Zobacz temat - Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)

intruzone - Pią Gru 11, 2009 23:09
Temat postu: Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)
Spot Roverów i miłosników marki MG chetni na spot w okolicach KIelc ;)
0L0 - Sob Gru 12, 2009 10:04

Niewiele nas jest... ale kilka chętnych osób by się znalazło ;)
intruzone - Sob Gru 12, 2009 13:03

A juz myslalem ze niema w Kielcech milosników marki MG Rover :razz: jak narazie jest nas dwoch :mrgreen: dobre i tyle na poczatku, "OLO" czy znasz jeszcze kogos kto by byl chetny na spota ?? ?
Skwirek - Sob Gru 12, 2009 14:19

Witam!
Ja również piszę się na spoty :)
Oczywiście pod warunkiem, że nie spadnie śnieg :)

Pozdrawiam
Marcin

intruzone - Sob Gru 12, 2009 23:47

Widze ze grono chetnych sie powieksza:) "Skwirek" moze ty masz jeszcze kogos chetnego na spota??? bo jak narazie jest nas trzech :razz:
Skwirek - Nie Gru 13, 2009 00:04

Witam!
Powiem Ci szczerze, że w moich okolicach będzie ciężko.
Trudno jest znaleźć ludzi (mało jest takich ludzi), którym "samochód towarzyszy, a nie służy" ...

Pozdrawiam
Marcin

intruzone - Nie Gru 13, 2009 10:32

Coz widze ze u ciebie tak jak u mnie malo osob zafascynowanych marka MG Rover... :/ poczekamy moze ktos jeszcze bedzie chetny, albo chyba ze mozna wybrac sie gdzies na jakiegos spota poza wojewodztwo? co ty na to Skwirek?? :smile:
Grzybu_ck - Pon Gru 14, 2009 17:23

fanów roverków jest pewnie troche w CK. ja siedze w B-stoku. jak chcecie gdzies poza miastem to zapraszam tutaj ;p albo w ten weekend w CK
intruzone - Pon Gru 14, 2009 22:56

W Kielcach jest jakis spot Roverow??? a kiedy dokladnie, gdzie i o ktorej godzinie? :smile:
0L0 - Wto Gru 15, 2009 09:34

Kiedyś był planowany, ale nic z tego nie wyszło :neutral:

Co do "gdzie" to bym proponował wyższe poziomy parkingu przy galerii echo.

Marcinus - Wto Gru 15, 2009 13:58

Mnie ten weekend pasuje, w piątek po 18, sobota i niedziela cała, ale odradzam parking pod tesco, czy jakąś inną galerię, czy centrum handlowe bo ani nie wjedziemy, ani nie wyjedziemy :evil:
Żeby było więcej osób, to można sposobem Krakowiaków wysłać zaproszenia do zarejestrowanych użytkowników :mrgreen:
Może ja zacznę listę:
1. Marcinus będę na 85%
2.
3.

Skwirek - Wto Gru 15, 2009 17:41

Witam!
Mimo tego, że mnie nie będzie - ten weekend spędzam jeszcze w Warszawie, polecam Wam na miejsce spotkania (przynajmniej początkowe) parking na przeciwko cmentarza przy ulicy Ściegiennego.
Bardzo fajne miejsce, duży parking - no i wszędzie z niego blisko :)

Pozdrawiam
Marcin

0L0 - Wto Gru 15, 2009 20:04

Marcinus napisał/a:
odradzam parking pod tesco

Nie mówię o parkingu POD Tesco, ale o parkingu wielopoziomowym obok, który w znacznej większości stoi pusty.

Marcinus - Wto Gru 15, 2009 20:30

0l0 napisał/a:
Nie mówię o parkingu POD Tesco, ale o parkingu wielopoziomowym obok, który w znacznej większości stoi pusty.

Niezależnie, czy to parking pod, nad, czy obok, wyjadz jest tak samo kipeski...
Według mnie niezłym miejscem byłby parking koło Amfiteatru na Kadzielni, lub parking koło hali na bocznej, pod warunkiem, że nie będzie meczu...
Osobiście jestem za Kadzielnią, bo jest blisko centrum, większość ludzi wie jak dojechać, nie ma za dużego ruchu, parking praktycznie zawsze pusty :wink:
Mamy "demokrację, więc niech każdy się wyopwie i coś wybierzemy.

ash - Sro Gru 16, 2009 00:57

juz kiedys byl spot w CK, przejrzycie sobie galerie klubową. Z autospsji moge powiedziec ze najwzsze pietro parkingu galerii echo to dobre miejsce - tylko zeby bylo cieplo w miare i nie wialo i padalo:)
Marcinus - Sro Gru 16, 2009 16:20

To widzę,że jestem w mniejszości :lol: w sumie macie rację, z tym parkingiem,bo przeziębić tyłek przed Świętami to nie za fajnie

[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 16:20 ]
W moim przypadku jest lekką zmiana na korzyść, wolne mam już od dzisiaj po 18, więc na spocie będę na 99.99...% :twisted:

truten23 - Sro Gru 16, 2009 22:11

Witam kolegów, hej ash, :wink:
Zaprosić mogę na spota w Tarnowie, bo się szykuje. Co do dojazdu na nowy parking, to tak źle nie jest, jest wygodny dojazd od strony ulicy.
Ja tam jestem w CK na studiach w weekend.

intruzone - Sro Gru 16, 2009 22:46

Witam :mrgreen: powiem ze mi odpowiadają wszystkie te miejsca ale trzeba zwrócić uwagę ze sobota jest dniem gdzie dużo osób wybiera sie na zakupy i w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu ( czyli zagazowane Bemki kombi z silnikami 1.6 :roll: co ostatnio widziałem hehe ) zresztą piszcie gdzie ja na 99% będę i prosiłbym o większą aktywność co do zapisu na listę :razz:

1. Marcinus będę na 85%
2.Intruzone na 99%
3.

Marcinus - Sro Gru 16, 2009 23:28

intruzone napisał/a:
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu

Tak źle, a tak nie dobrze :???: w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków :wink:

intruzone - Sro Gru 16, 2009 23:51

Marcinus napisał/a:
intruzone napisał/a:
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu

Tak źle, a tak nie dobrze :???: w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków :wink:

Uważam tak samo jak ty Marcinus niema sensu stać na dworze i marznąc a zapowiadają przymrozki i to spore :sad: wiec lepiej postać trochę w tym korku ale spota zrobić pod zadaszenie a jeszcze może padać śnieg, a wtedy gwarantuje ze nie jeden amator driftu przyjedzie na parking na Ściegiennego a nikt nie chciałby jakiś nieprzyjemnych akcji zresztą jak ostatnio tam s na chwile podjechałem to nawet mini odśnieżarka próbowała swoich sil w drifcie heheh :mrgreen: rozsypując za sobą sól :razz:

0L0 - Czw Gru 17, 2009 09:33

A ja się chyba wstrzymam do czasu, aż pogoda się nieco poprawi :P
Marcinus - Czw Gru 17, 2009 15:35

To miejsce mamy ustalone, pozostaje tylko data :wink:
Proponuje sobotę, około 18.

[ Dodano: Czw Gru 17, 2009 15:35 ]
0l0, nie przesądzaj, że na zimę odstawiasz samochód na kołki, przykrywasz go kocykiem, podkładasz poduszeczkę i czekasz do wiosny :mrgreen:
Znam ludzi, którzy tak robią :twisted:

0L0 - Czw Gru 17, 2009 18:00

:lol: Aż takim ortodoxem to ja nie jestem :D

Może się pojawię ;)

Marcinus - Czw Gru 17, 2009 22:20

Byłem dzisiaj na prakingu pod Tesco i powiem szczerze, że to będzie jakaś masakra jak nie przestanie sypać, bo jest tam strasznie ślisko. Na dodatek nie wiem czy od strony podjazdu ma to być jakoś zabudowane, czy nie , ale teraz wali tamtędy śniegiem, aż miło... Tak czy inaczej najwyżej można wjechać na poziom ciemno niebieski/granatowy (0.5 :?: )także tam możnaby się spotkać.
intruzone - Czw Gru 17, 2009 23:14

mi sobota 18 pasuje :smile: a ile osoby bylo by chetnych bo jak narazie to widze ze nie wielu tu nas :mrgreen:
Marcinus - Czw Gru 17, 2009 23:43

nawet jak będzie nas trzech to już sukces :wink:
jak narazie na liście jesteśmy tylko my, ale zobaczymy co finalnie z tego wyjdzie.

intruzone - Pią Gru 18, 2009 00:00

no coz trzeba od czegos zaczac :smile: ja przyjade z checia zobacze inne Roverki bo jak na dzien dzisiajszy to tak z bliska widzialem tylko swoj :razz: a moze sie ktos jeszcze skusi na spota poczekamy zobaczymy...
truten23 - Pią Gru 18, 2009 09:50

Czyli robicie koledzy ten spot na wielopoziomowym? Zobaczę jak będzie na studiach, może zajżę ;)
Marcinus - Pią Gru 18, 2009 13:45

Będziemy na wielopoziomowym, zapraszam :wink:
truten23 - Pią Gru 18, 2009 21:48

Postaram się pokazać ;)
0L0 - Sob Gru 19, 2009 13:13

Poziom niebieski?
Marcinus - Sob Gru 19, 2009 13:21

Tak, będziemy na niebieskim. Jedź na najwyższy dostępny poziom, tam będziemy :twisted:
Dolar3 - Sob Gru 19, 2009 14:58

Nie w samych Kielcach,ale tuż obok,zawita na Swięta Roverek z Wawy.Kto wie może spotkam kogoś z Was na drodze?...
Marcinus - Sob Gru 19, 2009 22:36

Spocik udany, ale mogłoby być uroczkę ciepłej :smile: Długo jeszcze byliście po tym jak się zebrałem?
intruzone - Sob Gru 19, 2009 23:29

nie niedlugo postalismy jakies 15 min i kazdy sie zawinol bo z tego zimna topalce poodmrażało :razz:
0L0 - Sob Gru 19, 2009 23:39

Na przyszłość trzeba by znaleźć jakieś bardziej urokliwe miejsce na spotkania. W okolicach Ameliówki (między Mąchocicami, a Ciekotami) jest kawałek parkingu przy samej drodze, co wy na to? :mrgreen:

Edit: o, tu: http://maps.geoportal.gov...ariant=KATASTER

intruzone - Czw Gru 24, 2009 10:28

Ja sie pisze na spota, tam jest jeszcze taki fajny parking w Ciekotach :wink: aha OLO przesłałbyś mi tego linka z ta strona co mozna sciagnac ta instrukcje obslugi do mojego MG :smile:
0L0 - Czw Gru 24, 2009 12:31

Serwisowe: http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#30

Nie pamiętam, ale chyba w tym też są zwykłe instrukcje obsługi.

Przed odpaleniem Rave musisz zmienić datę na kompie na... nie wiem jaką :lol: Ja ustawiam 2000r i działa.

flapjck1 - Pią Gru 25, 2009 09:20

uwazajcie pany, moja kobita pojechala wlasnie czteryseta do kielc :)
intruzone - Pią Gru 25, 2009 09:58

wszystko pok kontrolą 100% ostrożności :wink:
flapjck1 - Pią Gru 25, 2009 11:28

podobno dotarla ( bez szkod o dziwo :D ) spotkany na swiatlach chyba srebrny 620 ;)