Zobacz temat - XV Zlot - informacje

Forum Klubu ROVERki.pl

Zloty ogólnopolskie - XV Zlot - informacje

walkie - Pon Mar 09, 2009 20:16
Temat postu: XV Zlot - informacje
Drodzy Klubowicze i Sympatycy a także jednostki niecierpliwe i ciekawskie, mam kilka informacji, które mogę już zdradzić. :) Pozwoli to Wam na zaklepanie wolnych dni i nie zaangażowanie się w inne imprezy w tym czasie. :)

Informacja nr.1 Jubileuszowy XV Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl odbędzie się w dniach 12-14 czerwca z możliwością przyjazdu już 11 czerwca, gdyż dzień ten jest dniem wolnym od pracy. Tym samym XV Zlot może być Zlotem czterodniowym! :)

Informacja nr. 2 Miejsce zlotu to pd-wsch część Mazowsza, prawie Lubelszczyzna. Metą będzie lotnisko w UŁĘŻU.

Powyższe informacje pewne są na 95%, raczej nie powinno się nic zmienić ale pozostawiamy sobie te 5% na zmiany. :)

Jak tylko będziemy mieć kolejne informacje, będziemy się z Wami nimi dzielić na bieżąco.

fearless - Pon Mar 09, 2009 21:10
Temat postu: Re: XV Zlot - informacje
walkie napisał/a:
Drodzy Klubowicze
- to o mnie chodzi (i nie tylko) :D .....
walkie napisał/a:
a także jednostki niecierpliwe i ciekawskie
- to też ja :D i tak jakby bardziej ja :p
walkie napisał/a:
Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl odbędzie się w dniach 12-14 czerwca z możliwością przyjazdu już 11 czerwca, gdyż dzień ten jest dniem wolnym od pracy. Tym samym XV Zlot może być Zlotem czterodniowym! :)

Bardzo dziękuję za zaspokojenie mojej wielkiej ciekawości :)

walkie napisał/a:
Informacja nr. 2 Miejsce zlotu to pd-wsch część Mazowsza, prawie Lubelszczyzna. Metą będzie lotnisko w UŁĘŻU.
a to jeszcze bardziej mnie cieszy :D

walkie napisał/a:
Jak tylko będziemy mieć kolejne informacje, będziemy się z Wami nimi dzielić na bieżąco.

Czekam z niecierpliwością (myślę że nie tylko ja - oprócz Tomiego)

Pozdrawiam.

emes - Pon Mar 09, 2009 21:28

fearless napisał/a:
oprócz Tomiego

I jeszcze kilku innych osób (i nie chodzi mi tutaj tylko o zarząd :-)) zaangażowanych w pomoc przy organizacji zlotu :-)

MaReK - Pon Mar 09, 2009 22:43

Szacun dla ekipy pomagajacej w organizacji!
Juz sobie rezerwuje ten termin! Jedziemy na 4 dni! A co!

Brt - Pon Mar 09, 2009 22:59

:) ... a zgadnijcie ile km mam na Zlot :mrg: :lol:
MaReK - Pon Mar 09, 2009 23:00

400! ;D
maniaq - Pon Mar 09, 2009 23:28

dla mnie z datami i miejscowka w sumie tez nie moglo byc lepiej ;) jedna opcja byla blizsza, ale daty wazniejsze niz odleglosc ;) bandzior mnie dowiezie wszedzie*

*czasem do polowy trasy, a czasem tylko w jedna strone, ale to taka slepa milosc ;) tylko czemu mu sie cos dzieje jak na spoty, zloty jade ? podejrzane :D

am_k - Wto Mar 10, 2009 06:44

maniaq napisał/a:
bandzior mnie dowiezie wszedzie*
*czasem do polowy trasy, a czasem tylko w jedna strone, ale to taka slepa milosc ;) tylko czemu mu sie cos dzieje jak na spoty, zloty jade ? podejrzane :D

He he, mam taki wypróbowany sposób na autka-straszę że je sprzedam-zawsze pomagało.
Ale Roverka jeszcze nie musiałem straszyć

Paul - Wto Mar 10, 2009 09:04

Brt napisał/a:
... a zgadnijcie ile km mam na Zlot
500 ;p
No, chyba że o innej miejscówce myślę :hm:
Wrzuć jaki namiar bliższy :D

emes - Wto Mar 10, 2009 09:17

A ile Brt może mieć, zawsze wychodzi 400 ;)
Paul - Wto Mar 10, 2009 09:19

emes napisał/a:
A ile Brt może mieć, zawsze wychodzi 400 ;)
No właśnie tym razem więcej ;p
MaReK - Wto Mar 10, 2009 09:21

Robimy OT'a. Niepotrzebnie.
argail - Wto Mar 10, 2009 09:44

Świetnie, może wreszcie uda mi się przyjechać .... a co do odległości ... to chyba nie muszę brać noclegów ;)
Speedy - Wto Mar 10, 2009 09:57

juz biore urlop na te dni :twisted:
Brt - Wto Mar 10, 2009 09:59

argail, zapewniam Cię, że musisz :mrg: :lol:
Speedy - Wto Mar 10, 2009 10:00

ja mam 460km pikus damy rade :mrgreen:
walkie - Wto Mar 10, 2009 10:17

a ja mam 600 :)
xROnx - Wto Mar 10, 2009 12:18

walkie napisał/a:
Jubileuszowy XV Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl odbędzie się w dniach 12-14 czerwca

ufff już myślałem że termin będzie taki który nie będzie mi pasował... póki co ten mi pasuje... z tego co wiem ;)
walkie napisał/a:
Miejsce zlotu to pd-wsch część Mazowsza, prawie Lubelszczyzna. Metą będzie lotnisko w UŁĘŻU

o ho hooooooooooooo
Brt napisał/a:
... a zgadnijcie ile km mam na Zlot

:haha: hmmm no mi wyszło ponad 600....
ale jakby nie patrzeć to i tak bliżej niż w bieszczady :mrgreen:

MaReK - Wto Mar 10, 2009 12:28

Oby sie ten termin nie zmienil. Duzo osob na pewno go sobie zaklepie juz teraz dzieki temu nie bedzie marudzenia. Mnie odleglosciowo odpowiada, chociaz wiadomo, ze Ci co sa zawsze nie zawioda i pojawia sie i tak. Mam nadzieje, ze dla innych ktorym zawsze bariere stawialy kilometry teraz sie pojawia i podniosa frekwencje.

Czy klub myslal nad reklama w mediach? Mysle o telegazecie, jakims pismie?

Pozdrawiam,

xROnx - Wto Mar 10, 2009 12:30

MaReK napisał/a:
Mnie odleglosciowo odpowiada, chociaz wiadomo, ze Ci co sa zawsze nie zawioda i pojawia sie i tak.

ja wlasnie obliczylem ze 15-16 czerwca bede mial dodatkowo wolne w robocie wiec luzik :rotfl: ale raczej na pewno nie bede robil trasy w jeden dzien. juz to przerabialem (bieszczady) wiec gdzies na chrapu chrapu sie zatrzymamy...

tian - Wto Mar 10, 2009 12:32

W takim razie ja mam tyle co Walkie + 61 km (sprawdzę jeszcze którędy lepiej) ale prawdopodobniej będę w okolicy (ca.200km) zatem będę miał bliżej :] Mam tylko nadzieje ze znowu coś nie wypadnie :>
Speedy - Wto Mar 10, 2009 12:47

i to bedzie po wyplacie :cwaniak: ojjjjjjj bedzie sie dzialo :mrgreen:
emes - Wto Mar 10, 2009 12:48

Jeżeli chodzi o przedstawiony wyżej termin, wszystko zmierza w dobrą stronę. Oczywiście jak będzie wiadomo na 100%, pojawi się stosowne info :) Póki co jesteśmy pewni na 95% :)

MaReK napisał/a:

Rozrzucimy ulotki ;) Oczywiście biodegradowalne, znikną same zaraz po zakończeniu zlotu ;)

Papaa2 - Wto Mar 10, 2009 13:59

To mi wychodzi 670 km :mrgreen: przynajmniej wg mapy googla :mrgreen: jeszcze zobaczy sie tylko jak z praca na wakacje (czy zostaje w polsce czy jade do holandii) i wszystko bedzie wiadomo czy bede :-)
emes - Wto Mar 10, 2009 14:13

Mi wychodzi tyle co Brt :)
andyhell - Wto Mar 10, 2009 14:36

Jak narazie to termin jak najbardziej odpowiada.No i będę miał niedaleko.Tylko 282 km(wg map24) :grin:
Olo12 - Wto Mar 10, 2009 15:14

:beczy: jak w tym terminie to może Wisła? bo tam będę przebywał.... a już napełniłem odpowiednich rozmiarów butlę dobrym napojem. i .....
emes - Wto Mar 10, 2009 18:15

Olo12, kolejny zlot nie odbędzie się w Wiśle, ale w woj. mazowieckim :-) Zasada jest prosta, zlot odbywa się tam, gdzie znajdą się chętni do organizacji. A w przypadku XV zlotu:

http://forum.roverki.eu/v...35023&start=100

Chodzi mi dokładnie o wypowiedź Tomiego (tutaj przytaczam odpowiedni fragment):

Tomi napisał/a:
W chwili obecnej, za organizację wziąłem się ja (przy wsparciu i pomocy kilku osób z Warszawy). Dlatego domniemam, iż najbliższy Ogólnopolski Zlot odbędzie się w woj. mazowieckim.

Prace postępują, dzięki Tomiemu i ekipie z Warszawy. Wszystko jest na dobrej drodze :-)

WhoLeeGuns - Wto Mar 10, 2009 18:49

MaReK napisał/a:

Może w TVN turbo??

A ja chyba w tym czasie jadę na urlop - ale za granicę :cry: kurcze a bym miał tylko 220km

IInvit - Wto Mar 10, 2009 19:19

żeby nie było... ja też termin już zaklepałam :) i nawet zapisałam w kalendarzu ;)
jasiu87 - Wto Mar 10, 2009 22:37

do UŁĘŻA mam "jedynie" 559 km ;) ale za to 12.06 mam urodziny i pięknie się składa :) klepie termin i stawiam urodzinową mam nadzieje że dla wszystkich starczy ;)
Pozdrawiam Michał

Senn - Wto Mar 10, 2009 22:47

jasiu87, po czesci Ci zazdroszcze bo fajnie sie jedzie na Zlot jak jest daleko. Zawsze to wieksze przezycie :)
dareke - Wto Mar 10, 2009 23:51

Termin przyklepany , żeby tylko w robocie nic nieoczekiwanego nie wystrzeliło. Z całą pewnością od 11. :wink:
MaReK - Sro Mar 11, 2009 00:06

Senn swiete slowa ;) Ja tez ze zlotu mile wspominam podroze - zwlaszcza w wiekszym gronie
rtworek - Sro Mar 11, 2009 00:14

Ja mam jakieś 430 km, postaram się opkazać, jak mój SDi dożyje do czerwca :idea:
Tomi - Sro Mar 11, 2009 00:44

MaReK napisał/a:
Senn swiete slowa ;) Ja tez ze zlotu mile wspominam podroze - zwlaszcza w wiekszym gronie

Teraz też sobie pojeździsz... tyle, że w rajdzie :)

MaReK - Sro Mar 11, 2009 08:28

Wiem, wiem ;) Ale i ToR ma byc to tez musze oszczedzac na paliwo ;)
Pod warunkiem, ze pompa sprzegla wytrzyma ;)

Ps.
Tomi jakby trzeba bylo obadac jakas noclegownie czy cos, to ja juz walkie pisalem, ze w jakas sobote moge z Violla pojechac i ocenic.

Pozdrawiam,

xROnx - Sro Mar 11, 2009 09:06

MaReK napisał/a:
Tomi jakby trzeba bylo obadac jakas noclegownie czy cos, to ja juz walkie pisalem, ze w jakas sobote moge z Violla pojechac i ocenic.

:hahaha: fajnie to zabrzmiało :mrgreen:

namiko - Sro Mar 11, 2009 09:08

Chętnie bym się wybrała - jeśli nie będzie dramatycznych przeszkód - przyjedziemy całą rodzinką. Tylko jak na takim zlocie wygląda z noclegiem? Mój drugi mężczyzna ma w chwili obecnej 15 m-cy i muszę mu zapewnić jakiś porządny dach nad głową.
kasjopea - Sro Mar 11, 2009 09:11

Pod namiotami nie śpimy :wink: . Dacie radę :smile:
namiko - Sro Mar 11, 2009 09:12

A może kemping przytargać? Mam hak, to nie tak daleko - coś ponad 300 km.... Tylko musiałoby być jakieś bezpieczne miejsce, żeby go postawić, bo jakbyśmy chcieli gdzieś pojechać to przecież nie będziemy go za sobą wozić...
AndrewS - Sro Mar 11, 2009 09:12

w zwiazku z tym, ze ja niestety mam az 32 km :shock: , to pewnie sie pojawie :lol:

czyli dwa galeony powinny na zlocie byc :mrgreen:

xROnx - Sro Mar 11, 2009 09:13

namiko napisał/a:
A może kemping przytargać?

hmmm chyba lepiej nie :)
AndrewS napisał/a:
w zwiazku z tym, ze ja niestety mam az 32 km

... zazdroszcze ;)

namiko - Sro Mar 11, 2009 09:14

Cytat:
Pod namiotami nie śpimy :wink: . Dacie radę :smile:
kasjopea, to rozumiem, że spokojnie zaczekam aż coś się wyklaruje.

[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 09:17 ]
O.K. xROnx, bo wiesz.... w życiu nie byłam na żadnym zlocie. Nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda. A wyznaję w życiu zasadę, że kto ze sobą nosi nikogo nie prosi.... :wink:

kasjopea - Sro Mar 11, 2009 09:19

namiko, jest pełna kultura, full wypas i takie tam. Luksusy :razz:
namiko - Sro Mar 11, 2009 09:43

Cytat:
jest pełna kultura, full wypas i takie tam. Luksusy :razz:

Łał....
Nocleg :śpi: z łazienką :wanna: i śniadaniem :je: przy porannej prasie :czyta: z dostępem do internetu :pisze2: !! !
Pokoje z barkiem :winko: i tarasami :plaża: oraz możliwość korzystania z siłowni :paker: No no no... Fiu fiu....
JADĘ! :mrgreen: :rotfl:

Ale poważnie - nie przejmować się tym?

Brt - Sro Mar 11, 2009 09:51

namiko napisał/a:
Ale poważnie - nie przejmować się tym?

Żeńska częsć Zarzadu ma pewne wymagania :P więc ... nie przejmować sie :P ;)

Viniu - Sro Mar 11, 2009 10:01

Z Żagania do Ryk... ponad 600km :shock: oznacza, że tym razem Skodover Octavian nie zawita na zlot... :(
MaReK - Sro Mar 11, 2009 10:02

Viniu napisał/a:
Z Żagania do Ryk... 496km :shock: oznacza, że tym razem Skodover Octavian nie zawita na zlot... :(

Marudzisz. Sa tacy co maja wiecej i nie marudza ;P

AndrewS - Sro Mar 11, 2009 10:04

Viniu napisał/a:
Z Żagania do Ryk... 496km

mieczak :lol:

ja taka trase zrobilem dwa lata temu jawa TS 350
i wszystko wskazuje na to, ze w tym roku zrobie to samo :-)

Brt - Sro Mar 11, 2009 10:13

zawsze mozesz sie zabrac z Gło, lub Wro ;)
Viniu - Sro Mar 11, 2009 10:29

Nastąpiła mała nieścisłość.. w cytatach jest odległość 496, bo tyle pokazał mi program... ale skoro koledzy z Zielonej Góry mają ponad 600 to ja nie mogę miec mniej... stąd w moim poście jest ponad 600, a w cytatach 496... ;)
Brt napisał/a:
zawsze mozesz sie zabrac z Gło, lub Wro
A to juz jest jakieś rozwiązanie.. :D
AndrewS - Sro Mar 11, 2009 10:44

Viniu napisał/a:
ale skoro koledzy z Zielonej Góry mają ponad 600 to ja nie mogę miec mniej.

no to ja wlasnie jechalem Jawa do Zielonej Gory i Krosna Odrzańskiego i miejscowosci Gostchorze :-) , takze bylo cos kolo 600

xROnx - Sro Mar 11, 2009 10:45

Viniu napisał/a:
Żagania do Ryk... ponad 600km

Viniu... co to jest? ja w bieszczady mialem 740km w jedna strone...
fajnie jest :mrgreen:

[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 10:46 ]
AndrewS napisał/a:
jechalem Jawa do Zielonej Gory i Krosna Odrzańskiego i miejscowosci Gostchorze

:lol: :ok:

IInvit - Sro Mar 11, 2009 20:13

MaReK napisał/a:
Ps.

również służę swoją pomocą :)

walkie - Sro Mar 11, 2009 20:47

:)
fearless - Sro Mar 11, 2009 20:54

Ja również oferuję swoją pomoc w miarę możliwości. Mieszkam dosłownie na granicy woj. lubelskiego i mazowieckiego. Gdybym był potrzebny to czekam na PW (choć wątpię abym się doczekał)
Pozdrawiam.
fearless

walkie - Sro Mar 11, 2009 21:00

Jak to zwykle bywa, są zmiany :)
Niestety nasza rezerwacja została anulowana :( Ma ją ktoś inny kto zarezerwował miejsce na dłużej i co za tym idzie dołożył więcej pieniążków.
Mamy oczywiście wyjście awaryjne, ale dopóki nie będę pewna na 100% nie będę zdradzała tej miejscówki ani szczegółów.
Jedyne co chcę napisać w tym momencie to o lokalizacji. Miejsce zlotu zbliżyło nam się do Warszawy. Pozostaje dalej centralna Polska. Nie będziecie mieć za to problemów z wpisywaniem nazwy Ułęż w nawigacje itp. :)
Jeśli tylko będziemy mieć dopięte wszystko na ostatni guzik, zdradzimy kolejne szczegóły. :)

W imieniu redakcji
walkie ;)

Senn - Sro Mar 11, 2009 21:08

Pewnie Wilga :)
walkie - Sro Mar 11, 2009 21:09

Senn, pudło :)
Markzo - Sro Mar 11, 2009 21:37

a termin się zmienia?? ten wcześniej podany pasował świetnie, weekend bez wesela :wink:
walkie - Sro Mar 11, 2009 21:44

Nie, termin pozostaje bez zmian. :)
Wielu osobom odpowiada i niech tak już zostanie. :)

TIGER - Sro Mar 11, 2009 23:15

Markzo napisał/a:
a termin się zmienia?? ten wcześniej podany pasował świetnie, weekend bez wesela

Markzo co Ty masz z tymi weselami. Zawsze kiedy jest jakiś zlocik to Ty wesele :P No ale mi ten termin pasuje bo będe 3 tygodnie już po swoim weselu więc się zjawię :hura:

emes - Czw Mar 12, 2009 12:39

Tomi, słuszna uwaga o OT.

Wybrane posty wydzielone do odpowiedniego kącika.

rtworek - Pią Mar 13, 2009 09:25

no to gdzie ten zlot? Sochaczew?
Brt - Pią Mar 13, 2009 09:34

rtworek, czytałeś wątek ??
http://forum.roverki.eu/v...p=317781#317781

Wojtek88 - Sob Mar 14, 2009 12:08

ooo, może 'pożyczę' kanciaka i jak będę miał prawko to się zjawię :D
kris_1987 - Sob Mar 14, 2009 13:43

Legionowo się melduje na zlocie ;-)
będę z kolegą z niebieskiego MG ZS-a Radkiem...

MaReK - Sob Mar 14, 2009 22:10

Dzisiaj wspolnie z Kruchym, Tomim, Viola zrobilismy rekonesans osrodkow w Wildze...
Nigdy nie bralem udzialu w zadnej organizacji, ale powiem szczerze, ze to przewalona sprawa. Jak juz jest miejsce, to nie ma terminu, jak sa terminy to nie ma zaplecza, jak jest zaplecze i termin, to sie okazuje ze lipa ;D

AndrewS - Sob Mar 14, 2009 23:12

MaReK napisał/a:
Dzisiaj wspolnie z Kruchym, Tomim, Viola zrobilismy rekonesans osrodkow w Wildze...

a byliscie w tym co mielsmy juz w nim nigdy nie byc ?? ??? :mrgreen:

kurde cus relacji z II zlotu napisanej przez Marcie, nie moge znalezc na stronie :shock:

fearless - Sob Mar 14, 2009 23:26

MaReK napisał/a:

Szkoda, że nie daliście znać - mogłem pomóc.....(w sensie rezerwacji określonego terminu) pozdrawiam.

MaReK - Sob Mar 14, 2009 23:40

Gdybym wiedzial, ze tam bede znac bym dal ;)
Ale wyszlo nagle... bylem w Warszawie na Bielanach i chwile pozniej w Wildze ;)

walkie - Nie Mar 15, 2009 18:07

MaReK napisał/a:
Jak juz jest miejsce, to nie ma terminu, jak sa terminy to nie ma zaplecza, jak jest zaplecze i termin, to sie okazuje ze lipa ;D

w skrócie to tak właśnie wygląda. A może Jachranka? :)

namiko - Nie Mar 15, 2009 20:18

Jachranka... Mmmmm...... Jeżdżę tam co roku - służbowo. Fajnie jest. :wink:
Senn - Nie Mar 15, 2009 21:22

FSO Autoklub organizuje w maju zlot w Wiśniowej Górze pod Łodzią.

http://mapa.targeo.pl/Map...307f3361fe7ddb7

Moze tam? Tylko nie wiadomo jak z terminami. Tu jest strona osrodka - > http://www.wisniowa-urlop.pl/

zetes - Wto Mar 17, 2009 12:04

Oj, szkoda, ze nie bylo zadnego odzewu odnosnie zgloszonej przeze mnie propozycji lokalizacji zlotu w Kazimierzu Biskupim. Nie byloby zadnego problemu z baza noclegowa, z iloscia, rodzajem konkurecji do rozegrania, mogly byc typowo sportowe, rekreacyjne itp. Byl tez juz conajmniej jeden sponsor, chetny do pokrycia kosztow zwiazanych z nagrodami i innymi tam rzeczami zwiazanymi ze zlotem. Wobec braku jakiegokolwiek zainteresowania wszystko diabli wzieli, bo odwolalem wszelkie poczynione rezerwacje. :sad: To tak tylko gwoli przypomnienia, bo to juz historia :grin:
Skiba - Wto Mar 17, 2009 16:09

Ja niestety w tym terminie 11-14 czerwca nie dam rady (na 98 %) ;(
kasjopea - Wto Mar 17, 2009 16:10

maja to możesz nie dać, bylebyś w czerwcu dał radę :razz:
Skiba - Wto Mar 17, 2009 16:12

kasjopea napisał/a:
maja to możesz nie dać, bylebyś w czerwcu dał radę :razz:

Niestety czerwca :(

thef - Wto Mar 17, 2009 16:24

Skiba napisał/a:
Niestety czerwca :(
Łeeeeee :cry:
Tak swoją drogą, to termin ten uderza mocno w studentów.

MaReK - Wto Mar 17, 2009 23:56

Studenci z Warszawy jakos nie narzekali na temrin. Bardziej uderza ich tydzien przed i tydzien po, a ten termin jest w sam raz. Byc moze jest to dlugi weekend i byc moze wielu rodzinnych klubowiczow wybierze jakis urlopik w gronie najblizszych ale... taki termin jeszcze sie chyba nie zdarzyl w zlotach, zeby zahaczal o "dlugi weekend". Mimo takiego terminu ja osobiscie licze na wysoka frekwencje w te dni.

Pozdrawiam,

Ps.
Skiba, nie czaruj wiadomo ze sie pojawisz. Majkel Ci tego by nie wybaczyl :)

Senn - Sro Mar 18, 2009 23:50

No i jak Pany i Panie. Wiadomo cosik wiecej?
walkie - Czw Mar 19, 2009 07:01

po weekendzie
Radziszok79 - Czw Mar 19, 2009 22:16

Fajna wiocha na ten zlocik. Będzie COOL. Mam tylko nadzieję żę nie będę miał w ten week żadnych egzaminów na uczelni to na bank się pojawię :mrgreen: Tylko byle by kaska była bo na kredyt "na zeszyt" nie licze :jezor:
Matus - Sob Mar 21, 2009 21:18

Witam i pozdrawiam all :wink: :wink: Ja chetnie przyjade na zlocik ale to juz pewne gdzie i kiedy :?: :?: :!: :!:
fearless - Nie Mar 22, 2009 15:41

Radziszok79 napisał/a:
Fajna wiocha na ten zlocik.

?? jaka wiocha ?? ZTCW decyzja jeszcze nie zapadła, walkie napisała, że konkrety po weekendzie.... więc pozostaje cierpliwie czekać.

Speedy - Pon Mar 23, 2009 11:01

wiadomo juz coś więcej :wink:
walkie - Pon Mar 23, 2009 11:26

w gorącej wodzie jesteście kąpani czy jaki czort? :)

informuję uprzejmie, że działalność w klubie jest pracą dodatkową i minutę po północy w niedzielę, nikt informacji nie będzie podawał.

dziś/jutro pojawią się stosowne informacje :)

Brt - Pon Mar 23, 2009 11:41

Jak tylko będą to PEWNE informacje to je Wam przedstawimy :ok: :)
emes - Pon Mar 23, 2009 22:52

Zgodnie z zapewnieniami, poniżej kilka pewnych i oficjalnych informacji na temat zlotu.

Termin: nie ulega zmianie, więc na kolejnym zlocie spotykamy się 11-14 czerwca.

Baza noclegowa: Wola Ducka k. Otwocka, Hotel Relaks, więcej informacji tutaj.

Jak się zapewne domyślacie, z racji takiej, że będzie to zlot letni, należy być przygotowanym na atrakcje "samochodowe". A tradycją poprzednich zlotów, postaramy się, aby atrakcje "samochodowe" nie były jedyne.

Szczegółowe informacje oraz formularz zgłoszeniowy pojawią się niebawem na stronie klubowej.

IInvit - Pon Mar 23, 2009 22:57

emes napisał/a:
Baza noclegowa: Wola Ducka k. Otwocka, Hotel Relaks

całkiem przyjemne miejsce :) już jedna imprezę integracyjną tam spędziłam :)

emes - Wto Mar 24, 2009 00:00

OT o prosiakach przeniosłem do Offtopicu.
walkie - Wto Mar 24, 2009 08:21

a ja sobie na rano tą robotę zostawiłam. dzięki emes :)
Speedy - Wto Mar 24, 2009 10:10

już nie mam 460km tylko 390km :P :mrgreen:
Pat - Wto Mar 24, 2009 11:21

do skasowania :P
Brt - Wto Mar 24, 2009 11:23

offtopujemy w tym temacie ;> :nonono:
http://forum.roverki.eu/v...p=323300#323300

kasjopea - Wto Mar 24, 2009 12:12

Nie za mały ten hotel?
zetes - Wto Mar 24, 2009 12:51

kasjopea napisał/a:
Nie za mały ten hotel?

A w czym problem :razz: . Mnie sie zdarzylo, ze 60 osob spalo w chacie, gdzie bylo 35 miejsc noclegowych i wszyscy czuli sie wyspani :grin:

thef - Wto Mar 24, 2009 21:41

Rany, ludzie, czy nie możecie robić OT tam gdzie jego miejsce? ;) Ten wątek to informacje o zlocie, a nie informacje od potencjalnych zlotowiczów o długości ich trasy ;) . Proponuję zostawić tylko info o zlocie, zamykać temat dla reszty i otwierać tylko dla uzupełnienia informacji.
Brt - Wto Mar 24, 2009 21:57

przypomnę raz jeszcze .... a później będą warny :twisted: ... offtopujemy tu:
http://forum.roverki.eu/v...p=323300#323300
a w tym wątku tylko sprawy ważne :ok: