Zobacz temat - Wrocław - niedziela, 22 kwietnia 15:30

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Wrocław - niedziela, 22 kwietnia 15:30

emes - Pon Kwi 16, 2007 17:00
Temat postu: Wrocław - niedziela, 22 kwietnia 15:30
Na ostatnim spocie pojawiła się propozycja zmiany miejsca kolejnego spotu oraz wprowadzenia małego dodatku :-)

Kolejny spot: niedziela, 22 kwietnia o 15:30
Miejsce spotu: parking przy wyspie Opatowickiej (mapka poniżej, miejsce spotkania zaznaczone czerwonym prostokątem, tam jest taki duży parking)

Dodatek: padła propozycja zrobienia grilla zaraz po oglądaniu Roverków i zdjęciach :-) Zabieramy więc swoje wyposażenie, co kto lubi :-)

Nie zdecydowaliśmy jeszcze, kto zabierze grilla, ale myślę, że to wyjaśni się do spotu :-)

Kto jest chętny? Zakładam, że stała ekipa oczywiście przyjeżdża? :-)

alter6 - Wto Kwi 17, 2007 20:44

Witam! a z chęcią bede na tym zlocie pooglądam sobie fajne autka!! hehhe i sam zaprezentuje nowo nabyty
walkie - Wto Kwi 17, 2007 20:48

A może da się to jednak przesnąć na sobotę? Please
emes - Wto Kwi 17, 2007 21:30

walkie napisał/a:
A może da się to jednak przesnąć na sobotę? Please

To musi się reszta uzgadniających wypowiedzieć :-)

Walkie, w niedziele Gawin też będzie mógł, dzisiaj z nim rozmawiałem na ten temat i był chętny :-) Nadal chcesz przekładać? :-)

Brt - Wto Kwi 17, 2007 21:32

JA w niedzielę, będę na 99%, ale sobota raczej małoprawdopodobna na tą chwilę jest :|
walkie - Wto Kwi 17, 2007 22:02

Przyjade z moim ojcem i nie bede mogla palic :(
tommyyogi - Wto Kwi 17, 2007 22:07

hehe widze ze cala stara ekipa bedzie w komplecie. A tak pozatym kto bierze grilla i kto wegiel???? i jakas pilke do nogi moze jakiegos meczyka zagramy na polance ;D
emes - Wto Kwi 17, 2007 22:08

walkie napisał/a:
Przyjade z moim ojcem

Nie da się go zostawić w domu? Mi nie będzie przeszkadzał, ale z paleniem będziesz miała biedę :-)

tommyyogi - Wto Kwi 17, 2007 22:10

NIO to widze ze stara ekipa bedzie w komplecie. i Gawin bedzie heh A kto bierze grila i wegiel???? moze jakas pilke do nogi ?? ?? POZDRO
maciej - Sro Kwi 18, 2007 08:19

walkie napisał/a:
A może da się to jednak przesnąć na sobotę?

No właśnie.
Na 99% będę we Wrocku w ten weekend i mogłbym do Was dołączyć, jeśli przyjmiecie warszawiaka z wrocławskimi korzeniami. ;)

A w niedzielę o 15:30, a nawet troche wcześniej, to już muszę wracać do Wawy, bo o 20 jest spot na Bemowie :) , a po nim wreszcie oddaje moje autko w ręce Mariusza na regulację obrotów.

[ Dodano: Sro 18 Kwi, 07 12:40 ]
No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu. :(
Bardzo żałuję. :(

emes - Sro Kwi 18, 2007 15:40

maciej napisał/a:
No to namieszałem. Niestety chyba jednak nie będę w sobotę we Wrocławiu. :(

Spokojnie maciej, póki co zostajemy przy niedzieli :-)

Ale już kombinowałem coś na sobotę :-)

Tak przy okazji, musimy zadecydować, co ze sprzętem, w sensie kto ma możliwość udostępnienia grilla oraz węgla. Zwracam się więc z pytaniem, czy ma ktoś możliwość oraz ochotę zabrać odpowiednie wyposażenie?

Możemy też wybrać opcję zakupu takowego sprzętu, za niewielkie pieniądze można już chyba kupić, na tyle osób to wyjdą grosze.

alter6 - Sro Kwi 18, 2007 20:57

Witam!
Mi tam pasuje zarówno w sobotę jak i w niedziele a w piłkę juz dawno nie grałem :)

tommyyogi - Sro Kwi 18, 2007 21:39

alter w takim razie jak dawno nie grales w pile to musisz zalatwic pilke a my sie zajmiemy resztą, Ja moze bede mial grilla jutro go poszukam. a wegiel to sie na stacji kupi.

Pozdro i nie zapomnijcie o kielbaskach ;D

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 08:43

jeszcze ja !! ! jeszcze ja !! ! :)
Brt - Czw Kwi 19, 2007 08:57

Ja będę :) Grilla niestety nie przywiozę, a kiełbaski i owszem :D I w takim razie zabiorę jakieś szportowe łobuwie :D
a skoro pewnie kilka h nam tam zejdzie, to do grila trzeba by się zaopatrzyć w jakieś bezalkoholowe :D żeby chociaż piwem smierdziało :P Bo co to za grill bez browara ;)

emes - Czw Kwi 19, 2007 09:14

Vit0 napisał/a:

No w końcu się pojawiłeś Vit0 :-) Problemy z forum były? Czy raczej z czasem?

Nawet nie zakładałem, że Cię nie będzie :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 13:12

emes napisał/a:
Vit0 napisał/a:

No w końcu się pojawiłeś Vit0 :-) Problemy z forum były? Czy raczej z czasem?

Nawet nie zakładałem, że Cię nie będzie :-)

tylko i wylacznie z czasem... forum dziala dobrze :)
ciesze sie, ze bierzecie mnie pod uwage :D bede w ilosci x2 + kielbaski :)

tylko napiszcie o ktorej planujecie zaczac?
bo Ania ma zajecia do 16.00 wiec bedziemy jakos kolo 16.30-17.00

emes - Czw Kwi 19, 2007 14:12

Vit0 napisał/a:
bo Ania ma zajecia do 16.00 wiec bedziemy jakos kolo 16.30-17.00

Będziemy od około 15:30, ale posiedzimy spokojnie kilka godzin, więc nie ma problemu :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 14:16

very very well :)
Tymek - Czw Kwi 19, 2007 20:30

Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie (tak to juz maja osoby uczace sie dziennie - w weekendy praca ;/ )
emes - Czw Kwi 19, 2007 20:43

Tymek napisał/a:
Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie

Do której jesteś w pracy? My tam trochę posiedzimy, więc może się jednak wyrobisz? :-)

Brt - Czw Kwi 19, 2007 21:36

OKi. ja już mam bezalkoholowe i zapałki do grilla. Wezmę jeszcze wungiel i rozpałkę tylko niech ktoś z Was załatwi samego grilla :D Czekam na zgłoszenia :P
emes - Czw Kwi 19, 2007 21:40

Brt napisał/a:
ja już mam bezalkoholowe i zapałki do grilla. Wezmę jeszcze wungiel i rozpałkę tylko niech ktoś z Was załatwi samego grilla :D Czekam na zgłoszenia :P

To się kolega rozkręcił, nawet piwo będzie miał :-) Do polania kiełbaskek, czy do zapachu, czy też może do picia? :-)

Przy okazji grilla, rozmawiałem dzisiaj z Tommyyogim i powiedział, że załatwi grilla. Więc mamy już cały potrzebny sprzęt.

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 21:55

takiego Tescogrilla to sam bym kupil :) w sumie wiosna sie zbliza i warto byloby sie zaopatrzyc
no i moznaby przetestowac :)

nie wiecie czy juz sa w sprzedazy jakies Tescogrille lub Carfurgrille po 14.99 lub 19.99? :)

emes - Czw Kwi 19, 2007 21:57

Vit0 napisał/a:
nie wiecie czy juz sa w sprzedazy jakies Tescogrille lub Carfurgrille po 14.99 lub 19.99? :)

To chyba wersje lux :-)

Są też w Biedronce czasami, ale tam kosztują coś około 9.99 PLN :-)

Obawiam się nieco o jakość takowego :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:02

planuje zakup grilla na caly sezon, dlatego jestem w stanie wydac nawet 19.99 :)
taki za 9.99 to jest grill jednorazowy i bardzo czesto zostawia sie go w krzakach razem z popiolem, bo nie ma co zbierac :)

Brt - Czw Kwi 19, 2007 22:06

Ojciec ma taki grill-walizkę-samoróbkę :) Sprawuje się super od 10ciu lat. Polecam takie rozwiązanie, chociaż kosztuje wiecej niż 9,99 :P Niestety jest obecnie niedostępna :|
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:09

Vit0 napisał/a:
bo nie ma co zbierac :)

Tak właśnie myślałem :-)

Brt napisał/a:
Niestety jest obecnie niedostępna :|

Damy radę, jak nie my, to kto? :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:13

a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc na kolektorze wydechowym? :P
Brt - Czw Kwi 19, 2007 22:15

Taaa a później pod mój wydech, 2x przegazówka i bedą przyprawione :P
emes - Czw Kwi 19, 2007 22:15

Vit0 napisał/a:
a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc

To chyba u Ciebie, bo w dieslu to chyba na plastikowej pokrywie silnika za dużo usmażyć się nie da :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:18

a zamiast polewac piwem wystarczy podstawic pod moja pompe od wspomagania :)

BTW. Juz mam nowa i jutro (mam nadzieje) bede napastowal Gawina o reanimacje :)

[ Dodano: Czw Kwi 19, 2007 11:20 pm ]
emes napisał/a:
Vit0 napisał/a:
a moze zrobimy wczesniej rundke po miescie zeby rozgrzac silniki, a pozniej na parkingu maski w gore i bedziemy smazyc

To chyba u Ciebie, bo w dieslu to chyba na plastikowej pokrywie silnika za dużo usmażyć się nie da :-)

sluze silnikiem :)

emes - Czw Kwi 19, 2007 22:22

Vit0 napisał/a:
jutro (mam nadzieje) bede napastowal Gawina o reanimacje :)

Ale z tego co wiem, to Gawin jest w Warszawie. Ale wraca jutro. Chyba że już się umówiliście?

Tak przy okazji, to ja chyba zjawię się w niedzielę nieco wcześniej, bo po drodze zajrzę jeszcze do parku przy Hali Ludowej i przejdę się po pergoli. Dawno tam nie byłem, a często nie bywam w tych okolicach :-)

Vit0 - Czw Kwi 19, 2007 22:24

emes napisał/a:
Ale z tego co wiem, to Gawin jest w Warszawie. Ale wraca jutro. Chyba że już się umówiliście?

wstepnie sie umowilismy na piatek na ciut wiecej gmerania przy moim aucie, wiec licze na to, ze rzeczywiscie bedzie :) ... obiecal :P

emes - Czw Kwi 19, 2007 22:47

Vit0 napisał/a:
wstepnie sie umowilismy na piatek

To jak u niego będziesz, to przypomnij mu o spocie w niedzielę. Rozmawiałem już z nim i mówił, że chętnie przyjedzie, ale przypomnieć nie zaszkodzi, bo Gawin jest często zapracowany i zapomina o spotach :-)

tommyyogi - Pią Kwi 20, 2007 10:18

Hello koledzy , ja mam na balkonie takiego grilla z Tesco wiec na 1 raz wystarczy a pozniej najwyzej sobie kupimy jakiegos lepszego i bedzie na inne okazje. A co do smazenia kielbasek to ja mam opiekacz . Powkladacie mi po jednej kielbasce w rury wydechowe i mysle ze 5 min powinna wystarczyc, hehe Nie zapomnijcie o obuwiu spotrowym i pilce do siatki i do nogi ;D

i stroj kapielowy bo podobno pogoda ma byc ladna, Vito ty mozesz wziasc bikini ;D

Pozdro ;*

Vit0 - Pią Kwi 20, 2007 11:36

tommyyogi20 napisał/a:
Vito ty mozesz wziasc bikini

moge zabrac Tommy, z tym nie ma problema...
ale pod warunkiem, ze bedziesz w nim plywal :P

Tymek - Pią Kwi 20, 2007 15:49

emes napisał/a:
Tymek napisał/a:
Ja niestety znowu odpadam - caly weekend w robocie

Do której jesteś w pracy? My tam trochę posiedzimy, więc może się jednak wyrobisz? :-)

Dzis do 23, jutro od 6 do 23 a w niedziele od 9 do 22 :lol: :lol: :lol: Ktos pracuje zeby pic mogl ktos (pracuje w monopolowym)

tommyyogi - Pią Kwi 20, 2007 21:56

Vit0 napisał/a:

moge zabrac Tommy, z tym nie ma problema...
ale pod warunkiem, ze bedziesz w nim plywal :P

Vit0 poplywamy razem ;D

emes - Pią Kwi 20, 2007 22:05

tommyyogi20 napisał/a:
Vit0 poplywamy razem ;D

Chętnie na to popatrzę :-)

walkie - Pią Kwi 20, 2007 22:26

Tymek napisał/a:
Dzis do 23, jutro od 6 do 23 a w niedziele od 9 do 22 :lol: :lol: :lol: Ktos pracuje zeby pic mogl ktos (pracuje w monopolowym)

w ktorym? to przyjedziemy po zaopatrzenie :)

alter6 - Sob Kwi 21, 2007 00:34

hej!
No to jak na sobotę czy zostaje niedziela bo nie wiem jak sie mam ustawić heheh. I sorki ale piłki nie bedzie przebiła sie a 2 we wrocku na składzie nie posiadam więc niech ktoś inny załatwii balona

walkie - Sob Kwi 21, 2007 08:24

Niedziela, już Ci raz mówiłam, czytaj coludzie piszą :P
tommyyogi - Sob Kwi 21, 2007 18:26

Hello.

Jak tam wasze kielbaski??? Bo ja juz grilla przygotowalem, stoi i czeka na jutro.
Jeszcze musze wyskoczyc gdzies po pifffko i kielbache.

Pozdro

walkie - Sob Kwi 21, 2007 18:41

tommyyogi20 napisał/a:
eszcze musze wyskoczyc gdzies po pifffko

Jedziesz autobusem tam? :>

emes - Sob Kwi 21, 2007 18:58

tommyyogi20 napisał/a:
musze wyskoczyc gdzies po pifffko i kielbache

Chyba bezalkoholowe? :-)

Ja już mam kiełbaski, zapomniałem o musztardzie :-)

tommyyogi - Sob Kwi 21, 2007 19:51

walkie napisał/a:

Jedziesz autobusem tam? :>

BEZALKOHOLOWE ;)heh

Pozdro

Brt - Sob Kwi 21, 2007 20:28

A ja nie mam kiełbaski, ale ketchup i bezalkoholowe już są :D Kiełbaska będzie prosto z shopa. I kupię jednorazówki przy okazji :)
emes - Sob Kwi 21, 2007 22:53

Brt napisał/a:
I kupię jednorazówki przy okazji :)

Przydadzą się, dzisiaj byłem w sklepie, ale nie pomyślałem o jednorazówkach :-)

walkie - Nie Kwi 22, 2007 21:21

Zdjęcia z dzisiaj do oglądnięcia tutaj http://foto.blurp.org/roverkowo/22042007grill/

Niezły ekspresik co? :)
Mam nadzieję, że się spodobają.
Jak coś, to mogę trzymać na serwerze galerię roverkowych spotów więc przysyłajcie zdjęcia.

Paul - Nie Kwi 22, 2007 21:56

walkie napisał/a:
Zdjęcia z dzisiaj do oglądnięcia

Eeeeee no, fotki superaśne, tylko trochę mi podpisów brakuje :) . Kojarzę tylko Walkie i Brt :(

walkie - Nie Kwi 22, 2007 21:58

Jutro albo jeszcze dziś będą na stronie Roverkowej z opisami :)
A, może Ty byś się kiedyś pofatygował? :)

Paul - Nie Kwi 22, 2007 22:29

walkie napisał/a:
A, może Ty byś się kiedyś pofatygował?

Może..... :D Nie znasz dnia, godziny ni przyczyny........ ;)

[ Dodano: Nie Kwi 22, 2007 11:30 pm ]
No, chociaz przyczynę to chyba tak :D :mrgreen:

walkie - Nie Kwi 22, 2007 22:32

Mam nadzieje ze jak przyjdzie codo czego to poznam :D
Paul - Nie Kwi 22, 2007 22:34

walkie napisał/a:
Mam nadzieje ze jak przyjdzie codo czego to poznam :D

Jak co do czego, to Ty pierwsza :D

walkie - Nie Kwi 22, 2007 22:38

:D Dzięki :)
emes - Pon Kwi 23, 2007 08:58

Na spocie było świetnie :-)

Dodam zdjęcia dzisiaj wieczorem, bo wczoraj miałem awarię sieci i po prostu technicznie nie było jak :-)

@walkie, zdjęcia świetne, zwłaszcza to z karteczkami, ale jak mogłoby być inaczej :-)

walkie - Pon Kwi 23, 2007 09:13

Cieszę się, że się podobają. Jak coś wrzucaj na maila to wrzucimy do mnie i stworzymy wrocławską galerię lokalną :)
emes - Pon Kwi 23, 2007 09:30

walkie napisał/a:
Jak coś wrzucaj na maila to wrzucimy do mnie i stworzymy wrocławską galerię lokalną :)

Zdjęcia podeślę wieczorem :-) Będą w oryginalnym rozmiarze i bez tablic, ostatnio nie robiłem zdjęć Roverkom z przodu i z tyłu.

walkie - Pon Kwi 23, 2007 09:42

To na gmaila,ok? :)
emes - Pon Kwi 23, 2007 22:43

W wolnej chwili dodam swoje zdjęcia do galerii klubowej. Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny na zdjęcia w oryginale, to proszę o wiadomość z adresem na PW :-)

@walkie, zgodnie z tym, co pisałem wcześniej, już się wysyłają.

walkie - Pią Kwi 27, 2007 22:19

Foty emesa i Tomka wrzucone

http://foto.blurp.org/roverkowo/grill/

Vit0 - Pią Kwi 27, 2007 22:31

pytanie retoryczne... NIE OCZEKUJE ani NIE CZEKAM na odpowiedz :)

czy na zywo wygladam tak samo zle? :P