Zobacz temat - Warszawa CH Bemowo 07.12.08 godz. 20:00

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Warszawa CH Bemowo 07.12.08 godz. 20:00

kruszon - Wto Gru 02, 2008 15:48
Temat postu: Warszawa CH Bemowo 07.12.08 godz. 20:00
Witam!

Niby wcześnie bo wtorek, ale jak zwykle: kto będzie?

Ja na razie jeszcze nie wiem czy będę bo w niedzielę jadę na ślub kolegi z pracy do Krakowa. Okaże się...

Pozdrawiam

maciej - Wto Gru 02, 2008 16:01

Mnie nie będzie, bo dopiero w poniedziałek wracam z weekendu w Zakopanym.

A może ktoś chce jechać na weekend do Zakopanego - podobno na kwaterze są jeszcze miejsca? :D

damiwr - Wto Gru 02, 2008 19:47

Jako że zakupiłem sobie 75 to postanowiłem zabrać po drodze : NEOSSS i się pokazać aby sprawdzić czy warto :D

tak że najprawdopodobniej do zobaczenia po 20 :)

NEOSSS - Wto Gru 02, 2008 21:00

Jeżeli damiwr, mnie zabierze :twisted: to będe... :mrgreen:
damiwr - Wto Gru 02, 2008 21:03

NEOSSS napisał/a:
Jeżeli damiwr, mnie zabierze :twisted: to będe... :mrgreen:

Tylko jak pijesz bez mnie to wracasz piechocinką :) oczywiście ja nie mogę prowadzę się jeszcze dobrze :D

dudekmis - Wto Gru 02, 2008 21:18

Ja będe jak nic nie wybuchnie :P
IInvit - Wto Gru 02, 2008 21:35

dudekmis napisał/a:
Ja będe jak nic nie wybuchnie

a co ma wybuchnąć??

MaReK - Sro Gru 03, 2008 10:36

Dudek nie sciemniaj, bedziesz gral przeciez role w "Zakupie Nieskontrolowanym" :P
maniaq - Sro Gru 03, 2008 12:05

a ze tak pozwole zapytac pana rezysera ---> dialogi rozpisane juz na role >? :rotfl:
MaReK - Sro Gru 03, 2008 13:13

jesce nie ;D
maniaq - Sro Gru 03, 2008 14:10

tylko pamietaj, ze dla dudkamisia to "kartkoprompter" wielkimi pisz i czcionka co najmniej 36 ;)

:P

Brt - Sro Gru 03, 2008 15:17

Cytat:
tylko pamietaj, ze dla dudkamisia to "kartkoprompter" wielkimi pisz i czcionka co najmniej 36

hehehe jakbym widział produkcję TV z mojej firmy :lol:

dudekmis - Sro Gru 03, 2008 20:18

no to wybuchło , bo przecież święta idą , pierwszy był, wiec wypłata wpadła na konto , a że pieniądze nie lubią leżeć to dostałem HGF !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w prezencie i po świętach ;(
IInvit - Sro Gru 03, 2008 21:23

dudekmis napisał/a:
no to wybuchło

ale co??
dudekmis napisał/a:
bo przecież święta idą , pierwszy był, wiec wypłata wpadła na konto , a że pieniądze nie lubią leżeć to dostałem HGF !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w prezencie i po świętach ;(

co się stało??

dudekmis - Sro Gru 03, 2008 22:21

IInvit

HGF = poszła uszczelka pod głowicą . Dokładnie opisując wyparował mi dzisiaj płyn chłodniczy ze zbiorniczka wyrównawczego , a pod nakrętką znalazłem brunatny osad .
Diagnoza prosta :beczy:

A mówią ze Grinch tylko umie popsuć święta. :beczy:

IInvit - Sro Gru 03, 2008 22:27

oooo, to nie dobrze... :( ale co tam, głowa do góry, się zrobi... a jak chcesz to w niedziele moge Cię zabrać na spota :) bo pamiętaj:
MaReK napisał/a:
bedziesz gral przeciez role w "Zakupie Nieskontrolowanym"

dudekmis - Sro Gru 03, 2008 22:38

IIvit

Chętnie skorzystam z propozycji :grin:

Na pewno sie zrobi ,ale dopiero w przyszłym tygodniu :beczy:
Z drabiną i 2 walizkami narzędzi jakoś się nie widze w autobusie/metrze i chyba w tym największy ból :razz: . Uszczelka mogła poczekac jeszcze miesiąc , wcale bym sie nie pogniewał .

IInvit - Sro Gru 03, 2008 22:51

to moze jakiś urlop??
a gdzie naprawiasz auto?

FL0R3K - Czw Gru 04, 2008 23:56

a jest ktoś może z Targówka kto mógłby mnie poprowadzić dokładnie na miejsce spotkania :neutral: (żebym za nim jechał) :mrgreen: ?? bo sie chciałbym z dziewczyną w końcu zintegrować z resztą.... :mrgreen: albo sie gdzieś niedaleko umówić jakoś....
Joa - Pią Gru 05, 2008 00:53

ja ze strony targowka jade jak cos
FL0R3K - Pią Gru 05, 2008 01:02

o to się świetnie składa to jak można by sie było jakoś za tobą zabrać tylko gdzie byśmy się umówili?? może na parkingu Mc Donalda na Radzymińskiej?? i ewentualnie o której.?? :razz: :mrgreen:
raffi - Pią Gru 05, 2008 10:56

moim zdaniem Florek i Joe powinniście się spotkać na NESTE (Zoliborz) na trasie Toruńskiej.
MaReK - Pią Gru 05, 2008 13:09

To bardzo dobry punkt spotkan ;)
Obojgu bedzie to bardziej pasowac niz Joe wracac sie na Radzyminska ;D

Flor3k a Ty sie bedziesz z nami integrowal czy z dziewczyna, bo ja nie zrozumialem co napisales ;D Czy przyjedziesz z dziewczyna (dla śmiałosci) i bedziecie razem integrowac sie z "nami" - stara wiara Bemowsko-Roverską (korespondentko danuto chojarsko) :)

Pozdrawiam,

Joa - Pią Gru 05, 2008 14:53

raffi napisał/a:
moim zdaniem Florek i Joe powinniście się spotkać na NESTE (Zoliborz) na trasie Toruńskiej.

MaReK napisał/a:
To bardzo dobry punkt spotkan ;)

"O, to jest bardzo dobra koncepcja..." :)
z domu wyjezdzam zazwyczaj ok 19:30, wiec mozemy sie tam spotkac kolo 19:45-50.

damiwr - Pią Gru 05, 2008 18:20

My lecimy od mińska i mam jeszcze jakieś 3 miejscówki :)
IInvit - Pią Gru 05, 2008 18:24

damiwr napisał/a:
My lecimy od mińska i mam jeszcze jakieś 3 miejscówki

to możemy się złapać gdzieś na trasie :) tylko uwaga.... jezdze wolno :P

damiwr - Pią Gru 05, 2008 18:33

IInvit napisał/a:
to możemy się złapać gdzieś na trasie :) tylko uwaga.... jezdze wolno :P

miałem po ciebie zajechać ale jak jedziesz sama ponoć to możemy jechać w kolumnie :D

ja też jeżdżę wolno.

a tak na marginesie ktoś mi w końcu wytłumaczy z forumowiczów co w warszawie i nie tylko oznaczają takie światełka nad głową ?? bo ja zawsze nie wiem wszyscy mi machają jak jadę i trąbią pozdrawiają mnie :) :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cool:

IInvit - Pią Gru 05, 2008 19:04

damiwr napisał/a:
co w warszawie i nie tylko oznaczają takie światełka nad głową
??
NEOSSS - Pią Gru 05, 2008 19:15

Moze umówmy sie na MaCu celem wyjazdu wspólnie na Bemowo?
Damian jakie światełka? Może flashem Ci błyskają a potem najdroższe fotografie przyjdą i kobita Twa Ci wtedy w domu da pozdrowienia ha ha :)

FL0R3K - Pią Gru 05, 2008 19:21

no ja to z dziewczyną będę jak mnie nie polubicie to przynajmiej bede miał sie do kogo odezwać :mrgreen: :razz: a teraz pytanie z działu "gdzie?" a więc: jak będe wjerzdzał na toruńska od strony Marek przy M1 i będę nią jechał już, to po której stronie znajduje się ta stacja?? nie znam zbytnio topografii tamtych okolic :/ :oops:
Joa - Pią Gru 05, 2008 19:45

stacja jest jeszcze troche za mostem po prawej stronie.
ewentualnie jesli jedziesz od m1 to mozemy sie spotkac przy zjezdzie na trase z glebockiej (pod wiaduktem), z tym, ze tutaj to juz trzeba by bylo na przystanku sie gdzies zatrzymac, wiec tylko na chwilke (w sensie, zeby nikt nie musial dlugo czekac)

damiwr - Pią Gru 05, 2008 19:53

IInvit napisał/a:
??

to że nie wiesz to znaczy dobrze tylko i wyłącznie o NEOSSS, że nic nie powiedział a jak dla mnie możemy się spotkać i na Macu choć ja nie jadam Krów. Ale shake to czemu nie :P

NEOSSS napisał/a:
Moze umówmy sie na MaCu celem wyjazdu wspólnie na Bemowo?
Damian jakie światełka? Może flashem Ci błyskają a potem najdroższe fotografie przyjdą i kobita Twa Ci wtedy w domu da pozdrowienia ha ha

nie no takie na środku ulic takie migają maja 3 pozycje różnią się troszkę ale dla mnie w ogóle jakieś takie to dziwne :/

NEOSSS - Pią Gru 05, 2008 20:26

damiwr, Troche przechodzimy w OT ale pamietaj czerwone to jeszcze nic, gorzej jak Cie zatrzymaja niebieskie migajace :)

Co do spotu to jeszcze sie wszyscy zdzwonimy! IInvit, pasuje Ci miejsce MC na chwilke i ruszamy gesiego? Czy moze wolisz zabrac sie z nami?

damiwr - Pią Gru 05, 2008 20:38

NEOSSS napisał/a:
Co do spotu to jeszcze sie wszyscy zdzwonimy!

w niedzielę będę dzwonił albo pisał

NEOSSS napisał/a:
IInvit, pasuje Ci miejsce MC na chwilke i ruszamy gesiego? Czy moze wolisz zabrac sie z nami?

i tutaj prosimy o decyzję do niedzieli do popołudnia aby wiedzieć co i jak :)

IInvit - Pią Gru 05, 2008 23:46

NEOSSS napisał/a:
Co do spotu to jeszcze sie wszyscy zdzwonimy! IInvit, pasuje Ci miejsce MC na chwilke i ruszamy gesiego? Czy moze wolisz zabrac sie z nami?

pasuje mi MC :) tylko pytanie o której?? i jeszcze jedno, po drodze obiecałam zajechać po naszego kolegę, więc pytanie czy będziecie chcieli ze mną jechać?

FL0R3K - Sob Gru 06, 2008 00:05

no to ja już się kompletnie pogubiłem :sad: to przy mC Donaldzie na radzymińskiej się ustawiamy czy na tym na głębockiej? może łatwiej będzie jak się ktoś do mnie odezwie na GG: 3213150 jak ktoś będzie tak miły :razz: :mrgreen:
maniaq - Sob Gru 06, 2008 02:23

nie wiem czy podjade, bo dzis bylo 8pkt/300pln i musze podjechac na komende spr pkt O_o

jak cos zalicze w trasie przez weekend to moze na piechote bede dymal na bemowo LOL

Joa - Sob Gru 06, 2008 02:50

maniaq, Ty jezdzij grzeczniej :nonono:
jak moze Cie niby nie byc, co? ;)

maniaq - Sob Gru 06, 2008 08:05

jechalem grzecznie pusta pulawska 1-45 w nocy. bardzo malo aut, maly ruch wszyscy po 80-90 , wpada 50 i widze lizak przed piasecznem :/

teraz pomyslalem, ze musze wpasc bo i tak z tomim musze sie zobaczyc ...

damiwr - Sob Gru 06, 2008 09:51

Cytat:
pasuje mi MC :) tylko pytanie o której?? i jeszcze jedno, po drodze obiecałam zajechać po naszego kolegę, więc pytanie czy będziecie chcieli ze mną jechać?

ja ruszam o 19 z mińska zajadę po neo i lecimy do maca więc pewnie gdzieś ok 19:30 tam się pojawimy jak chcesz to tam się spotkamy polecimy jeszcze po tę jedną osobę :)

FL0R3K napisał/a:
no to ja już się kompletnie pogubiłem :sad: to przy mC Donaldzie na radzymińskiej się ustawiamy czy na tym na głębockiej? może łatwiej będzie jak się ktoś do mnie odezwie na GG: 3213150 jak ktoś będzie tak miły :razz: :mrgreen:

my chyba nie z tej strony jedziemy my na macu się spotykamy w starej miłosnej :) (chyba) :shock:

Joa - Sob Gru 06, 2008 12:46

maniaq napisał/a:
jechalem grzecznie pusta pulawska 1-45 w nocy. bardzo malo aut, maly ruch wszyscy po 80-90 , wpada 50 i widze lizak przed piasecznem

naprawde pechowiec jesli o tego typu sytuacje chodzi.. :/

gnusman - Sob Gru 06, 2008 18:51

i ja i ona tez bedziemy jak zwykle :razz: :mrgreen:
Raptile - Sob Gru 06, 2008 19:28

zobaczmy
Sachar - Sob Gru 06, 2008 20:15

Jak fura posłuszeństwa nie odmówi (o co ostatnio niełatwo) to może z kundliszczem się zjawię...
Raptile - Sob Gru 06, 2008 21:20

no to pięknie ............... jak wyłowie karpia z miejsca na koło zapasowe to może będę :| (woda w bagażniku ) :/
Brt - Sob Gru 06, 2008 21:36

hmmm ja bym pojechał z tym akwarium :D vbedzie piekny film :mrg: i napewno wspólnie znajdziecie miejsce przecieku :) ;)
Raptile - Sob Gru 06, 2008 22:05

Może tak zrobię... zabiorę z 6 baniaków 5 l i będziemy lać :P
tom214Si - Sob Gru 06, 2008 22:24

Kumak nie zapominaj dosypywać tam karmę dla kijanek, a na wiosnę zasadź trzcinę. :P
(sprawę masz opisaną gdzieś w dziale Usterki i porady techn. ).

MaReK - Nie Gru 07, 2008 16:45

Doszly mnie sluchy ze na naszym spocie cotygodniowym, ma sie w dniu dzisiejszym pojawic gosc specjalny - Skiba :) Podobno mam go na ten spot przywiezc :)

Widac sie chlopak stesknil za Majkelem ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia

maniaq - Nie Gru 07, 2008 17:03

no to bedzie sie dzialo :D spot na bogato, a co majkela tu nie widze >?

aaaaa... szykuje sie na wieczor ... :D

:P

Michaelp - Nie Gru 07, 2008 17:14

eeee tam szykuje sie... musze telefon naladowac i po spocie bedziem dzwonic po ludziach :grin:
Dolar3 - Nie Gru 07, 2008 17:16

Wpadłbym do Was Panowie baaardzo chętnie,ale na ogół w niedzielę wieczór już jestem po pifku ;-(
Może kiedyś się zmobilizuję,ale będzie ciężko tak do 20.00 bez piwa wytrzymać...

Joa - Nie Gru 07, 2008 17:38

Michaelp napisał/a:
eeee tam szykuje sie... musze telefon naladowac i po spocie bedziem dzwonic po ludziach :grin:

jakby co, to przypominam, ze ja nie odbieram ;)

Dolar3 napisał/a:
Wpadłbym do Was Panowie baaardzo chętnie

hmm :P

Brt - Nie Gru 07, 2008 17:50

Michaelp napisał/a:
musze telefon naladowac i po spocie bedziem dzwonic po ludziach

to ja swój wyłączam :D :lol:

maniaq - Nie Gru 07, 2008 18:18

kom wylacze po spocie, narazie zbieram sie do stolicy :D

ave !

Raptile - Nie Gru 07, 2008 18:18

Jednak będę bo Tomi mi groził że przegryzie koło :)
MaReK - Nie Gru 07, 2008 18:45

Jesli to mozliwe to moze by Panie wziely jakies gadzety do makeupu ;)
A maniaq gdyby wzial ze soba ten elgeancki dres w ktorym naprawial auto ;)

Pozdrawiam,

Joa - Nie Gru 07, 2008 18:54

ok, cos sie przywiezie ;)

ale az boje sie pytac co na dzis wymysliles :D :D

Tomi - Nie Gru 07, 2008 19:08

MaReK napisał/a:
Jesli to mozliwe to moze by Panie wziely jakies gadzety do makeupu ;)
A maniaq gdyby wzial ze soba ten elgeancki dres w ktorym naprawial auto ;)

Pozdrawiam,

Kamera naładowana i pusta karta :)

mpg - Nie Gru 07, 2008 19:42

Przeziębiony jestem, ale jak jakieś Holyłód ma być, to wpadnę. :)
kruszon - Nie Gru 07, 2008 20:14

Ja juz wiem ze nie dotre :( Wlasnie wrocilem z Krakowa i jestem strasznie skopany. Czekam na relacje :)

Cholera :/ To juz drugi spot z rzedu na ktorym mnie nie ma. Ehhh :(

Pozdrawiam

maciekwawa - Nie Gru 07, 2008 20:33

ehh ja styrany po pracy... tez mnie nie bedzie:(

[ Dodano: Nie Gru 07, 2008 20:34 ]
Co wy na to żeby w przyszłym tygodniu zoorganizowac paintballa u mnie w hali w ramach spotu? www.gamp-paintball.pl
Cena dla roverków.pl -10%

MaReK - Pon Gru 08, 2008 01:23

Holyłodu nie bylo bo aktor "dresiarz" maniaq nie przyjechal.
Za to byla kupa smiechu i jak zwykle wesolo;)

maniaq - Pon Gru 08, 2008 01:31

a wypraszam sobie >>> jak to nie przyjechal :> ??

to ze kolega ni czyta ze juz wybylem z domu to nie moja wina ze rekwizytow i stroju nie bylo O_o

Joa - Pon Gru 08, 2008 01:36

no przyjechal, ale o ktorej? ;>

tel- "bede za 20 min". kolejny tel po ponad 1/2h- "bede za 15 min". ;p

maniaq - Pon Gru 08, 2008 01:48

oj... bo z kolezanka sie spotkalem , a wy sie czepiacie szczegolow ;) troche sie przeciagnelo, bo spokojnie jezdze ;)
Joa - Pon Gru 08, 2008 01:51

no dobra dobra, nie bedziemy sie czepiac, skoro tak to masz dobre usprawiedliwienie :)

chociaz byly przypuszczenia, ze pchasz samochod i dlatego trwa to tak dlugo ;)

btw. kolega FL0R3K- co tak szybko uciekliscie? ;>

FL0R3K - Pon Gru 08, 2008 02:15

Joa napisał/a:

btw. kolega FL0R3K- co tak szybko uciekliscie? ;>

no niestety coś nam wypadło musieliśmy jechać coś załatwić pozatym nie byliśmy za bardzo przygotowani eghm rozumiecie mało szlugów i picia :) następnym razem wezme karton i do końca zostaniemy przynajmiej sie postaramy... Pozdro:)

Joa - Pon Gru 08, 2008 02:23

no wlasnie sie zastanawialismy co tak szybciutko, po cichu i juz ich nie ma :D
w takim razie do zobaczenia :)

MaReK - Pon Gru 08, 2008 08:41

No wlasnie! A kolega od niebieskiego MG ? Ja jade na stacje po piciu, wracam a tu nie ma kolegi...
Raptile - Pon Gru 08, 2008 09:08

MaReK, montuj coś ;]
MaReK - Pon Gru 08, 2008 09:12

Nie tak predko ;)
Narazie musi byc co montowac, ale i tak najwzniejszy jest czas, ktorego niestety w ostatnim okresie mam b. malo .

kruszon - Pon Gru 08, 2008 09:47

Cytat:
Ja juz wiem ze nie dotre :( Wlasnie wrocilem z Krakowa i jestem strasznie skopany. Czekam na relacje :)
Cholera :/ To juz drugi spot z rzedu na ktorym mnie nie ma. Ehhh :(

A jednak bylem :P

2 tygodnie bez Was to zyc nie mozna ;)

Pozdrawiam

maciej - Pon Gru 08, 2008 20:58

maniaq napisał/a:
nie wiem czy podjade, bo dzis bylo 8pkt/300pln i musze podjechac na komende spr pkt O_o

No to chyba jeszcze 400 zł na kursik kasujący punkty na Odlewniczej Cię czeka... :/

maciekwawa - Pon Gru 08, 2008 21:43

Czy nikt nie przeczytał mojego posta?!?
maciej - Pon Gru 08, 2008 21:49

Hehe...
Ja bym spróbował - nigdy nie bawiłem się w paintball. :)

Tylko coś macie nie tak ze stroną, bo jako ikonka w pasku adresu pojawia się chyba logo Commercial Union... :hahaha:

maniaq - Pon Gru 08, 2008 23:11

maciej napisał/a:
No to chyba jeszcze 400 zł na kursik kasujący punkty na Odlewniczej Cię czeka... :/

eeee tam ;) i tak musze wymienic prawko, wiec od razu nowy egzmain i saldo na zero ;)

ZART ;)

maciekwawa - Pon Gru 08, 2008 23:44

maciej napisał/a:
Hehe...
Ja bym spróbował - nigdy nie bawiłem się w paintball. :)

Tylko coś macie nie tak ze stroną, bo jako ikonka w pasku adresu pojawia się chyba logo Commercial Union... :hahaha:

Mi sie nic takiego nie pojawia. dobra wiec otwieram nowy temat

Raptile - Wto Gru 09, 2008 17:35

aj to bym sobei postrzelał ale teraz krucho z kasą....
Joa - Wto Gru 09, 2008 17:51

wlasnie ze wzgledu na to obawiam sie, ze przed swietami taka impreza moze nie wyjsc..
Raptile - Wto Gru 09, 2008 17:58

tak krucho że musiałem operacje twarzy zrobić :D