrzucimy do mnie i stworzymy wrocławską galerię lokalną |
Zdjęcia podeślę wieczorem Będą w oryginalnym rozmiarze i bez tablic, ostatnio nie robiłem zdjęć Roverkom z przodu i z tyłu.
walkie - Pon Kwi 23, 2007 09:42
To na gmaila,ok?
emes - Pon Kwi 23, 2007 22:43
W wolnej chwili dodam swoje zdjęcia do galerii klubowej. Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny na zdjęcia w oryginale, to proszę o wiadomość z adresem na PW
@walkie, zgodnie z tym, co pisałem wcześniej, już się wysyłają.
walkie - Pią Kwi 27, 2007 22:19
Foty emesa i Tomka wrzucone
http://foto.blurp.org/roverkowo/grill/
Vit0 - Pią Kwi 27, 2007 22:31
pytanie retoryczne... NIE OCZEKUJE ani NIE CZEKAM na odpowiedz
czy na zywo wygladam tak samo zle?
|
|