|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa 22.XI CH Bemowo
Joa - Sob Lis 21, 2009 13:38 Temat postu: Warszawa 22.XI CH Bemowo co taka cisza?
kruszon - Sob Lis 21, 2009 13:50
No bo o czym pisac? Kto bedzie ten bedzie jak zwykle Jesli o mnie chodzi to pewnosci nie mam...
Pozdrawiam
Perez - Sob Lis 21, 2009 14:22
Joa, ja juz w piatek chcialem zalozyc, ale jako kierowca seicento to mi nie wypada
BTW Bede na Bemowie, ale to chyba oczywiste.
Ley - Sob Lis 21, 2009 14:45
ja też zawitam ale pewnie później jakoś (po 21)
MaReK - Sob Lis 21, 2009 16:52
A mi Violka nie pozwala jechac
maniaq - Sob Lis 21, 2009 17:03
bede jak przyjade, ale pewnie blizej 21 O_o
Joa - Sob Lis 21, 2009 18:39
MaReK napisał/a: | A mi Violka nie pozwala jechac |
bylo nie rozrabiac, nie byloby kary
Perez napisał/a: | jako kierowca seicento |
ale to przeciez chwilowo tylko..
kruszon napisał/a: | Kto bedzie ten bedzie jak zwykle |
prawda
MaReK - Sob Lis 21, 2009 18:40
Joa napisał/a: | bylo nie rozrabiac, nie byloby kary |
Jestem podziebiony, a Violka sie stresuje ze nabawie sie grypy
violla - Sob Lis 21, 2009 23:37
MaReK napisał/a: | Joa napisał/a: | bylo nie rozrabiac, nie byloby kary |
Jestem podziebiony, a Violka sie stresuje ze nabawie sie grypy |
Tak, podziębiony . Od trzech tygodni spać nie mogę, bo budzi mnie kaszlem! Zalewa codziennie chore gardło zimnym browarem, ogólnie nie dba o siebie, a jak jest już trochę lepiej to jedzie postać pół nocy na parkingu na Bemowie i znowu historia od nowa! Koniec! Jutro Marecki siedzi w domu! Musicie mi wybaczyć .
MaReK - Sob Lis 21, 2009 23:37
Robimy spota na Hlonda ?
Joa - Sob Lis 21, 2009 23:44
violla napisał/a: | Tak, podziębiony . Od trzech tygodni spać nie mogę, bo budzi mnie kaszlem! Zalewa codziennie chore gardło zimnym browarem, ogólnie nie dba o siebie, a jak jest już trochę lepiej to jedzie postać pół nocy na parkingu na Bemowie i znowu historia od nowa! Koniec! Jutro Marecki siedzi w domu! Musicie mi wybaczyć . |
czyli jednak jest kara- za budzenie Violli kaszlem
MaReK, popatrz jak ona jednak o Ciebie dba
MaReK - Sob Lis 21, 2009 23:47
Joa napisał/a: | MaReK, popatrz jak ona jednak o Ciebie dba |
Ale czy ja mowilem kiedys, ze ona o mnie nie dba
Czasami strzeli focha i mnie nie karmi, ale to sie jej na szczescie rzadko zdarza
violla - Nie Lis 22, 2009 00:01
MaReK napisał/a: | Czasami strzeli focha i mnie nie karmi, ale to sie jej na szczescie rzadko zdarza |
Za wyciąganie brudów z naszego życia będą częstsze przerwy w żywieniu .
Mix - Nie Lis 22, 2009 09:13
Dziś o 7.30 zaczął mi się maraton pracowniczy, więc nie wiem czy na 100% dotrę. Pewnie z roboty wyjdę gdzieś ok. 22-23. Będę dzwonić. Jak będziecie to podjadę...
To pisałem ja - pracownik miesiąca
Raptile - Nie Lis 22, 2009 11:34
Będę z eRem w NOWEJ ODSŁONIE !
Tricky - Nie Lis 22, 2009 11:56
Będę z ciastem jak wszystko dobrze pójdzie...
Raptile - Nie Lis 22, 2009 11:57
Bo violla, to zła kobieta jest !
MaReK - Nie Lis 22, 2009 12:18
Violka! Nowy kolega bedzie z ciastem... moze sie jednak wybierzemy na kęsa?
Robert_ - Nie Lis 22, 2009 12:27
22.11-niedziela, dzień wyjątkowo spokojny, wolny od pracy, tylko...
ubezpieczenia mojego R brakuje
no szkoda, może przy następnej okazji mój eRRR bedzie gotów
violla - Nie Lis 22, 2009 12:36
MaReK napisał/a: | Violka! Nowy kolega bedzie z ciastem... moze sie jednak wybierzemy na kęsa? |
Nie ma mowy!
To pisałam ja, zła kobieta .
Gonia - Nie Lis 22, 2009 16:37
violla napisał/a: | MaReK napisał/a: | Violka! Nowy kolega bedzie z ciastem... moze sie jednak wybierzemy na kęsa? |
Nie ma mowy!
To pisałam ja, zła kobieta . |
Bardzo dobrze Kochana:) Im naprawdę z nami jest za dobrze.... ale z drugiej strony może ja dziś podjadę.... Nasze drugie dziecko ma nas w głębokim poważaniu może jak mi du... przemarznie to się zdecyduje wreszcie wyjść.:) Zobaczymy, na razie bije rekord chodzenia w ciąży:)
pozdrawiam
Gonia
Perez - Nie Lis 22, 2009 17:19
A ja to bede i pewnie moja kanapka kochana.
MaReK nie daj sie, one maja z nami za dobrze !
maniaq - Nie Lis 22, 2009 17:27
a ja ide sie wyspac, jak wstane i bede zywy, to zapakuje zwloki do bandziora i planuje byc kolo 21
MAREK , MAREK , MAREK !
Raptile - Nie Lis 22, 2009 17:30
Mój przyjazd pod znakiem zapytania ... Trup rodziców zdechł ...
violla - Nie Lis 22, 2009 19:25
Gonia napisał/a: | Zobaczymy, na razie bije rekord chodzenia w ciąży:) |
Ojj.. Zosia coś się ociąga . Codziennie czekam na smsa, że to już, a tu cisza i cisza .
Perez napisał/a: | MaReK nie daj sie, one maja z nami za dobrze ! |
Hehe... dowcip dnia .
Gonia - Nie Lis 22, 2009 19:48
I na chęci się skończyło:( nie mam siły.... ale Tomi zawsze godnie reprezentuje naszą Rodzinkę.
Miłego spotowania:)
P.S. W razie w liczę na eskortę do szpitala;)
Pozdrawiam
Gonia
Roj - Nie Lis 22, 2009 19:52
ja będę (w razie konieczności również w eskrocie )
MaReK - Nie Lis 22, 2009 20:08
Ja nie bede... mnie podstepnie spoila "grzancem" i nie moge pojechac
Ale spoko... ja sie odwdziecze... wykasuje tvn z pozycji programowej naszego telewizora. Taniec z gwiazdami obejrzy w relacji kolezanek z pracy
Pozdrowcie ochrone ode mnie
maniaq - Nie Lis 22, 2009 23:05
widzisz Viollu ... wszystko przez ciebie >>>>>>> CIASTO BYLO PYCHA
nie wiem czy predko uprosisz kolege o nowy wypiek - i malzonke i corke wiec duuuuuzo dzis starcilas
jablecznik, cynamon....mmmm ja dzis generalnie jestem wczorajszy, wiec z przyjemnoscia skosztowalem
MAREK TV to " ZUO "
Ley - Pon Lis 23, 2009 10:39
No no, ciasto było pierwsza klasa
Skoro kolejka na nowo ruszyła, to teraz spokojnie możemy ustalać kolejność na najbliższe spoty
P.S. Joa, dzięki eskortę do samej Wisły Następnym razem już chyba sam trafię na tą moją nową "wieś"
MaReK - Pon Lis 23, 2009 11:15
Opowiadjacie co tam ciekawego sie dzialo... nie bylo mnie kilka godzin na spocie lokalnym, a czuje sie jakby mnie ominely 3 dni na Ogolnopolskim
Joa - Pon Lis 23, 2009 11:22
Ley napisał/a: | P.S. Joa, dzięki eskortę do samej Wisły Następnym razem już chyba sam trafię na tą moją nową "wieś" |
trasa tak niesamowicie skomplikowana, ze mysle, ze mozesz dac rade
Tricky, ciasto pierwsza klasa nie bylo co plakac, ze nie potrafisz, ze nie wyjdzie itd. z pomoca zony i corci poszlo bardzo dobrze
teraz Michal i Kruchy pamietajcie, zeby sie dogadac co do przyszlego tyg*
*na pismie, coby nie bylo, ze zapomnieli/nie wiedzieli czy jak
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 11:22 ]
MaReK, dzialo sie to samo co zwykle frekwencja na poczatku tylko troche jakby kulawa, ale im pozniej tym wiecej osob przyjezdzalo
maniaq - Pon Lis 23, 2009 11:48
a ja dodam, ze tak wczesnie to ja na spota nie dojechalem chyba nigdy ale tez juz dawno tak wczesnie nie uciekalem
Tricky - Pon Lis 23, 2009 12:03
Dzięki za pozytywne recenzje ciasta Przekazałem pochwały żonie
Ekipa jadąca na południe miała krótką eskortę misiaków. Po wyjeździe w Powstańców jechałem za Michałem, a za mną wyjechał Tomi. Ale jeszcze przed zwężeniem na wiadukcie jakoś niezauważenie (dla mnie, przynajmniej) niebiescy się wkręcili przed Tomiego. A że wolno nie jechaliśmy, to szykowałem już ciasto... (koledzy mówili: "zostaw sobie 2 kawałki - jakby co, będziesz miał, żeby się wykupić"). Na szczęście byli chyba pokojowo nastawieni i po krótkiej spacerowej jeździe każdy pojechał w swoją stronę
A na spocie dzięki Perezowi robiłem przymiarkę do pierwszego moda - zmiany kierunków na białe Jak dobrze pójdzie za tydzień zamiana.
Perez - Pon Lis 23, 2009 16:55
Ja tez bylem w koncu moim trojkolowcem. Marian jeszcze raz dzieki!
Tricky, beda beda, juz moja w tym glowa.
Ciasto pycha, szkoda, ze sie musialem tak wczesnie zmyc, ale nie chcialem, zeby za tydzien czekalo mnie to co Marka.
violla - Pon Lis 23, 2009 21:04
MaReK napisał/a: | Ja nie bede... mnie podstepnie spoila "grzancem" i nie moge pojechac |
Ma się swoje sposoby .
MaReK napisał/a: | ...wykasuje tvn z pozycji programowej naszego telewizora. Taniec z gwiazdami obejrzy w relacji kolezanek z pracy |
Czyli jak zwykle , bo jakoś usypiająco działa na mnie ten program.
maniaq napisał/a: | widzisz Viollu ... wszystko przez ciebie >>>>>>> CIASTO BYLO PYCHA |
Wszystko przez chorego Mareckiego, bo gdyby był zdrowy, to mogłabym przyjechać na spot, a tak musiałam się Nim opiekować .
maniaq napisał/a: | nie wiem czy predko uprosisz kolege o nowy wypiek - i malzonke i corke wiec duuuuuzo dzis starcilas |
Nie prędko, więc już dziś zaczynam prosić .
Intruz - Sro Lis 25, 2009 15:54
sorry za offtopa, ale czy ktos z Was moglby oglądnąć auto opisane w tym temacie?
http://forum.roverki.eu/v...p=424721#424721 A mo że ktoś już go widział i mógłby cos napisać?
maniaq - Sro Lis 25, 2009 22:53
ja niestety nie mam czasu w tym tyg, ale moze komus bedzie komis po drodze, ci bardziej prawobrzezni ? halo, kolega szuka pomocy
Roj - Sro Lis 25, 2009 22:57
ja może.. ale to bierz jako wsparcie opinii tylko i szukaj dalej kogoś bo:
a) nie jestem pewien czy jakoś się wyrobię z tym
b) nie jestem specjalistą ale jeśli uda mi się podjechać to postaram się pomóc jak potrafię
jeśli mi się uda to napiszę na PW
pozdro
EDIT: albo jeszceze inaczej, napisz mi na PW co ew. sprawdzić żeby czegoś istotnego nie przeoczył
Perez - Czw Lis 26, 2009 08:53
Lookne Ci dzisiaj to auto jak nie zapomne, bo bede w okolicy robil zakupy.
Marku, ja juz dawno mieszkam w Piasecznie
MaReK - Czw Lis 26, 2009 10:08
Perez napisał/a: | Marku, ja juz dawno mieszkam w Piasecznie |
No wiem, ze nie mieszkasz w rejonie rzeczonym, ale pojawiasz sie tam dosc czesto.
Czesciej niz obecnie ja
Pozdro,
|
|