Zobacz temat - [Lublin] All Piątek

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - [Lublin] All Piątek

am_k - Pon Lip 28, 2008 07:13
Temat postu: [Lublin] All Piątek
No to zaczynamy.
Zgodnie z propozycją Michała, popartą przez Całą resztę (trzech), rozpoczynamy nowy temat.
Jak można się domyśleć chodzi o cotygodniowe spoty.
Zapraszamy całą lubelską brać roverową.
Miejsce jest już znane, godzina też, tylko przybywać.
Do zobaczenia.
Ps. Nawet fajne fotki Michał.

misi3k - Pon Lip 28, 2008 07:45

Ale ty wcześnie wstajesz :mrgreen: miałem właśnie temat zakładać. Ja może dopiszę jeszcze jedną rzecz. Oczywiście piątki godzina 18.30 ale jak komuś nie pasuje to niech rzuca inne propozycje to się jakoś zgramy :wink:
am_kowalski napisał/a:
Ps. Nawet fajne fotki Michał.
dzięki ale mogło być lepiej
MaReK - Pon Lip 28, 2008 07:49

Szkoda, ze piatki bo gdyby to byl weekend moglibysmy odwiedzic Was ;)
W piatek po pracy dymac 200 km niebyloby przyjemnoscia... przynajmniej dla Violli ;)

[ Dodano: Pon Lip 28, 2008 08:50 ]
Ps. W sumie piatek to tez weekend, ale we wczesnej fazie rozwoju ;)

misi3k - Pon Lip 28, 2008 09:02

MaReK, tak jak już napisałem termin jest płynny i zależnie jak będziecie chcieli to będziemy się ustawiać. Tak więc zapraszam do śledzenia tematu :wink:
MaReK napisał/a:
Ps. W sumie piatek to tez weekend, ale we wczesnej fazie rozwoju ;)
no właśnie :mrgreen:
am_k - Pon Lip 28, 2008 15:35

MaReK, Ten termin jest umowny. Jeśli istnieje potrzeba, zmieniamy datę, czas i miejsce.
Ja na przykład postaram sie Was odwiedzić na Bemowie w najbliższą niedzielę.
Mam postój w Konstancinie po drodze na Mazury.
Parapetówka u stryja. Wszystko zależy od tego, czy w dalszą drogę wyruszymy w poniedziałek rano czy w niedziele po południu.
Ja jestem za poniedziałkiem.

FREDek - Pon Lip 28, 2008 16:37

Byłem dziś na szrocie, gdzie mnie pokierowaliście. Do 200 i 400 jest niemal wszystko. Gdzie mogę zobaczyć fotki z ostatniego spotu? Co do terminu, to wszystkie, prócz sobót, proszę...
am_k - Pon Lip 28, 2008 16:48

FREDek, Cze.
Fotki masz tutaj http://mkochaniec.fotosik.pl/albumy/477425.html

Markzo - Pon Lip 28, 2008 22:05

Ziomy
jutro pedze do rodziny do lubartowa, moze uda sie ROverkiem pojechac ( tata chce V6 dymac trase) jak sie uda RRRRR jechac moze spot wieczorem w lublinie??

FREDek - Pon Lip 28, 2008 23:54

Dziękuję za link. Naturalnie jestem wieczorem do dyspozycji...
am_k - Wto Lip 29, 2008 06:40

No nie obiecuję ale może wpadnę
Markzo - Wto Lip 29, 2008 07:44

bedziemy wyjezdzac kolo poludnia stad, trasa jakies ja wiem, ok 2,5 godziny, chwile tam na miejscu i ciotki i mozna by sie spocic:P przed wyjazdem na[ize dokladnie o ktorej bede mogl pozdro
kulfon0801 - Wto Lip 29, 2008 08:23

Witam wszystkich:) Wczoraj dopiero wróciłem i już widzę, że się wiele dzieje:p Na najbliższy spocik przyjade na pewno:)
Markzo - Wto Lip 29, 2008 09:31

moze dzis wieczorem??:P
misi3k - Wto Lip 29, 2008 09:53

Do weekendu praktycznie każdy termin i każda godzina mi pasuje tak więc i ja się pokażę, jeżeli coś będzie na mieście :wink: Był dobry pomysł z tym grillem, może by wprowadzić w życie?
kulfon0801 napisał/a:
Witam wszystkich:) Wczoraj dopiero wróciłem i już widzę, że się wiele dzieje:p Na najbliższy spocik przyjade na pewno:)
no się staramy coś rozruszać w lbl :mrgreen:
FREDek - Wto Lip 29, 2008 11:18

Jako, ze jestem pomysłodawcą "spotowego grillowania" czuję się za to kapkę odpowiedzialny. Do piątku mamy kilka dni, dlatego też bardzo gorąco proszę by wszyscy "pewniacy" zgłaszali swoją obecność na piątkowym spotkaniu do czwartu wieczorem :!: Chciałbym wiedzieć ile trzeba zakupić towaru (kiełbaski, węgiel/brykiet, chlebek, przyprawy, napoje). Nawet jeśli będzie stała ekipa, to grill również będzie (o ile pogoda pozwoli). Liczę, ze napinacze również w końcu się ujawnią i spotkamy się w większym gronie, także piątkowy lunch :wink: Panowie sobie darujcie...
Markzo - Wto Lip 29, 2008 13:55

na 100% jade Coupetka:D takze wieczorem dam znac na kome Fredkowi i jak cos tego to sie spikniemy gdzies:) wypatrujcie tej slicznotki:P

[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 16:20 ]
juz wyjezdzam z Błażowej, mysle ze kolo 19-20 sie spotkamy jesli ma tos ochote:0 pzodro

kulfon0801 - Wto Lip 29, 2008 15:26

Hm grill powiadacie:p? coraz bardziej mi się to podoba:)
Bidi - Wto Lip 29, 2008 15:43

wiec robmy liste :) kto bedzie wpt na 100%

1. Piter 1986
2. ??

misi3k - Wto Lip 29, 2008 16:58

1. Piter 1986
2. misi3k

FREDek napisał/a:
Chciałbym wiedzieć ile trzeba zakupić towaru (kiełbaski, węgiel/brykiet, chlebek, przyprawy, napoje)
ja myślę, że wystarczy sam węgiel ewentualnie jeszcze chlebek i przyprawy a reszta we własnym zakresie. Daj znać jak kolega Markzo będzie w Lublinie to się pojawię. Rozumiem, że MTL czy gdzieś indziej?
Markzo - Wto Lip 29, 2008 19:18

Koledzy ja już jestem w lubartowie, to jak robimy spota dzis?? info na kome 880300660 pozdro
misi3k - Wto Lip 29, 2008 19:24

No kolego możemy coś zrobić, gdzie ci pasuje i o której możesz być?
Markzo - Wto Lip 29, 2008 19:43

daj mi numer na kom albo tyrknij do mnie 880-300-660 to sie dogadamy

[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 20:48 ]
Ziomki 21:15 park ludowy, postarm sie byc punktualnie, Fredek i ja na bank jestesmy wpadac koledzy misiek licze na Ciebie i Twoje foto:P

misi3k - Wto Lip 29, 2008 20:01

No ja tak jak rozmawialiśmy będę, natomiast jeżeli chodzi o foto to średnio raczej bo nie mam jeszzcze odpowiedniego sprzętu na taką porę, ale się postaram jak zwykle :wink:

[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 22:18 ]
No i kurczę nie wyszło, trochę się nie zgadaliśmy, może następnym razem.

Markzo - Wto Lip 29, 2008 22:23

przepraszam ze nie dojechalem lublina...brak mi slow na argumenty moich rodzicow czemu nie moge jechac.....ale dzieki ze chcieliscie sie spotkac!!! super z Was chlopaki!!
FREDek - Sro Lip 30, 2008 09:14

misi3k napisał/a:
1. Piter 1986
2. misi3k
3. FREDek

Markzo nic się nie stało. Jak chyba sam widzisz, dopiero staramy się coś organizować w LBN...

morris - Sro Lip 30, 2008 13:44

1. zgłaszam obecność
2. czy ten grill planujemy na parkingu w Ludowym?! może by się zastanowić nad jakimś ciekawszym miejscem, np. nad Zalewem od strony Dąbrowy na tym parkingu w lesie, o tej porze w piątek nie powinno być tłumów.

am_k - Sro Lip 30, 2008 13:54

No to i ja postaram się być.
Miejscówka może być i nad zalewem.
Ale dokładnie gdzie?
Ale palenie grilla w lesie teraz to murowany mandat, strasznie sucho.
Morris a do wody blisko?

misi3k - Sro Lip 30, 2008 14:29

Nie no grill to tylko zalew. Morris, chodzi ci o ten co jest pętla? Bo tam w sumie by było ok, do wody to jest taka skarpa , jest dalej możliwość zjechania bardzo blisko wody (trochę na zawiechę trzeba uważać ale swoim tam wjeżdżałem) no i nie powinno być problemu z rozpaleniem grilla. Tylko nie wiem do której cieć zbiera opłaty za parking...

[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 15:32 ]
Markzo, sorry że ja nie dotarłem w końcu do tego Lubartowa ale byłem trochę rozkojarzony i się jakoś nie zrozumieliśmy :/

Bidi - Sro Lip 30, 2008 14:46

o tej porze czyli ok 18.30 napewno nie bedzie nikt stal i opla zbieral :) ale mysle ze by mozna podjechac pod sama wode :) ale zebysmy wszyscy razem bo moze byc tak ze nie trafia niektorzy wiec mozna byt sie umowic kolo petli i pozniej podjechac wszyscy razem :) :) i moze lepiej aby ktos jeden kupil jedziono wszystko a pozniej sie mu odda :) podzieli sie kazde na tyle osob ile bedzie:) i bedziec cacy :) takie jest moje zdanie:)
morris - Sro Lip 30, 2008 14:53

misi3k napisał/a:
chodzi ci o ten co jest pętla

chyba tam jest pętla, w każdym razie przystanek i rozjazd z zakazem wjazdu na tą alejkę prowadzącą do małego kąpieliska (naprawdę ludzie się kąpią :shock: ). Można swobodnie podjechać prawie pod samą wodę. Zdaje się, że ludzie robią grille, chociaż teraz na 100% nie jestem pewien, chociaż w niedzielę tamtędy spacerowałem i zdaje się, że widziałem skwierczące kiełbaski.
Ciecia od zbierania pieniżków to ja na tym parkingu jeszcze nigdy nie widziałem, nie ma znaków o opłatach i nic nie jest ogrodzone.
Zastanawiam się tylko, czy od 18.30 do zmroku to dużo czasu nam zostaje?
am_kowalski napisał/a:
Morris a do wody blisko?

Możesz nawet swoją łódkę z avatara spokojonie zwodować :wink:

misi3k - Sro Lip 30, 2008 15:09

A widzisz morris, bo ja piszę o zjeździe nie w tą asfaltową alejkę do tego kąpieliska tylko prosto na ten ziemny parking (na prawo od pętli). I tam właśnie stoi cieć tylko chyba już faktycznie tak wieczorkiem nie powinien stać.
morris napisał/a:
Zastanawiam się tylko, czy od 18.30 do zmroku to dużo czasu nam zostaje?
a co boisz się wieczoru z nami? :lol: Ale zapewniam Cię, że tak do 20-21 spokojnie jasno jest.
morris - Sro Lip 30, 2008 17:24

misi3k napisał/a:
widzisz morris, bo ja piszę o zjeździe nie w tą asfaltową alejkę do tego kąpieliska tylko prosto na ten ziemny parking (na prawo od pętli). I tam właśnie stoi cieć tylko chyba już faktycznie tak wieczorkiem nie powinien stać.

Ja też mam na myśli ten ziemny w lesie, przecież napisałem, że w alejkę jest zakaz wjazdu (a znaków należy przestrzegać :razz: ) i ciecia na tym parkingu nigdy nie widziałem, a ostatnio byłem w niedzielę ok godziny 13ej - bardzo atrakcyjnej porze na zbiórkę haraczu.

FREDek - Sro Lip 30, 2008 17:52

Proszę dopisywać się do listy:

1. Piter 1986
2. misi3k
3. FREDek

Osobiście uważam, że dobrze by było spotkać się w stałym miejscu (czyt.: park ludowy) i dopiero wyruszyć do wybranego punktu, gdzie (jeśli pogoda pozwoli) rozpalimy grilla. Jak już wcześniej pisałem, czuję się odpowiedzialny za organizację grilla i dlatego też jeszcze raz proszę o wpisywanie się na listę bym wiedział ile zakupić towaru. Jadąc na spotowe-grillowanie zajadę do sklepu i kupię co trzeba.

misi3k - Sro Lip 30, 2008 17:53

No nie wiem może cieć się już ulotnił z tamtąd, kiedyś (rok temu?) jak łaziłem tam na ryby to cieć był, ale dawno tam nie byłem. Ale mniejsza ustaliśmy, że to będzie odpowiednie miejsce. Tak jak Piter1986, pisał umawiamy się koło pętli (końcowy autobusu 00D).
Piter1986 napisał/a:
moze lepiej aby ktos jeden kupil jedziono wszystko a pozniej sie mu odda :) podzieli sie kazde na tyle osob ile bedzie:) i bedziec cacy :) takie jest moje zdanie:)
ja swoje zdanie już przedstawiłem, niech się reszta zainteresowanych jeszcze wypowie jak im pasuje :wink:

[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 18:55 ]
No i mnie ubiegłeś FREDek, pomysł dobry chociaż mnie by było lepiej od razu nad zalewą no ale spoko.

FREDek - Sro Lip 30, 2008 18:05

misi3k napisał/a:

[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 18:55 ]
No i mnie ubiegłeś FREDek, pomysł dobry chociaż mnie by było lepiej od razu nad zalewą no ale spoko.

Czy kapie z chmury, czy jest skwar, czy może (z czasem) będziemy gdzieś jechać w teren lub odwiedziny sąsiadów, to punktem wyjściowym powinien być Park Ludowy, gdzie spotykamy się co piątek. Nie ma co szaleć i szukać się po trasie. Stały punkt i wszystko jasne, a nie Leclerki, pętle itd.. Podkreślam tylko, ze jest to moje skromne zdanie.

misi3k - Sro Lip 30, 2008 18:13

FREDek napisał/a:
punktem wyjściowym powinien być Park Ludowy
w sumie mądrze gadasz więc niech będzie.
FREDek - Sro Lip 30, 2008 18:22

Dość mocno mnie jednak martwi fakt, iż na liście mamy póki co 3 (słownie: trzech) pewniaków
misi3k - Sro Lip 30, 2008 19:10

morris napisał/a:
1. zgłaszam obecność

1. Piter 1986
2. misi3k
3. FREDek
4. morris

Spoko FREDek, najwyżej ponownie wykonam akcję "promocyjną" :mrgreen:
kulfon0801, widziałem, że byłeś chętny no to się wpisuj jak ci pasuje termin :wink:

kulfon0801 - Sro Lip 30, 2008 19:37

Na piątek to ja się wpisuję:) Reasumując: Park Ludowy godzina 18:30 zgadza się? Bo jak zaczniemy jeździć od parku do zalewu to boję się, że raczej spot nie dojdzie do skutku:p
misi3k - Sro Lip 30, 2008 19:42

Jak dotąd:
1. Piter 1986
2. misi3k
3. FREDek
4. morris
5. kulfon0801
kulfon0801 napisał/a:
Park Ludowy godzina 18:30 zgadza się?

Dokładnie.

am_k - Sro Lip 30, 2008 21:11

Michał to i mnie dopisz. Lubię kiełbachę z grilla.
morris - Sro Lip 30, 2008 21:17

kulfon0801 napisał/a:
Bo jak zaczniemy jeździć od parku do zalewu to boję się, że raczej spot nie dojdzie do skutku:p

Dlatego proponuję od razu umówić się nad zalewem (na PW można powymieniać kontakty tel. żeby na pewniaka jechać - nie ma nas dużo), bo jak się bedziemy zbierać w ludowym, a dopiero potem jechać gdzieś to czarno to widzę czyt. szybko noc nas zastanie. A pewnie dlatego tak marudzę, bo jakoś nie wyobrażam sobie grilla na parkingu, no ale w sumie nowe doświadczenia...

am_k - Sro Lip 30, 2008 21:26

Mnie tam wsjo rawno.
Ustalcie a się dostosuję.

misi3k - Sro Lip 30, 2008 21:28

1. Piter 1986
2. misi3k
3. FREDek
4. morris
5. kulfon0801
6. am_kowalski
7. ??
am_kowalski napisał/a:
Michał to i mnie dopisz. Lubię kiełbachę z grilla.
ej no tą listę to można i samemu edytować :razz: dopisywać się, dopisywać
morris, no np Marcin mógłby mieć problem z trafieniem bo chyba nie zna dobrze Lublina, tak więc chyba lepiej pod MTL bo każdy wie gdzie a jakby co można np 10-15 minut wcześniej się spotkać.
morris napisał/a:
bo jakoś nie wyobrażam sobie grilla na parkingu, no ale w sumie nowe doświadczenia...
ech.. grill w połowie stycznia w lesie, piwo gorące - w śnieg, piwo zimne - na ruszt, albo grill w mniej więcej tej samej porze w... szklarni, tak więc jestem w stanie sobie wyobrazić grilla nawet na trawniku pod MTL :mrgreen:

[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 22:29 ]
No jak Tobie obojętne to ja się określę, że wolałbym na pętli ale też się dostosuję

am_k - Czw Lip 31, 2008 07:03

Akurat Lublin to znam.
I chyba chodzi wam o pętle linii D, tam to trafię z zamkniętymi oczyma.
Akurat codziennie tędy jeżdżę do i z roboty.
Tylko nie wiem który parking macie na myśli.
Ale jak na pętli to może być i na pętli.

[ Dodano: Czw Lip 31, 2008 17:40 ]
A co to dziś taka posucha?
Nikt nawet złamanego słowa nie napisze?
No ruchy panowie.

[ Dodano: Czw Lip 31, 2008 17:43 ]
A może są jakieś roverowiczki w naszym regionie? :grin:

Bidi - Czw Lip 31, 2008 17:24

moja obecnosc niestety stoi pod znakiem zapytanai ;/ niestetykurde wrrrrrrrrrrrr ale sie okaze jutro
misi3k - Czw Lip 31, 2008 18:45

Marcin tak sobie pomyślałem, że jeden dzień nie będę spamował :mrgreen:
am_kowalski napisał/a:
A może są jakieś roverowiczki w naszym regionie? :grin:
jeszcze chyba nie zauważyłem, ale może się jakaś trafi...
Piter1986 napisał/a:
moja obecnosc niestety stoi pod znakiem zapytanai ;/ niestetykurde wrrrrrrrrrrrr ale sie okaze jutro
no liczymy, że jednak będziesz bo już tak miło wyglądało.
am_k - Czw Lip 31, 2008 19:17

Moje szanse maleją do 50%.
misi3k - Czw Lip 31, 2008 19:33

Ej no starajcie się... :/
FREDek - Pią Sie 01, 2008 10:13

Dobry :grin:

1. Stałka, to stałka. Spotkanie w Ludowym.

2. Jako, że 3 dni waliłem gaz na Starym Mieście i jakoś nie udało mi się trafić do bazy :lol: przegapiłem sprawę i rodzice wzieli grilla nad jezioro. Pytanie za 100 punktów: kto ma grilla? Kupować na "jeden raz" mi się kapkę nie opłaca :/ Przepraszam.

misi3k - Pią Sie 01, 2008 13:01

Bry
FREDek napisał/a:
1. Stałka, to stałka. Spotkanie w Ludowym.
tak jest szefie :wink: w końcu grilla ty organizujesz
FREDek napisał/a:
Jako, że 3 dni waliłem gaz na Starym Mieście i jakoś nie udało mi się trafić do bazy :lol:
:shock: i ty się przyznajesz całej Polsce :lol:
FREDek napisał/a:
Pytanie za 100 punktów: kto ma grilla?
mam takiego co się nie mieści w bagażnik Audi 100 nie mówiąc o R :roll: mam podobny problem bo jutro jadę nad jezioro...
FREDek - Pią Sie 01, 2008 13:11

Od czego masz kolego tylne siedzenie :?:
Bidi - Pią Sie 01, 2008 13:20

ja niestety odpadam przykro mi...:(
FREDek - Pią Sie 01, 2008 13:21

No to zostaje Nas pięciu :/
misi3k - Pią Sie 01, 2008 13:22

Chłopie to jest kobyła ważąca dosłownie ze 30 kg... Nie ma sensu, Spróbuję poszukać swojego starego grilla ale na 100% jest nieźle za**** znaczy brudny :oops: I nie dam gwarancji czy znajdę, więc jak ktoś ma pod ręką niech bierze.
FREDek - Pią Sie 01, 2008 13:25

Jeśli nikt się nie zgłosi do 17 z info, że będzie grill, to zwyczajnie robiąc zakupy (kiełbaski i te sprawy) zgarnę do koszyka grillka :cool:

Pozwolę sobie zauważyć, iż większość z Nas ma auta 5-osobowe i można przecież "nie marnować" wolnego miejsca :grin:

am_k - Pią Sie 01, 2008 14:40

Miłej zabawy panowie.
Też odpadam.
Jutro wyjazd na urlop.
Żona auto zapakowała.
Nie chcę sie kłócić przed wyjazdem.
Odrobimy po przyjeździe.

kulfon0801 - Pią Sie 01, 2008 14:53

Panowie mnie nie będzie dzisiaj. Roverek mi się rozwalił a dokładnie sprężarka od klimy i jade zarazdo warsztatu... mam nadzieję, że następnym razem w końcu dotre. udanej zabawy i zdjęć więcej naróbcie
misi3k - Pią Sie 01, 2008 15:29

Nie no :shock:
1. misi3k
2. FREDek
3. morris mam nadzieję, że nas nie zawiedziesz bo :beczy:

Kurdę i znów wyjdzie jak zwykle będzie trzech, szkoda. A i właśnie znalazłem grilla więc nie musisz kupować FREDek.
FREDek napisał/a:
Pozwolę sobie zauważyć, iż większość z Nas ma auta 5-osobowe i można przecież "nie marnować" wolnego miejsca :grin:
Mój to 4-osobowa limuzyna więcej nie wpuszczam :twisted: No i nie za bardzo mam kogo zabrać...
herc - Pią Sie 01, 2008 15:34

Witam 15-17 sierpnia mogę się pojawić w Lublinie :) więc jak by był jakiś spocik to dajcie znać ;)
misi3k - Pią Sie 01, 2008 15:38

herc, 15 sierpnia to piątek więc zapraszamy, a jak będą chętni to możemy nawet jakiś inny termin wynaleźć dodatkowo :wink: Np sobotę.

[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 16:39 ]
PS a gdzie reszta ludzi z Lublina? Grill jest trzeba przyjeżdżać! Mam Was znowu przez PW dręczyć?

herc - Pią Sie 01, 2008 15:40

mi by bardziej 16 pasował czyli sobota ;) bo w piątek dopiero na 22 bym dał rade w LBL być
misi3k - Pią Sie 01, 2008 15:53

No to się jeszcze ustali bo za dwa tygodnie ale bardzo miło, że jesteś chętny wpaść :smile:
morris - Pią Sie 01, 2008 16:20

No to sie towarzystwo posypało. Robimy tego grilla wogóle? ...Na wszelki wypdek ide coś przekąsić
misi3k - Pią Sie 01, 2008 16:22

No myślę, że robimy, natomiast nawet jakby nie to proponuję się chociaż spotkać...
FREDek - Pią Sie 01, 2008 16:26

Co to kur*** za pomysły, że grilla nie ma :shock: Jak nie ma, jak jest.

Śmiało śmiało śmiało - jest Nas mało :!:

Misi3k, bierz grilla. Ja już wychodzę i jadąc na stałke wale do sklepu po towar na ruszt.

misi3k - Nie Sie 03, 2008 21:41

Sorki, że zdjęcia dopiero teraz ale byłem mocno zaganiany. Kto nie był niech żałuje, było super. Enjoy => Zdjęcia
FREDek - Pon Sie 04, 2008 00:31

Foto nr 10. wypasione, ale gdzie reszta zdjęć (głównie MOTORowa koszulka z napisem FREDek) :?:
misi3k - Pon Sie 04, 2008 14:20

FREDek napisał/a:
Foto nr 10. wypasione, ale gdzie reszta zdjęć (głównie MOTORowa koszulka z napisem FREDek) :?:
Wybrałem te które są w miarę dobre, a koszulkę Ci przygotowałem na ava ale zapomniałem wysłać :/ już pójdzie na pw
FREDek - Pon Sie 04, 2008 15:54

Co robimy z kolejnym weekandem?

Słyszałem nieśmiałe propozycje wyjazdu na spot do Wawy w niedzielę. Bardzo chętnie wybiorę się jednak nie wiem jeszcze czy jako kierowca. Mam 3 nocki grania, po których będę styrany, jak koń po westernie, a prowadząc auto źle się śpi.

morris - Pon Sie 04, 2008 19:13

Co do niedzieli, to nadal podtrzymuję pomysł, o ile W-wiacy nas przyjmą...

Zdjęcia super! i wogóle bardzo miło-smaczne popołudnie było.

No i czy zmieniamy dzień na stałe na niedzielę?

FREDek - Pon Sie 04, 2008 20:20

Więc ja na bank nie lece swoim autem. W środe mam "mecz" ze stalówką, a potem 3 nocki grania. Jeśli przeżyje, to baaaaaardzo chętnie z kimś polecę do stolicy...
misi3k - Pon Sie 04, 2008 21:21

FREDek, ja jestem w sumie chętny jechać mogę Cię zawinąć jak nie możesz za kółko.
morris napisał/a:
No dzięki morris, czasem mi coś wyjdzie :smile: A grilla to trzeba od czasu do czasu urządzić bo zawsze fajniej przy kiełbasie. Co do zmiany na niedzielę, niech się jeszcze wypowiedzą inni zainteresowani. Chcemy zmienić bo myślę, że raczej wszystkim by odpowiadało w niedziele wieczorem a piątek to mniej (np mnie czasem).

[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 23:33 ]
FREDek, dorzuciłem do albumu jeszcze jedno zdjęcie Twojego R ;)

FREDek - Pon Sie 04, 2008 23:03

misi3k napisał/a:
FREDek, ja jestem w sumie chętny jechać mogę Cię zawinąć jak nie możesz za kółko.

Bardzo dziękuję. Mecz ze z pajacami jest w stanie mnie wykończyć, a do tego dochodzą 3 dni grania [już raz leciałem po 2 dniach grania do Grudziądza i niestety zasnąłem w Płocku (chyba), co nie było przyjemne]

morris napisał/a:
No dzięki morris, czasem mi coś wyjdzie :smile: A grilla to trzeba od czasu do czasu urządzić bo zawsze fajniej przy kiełbasie. [/quote]
Jako, że byłem pomysłodawcą i (głownie) wykonawcą grilla "ciepło" mi się zrobiło, za takie słowa. Dziękuję.

Co do zmiany na niedzielę, niech się jeszcze wypowiedzą inni zainteresowani. Chcemy zmienić bo myślę, że raczej wszystkim by odpowiadało w niedziele wieczorem a piątek to mniej (np mnie czasem). [/quote]
Mnie osobięcie w ogóle weekandy nie odpowiadają. Taka praca. Jednak - jak sami wiecie - dla ostatniego spotu przerwałem świetną zabawę i jeśli tylko kontrakty pozwolą - dla spotkania z Wami - jestem w stanie wykonać podobną czynność.

[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 23:33 ]
FREDek, dorzuciłem do albumu jeszcze jedno zdjęcie Twojego R ;) [/quote]
Dziękuję za 6. foteczkę (mojej DUMY). Może nie jest auto zbyt piękne(zaczynam nad nim prace), ale jakże prawdzie). Jak to mawiąją moi przyjaciele: "Bardziej od piękna auta, liczy się serce i umiejętności kierowcy."

P.S.
Starałem się kilka razy poprawić moj post, by był czytelny; jednak okazało się, iż nie jestem orłem HTML-a itp.. Wybaczcie i postarajcie się zrozumieć.

misi3k - Wto Sie 05, 2008 00:21

FREDek,
Kod:
[qoute]
na początku cytatu powinno załatwić problem :wink:
Niestety ja jednak nie będę mógł się wybrać w niedzielę bo będę w robocie. A w poniedziałek mam wolne :shock: no kurde co za deb** mi ten grafik zrobił.... :/

kulfon0801 - Wto Sie 05, 2008 13:28

No i grilla podpaliliście:p A mi klimy nie zrobili:/ jest spot w piątek?
FREDek - Wto Sie 05, 2008 16:01

kulfon0801 napisał/a:
No i grilla podpaliliście:p A mi klimy nie zrobili:/ jest spot w piątek?

Na ostatnim spot-kaniu powstał pomysł wyjazdu do stolicy, ale z tego co widzę nic z tego nie wyjdzie.

Zastanawialiśmy się również nad przeniesieniem "stałki" na niedziele, w konsekwencji czego może zwiększy się frekwencja...

Byłoby świetnie, gdyby każdy zabrał głos w sprawie pasujących mu terminów

Bidi - Wto Sie 05, 2008 18:58

hmmm wiec moje zdanie jest takie ze lepiej w pt ( pora letnia) bo kazdy wyjezdza nad jeziorka czy gdzies;) a zima jesienia to ndz jak najbardziej ;) ale mi to rybka kiedy bedzie:) aby byl ;)
kulfon0801 - Wto Sie 05, 2008 19:24

Myślę, że piątek to najlepsiejsza pora bo faktycznie w niedzielę każdy jedzie gdzieś nad jezioro czy na wycieczkę. Kurde mam nadzieję, że w końcu uda mi się dotrzeć na spota...
FREDek - Wto Sie 05, 2008 20:19

3:0 za piątkiem

Czekam na kolejne propozycje...

bonus89 - Sro Sie 06, 2008 10:54

Mi narazie nie udało się jeszcze tam wstąpic cały czas jakies sprawy ale wkoncu wpadne, mysle ze piątek to lepsza propozycja, przynajmniej mi bardziej podchodzi.
Bidi - Czw Sie 07, 2008 20:32

jutro pt ktos sie pisze ??
misi3k - Czw Sie 07, 2008 22:59

Mnie niestety nie będzie ani jutro ani w niedzielę bo mnie w robocie wydymali :/
morris - Pią Sie 08, 2008 09:56

ja jestem, jezeli sie ktos jeszcze zglosi
FREDek - Pią Sie 08, 2008 11:26

Dziś o 18 w Dąbrowicy starsi juniorzy MOTORu grają mecz, na który m.in. ja będę wiózł chłopców. Przykro mi, ale nie mogę dziś przyjechać.

Naturalnie wszystkich chętnych zapraszam do Dąbrowicy na mecz lubelskiego narybka.

Jeśli ktoś by nie wiedział jak trafić, a byłby chętny - proszę o kontakt telefoniczny 663-788-147.

bronex - Pią Sie 08, 2008 15:00

dzisiejszy spot aktualny? bo bym chętnie zadebiutował :lol:
FREDek - Pią Sie 08, 2008 19:31

Młodziki MOTORu zremisowali z seniorami z Dąbrowicy. Ludzie będący na sparingu mogli zobaczyć aż 8 bramek. Szkoda chłopców z Lublina, którzy cały czas ambitnie walczyli. Gospodarze wyrównali na 4:4 w ostatnich minutach (do przerwy 3:4!).

W środe sparing w Fajsławicach.

Odbył się dziś spot?

morris - Sob Sie 09, 2008 22:58

Zajechałem na chwilę, ale nikogo nie widziałem :(
ZBYCHO - Nie Sie 10, 2008 17:29

ja też byłem, bo chciałem zadebiutować i nawet widziałem Ciebie Morris /tak przynajmniej myślę. ciemna 25`tka?/, ale źle pojechałem, nie skręciłem tam gdzie trzeba i zanim nawróciłem, to już nie było nikogo :sad: , mam nadzieję na spot za tydzień ?
misi3k - Nie Sie 10, 2008 22:40

Ja będę za tydzień, mam cały weekend wolny poza sobotą popołudnie więc mogę się dostosować do dowolnej daty. bronex, ZBYCHO, zapraszamy oczywiście, ja chętnie przywitam :wink:
morris - Nie Sie 10, 2008 23:41

ZBYCHO napisał/a:
nawet widziałem Ciebie Morris /tak przynajmniej myślę

Pewnie mnie. Szkoda, ze się mineliśmy.
W najbliższy piątek zgłaszam nieobecność. Dobrej zabawy

kulfon0801 - Pon Sie 11, 2008 14:49

Mnie podobnie jak morrisa nie będzie, bo wyjeżdżam w góry i w środę i wracam dopiero w poniedziałek.
am_k - Pon Sie 11, 2008 15:10

A ja już jestem, powróciłem z Mazur, Morza i Litwy.
Zrobiłem moją maszyną z 2400 km i nic.
Działa jak działał, nic sie nie popsuło, zero ubytku oleju.
Także cudo. A i pali coraz mniej.
A spocik może 14.08 przed weekendem.
A jak nie to w przeszły piątek.

ZBYCHO - Pon Sie 11, 2008 15:34

oki, może być czwartek, chyba nawet lepiej bo długi weekend i jakiś wyjazd może wypaść,
ale jest jeszcze trochę czasu do uzgodnienia :wink:

morris - Pon Sie 11, 2008 20:51

am_kowalski napisał/a:
A spocik może 14.08 przed weekendem

a to byłoby dla mnie bardziej realne

Bidi - Pon Sie 11, 2008 21:41

am_kowalski napisał/a:
A spocik może 14.08 przed weekendem

mi tez pasuje

misi3k - Pon Sie 11, 2008 22:42

Mnie niestety nie pasuje czwartek, chyba że z rana :mrgreen:
ZBYCHO - Wto Sie 12, 2008 17:28

ja niestety od poniedziałku znowu w robocie, więc...czwartek rano robotu, może da się jakiś kompromis ustanowić :wink:
FREDek - Wto Sie 12, 2008 23:18

Panowie. Czas coś ustalić. Ja się nie udzielam, bo korzonki mnie łupią, że aż miło. Naturalnie do terminu postaram się dostosować, tylko... na Boga! Niech "padną" konkrety"...
am_k - Sro Sie 13, 2008 07:09

Konkret, czwartek 18.30 park ludowy.
ZBYCHO - Sro Sie 13, 2008 17:56

hej, kurczę jutro mam ostani dzień przeglądu :/ [jakoś wczoraj spojrzałem w dowód] i muszę pojechać na stację, a wcześniej muszę zamontowąc lampę, którą będę miał ok. 17, więc jak ze mną będzie :cry: to już sam nie wiem, bo nie wiem jak długo zejdzie się z monatżem, ustalcie coś a ja się dostosuję :wink:
am_k - Czw Sie 14, 2008 07:43

Widzę niewielkie zainteresowanie, także dziś i mnie nie będzie.
Postarajmy się w przyszły piątek.

misi3k - Czw Sie 14, 2008 09:09

A wszyscy jesteście raczej niechętni na jutro? Wiem że święto, kościółek i w ogóle ale wieczorkiem może byśmy się spotkali? Propozycja do rozpatrzenia... A jak nie to przyszły piątek wstępnie mam wolny :wink:
ZBYCHO - Czw Sie 14, 2008 09:33

ja chętny jak najbardziej, tylko może trochę później, powiedzmy na 20.30? lub 20.00
misi3k - Czw Sie 14, 2008 09:54

ZBYCHO, znaczy się jutro tak? Dla mnie to nie robi różnicy, ja się mogę i o północy spotkać dla lepszego nastroju :mrgreen: Może być spokojnie 20.30.
FREDek - Czw Sie 14, 2008 14:49

Dziś mam czas do wieczora. Poźniej lece nad Piaseczno (May-Day); piątek nad Białe (Kuźnia); sobota we Włodawie (impreza zamknięta). Przyszły weekand również imprezy, a na domiar złego ledwo się ruszam :/
ZBYCHO - Czw Sie 14, 2008 18:04

oki, o 20.30 dzisiaj, dajcie znać kto ewentualnie mógłby oprócz misi3k podjechać, ja będę...
misi3k - Czw Sie 14, 2008 18:07

ZBYCHO, jutro (piatek) nie dzis, ja dzisiaj do 22 w robocie wiec nie da rady. Jak ktos jest chetny na jutro to moge byc.
ZBYCHO - Czw Sie 14, 2008 20:42

no oki może być jutro, powiedzmy o 20.00?
am_k - Pią Sie 15, 2008 08:32

Może sie podłączę tak na 80%
misi3k - Pią Sie 15, 2008 13:06

No to ok może być dziś o 20.00 pod MTLem (Park Ludowy).
am_k - Pią Sie 15, 2008 13:26

a jednak nie, lecę na Wa-wę
misi3k - Pią Sie 15, 2008 16:12

No tyle Roverków w okolicy a tu widzę dwie osoby chętne na spot. Na wczoraj to samo... Wiem, że długi weekend, święto i w ogóle, ale Ci którzy zostają w Lublinie mogliby przecież podjechać. Więc jeszcze raz ZAPRASZAM.
Bidi - Pią Sie 15, 2008 17:02

to i ja sie pojawie :) pewnie
ZBYCHO - Pią Sie 15, 2008 17:05

hej,
to dzisiaj o 20.00 ? ja się zgłaszam :grin:

morris - Wto Sie 19, 2008 14:02

Co z najbliższym piątkiem? chętni?...
Bidi - Wto Sie 19, 2008 14:23

moze i bym sie skusil ;) ale to do pt troszke czasu :)
FREDek - Sro Sie 20, 2008 10:45

Jak dożyje, to postaram się być
am_k - Sro Sie 20, 2008 15:03

Taak ja tak
kulfon0801 - Czw Sie 21, 2008 08:59

No to co z jutrem?
am_k - Czw Sie 21, 2008 12:40

no jak co,
zbieramy się w ustalonym miejscu o ustalonej porze.

ZBYCHO - Czw Sie 21, 2008 17:20

cześć i czołem,
ja się piszę :grin: , jutro 18.30 ??

misi3k - Czw Sie 21, 2008 20:12

Witam po krótkiej nieobecności :wink: Na początek zdjęcia z tamtego tygodnia: >>>Zdjęcia<<<
Co do piątku oczywiście się piszę ale wychodzę z roboty dopiero o 20.00 więc mam nadzieję, że jeszcze będziecie :roll: Pamiętacie naszą ostatnią rozmowę o formach promowania Roverków w Lublinie? Trzeba coś koniecznie zrobić w tą stronę (te ulotki znaczy się) bo dziś pewnej miłej pani mógłbym wręczyć a nie miałem czego więc tylko słownie zaprosiłem :mrgreen: Ja jakby coś mogę udostępnić drukarkę jeśli mi ktoś via mail wyśle projekt konkretny bo ja po prostu nie za bardzo mam czas coś wykombinować :/ No i chyba znowu zrobię promocję PW do wszystkich z Lublina bo coś niektórzy nie zaglądają :razz:

Bidi - Czw Sie 21, 2008 20:53

to i ja bede :)
kulfon0801 - Czw Sie 21, 2008 21:03

I mi się powinno wreszcie udać przybyć:)
AndrewS - Czw Sie 21, 2008 21:37

misi3k napisał/a:
ktoś via mail wyśle projekt konkretny bo ja po prostu nie za bardzo mam czas coś wykombinować

przeciez na stronie klubowej mozna gotowa taka ulotke pobrac

misi3k - Czw Sie 21, 2008 21:46

Tak AndrewS, ale nam chodzi o taką, żeby każdy wiedział gdzie te nasze spoty, kiedy i jak tam dojechać. Coś takiego mieliśmy na myśli :wink:
FREDek - Czw Sie 21, 2008 23:25

Misiu, jak ładna Pani była, to trzeba było numer brać, a nie na spoty zapraszać :grin: .

Coś mi się widzi, że jutro/dziś może być rekordowa frekwencja, dlatego może zapakuje grillowy ekwipunek i grillka od misia (jeśli mi truchnie gdzie pracuje, to podskocze do roboty po sprzęt) i coś podziałamy mocniej...? Co prawda rano mam siłownie, a potem basen ale kole 16:3o już powinienem być wolny!

Mam nadzieję, że Wasze zapowiedzi przybycia nie są po raz już kolejny "pekaesowską" bajerą, bo chyba się zagotuję i będę szedł po bandzie :!: :!: :!: :!: :!:

am_k - Pią Sie 22, 2008 09:27

A jaka to banda? :wink:
Ja będę na 200%.
A grill może być.

FREDek - Pią Sie 22, 2008 13:12

am_kowalski napisał/a:
A jaka to banda? :wink:
Ja będę na 200%.
A grill może być.

Szepne Ci dziś live :wink:

Co do grillka to trzeba kontaktować się z Misiem, bo moj grill niestety jeszcze nie wrócił z jezior :/

ZBYCHO - Pią Sie 22, 2008 17:07

ja tęz będę, ale się spóźnić mogę....a może nie :smile:
misi3k - Pią Sie 22, 2008 21:25

Ale się Was nawidziałem :mrgreen: Sorki, że grilla nie było ale w robocie od samego rana nawet nie pomyślałem :sad: FREDek, pani nawet fajna była ale nie wiem czy zapamiętała gdzie i co bo tak z biegu było :roll:
FREDek - Pią Sie 22, 2008 23:11

misi3k napisał/a:
Ale się Was nawidziałem :mrgreen: Sorki, że grilla nie było ale w robocie od samego rana nawet nie pomyślałem :sad: FREDek, pani nawet fajna była ale nie wiem czy zapamiętała gdzie i co bo tak z biegu było :roll:

Masz u mnie szacunek Misi3ek za to, że w ogóle "przyleciałeś". Co do grillka nie przepraszaj, bo głównie to była moja wina (za późno napisałem co i jak). Sądzę, że zapamiętała, skoro jej (tej kobitki) facet się pojawił... Od siebie dodam, że dość przyjemny człowiek, który zadaje ciekawe pytania. Mam nadzieję, że będzie Ci (Misiu) dane go poznać.

Co do "siatkówkarstwa", to bajerzyłem dziś z chłopcami i doszliśmy do wniosku, że ciekawie byłoby zagrać jakiś 2mecz :wink: na tygodniu, a w piatek...

...wspólny grillek nad jeziorem Piaseczno? Jestem w stanie podjąć się organizacji; jeśli będzie frekwencja (przypominam, że do aut mieści się po 5 osób) i oczywiście będziecie takim pomysłem zainteresowani.

Naturalnie czekam na foteczki z dzisiejszego spota Panowie.

am_k - Sob Sie 23, 2008 11:11

Tak, tak fotki muszą być fajne i w takim szerokim gronie.
Fredek co masz na myśli mówiąc 2mecz?
A co do jeziora, to nie wiem czy mnie puści żona :mrgreen:
Ale będę walczył.

kulfon0801 - Sob Sie 23, 2008 12:06

Panowie jestem zmuszony znów was przeprosić za nie pojawienie się na spocie ale wróciłem z roboty dopiero o 20 i nie miałem już siły wyleźć z samochodu a co dopiero jechać do was... ilu was było?
am_k - Sob Sie 23, 2008 12:12

Było nas 7 roverów ale nie jednocześnie, to na razie rekord.
kulfon0801 - Sob Sie 23, 2008 15:21

No to faktycznie nieźle... Kurde może w końcu kiedyś dotrę, już mnie dobija to, że cały czas mi coś wypada:/
misi3k - Sob Sie 23, 2008 20:20

FREDek, serio jej facet był? Qrde ale ty mnie wkręcasz nie wiem w końcu co prawda a co wkręt :mrgreen: Przyleciałem bo obiecałem, zresztą ja lubię towarzystwo, po co siedzieć w domu jak można gdzieś wyleźć :smile: Grillek nad Piasecznem ok ale nie w tym miesiącu bo cały dosłownie łykend w robocie, więc jak nie znajdę zaklęcia na rozdwojenie to nie da rady :/ am_kowalski, siedem aż? Kurka nieźle :grin: kulfon0801, ty się nie tłumacz tylko przyjeżdżaj :razz:
kulfon0801 - Nie Sie 24, 2008 09:26

A myślisz że bym nie chciał? już sie miesiąc wybieram tylko cały czas mi coś wypada:/ Fatum jakieś czy co?
morris - Nie Sie 24, 2008 19:34

misi3k napisał/a:
FREDek, serio jej facet był? Qrde ale ty mnie wkręcasz nie wiem w końcu co prawda a co wkręt

Był był. Zresztą mógły zajrzeć tu i dać znać czy sie w końcu gdzieś podpiął.
W siatkę ja bardzo chętnie, ale dopiero przyszły łikend, w ten jade do Kraka

FREDek - Pon Sie 25, 2008 15:02

Panowie, a jakieś foteczki pojawią się :?:
am_k - Wto Sie 26, 2008 06:48

Zbyszek co z tymi fotkami, zamieszczasz czy nie?
Pozapraszałem na piątek paru klubowiczów z Lublina i jedną panią, ciekawe co z tego wyjdzie.

[ Dodano: Wto Sie 26, 2008 07:50 ]
Może zacznijmy powoli ustalać czas spotu i ewentualne miejsce.
Lub niech zostanie jak było, jakieś sugestie?

ZBYCHO - Wto Sie 26, 2008 19:16

Cześć, oto i fotki: http://picasaweb.google.p...Roverki22082008

[ Dodano: Wto Sie 26, 2008 20:18 ]
wszystkich oczekujących serdecznie przepraszam, ale dopiero teraz znalazłem chwile, żeby się tym zająć, mam nadzieję że mi wybaczycie :lol:

misi3k - Sro Sie 27, 2008 09:43

Siemka, na spot jak się doczołgam to jestem chętny, ale tak jak ostatni piątek mogę być dopiero koło 20.20. Proponuję jakieś bardziej oświetlone miejsce np parking pod Globusem. ZBYCHO, spoko zdjęcia.
koziarzumyslu - Sro Sie 27, 2008 15:27

siemanko z tej strony Pacio bylem w piatek pierwszy raz 25 z zapalona check engine . jak cus to sie pisze na spikniecie w piatek . wrazie co obserwuje spot .
ZBYCHO - Sro Sie 27, 2008 17:51

Dla mnie piątek jest OK. Globus to dobra lokalizacja, powinien być dobrze oświetlony :smile:
Wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do neta, więc umawiajcie się konkretniej, a ja pewnie odezwę się dopiero w piątek ok. 18.

FREDek - Sro Sie 27, 2008 19:21

A ja nadal będę upierał się przy stałce. Nie rozumiem po co te wszystkie dywagacje! Po to jest stałka, by temat dla wszystkich był jasny czy ma neta czy nie. Piątek; 18:3o Park Ludowy. Ewentualne zmiany lokalizacji do ustalenia po spotkaniu w stałym miejscu. Jeśli ktoś miałby się spóźnić, to niech szarpie do mnie (jak Misiek zrobił to w ostatni piątek) 663 788 147.
misi3k - Sro Sie 27, 2008 21:55

FREDek, dla mnie to jest rybka bo ja i tak będę późno. Pytanie zasadnicze czy brać grilla? Bo mogę przed robotą wrzucić do bagażnika i później (ok 20) się zrobi. Albo można gdzieś na miasto wyskoczyć coś zjeść, myślę, że parę fajnych lokali się znajdzie (np Mustafa, padniecie jak zjecie :twisted: )
am_k - Czw Sie 28, 2008 06:29

No tak ja tez jestem za stałym miejscem,
później można przecież podjechać kolumną. :mrgreen:

herc - Czw Sie 28, 2008 17:55

Panowie my robimy spota 31 sierpnia o godz 12:00 na parkingu pod centrum handlowym Auchan w Krasnym koło Rzeszowa (przy drodze E4), zapraszamy ;)
misi3k - Czw Sie 28, 2008 21:35

Marcin ja bym chętnie zobaczył taki pochód Roverków w Lublinie :mrgreen: Trzeba chyba kiedyś zrobić.
herc, chętniej bym się wybrał na spot do Was niż do roboty ale niestety niedzielę od rana mam zajętą :/

am_k - Pią Sie 29, 2008 10:34

No to jak kto się pisze.
Ja będę. Także trochę poczekam.

FREDek - Pią Sie 29, 2008 12:13

Coś mi się obiło o uszy, że dziś grillek...
am_k - Pią Sie 29, 2008 14:31

A gdzie, w deszczu?
FREDek - Pią Sie 29, 2008 14:50

Nie zauważyłem, że kapie z nieba...
am_k - Pią Sie 29, 2008 15:22

Może odsypiasz?
A tak na serio to już nie pada, do zobaczenia wieczorem.

ZBYCHO - Pią Sie 29, 2008 16:47

no i znowu kropi...witajcie panowie,
robimy coś dzisiaj? bo warunki chyba nie sprzyjają :/ , chociaż zmieniają się z minuty na minutę...

am_k - Pią Sie 29, 2008 16:50

Z cukru nie jesteśmy.
Na spocie ustalimy co dalej.

[ Dodano: Wto Wrz 02, 2008 12:01 ]
Co to za niepokojąca cisza.
Może ktoś coś napisze oprócz mnie.
Ale do rzeczy, padła propozycja na ostatnim spocie integracji alkoholowej.
Można by coś bliżej określić (miejsce I czas).

misi3k - Sro Wrz 03, 2008 15:40

No podobnież miała być jutro? ;> Czas mnie pasuje po 16 powiedzmy, miejsce to myślę, że się coś wymyśli jeszcze :) w końcu to studenckie miasto :twisted:
FREDek - Sro Wrz 03, 2008 21:36

Johnny's?
am_k - Czw Wrz 04, 2008 06:30

a mnie po 18

[ Dodano: Czw Wrz 04, 2008 10:00 ]
ale co znów będziemy we trzech albo czterech
jakoś słabo z naszą organizacją.

misi3k - Czw Wrz 04, 2008 13:50

No kurde weź ich wyciągnij gdzieś... Makabra z tymi ludźmi :/
am_k - Czw Wrz 04, 2008 14:27

No ale co robimy?
misi3k - Czw Wrz 04, 2008 15:44

Chlejemy :rotfl: A tak serio no to może być ten lokal co Fredek rzucił bo fajny klimacik ma, no i siądziemy przyjmiemy trochę % Fredek będziesz załatwiał transport czy ja mam coś kombinować?
FREDek - Czw Wrz 04, 2008 16:03

Nie mam żadnego kierowcy :sad: Johnny's Pub jest na Placu Wolności.
am_k - Czw Wrz 04, 2008 16:06

Właśnie transport?
Ja bym potrzebował do Bychawy.
Jakieś 25 km

misi3k - Czw Wrz 04, 2008 16:17

Jest transport jest :) Ale u mnie wisi podsufitka więc jest dziwne wrażenie jak się jedzie z tyłu :mrgreen: No i jest jeszcze ktoś chętny na małą "integrację"?
FREDek - Czw Wrz 04, 2008 16:19

o której zaczynamy?
misi3k - Czw Wrz 04, 2008 16:31

No miało być koło 18.30 ale właśnie Marcin pisał mi, że raczej go nie będzie... To co przekładamy na jutro?
am_k - Pią Wrz 05, 2008 06:56

Ja dziś nie jadę autem. także dziś możemy się integrować alkoholowo.
Miejsce i czas do ustalenia.

misi3k - Pią Wrz 05, 2008 13:44

Ja na razie nie wiem dokładnie ale możemy raczej tak na jednego, dwa skoczyć :wink:
am_k - Pią Wrz 05, 2008 14:27

Dobra a reszta?
ZBYCHO - Pią Wrz 05, 2008 15:16

witam everybody, u mnie dzisiaj nie wypali :/ , tak jak i wczoraj zresztą...bardzo nad tym ubolewam ale pewne sprawy nie pozwalają...
FREDek - Pią Wrz 05, 2008 15:17

Na którą się ustawiamy?
am_k - Pią Wrz 05, 2008 16:06

może tak 18.15 na Placu wolności
albo na stałce ale ja bez auta.

FREDek - Pią Wrz 05, 2008 16:09

18:15 na stałce, bo może ktoś się jeszcze zjawi.
am_k - Pią Wrz 05, 2008 16:10

ok
misi3k - Pią Wrz 05, 2008 16:22

Także się zgadzam ale ja będę Roverkiem. Do zobaczenia.
andrzejziom - Wto Wrz 09, 2008 19:56

Witam kolegów ;) widzę że spociku w lbl sie rozwijają , sam bym chętnie wpadł lecz chyba w ten piątek nie dam rady a w następny to prędzej ;)
misi3k - Wto Wrz 09, 2008 22:09

Coś powoli ale się rozwijają chyba. Zapraszam gorąco nie tylko Ciebie ale także tych którzy mają do Parku Ludowego o wiele bliżej a jeszcze nie zawitali.
am_k - Sro Wrz 10, 2008 06:09

Kurde, poleciało mi sprzęgło ale myślę że do piątku się wyrobie z naprawą.
misi3k - Sro Wrz 10, 2008 11:27

Ojj, kurde niefajnie. Niestety jak to się mówi "Shit Happens" :/ Mam nadzieję, że dasz radę.
ZBYCHO - Sro Wrz 10, 2008 19:46

siemanko panowie, co tam u was słychać??
jakoś ostatnio nie miałem nawet czasu na forum spojrzeć i nie wiem kurczę czy w ten piątek też będę miał chwile żeby się zjawić :neutral:

misi3k - Czw Wrz 11, 2008 22:46

Pff ja niestety nie przylecę... Będę prawdopodobnie za tydzień. Miłej zabawy.
am_k - Pią Wrz 12, 2008 06:52

I mnie też nie będzie.
Także za tydzień, do zobaczenia.

ZBYCHO - Pią Wrz 12, 2008 10:58

ja myślałem że jednak dam radę, ale niestety....mam nadzieję że za tydzień coś będzie się działo,
FREDek - Pią Wrz 12, 2008 12:07

Mnie również nie będzie, bo z koleżką między kroplami z chmury robimy spryskiwanie, boczki i elektrykę...
unpredictablee - Pon Wrz 15, 2008 12:55

Witam wszystkich, jestem dośc nowy i chciałem zapytać czy przyjeżdza na spoty do lublina ktoś z Łęcznej ?
Mam zamiar sie wybrac do Was, ale z kimś by było razniej

Pozdrawiam

am_k - Pon Wrz 15, 2008 13:48

Z Łęcznej nie, ale zawsze możesz kogoś zabrać.
Poza tym, meldujmy się w piątek.
Ja będę.

unpredictablee - Pon Wrz 15, 2008 17:46

Mógłbym się pokusić o przyjazd :razz:
Dużo Was przyjeżdża? Co takiego dzieje się na takich spotkaniach ? :?:

am_k - Pon Wrz 15, 2008 18:45

Mile spędzamy czas w swoim towarzystwie.
Rozmawiamy, oglądamy swoje auta takie tam pierdoły.
Z frekwencją jest różnie.
Ale zapraszamy.

morris - Pon Wrz 15, 2008 20:24

No mnie nie ma - Kraków jak zwykle. Zresztą niedługo na stałe.
ZBYCHO - Wto Wrz 16, 2008 16:47

hej, ja się melduję w piątek,

p.s. szykuje się ogólny zlot :lol: co wy na to??

Bidi - Wto Wrz 16, 2008 17:16

ja tez moze zawitam ;)
misi3k - Wto Wrz 16, 2008 18:19

Mnie raczej nie bedzie bo robota, jeszcze sie staram zamienic ale nie wiem czy cos wyjdzie. A do tego R chyba wyladuje u mechaniora :/
am_k - Wto Wrz 16, 2008 18:26

no ja jestem za
FREDek - Wto Wrz 16, 2008 18:51

Ja jestem "za", a nawet "przeciw" :wink:

Rzecz jasna nie zawiodę Was i pewnie - jak zawsze - nie będę sam. Zwłaszcza, że są Dni Majdanka i w piątek będą pokazane grypsy

am_k - Pią Wrz 19, 2008 09:07

A jednak lipa dziś mnie zabraknie, zaraz jadę do Kalisza.
Po żonę.
A jutro rano muszę być w pracy.

misi3k - Pią Wrz 19, 2008 14:10

No ja mogę przyjechać, jak mnie przyjmiecie w swe grono Małą czarną (znaczy się Okta), bo w R niestety dopadło mnie HGF :/

[ Dodano: Pią Wrz 19, 2008 17:52 ]
FREDek właśnie mi wysłał esa, żeby lecieć pod Carefour bo gra kombi. Of kors spotkanie jak zwykle MTL

am_k - Sob Wrz 20, 2008 11:22

misi3k,
No to masz fajna robótkę z HGF-em.
Nie zazdroszczę.
A co sie stało ,że Fredek nie był na stałce pod MTL-em?
Czyżby Kombi było ważniejsze :grin:

ZBYCHO - Sob Wrz 20, 2008 13:26

misi3k moje kondolencje jeżeli chodzi o HGF /miałem, przyżywałem/, a tak z innej beczki...byliście wczoraj może pod MTL?, bo ja zjawiłem się ok. 19 i nikogo nie było... :/

[ Dodano: Sob Wrz 20, 2008 14:26 ]
ktoś chętny jest na zlot ogólnopolski? bo ja się zastanawiam...

am_k - Sob Wrz 20, 2008 17:50

No ja jestem chetny :mrgreen:
misi3k - Sob Wrz 20, 2008 23:47

Ech no jakoś dam radę, mam tylko nadzieję, że nie spełnią się złe sny mojego mechaniora, bo wtedy to będzie nie fajno dopiero. Wczoraj (znaczy przed-) byłem koło 18.45, no i jako że trochę kropiło i nikogo nie było to nie zabawiłem długo i pod market. Fredek tam już był ze swoimi znajomymi i dlatego nie leciał na stałkę. Na zlot to ja raczej nie bo za bardzo czasu nie mam i do tego wydatki mi się szykują :/
ZBYCHO - Nie Wrz 21, 2008 21:26

u mnie tyż wydatki, ale może znajdzie się trochę grosza żeby się wyrwać na zlocik, fajnie się zapowiada :wink: ,

misi3k jak tam roverek /hgf i te sprawy/??

misi3k - Nie Wrz 21, 2008 23:10

ZBYCHO, jutro wstawiam do magika i będzie czarował. Zobaczymy. Tak po drodze powziąłem postanowienie, że trochę przy nim zrobię rzeczy jak mi już ta uszczelka padła. Co do zlotu to nie wiem w sumie może i by się wybrać...

[ Dodano: Pon Wrz 22, 2008 00:12 ]
BTW to na następnym spocie chciałbym widzieć więcej ludzi i nie bójcie się pogody, jak będzie lać to się przeniesiemy pod jakieś zadaszenie

am_k - Pon Wrz 22, 2008 06:36

Teraz to będę. 100% Misiek co to jest BTW????
A co do zlotu to tak raczej się wybiorę. To tylko 250 km.

misi3k - Pon Wrz 22, 2008 14:54

Mam nadzieję, że nie tylko Ty będziesz, ale się zbierze trochę ludzi.
BTW - By the way - Przy okazji, taki internetowy skrót, sorry za użycie ale jak piszę to staram się szybko i tak czasem machnę :)
A tu taki mały słownik jakby był ktoś zainteresowany się doedukować :mrgreen:
Wytłumaczenie skrótów internetowych

am_k - Pon Wrz 22, 2008 15:20

Misiek tych skrótów jest tysiące.
Za dużo, nie chce mi się nawet czytać.
A co do zlotu to jeszcze nie wiem, czy wyruszę w piątek czy sobotę.
Jeszcze sie zgadamy jakby co to służę miejscem w aucie.

FREDek - Pon Wrz 22, 2008 18:45

am_kowalski napisał/a:

Jeszcze sie zgadamy jakby co to służę miejscem w aucie.

Śpię na tylnym siedzeniu :grin:

Bidi - Wto Wrz 23, 2008 12:04

witam koledzy :) no ze mna to bedzie znak ? bo po 1 nie mam autka R 45 :) auto zostalo sprzedane a wiec jak tata udostepni mi R 600 to powiniem zawitac :)
am_k - Sro Wrz 24, 2008 12:10

Jak naprawa Miśku?
Ale do sprawy.
Panowie i może Panie, od piątku są w MTL targi budowlane.
Można by wpaść na parking większą ekipą i promować w Lublinie spoty.
Co Wy na to?

ZBYCHO - Sro Wrz 24, 2008 14:50

pomysł niezły, może by wdrożyć wcześniejszy pomysł z ulotkami, tylko czasu trochę brak na ich opracowanie...może na spocie byśmy coś naskrobali i pchnęli sprawę do przodu...

ja będę w piątek na niecałe 100%, bo wcześniej muszę do mechaniora, ale raczej się wybiorę...

unpredictablee - Sro Wrz 24, 2008 15:51

Witam,
moglibyście opracować jakiś tekst ?
Jakbym znalazł troche czasu opracowałbym jakąś szatę graficzna ulotki, zamieścił i może coś by się spodobało :)

Jakbym kogoś namówił z Łęcznej może wpadne na spot do Was

ZBYCHO - Sro Wrz 24, 2008 18:26

spoko, zapraszamy na spot to coś się pomyśli w grupie...
FREDek - Sro Wrz 24, 2008 20:28

Nie chciało mi się aż tylu nieładnych słów wycinać, więc wywalę cały post. Z kim, jak z kim, ale z Tobą Misi3k zawsze bardzo chętnie się spotkam. Rozumiem, że ktoś nie ma ochoty się integrować, ale są pewni ludzie, którzy nałogowo piszą, że postarają się być, a ich nie ma, co mnie zwyczajnie irytuje.
misi3k - Sro Wrz 24, 2008 22:11

Marcin, wóz stoi u magika i się chłopak z nim męczy po godzinach :roll: Znów mi skoczył koszt w górę, ale i tak chyba będzie w miarę tanio. Na jutro już powinien wóz być gotowy, więc na spot się pojawię już R. unpredictablee, chętnie bym coś pomógł ale pisarz raczej ze mnie kiepski :oops: Mam nadzieję, że się pojawisz na spocie. FREDek, wyluzuj trochę, niektórzy po prostu nie mają ochoty się integrować i trzeba to uszanować. Niektórzy obiecali ale może też mieli jakieś problemy z dotarciem więc też zrozum.
Ad PS W takim stylu to mi raczej post nie pasuje, więc co chcesz o tym pogadać? :razz:

am_k - Czw Wrz 25, 2008 11:54

A co ja Ci nie pasuję Fredku :mrgreen:
Tylko Misiek i Misiek.

[ Dodano: Czw Wrz 25, 2008 12:58 ]
Atak w ogóle to nie wiem o co biega w twoim poście :?:

FREDek - Czw Wrz 25, 2008 12:00

ktorym?
am_k - Czw Wrz 25, 2008 12:14

FREDek napisał/a:
Nie chciało mi się aż tylu nieładnych słów wycinać, więc wywalę cały post. Z kim, jak z kim, ale z Tobą Misi3k zawsze bardzo chętnie się spotkam. Rozumiem, że ktoś nie ma ochoty się integrować, ale są pewni ludzie, którzy nałogowo piszą, że postarają się być, a ich nie ma, co mnie zwyczajnie irytuje.

No tego.

FREDek - Czw Wrz 25, 2008 13:20

Miałem wczoraj bardzo zły dzien i niepotrzebnie zupełnie uniosłem się na forum. Dokładnie postaram się Ci wyjaśnić jutro całą sytuację. Ma w planie ktoś się zjawić?
am_k - Czw Wrz 25, 2008 13:35

No ja.
Misiek, a dalej zobaczymy.

misi3k - Czw Wrz 25, 2008 17:44

Fredek odpisuj na moje posty pod moimi postami a nie nad nimi :razz:
Ja też chętnie się z Tobą integruję bo żeś wesoły i ciekawy człowiek. Zawsze mnie czymś zaskoczysz.
Marcin, widzisz o Tobie nie pamiętają...
A co do spotu to ja będę ale chyba znów nie R, bo się z magikiem dziś widziałem i dopiero na jutro wieczorem ludziska mu zrobią głowicę a jeszcze musi te klocki poskładać. A tą głowicę to wcześniej jakiś niezły piiip składał bo uszczelka miała na sobie kupę silikonu :shock: I do tego bodaj prowadnice zaworów były strasznie ykhm ykhm :roll: Ale niedługo wszystko będzie w porządeczku i R będzie śmigał jak burza :mrgreen:
Co do zlotu ogólnego to czekam jeszcze na grafik na przyszły miesiąc to będę wiedział czy mam wolne i może bym się wybrał. Jaki jest koszt wstępu dla nie klubowicza?

am_k - Czw Wrz 25, 2008 19:22

Zapisz się na www.roverki.pl jako sympatyk.
Zresztą możesz i zostać klubowiczem składka jedyne 40pln

morris - Czw Wrz 25, 2008 21:54

jutro to i mi sie chyba uda zaintegrowac
FREDek - Czw Wrz 25, 2008 22:25

misi3k napisał/a:
...a jeszcze musi te klocki poskładać....

Misi3k. Moja córeczka klocki lego składa pierwsza klasa... może zaoszczędzimy :wink:

Bardzo bym się cieszył Morris, gdybyś był, bo dawno Cię nie widziałem, a jakoś niechcący :wink: chyba Cię polubiłem.

Jak będzie kapać z chmury, to Johnny's, jak ostatnio?

am_k - Pią Wrz 26, 2008 00:15

ok ale na soczek.
morris - Pią Wrz 26, 2008 11:29

FREDek napisał/a:
Bardzo bym się cieszył Morris, gdybyś był, bo dawno Cię nie widziałem, a jakoś niechcący chyba Cię polubiłem.

Fredek - z wzajemnością.
Dzisiaj niby nie pada ale o 18.30 to już ciemnica powoli się robi, trzeba coś pokombinować z miejscówką na przyszłość.

am_k - Pią Wrz 26, 2008 11:42

Nooo.
Co racja to racja.
A co tam Morris z Twoim autem?

morris - Pią Wrz 26, 2008 21:25

No to dzięki Panowie za owocnego spota. Tłumy nas i oby tak systematycznie dalej.
Szczególne pozdrówka dla Tomka - nowo przybyłego odważnego - wreszcie jakaś 600. :grin:

Fredek jak film?

FREDek - Sob Wrz 27, 2008 00:07

morris napisał/a:

Fredek jak film?

Film, jak film (Nie zadzieraj z fryzjerem - jeśli ktoś chce się pośmiać, polecam), ale najważniejsze, że kobietka zadowolona. Mieliśmy iść na inny film, ale wskoczył mi nieprzewidziany wcześniej lot do Turki, przez co spóźniliśmy się. Dziękuję Misi3k za sprawdzenie trasy.

Jutro granie, a potem niemal bezpośrednio na mecz. Na powrocie (poniedziałek) zalecę do Kalinówki, to popytam się o części dla Was i napisze na forum nim polegnę do grobu celem się wyspania. Jak zmartwychwstanę (nie wiem czy poprawnie napisałem), to będę chciał wyciągnąć kobietkę do UFO na lotki, bilard i (jeśli będzie Nas więcej) kręgle... Może ktoś chętny? Dokładny termin i godzina do ustalenia.

am_k - Sob Wrz 27, 2008 06:36

Dołączam się do Morrsia (do podziękowań).
Było miło, a i frekwencja coraz większa.
Coś się zaczyna dziać.
Choć zawsze mogłoby być nas więcej.
Powoli trzeba zacząć myśleć o zlocie w Bieszczadach.
Silna grupa pod wezwaniem Lublin byłby wskazana.

architection - Sob Wrz 27, 2008 20:09

chętnie wybrałbym się na wasz spocik obejrzeć pare 4-setek szczególnie dieselków. zamierzam takiego sobie sprawić a nie ma to jak porada uzytkownika ;)

tak poza tym jesli ktos jest z okolic lublina lub tak jak ja swidnik to chetnie spotkałbym sie obejrzał i popytał o pare rzeczy oczywiscie w zamian proponuje duze dobre piwko :)

FREDek - Pon Wrz 29, 2008 13:20

architection na felin masz niedaleko, więc zapraszam.

Byłem Panowie w Kalinówce (jak obiecywałem)...
- znaczek do nabycia z całym grillem (cena: 190zł)
- zaślepka w kolorze czerwonym (cena: 60zł)
- znaczek na tylną klapę "25" (cena: 30 zł).
Wybaczcie, że tak na ogólnym, ale nie pamiętam dokładnie kto o co prosił.

Proszę o decyzję co mam Wam kupić i na piątkowy spot przywieźć.

am_k - Pon Wrz 29, 2008 15:15

FREDek, a co z moimi lusterkami do 25-ki
misi3k - Pon Wrz 29, 2008 15:35

architection, ja mam 400 tyle, że benzin tak więc zapraszam na spoty możesz oglądać i pytać ile chcesz. FREDek, zapytaj czy da radę dostać taką końcówkę ręcznego, tam gdzie się łapie i wciska jeżeli wiesz co mam na myśli i daj znać na kom.
morris - Pon Wrz 29, 2008 19:57

FREDek napisał/a:
- znaczek do nabycia z całym grillem (cena: 190zł)

no to ja jednak będę dalej ambitnie szukał samego znaczka
FREDek napisał/a:
zaślepka w kolorze czerwonym (cena: 60zł)

czerwone z zielonym będzie gupio wyglądać- więc też nie skorzystam. Ale dzięki za pamięć.
am_kowalski napisał/a:
Morrsia

dobre :lol:

misi3k - Pon Wrz 29, 2008 21:45

Morris, przedzwoń na Markuszów tam mają od cholery części, od anglików większość. Jak czegoś nie ma na mieście to można u nich próbować. Tel (81)8818191 nie wiem czy aktualny ale spróbuj, postaram się jeszcze jutro poszukać wizytówki od nich. A jak byś się do nich wybierał to uważaj bo często im się "zdarzają" przewały i trzeba się mocno pilnować czy wszystko ok.
FREDek - Pon Wrz 29, 2008 22:16

Marcin. Przepraszam ale sobie nie zanotowałem i zapomniało się. Jutro podlecę i się dowiem. Morris, zawsze można "szprajem" przemalować :grin: . Kurcze, gdyby zdobycie tego znaczka było łatwiejsze... dużo Roverków stoi na parkingach :wink:

Gość ma "kapsle", ale za komplet chce 50 zł. Dałem do zrozumienia chłopakom, że połowę tej sumy jestem w stanie zapłacić za komplet. Zobaczymy co z tego wyjdzie

misi3k - Pon Wrz 29, 2008 23:24

FREDek napisał/a:
Dałem do zrozumienia chłopakom, że połowę tej sumy jestem w stanie zapłacić za komplet.
Dzizas FREDek, mam nadzieję, że źle Cię zrozumiałem...
FREDek - Wto Wrz 30, 2008 13:30

Nie wiem, jak mnie Misi3k zrozumiałeś, ale nie chodzi tu o "kradziejstwo" :!:

Na szrocie jeszcze nie byłem, ale dziś podskoczę.

Znalazłem za to dobrą myjkę. Mycie ręczne z woskiem itd. + dywaniki i takie tam za 15 zł.

morris - Wto Wrz 30, 2008 14:20

FREDek napisał/a:
Mycie ręczne z woskiem itd. + dywaniki i takie tam za 15 zł.

:shock: gdzie :?:

[ Dodano: Wto Wrz 30, 2008 15:23 ]
FREDek napisał/a:
Morris, zawsze można "szprajem" przemalować

już malowałem zaślepkę made by me i widziałeś efekt :sad:

Cytat:
misi3k
o Markuszowie nie słyszałem, słyszałem o Kurowie - tam często mają Roverki, ale najczęściej bite z przodu :sad:
am_k - Wto Wrz 30, 2008 14:24

Ja dobrze zrozumiałem, FREDek grzecznie wytłumaczył, że zapłaci połowę.
Jak auto misi3k :?:

[ Dodano: Wto Wrz 30, 2008 15:29 ]
No dobra my tu gadu gadu, o myjkach( ja za mycie z odkurzeniem 23 na Wodopojnej),
ale pisać kto sie stawi w piątek.
Namówiłem gościa z Freelanderem ,zjawi sie jak dostanie rurę do inercoolera.
Może zdąży do piatku.
Ja będę

[ Dodano: Wto Wrz 30, 2008 15:42 ]
morris napisał/a:

am_kowalski napisał/a:
Morrsia

dobre :lol:

Sorry Morris popindroliło mi się.

morris - Wto Wrz 30, 2008 14:52

am_kowalski napisał/a:
pisać kto sie stawi w piątek

no ja na chwilę się postaram stawić

architection - Wto Wrz 30, 2008 19:10

misi3k napisał/a:
zapraszam na spoty możesz oglądać i pytać ile chcesz

chetnie przyjde powiedzcie tylko o ktorej w piatek i gdzie dokladnie

misi3k - Wto Wrz 30, 2008 22:02

Uff FREDek już się bałem :smile: Marcin FREDek jak ostatnio z kolegą grzecznie tłumaczyli, że nie podoba mu się cena to mnie ciarki po plecach szły :oops: Właśnie gdzie ta myjnia? Bo też bym był zainteresowany. Auto jak auto już magik poskładał wszystko się kupy trzyma, a ciśnienie w układzie ma tak dobre, że chłodnicą cieknie pomału :shock: Ja w piątek będę i to pewnie już moim R :cool:
architection, Piątki 18.30 Park Ludowy, parking obok hali MTL (jest opis w temacie...)

FREDek - Sro Paź 01, 2008 11:10

Na dolnej Zamojskiej przed nieczynnym mostem jest w sumie jedna tylko uliczka w prawo (na tym "zamkniętym" odcinku). Między barem z karaoke, a komisem samochodowym. Skręcacie w tę uliczkę i 20 metrów dalej po lewej stronie będzie "AUTO MYJNIA RęCZNA". Jakoś strasznie dziwnie mi się to wytłumaczyło :neutral:
morris - Sro Paź 01, 2008 14:53

FREDek napisał/a:
Jakoś strasznie dziwnie mi się to wytłumaczyło

Ale skutecznie - dzięki.

FREDek - Sro Paź 01, 2008 15:21

Morris'ku urwisku :lol: byłeś może jakoś niechcący na owej myjce?
Za dzieciaka pracowałem sobie na myjni ręcznej, także wiem, jak się oszukuje i kiedy jest dobrze auto umyte... Od siebie powiem, że z tych chłopców, a w zasadzie z ich pracy jestem zadowolony. Wszak cena, to nie wszystko. Jak Twoja opinia?

Naturalnie w piątek postaram się pojawić.

misi3k - Czw Paź 02, 2008 12:30

morris napisał/a:
o Markuszowie nie słyszałem, słyszałem o Kurowie - tam często mają Roverki, ale najczęściej bite z przodu :sad:
Markuszów przed Kurowem, w Kurowie samym nie ma szrotu z tego co kojarze. Potężny szrot możliwe, że myślimy o tym samym. Weź mi na jutro namiary na ten serwis CB w którym montowałeś antenę bo mam chętkę na uchwyt ;) FREDek, dzięki za namiary na myjnię.
ZBYCHO - Czw Paź 02, 2008 19:07

hej, czy jutro ktoś się pisze ?? nie było mnie kope lat na spocie bo wiele się działo, no i jutro na 100 bym się zjawił...tylko czy ktoś jeszcze :roll:
Bidi - Czw Paź 02, 2008 19:58

ja bede ale nie wiem czy na 18.30 bo do 17 powiniem pracowac ;) ale jak cos to niech ktos na PW da mi nr do siebie to bede dzwonil :)
am_k - Czw Paź 02, 2008 20:14

Parę osób ma by także wpadajcie.
FREDek - Czw Paź 02, 2008 22:05

Ja kur... :wink: cze będę na dwa banki!! 663-788-147 numer do mnie. Czynny całą dobę (prawie, jak party line :wink: ).

Chłopcy. Gorrrąco zapraszam 19 października na bardzo fajne zawody żużlowe :!: Jutro będę wyjaśniał szczegóły live, a i nie omieszkam na forum co nie co wspomnieć.

am_k - Sob Paź 04, 2008 12:05

No panowie czas sie określić kto wybiera sie na zlot, i kiedy?
ZBYCHO - Sob Paź 04, 2008 16:55

ja bym się wybrał, w ten weekend określę się na sto procent, chętnie wybrałbym się kolejny raz w bieszczady...
FREDek - Nie Paź 05, 2008 05:12

Bezpośrednio po imprezie jestem w stanie się określić. Nie jestem w stanie z Wami pojechać, mimo że baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciał. Mam nadzieję, że na piątkowym spocie nie będę osamotniony...
morris - Nie Paź 05, 2008 19:29

misi3k napisał/a:
Markuszów przed Kurowem, w Kurowie samym nie ma szrotu z tego co kojarze

Jest właśnie w Kurowie i to całkiem spory kupowałem tam fele i pilota).
misi3k napisał/a:
namiary na ten serwis CB w którym montowałeś antenę

Łatwo trafić - Na Górce z tyłu tego dużego serwisu co jest na samym środku
"Mikron" ul. Spół. Pracy 36 tel. 081 74 78 311

misi3k - Pon Paź 06, 2008 10:57

morris, jak się leci na Wa-wę po lewej stronie, na takim w sumie odludziu na górce. Nie wiem może to już Kurów, wszyscy go nazywają w Markuszowie. Może myślimy o innych. Nie przeczę, że w Kurowie nie ma po prostu nie kojarzę :) Dzięki za namiary na CB.

[ Dodano: Pon Paź 06, 2008 12:00 ]
Mam jeszcze jeden namiar na ten Markuszów, też nie wiem czy aktualny :roll: 602709943

morris - Pon Paź 06, 2008 13:10

No tamten jest po prawej stronie w Kurowie. Wygląda niepozornie bo z przodu to zwykły dom, a z tyłu kawał pola z dżonkami
milox18... - Pon Paź 06, 2008 16:58

witam ja was ;) widze ze sie cos ruszylo w Lubelskim :) ja sie pisze na spocik w nastepny weekend :)

ps. ktos chcial znaczek do przodu?? Mam caly grill tylko ze z 400 wiec jak bedzie sie nadawal komus to pisac ;)

pozdrawiam

morris - Pon Paź 06, 2008 18:12

milox18... napisał/a:
ja sie pisze na spocik w nastepny weekend

Tzn. 17ego czy na najbliższy?
milox18... napisał/a:
ktos chcial znaczek do przodu

Dzięki ale musi być od r25

am_k - Pon Paź 06, 2008 19:12

Ja już wysłałem zgłoszenie na zlot.
Trzeba do piątku się zapisać, a do 17.10 wpłacić zaliczkę.
Także się decydujcie.

morris - Pon Paź 06, 2008 19:30

am_kowalski napisał/a:
Trzeba do piątku się zapisać

15ty jest na stronie podany, a to środa raczej.
Na ile dni jedziesz?

am_k - Wto Paź 07, 2008 07:02

morris napisał/a:
am_kowalski napisał/a:
Trzeba do piątku się zapisać

15ty jest na stronie podany, a to środa raczej.
Na ile dni jedziesz?

Znów masz rację, jakoś przestawiają mi się te dni.
Jadę w sobotę chyba koło rana coby się nie spieszyc.

[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 11:46 ]
No dobra pisać kto się stawi w piątek.
Ja będę na 100%.

misi3k - Pią Paź 10, 2008 20:46

Piter1986, masz źle ustawione lampy :P widziałem Cię na Solidarności jak wracałem.
Bidi - Pią Paź 10, 2008 21:38

misi3k napisał/a:
Piter1986, masz źle ustawione lampy :P widziałem Cię na Solidarności jak wracałem.

wiem :) ale nie mialem czasu ustawic i prawa po oczach daje :) a lewa w miare :)

am_k - Wto Paź 14, 2008 16:15

Witam, i pytam co taka cisza w naszym temacie?
Jakby coś to będę w piątek.

Bidi - Wto Paź 14, 2008 16:35

http://www.motolublin.pl/...e78ccc75f#30057
misi3k - Wto Paź 14, 2008 16:54

Ja też będę w piątek, co do tego co modzą chłopaki z motolublin to ja nie mam nic przeciwko można się z nimi spotkać.
Bidi - Wto Paź 14, 2008 17:19

z tego co ja wiem to na ost spocie honda lublin team bylo duzooo autek a teraz wszyscy chca sie laczyc wiec Roverki tez powinny byc :D
misi3k - Pią Paź 17, 2008 10:49

Mała poprawka. Niestety ja nie będę mógł przybyć w tym tygodniu. Sorki.
am_k - Pią Paź 17, 2008 12:32

To kto będzie?
FREDek - Sob Paź 18, 2008 11:32

Z przyczyn technicznych pojawić się nie mogłem. Wybaczcie.

PRZYPOMINAM!

Turniej na torze przy Al. Zygmuntowskich: "Ratujemy lubelski zuzel" juz w najblizsza niedziele o godzinie 15.00. Wstep 10 zl w tym program zawodow.
W turnieju wystapi najwiekszy showman wsrod zuzlowcow, aktualny Indwyidualny Mistrz Polski - Adam Skornicki oraz aktualny Mlodziezowy Indywidualny Mistrz Polski i Druzynowy Mistrz Swiata Juniorow - Maciej Janowski.
Zobaczymy też legendarnego Sławomira Drabika - dwukrotnego indywidualnego mistrza Polski, druzynowego mistrza swiata z roku 1997.
W niedziele w Lublinie wystapi rowniez najlepszy obecnie wychowanek lubelskiego klubu, startujacy w extralidze Daniel Jeleniewski ktory został okrzykniety rewelacją finalu Indywidualnych Mistrzostw Polski sprzed roku.
W akcji zobaczymy tez czarnoskorego zuzlowca rodem z Brazylii - Antonio Lindbeka, ktory w swojej karierze stawal na podium Grand Prix, zdobywal tytuly mistrza swiata w rywalizacji druzynowej.

Proponuję spotkanie o godzinie 14 przy wejsciu na stację paliw Orlen na przeciw stadionu

G4JOS - Pon Paź 20, 2008 22:32

w ten piątek się widzicie?
am_k - Wto Paź 21, 2008 06:49

Raczej tak, ja to będę ale nie wiem jak inni.
morris - Wto Paź 21, 2008 20:03

może na chwile wpadne po drodze do Krakowa
misi3k - Sro Paź 22, 2008 09:25

Ja powinienem być. Nie mówię na 100%, ale kończę robotę o 17 więc raczej się pojawię.
Bidi - Sro Paź 22, 2008 20:22

ja tez powiniem sie wyrobic :)
am_k - Sro Paź 22, 2008 21:21

Piter1986,
to weź choc jedną oponę tą gorszą to sobie luknę

unpredictablee - Czw Paź 23, 2008 07:17

Jak się wyrobie to wpadnę tam do Was z Łęcznej. :grin:
Pierwszy raz podobno zawsze jest najgorszy ? :lol: :lol:

Bidi - Czw Paź 23, 2008 18:23

oki wezme komplet jak cos to podjedziemy i zdemontujemy i bedziesz mial problem z glowy i ja rowniez:)
morris - Pią Paź 24, 2008 13:20

no mnie dzisiaj jednak nie bedzie
zgredzik - Pią Paź 24, 2008 14:57

za to ja może będę :mrgreen:
am_k - Pon Paź 27, 2008 16:59

Może mała zmiana w tym tygodniu.
Proponuję czwartek, miejsce i pora zostaje tak samo.
Mam gadżety.

ZBYCHO - Pon Paź 27, 2008 17:39

spoko, spoko, może być, a jak tam było na zlocie i jak max payne, warto psuć oczy?
misi3k - Pon Paź 27, 2008 18:19

Ja tak jak już mówiłem na spocie nie będę mógł przyjechać, niestety zmiana terminu mi nic nie zmienia, w tym tygodniu robię po południu. Marcin, mam nadzieję, że masz dla mnie smycz, jak tak to bym sobie odebrał w przyszłym tygodniu.
morris - Pon Paź 27, 2008 18:45

pasuje mi czwartek
zgredzik - Wto Paź 28, 2008 08:34

Też postaram się być w czwartek.
FREDek - Wto Paź 28, 2008 19:43

Nie uwierzycie, ale znów "ktoś" mnie uderzył w auto :neutral: Zagotowałem się niczym czajnik na gazie i truchnąłem chłopcom o niedzielnej scenie. Nie wiem, jak to zrobili (i nie chce wiedzieć), ale już dostałem pełne dane "ktosia" i jestem z nim umówiony na piątek. Kwestia jest tego typu, że przydałoby mi się wycenić szkodę (w piątek chciałbym podać "ktosiowi" wstępne koszta naprawy). Gdzie się zgłosić w tym celu?
morris - Wto Paź 28, 2008 21:59

do tego co ci będzie naprawiał
ZBYCHO - Wto Paź 28, 2008 23:28

hej, ja niestety nie stawię się w czwartek, ponieważ mam wizytę u dentysty :roll: o której chyba chciałem zapomnieć :wink:

p.s. jak można to chciałbym dołączyć się do prośby miśka o gadżetos :grin: na przyszły tydzień, z góry dzięki marcin,

FREDek - Sob Lis 01, 2008 08:19

Piszę to dosłownie ze łzami w oczach!

Pamiętacie chłopaczka, który był ze mną na czwartkowym spocie? Pierwszy i ostatni raz w życiu faceta widzieliście. Z ciężkim bólem serca muszę Was poinformować, iż tego Pana już więcej nie zobaczycie. Ja również... Odszedł. Odszedł na zawsze.

!! SEMPER FI PRZYJACIELU !!

morris - Nie Lis 02, 2008 21:30

O kurde!
Współczucie

am_k - Pon Lis 03, 2008 12:46

FREDek,
Współczuję stary.
Jeśli to było na lubartowskiej w piątek, to prawie to widziałem.

misi3k - Pon Lis 03, 2008 16:31

Nie znałem gościa ale współczuję, śmierć każdego człowieka jest tragedią...
FREDek - Wto Lis 04, 2008 22:44

Na Lubartowskiej. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Pogrzeb jest w czwartek o godzinie 12 na cmentarzu przy Unickiej
am_k - Sro Lis 05, 2008 21:50

No dobra, kto będzie w piątek?
Bidi - Czw Lis 06, 2008 16:18

mysle ze ja powiniem byc jak w robocie mnie nie zatrzymaja :)
misi3k - Czw Lis 06, 2008 16:28

Ja także się pojawię jutro, raczej na krótko ale będę. Marcin nie zapomnij smyczy dla mnie :wink:
ZBYCHO - Czw Lis 06, 2008 18:04

hej, ja też się zjawię...
Bidi - Czw Lis 06, 2008 20:05

a ja odstane smycz ?? :) naklejeczki juz sa w odpowiednim miejscu ;)
am_k - Pią Lis 07, 2008 07:59

Jak zapłacisz to dostaniesz tylko 10 pln.
Mam nadzieje,że na dziś dotrą.
Miśka i Zbyszka podstępem wyłudził Fredek i Zgredzik.
Zaraz w piątek zamówiłem nowe i zastały wysłane, więc czekam.

misi3k - Pią Lis 07, 2008 10:26

Ej no co to za wyłudzanie jak się nie zamawiało? Nieładnie :razz: Marcin miałeś być silny i nikomu nie oddawać... Mam nadzieję, że na dziś już dotrą :roll:
kulfon0801 - Pią Lis 07, 2008 15:04

Witam po długiej nieobecności i z góry was wszystkich za to przepraszam ale mi się studia zaczeły i na dodatek robota więc sami rozumiecie... co tam słychać ciekawego?
misi3k - Pią Lis 07, 2008 15:51

kulfon0801, dzisiaj spocik, rozumiem, że skoro masz troszkę czasu to się pojawisz? :wink:
am_k - Pią Lis 07, 2008 15:54

kulfon0801,
A wszystko po staremu.
misi3k,
Jeszcze nie mam tych smyczy, lecę na pocztę może jeszcze dziś przyjdą.
Jak nie to będą na poniedziałek.
Tomaszi wysłał wczoraj.
Mam naklejki na tablice.

[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 16:07 ]
misi3k,
Jednak na poniedziałek.
Czyli na następny spot.

misi3k - Pią Lis 07, 2008 16:57

Ech szkoda a już myślałem, że będę miał smycz na dziś :sad:

[ Dodano: Sob Lis 08, 2008 10:59 ]
Ktoś kiedyś na spocie mówił, że gdzieś w LBL można dostać takie kołeczki do tapicerki, montowane np z tyłu w bagażniku. Gdzie to jest bo mam sklerozę? Na górce?

kulfon0801 - Pon Lis 10, 2008 22:28

Pewnie bym był jakbym nie miał gorączki i nie leżał w wyrku:/ mam zajebiaszczy długi weekend:/ ech... ale w pt się pojawię jak mnie puści ta cholerna grypa...
misi3k - Pon Lis 10, 2008 23:52

No to zdrowia życzę i czekamy :wink:
kulfon0801 - Wto Lis 11, 2008 11:04

Dzięki wielkie... Mam nadzieję, że w końcu się pojawię bo już mnie to zaczyna powoli wkurzać...
am_k - Czw Lis 13, 2008 07:30

kulfon0801,
Mnie też :mrgreen:
Atak na serio to do zobaczenia w piątek.

[ Dodano: Czw Lis 13, 2008 16:39 ]
Mam smycze, zapraszam po odbiór jutro.

kulfon0801 - Pią Lis 14, 2008 16:06

Ja dziś będę panowie:) trochę mnie puściło i muszę się przejechać roverkiem:p
am_k - Pon Lis 17, 2008 15:35

Witam.
Jakoś niepokoi mnie brak wpisów na naszym forum.
Co się dzieje z Lublinem?

misi3k - Pon Lis 17, 2008 20:24

Bo chyba ludziska się wypaliły i już coraz mniej chętnie na spoty przyjeżdżają. Ja się tak zastanawiałem, żeby dodać jakiś atrakcji. Nie wiem np polecieć na gokarty, paintball, bilard albo jakaś inna forma aktywności? Coś ruszyć, zachęcić żeby jeszcze więcej osób zechciało na spoty przyjeżdżać. Albo zgadać się z chłopakami z któregoś klubu polecieć razem na tor albo na lotnisko do Ułęży z pro instruktorem, każdemu by wyszło na plus. Nie chodzi mi o jakieś upalanie tylko o naukę opanowania auta. Była też propozycja wyjazdu do Warszawy. Kurczę no ludzie trochę odwagi. A już widzę jak będą na mnie patrzeć na następnym spocie...
am_k - Wto Lis 18, 2008 07:22

Ja jestem otwarty na propozycję.
Co do Warszawy to trzeba by się zgadać ze stoliczniakami i wybrać odpowiedni teren i czas. Wszystko jest do dogadania.

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 12:29 ]
Witam, dalej coś cicho na lubelszczyźnie.
Ktoś sie dziś wybiera?

misi3k - Pią Lis 21, 2008 13:53

No właśnie miałem pytać :) Ja się oczywiście wybieram. A u nas cicho bo z trzech rozgrywających to chyba tylko dwóch zostało. Fredek gdzieś znikł...
Bidi - Pią Lis 21, 2008 17:49

ja moze i bede jak mi zdrowko pozwoli
ZBYCHO - Pią Lis 21, 2008 22:25

witam, panowie, sorki że się nie odzywam ale czasu brak...dzisiaj także...robotu w domu, ale na następny się stawię, no i ogólnie zima jest więc może następny w jakimś lokum bilard na ten przykład :roll: ? albo lotki?
misi3k - Sob Lis 22, 2008 11:06

No ja jestem za właśnie żeby gdzieś wyskoczyć następnym razem. Do przedyskutowanie (od tego w końcu jest forum) gdzie dokładnie ;)
morris - Sob Lis 22, 2008 11:45

witam po nieobecności w kraju. na następny zlocik postaram sie juz wstawić, i popieram dyskusję nad znalezieniem jakieś bardziej klimatyzowanego miejsca, bo zimno już co nieco
am_k - Sob Lis 22, 2008 12:45

No to niech Lubelacy coś wymyślą.
Po pierwsze, nie znam za wiele lokali w mieście.
Te które kiedyś odwiedzałem już nie istnieją, albo o nich zapomniałem.
W każdym bądź razie popieram pomysł, a i się dostosuję.
Po drugie primo, będzie można wychylić co nieco i przerosić się z komunikacją miejską i podmiejską.
Po trzecie, Fredek gdzieś ty?

FREDek - Sob Lis 22, 2008 14:16

FREDek ma gorrący okres andrzejkowy. Stałe grania to czwartek i sobota - Chilli (Langiewicza), piątek - Retro (Łęczna), a do tego dochodzą mi imprezy zamknięte.

Jeśli chcecie Panowie pograć w lotki, bilard, a może i nawet kręgle to proponuję UFO (chyba przy Spokojnej). Duuuużo miejsca, fajny klimat i nawet jeśli więcej ludzi by się zeszło (wszak to piątek), to spokojnie (4 tarcze do lotek, 4 czy 5 stołów do bilarda i wiele miejsc siedzących).

ZBYCHO - Nie Lis 23, 2008 11:43

witam, popieram Fredka, rzucę jeszcze tylko jedną propozycję mianowicie kręgle w Fantasy Park w Plazie /chyba dlatego że jeszcze nie byłem :wink: /...
morris - Czw Lis 27, 2008 09:42

A może jednak jeszcze w ten piątek tradycyjnie i ewentualnie się ustali co dalej (pogoda ma sie poprawić)
misi3k - Czw Lis 27, 2008 15:16

No morris, jasne, że pod MTLem ale można ustalić gdzie później lecimy ;) Ja oczywiście będę.
ZBYCHO - Pią Lis 28, 2008 15:40

hej, ja też się zjawię jak mi roverek pozwoli, bo mi elektryka nawala, na ten przykład wczoraj mnie ściągano z Zana :???: ,dzisiaj z rana prawie też, niby zrobiłem ale nie wiem...bardzo chętnie bym przyjechał
misi3k - Sob Lis 29, 2008 17:27

Ja co do następnego piątku mam wolne. To kto w końcu poza ekipą która była wczoraj pisze się na bilard za tydzień? No nie pchajcie się tak miejsca wystarczy dla wszystkich :D
PS Zbychu jak tam już nie traci prądu Roverek?

FREDek - Nie Lis 30, 2008 16:44

Co tam Panowie działacie?
Jak frekwencja?
Może jacyś nowi ludzie?

ZBYCHO - Pon Gru 01, 2008 22:32

hej, roverek śmiga jak się patrzy, podłożyłem dodatkowo miedzianą podkładkę pod mase / kto by pomyślał że to taka pierduła, a już chciałem jechać do magików żeby mi auto rozbierali na części pierwsze :) /

...czy jeszcze ktoś się pisze na piątek na bilarda?? albo ewentualnie inny propositions...

szczurek - Wto Gru 02, 2008 17:06

Mimo, iż jestem szczęśliwym posiadaczem roverka już ok 2 lat na forum pisze pierwszy raz. Jezeli nikomu nie będzie przeszkadzać moja obecność to się piszę na spot.
Bidi - Wto Gru 02, 2008 17:34

o to w takim razie to moze i ja bede :) bo widze ze szykuje sie dobry spot :D

ps. chcialem Wam koledzy cos pokazac i powiedziec i osrezc ze Marka Rover to juz zboczenie rodzinne :razz:

misi3k - Wto Gru 02, 2008 23:47

ZBYCHO, no widzisz miło, że mogłem pomóc ;) szczurek, oczywiście zapraszamy nasze drzwi otwarte dla każdego. Piter1986, Kurka w oczach mi się mieni :D Ten 75 to też Wasz?
Bidi - Sro Gru 03, 2008 09:38

no nasz :) a tak wogole to R 600 do sprzedania naprawde autko moge polecic bo wiem co sprzedaje :) jak by ktos chcial to PW
am_k - Czw Gru 04, 2008 15:03

Piter1986,
Ale pozytywne zboczenie.
Panowie muszę z przykrością zakomunikować, że na 90% mnie nie będzie.
Te 10% sobie zostawiłem.
Może wygospodaruję czas, choć się nie zanosi.

morris - Czw Gru 04, 2008 16:43

mnie na 100% nie będzie (jak zapowiadałem). Miłej zabawy!
unpredictablee - Pią Gru 05, 2008 10:45

ja dzisiaj się stawie, w końcu :wink:
szczurek - Pią Gru 05, 2008 11:55

Spot odbędzie się pod MTL, tylko o której?
Bidi - Pią Gru 05, 2008 11:56

od 18.30 ;) zawsze tak jest :) to moze i ja sie pojawie :)
zgredzik - Pią Gru 05, 2008 12:02

czesc to gdzie dzisiaj i o ktorej?
misi3k - Pią Gru 05, 2008 12:49

zgredzik, czytanie nie boli, czasem męczy ale nie boli ;p post wyżej masz odpowiedź.
szczurek napisał/a:
Spot odbędzie się pod MTL (...)

Piter1986 napisał/a:
od 18.30 ;) zawsze tak jest :)

Miło, że na billard jest taki odzew, teraz już wiadomo jak przyciągać ludzi na spoty ;)

zgredzik - Pią Gru 05, 2008 13:11

sory siedze na wykladzie z logiki ,z netu korzystam na komurce, a MTL to tam gdzie zawsze?
am_k - Pią Gru 05, 2008 13:28

zgredzik, tak
Kurza stopa, a mnie nie będzie, a tu fajny spot się szykuje.
Miejmy nadzieję, że za tydzień się uda.

[ Dodano: Wto Gru 09, 2008 14:20 ]
No jak było?
Co nikt nie melduję.
Dajcie znać!

ZBYCHO - Wto Gru 09, 2008 18:00

hej, fajnie było...były nowe twarze i było nas 6 ciu :???: , w piątek mam nadzieję że wyjdzie coś poza staniem na mrozie :neutral: , ostatnio przyznaję z mojej winy...

p.s. piter w piątek ma przyjechać nowym nabytkiem jak mu się uda :mrgreen:

szczurek - Wto Gru 09, 2008 19:12

Może wiecie gdzie tanio mozna ubezpieczyć auto? W zeszłym roku w PZU płaciłem nieco ponad 700 zł a teraz chcą ponad 900 zł. To sie w głowie nie mieści...
Bidi - Wto Gru 09, 2008 20:49

szczurek napisał/a:
Może wiecie gdzie tanio mozna ubezpieczyć auto? W zeszłym roku w PZU płaciłem nieco ponad 700 zł a teraz chcą ponad 900 zł. To sie w głowie nie mieści...

wiec tak MTU ( na poczcie dowiedz sie ) , ja mam w jakim Rose cos takiego jakas firma z litwy ale z tego co ja wiem to najtaniej maja w MTU

misi3k - Wto Gru 09, 2008 20:53

szczurek, ja polecam żebyś się przeszedł do jednego z tych multiubezpieczycieli (na Leszczyńskiego jak psów ich tam) i dobiorą Ci najtańszą opcję.

PS Marcin spocik jak spocik jak zwykle było niestety tak jak Zbycho pisze troszkę poległ ;p no ale na przyszły piątak mam nadzieję, że coś będzie. Ponadto muszę z przykrością powiedzieć, że chyba nie stawię się w ten piątek. No ale się jeszcze zobaczy.

unpredictablee - Czw Gru 11, 2008 09:02

ja jutro na 90% się stawie.
Mam nadzieję że będzie nas jeszcze więcej niż ostatnio ? :roll:

ZBYCHO - Czw Gru 11, 2008 22:52

hej, podobnie jak Miśka mnie też może jutro zabraknąć niestety, chociaż może się uda... :roll:
misi3k - Pią Gru 12, 2008 15:04

Ja jednak będę :)
am_k - Sob Gru 13, 2008 11:43

Sorry za mój brak.
Czyściłem przepustnicę i nie zdążyłem poskładać.
"Następną razom" postaram się być.

unpredictablee - Pon Gru 15, 2008 10:45

nie zdążyłem wrócić na czas do domu i mnie też zabrakło.

Czemu w Lublinie taka cisza? Nie zapadajcie w sen zimowy!

am_k - Sro Gru 17, 2008 17:03

Nikt nie zapada w sen zimowy, no może Misiek :mrgreen: .
Miałem parę spraw do załatwienia jak to na koniec roku, ale już się z nimi uporałem.
Także w piątek będę się meldował.
A jak inni?

Bidi - Sro Gru 17, 2008 17:23

pewnie i ja sie pojawie standardowo :)
szczurek - Sro Gru 17, 2008 19:52

Chcę sobie kupić kołpaki do swojego Roverka. Na allegro jest kilka ciekawych ofert, tylko nie wiem czym się różnią te bez dziur na śruby od tych z dziurami. Może długość tych śrub ma jakieś znaczenie...?
Bidi - Sro Gru 17, 2008 19:54

szczurek napisał/a:
Chcę sobie kupić kołpaki do swojego Roverka. Na allegro jest kilka ciekawych ofert, tylko nie wiem czym się różnią te bez dziur na śruby od tych z dziurami. Może długość tych śrub ma jakieś znaczenie...?

z tego co ja wiem to do 200 i 400 sa zwykle kolpaki ;) a z dziurami to sa do 600

am_k - Czw Gru 18, 2008 11:09

Panowie.
Proponuje się sprężyć i pojawić się w mnogiej ilości.
Z tego co wypatrzyłem w kalendarzu, to będzie nasze ostatnie spotkanie przed świętami i przed Nowym Rokiem.
Także Roverki przybywać.

misi3k - Czw Gru 18, 2008 23:16

Marcin ja nie zapadam w sen tylko w drzemkę, jak Chuck Norris :D Oczywiście ja się stawiam na spocie jak zwykle.
morris - Pią Gru 19, 2008 09:36

Misiek a kupiłeś już nową antenkę do cb?
misi3k - Pią Gru 19, 2008 12:51

morris, niestety jeszcze nie bo miałem problem z funduszami :/ ale tak się zastanawiam czy dzisiaj nie polecieć i kupić ;)

[ Dodano: Pon Gru 22, 2008 13:31 ]
Gdyby ktoś nie zauważył (co się chyba właśnie stało) to robimy śledzika w LBL. Więcej info tutaj
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=34191

[ Dodano: Czw Sty 01, 2009 20:05 ]
No to jutro piątek ;) Ktoś jest w stanie? :D

am_k - Pią Sty 02, 2009 09:47

KTOŚ SIĘ DZIŚ WYBIERA?
zgredzik - Pią Sty 02, 2009 11:48

Chyba ja podjadę, dawno nie byłem :)
misi3k - Pią Sty 02, 2009 13:01

Ech ja wyskoczyłem jak Filip z konopi a okazuje się, że niestety mnie nie będzie. Sorki.
am_k - Pią Sty 02, 2009 14:53

No to i ja nie zawitam, wymarzone zakupy z żoną :mrgreen: .
zgredzik - Pią Sty 02, 2009 15:28

o to nikt sie nie wybiera ?

Eh byłem sam :(

am_k - Sro Sty 07, 2009 10:35

Dobra panowie czas zacząć.
Na piątek dawać kto może, mam nalepki pod tablice i logo klubu takie jak moje.
Jak kto chętny to zapraszam. ilość ograniczona 5szt.

Bidi - Sro Sty 07, 2009 16:20

ja sie pisze oczywiscie bede bo Roverek naprawiony juz :) wiec moze beda 2 Roverki odemnie :) ale to nic pewnego ;)

ps. ja kupuje 2 naklejeczki ;D zaklepuje odrazu mowie :D

misi3k - Sro Sty 07, 2009 21:40

Będę, będę ludziska ;) Ktoś się może wybiera na orkiestrowego minimaxa na tor?
am_k - Czw Sty 08, 2009 14:21

Niestety panowie, ale jak już będę to bez roverka.
Wczoraj zaliczyłem dacha, i muszę się zająć odrestaurowaniem bolidu.
Niemniej jednak postaram się być.
Jeśli ktoś mógłby mnie odebrać z Alei Tysiąclecia to było by miło.
Wieczorem postaram się zamieścić fotki.

FREDek - Czw Sty 08, 2009 15:33

Ja również mam kapkę uszkodzone auto. Wracając z Retro (Łęczna) ubiłem wilka. Rozmówiłem się z sąsiadem i może mi pożyczy rower w piątek, to mogę na ramę Cię zabrać :lol:
Bidi - Czw Sty 08, 2009 16:30

am_kowalski napisał/a:
Niestety panowie, ale jak już będę to bez roverka.
Wczoraj zaliczyłem dacha, i muszę się zająć odrestaurowaniem bolidu.
Niemniej jednak postaram się być.
Jeśli ktoś mógłby mnie odebrać z Alei Tysiąclecia to było by miło.
Wieczorem postaram się zamieścić fotki.

jak cos nr kom znasz to daj znac i zobacze jak bede mial jechac to zawine Cie ale pewnie bede:) tylko wczesniej daj znac a pozatym nie martw sie chlopie ja 2 dni temu zjarazlem komputer w roverze:) chyba jakis pech na roverki z lublina :)

AndrewS - Czw Sty 08, 2009 17:13

kurde co Wy z tymi samochodami robicie??, moglibyscie chociaz troche na nie uwazac :!: :twisted:
am_k - Czw Sty 08, 2009 17:32

AndrewS, Specjalnie przecież się nie rozbiłem. :sad:
Złapałem pobocze, bo koleś z na przeciwka jechał trochę moim pasem, a że nowa warstwa asfaltu i nie podsypane pobocze+ wczorajsza pogoda koło 19 i wszystko.
Nic nie mogłem zrobić, a jechałem 50 km\h. :cry:

Bidi - Czw Sty 08, 2009 17:58

AndrewS napisał/a:
kurde co Wy z tymi samochodami robicie??, moglibyscie chociaz troche na nie uwazac :!: :twisted:

no ja tez nie specjalnie uszkodzilem :) odpalalismy znajomego R400 i na moich kablach nie mozna bylo wiec osobnik z parkingu dal nam kable grubsze ale nie izolowane zabki ( w moich byl plastik) a w tamtych nic i chcac nie chcac zabka z kabla przekrecila sie ( plus) i dotknela komputera i zaiskrzylo i silnik zgasl ale juz zrobione i smiga :)

AndrewS - Czw Sty 08, 2009 21:27

eeeno spokojnie, przecie to w zartach bylo :mrgreen:
misi3k - Czw Sty 08, 2009 22:02

Oj współczuję chłopaki, mój odpukać lata jak wścikły tej zimy, poza małymi problemami z rozrusznikiem. Marcin mam nadzieję, że Tobie nic się nie stało. Furę się odszykuje.
am_k - Czw Sty 08, 2009 22:15

Fotki będą jutro, dziś mi się już nie chce.
FREDek - Czw Sty 08, 2009 23:04

Z soboty na niedziele chyba widzieliście co się działo... Kole 2 skończyłem grać w Retro, a od 3 miałem zacząć after party w Chilli, więc kapkę się śpieszyło i bydlaka nie zdołałem ominąć :???: Wezwałem milicjantów, a oni Panów z fajnymi snajperkami, którzy poszli szukać mojej kolacji :lol: Skończyło się na tym, że milicjanty chciały mnie zabrać na lawete (na całe szczęście udało mi się dogadać :wink: ), a Panowie z bronią poinformowali, że efekt moich polowań, a ich poszukiwań trafi tylko i wyłącznie na ich stół, ale za to oddadzą kaskę za uszkodzenia... Reasumując: kupa energii wilkowi :mrgreen: w dupę.

Jutro od 13 będę w drugim mieszkaniu (przy ulicy Szewskiej), także śmiało mogę kogoś zabrać na ramę z centrum...

am_k - Pią Sty 09, 2009 09:37

Kurcze jednak mnie nie będzie, mam wizytę u neurologa.
Napadają mnie jakieś dziwne bóle głowy.
Tu są zdjęcia: Fotki

Brt - Pią Sty 09, 2009 09:53

am_kowalski napisał/a:
Napadają mnie jakieś dziwne bóle głowy.

:| idż koniecznie :ok:

Bidi - Pią Sty 09, 2009 11:00

am_kowalski napisał/a:

Tu są zdjęcia: Fotki

fotek cos nie moge odtworzyc jakos;/

misi3k - Pią Sty 09, 2009 19:36

ZBYCHO, nie mogłem na spocie bo jestem trochę chory (zresztą znając mojego farta to bym dostał świstek :D ), ale teraz w cieplutkim domciu nie ma sprawy. Cyk za dzieciaka :)
Bidi - Pią Sty 09, 2009 19:55

gratlujemy koledze naszemu :D bajtla;D
milox18... - Sob Sty 10, 2009 13:08

koledzy moze jutro na wosp bysmy sie spotkali ? Podobno znowu robia serce pod zamkiem moze udaloby sie nam tez tam wkrecic do tego serca?
misi3k - Sob Sty 10, 2009 18:05

No spoko ja się piszę, tylko że chyba lecę na tor lublin może nawet polatać po torze. Ale jeszcze pomyślę. A serca pod zamkiem nie robi VAG tylko?
milox18... - Sob Sty 10, 2009 18:49

No nie wiem wlasnie ale mozna by bylo sie spytac czy nie mozna sie dolaczyc jako reprezentanci roverki.pl moze akurat by sie zgodzili. A o ktorej lecisz na tor polatac?
misi3k - Sob Sty 10, 2009 19:38

Ja miałem się wybrać ale nie wiem jeszcze czy na pewno będę leciał. A tu opis jutrzejszej imprezy na torze. Jak będę jechał to koło 9 pewnie żeby jeszcze zapisy trafić.

Cytat:
Po raz czwarty Automobilklub Chełmski włącza się do akcji WOŚP.
Jedną z akcji przeprowadzonych podczas XVII Finału w niedzielę 11 stycznia
będzie samochodowy Mini Sprint na Torze Lublin.
Do udziału zapraszamy wszystkich dysponujących sprawnym samochodem
oraz prawem jazdy. Aby wystartować w imprezie wystarczy wrzucić wpisowe do puszki WOŚP.
Przebieg zawodów będzie miał nietypowy charakter - organizator przewidział możliwość kupienia
sobie nie tylko nr startowego "1" ale również wyniku.
Licytacja nr "1" odbędzie się na stronie www.automobilklub.chelm.pl
W Mini Sprincie odbędą się 4 próby oraz 5 dodatkowa - w tej ostatniej wezmą udział jedynie Ci,
którzy za dodatkową opłatą będą chcieli poprawić swój czas uzyskany w próbie 3 lub 4.

Oprócz Mini Sprintu wśród atrakcji odbędzie pokaz driftu oraz DriftTAXI
- możliwość przejażdżki profesjonalnie przygotowanym autem do driftingu.
Kolejną ciekawostką będzie tor Carrera który przywiezie Jacek Sobolewski
z Agencji rozrywkowej STREET,za niewielką kwotę, wrzucaną oczywiście do puszki
będzie można spróbować swoich sił m.in. za sterami bolidu F1 BMW Sauber.
Przekazał on również na licytację zestaw "Carrera GO" sygnowany przez samego Roberta Kubicę.
Będzie można również zasiąść w najmocniejszym i prawdopodobnie najszybszym (przyspieszenie do 100km/h poniżej 3 sekund) gokardzie na świecie którego zaprezentuje Tobiasz Szczepanik.

Do licytacji doszły przejażdżka Limuzyną - Lincoln Town Car oraz rajdowym seicento którego przywiezie Bartek Rybienik - zdobywca 3go miejsca w klasie N0 w Pucharze PZM w roku 2008.

Licytacje na stronie: http://forum.rajdowiec.pl/viewforum.php?f=36

Ramowy program imprezy:
9:00 - 9:30 - zapisy
9:40 - odprawa
9:50 - zapoznanie z torem.
10:17 - start pierwszego zawodnika (SZ1 i SZ2)
11:30 - pokaz driftu, driftTAXI oraz licytacje
12:00 - SZ3 i SZ4
około 13:17 - SZ5
około 14 podanie wyników nieoficjalnych
14:30 - zakończenie i wręczenie pucharów, medali i dyplomów.

regulamin na stronie www.automobilklub.chelm.pl

am_k - Sro Sty 14, 2009 10:57

Witam po przerwie.
W piątek wybieram się na spot.
Oczywiście nie roverkim, ale jakoś się dostanę.
W sobotę odstawiam autu do remontu, ciekawe ile to potrwa.
Zbieram ze sobą naklejki.
Także kto chętny zapraszam.

misi3k - Czw Sty 15, 2009 00:06

Ja się pojawię. Marcin jakbyś miał problem z dojazdem to Cię mogę skądś zawinąć.
am_k - Pią Sty 16, 2009 13:02

Kurka wodna jednak nie mogę.
Bidi - Sro Sty 21, 2009 16:04

Koledzy zbliza sie piatek i ktos chetny na spocik ?? ostatnio widze jakos nie bardzo jest ze spotami u Nas :)
fearless - Sro Sty 21, 2009 16:15

Witam. ja tak trochę OT.

Znacie może kolegę z białym R 400 1.6si ?? LU XXXXX
Bo ostatnio lecieliśmy sobie razem na Warszawkę i tak się zastanawiam się czy może ktoś z forum.

Pozdrawiam.

Bidi - Sro Sty 21, 2009 16:56

fearless napisał/a:

Znacie może kolegę z białym R 400 1.6si ?? LU XXXXX

niestety ja nie wiem kto to ;) a fearless widze ze JEstes z garwolina lub okolic to moze wpadl bys na pt spocik :) jesli beda chetni:) co Ty na to ??

fearless - Sro Sty 21, 2009 17:04

Piter1986 napisał/a:

niestety ja nie wiem kto to ;) a fearless widze ze JEstes z garwolina lub okolic to moze wpadl bys na pt spocik :) jesli beda chetni:) co Ty na to ??

Jeszcze we wrześniu mieszkałem w LbL i nawet parę razy się wybierałem, ale zawsze k..wa coś!! Zazwyczaj Żonka miała pretensje.... :P

Bardzo prawdopodobne że będę w piątek w Lbl, tylko jeszcze nie wiem o której godzinie.

Będę obserwował jak ma się sprawa z spocikiem i jak coś to się dopiszę.

Pzdr

misi3k - Czw Sty 22, 2009 11:22

No ja się raczej niestety nie pojawię jutro. Co do ilości osób na spotach to prawda coś cienko ostatnio. Ale ja sobie tłumaczę to tym, że mamy zimę. Jak przyjdzie lato to będzie więcej autek. fearless, wpadnij do nas czasem na spoty, odwiedzisz stary kochany Lublin. Ewentualnie możemy się zebrać i gdzieś po drodze w jakimś zajeździe spotkać.
fearless - Czw Sty 22, 2009 11:38

misi3k napisał/a:
No ja się raczej niestety nie pojawię jutro. Co do ilości osób na spotach to prawda coś cienko ostatnio. Ale ja sobie tłumaczę to tym, że mamy zimę. Jak przyjdzie lato to będzie więcej autek. fearless, wpadnij do nas czasem na spoty, odwiedzisz stary kochany Lublin. Ewentualnie możemy się zebrać i gdzieś po drodze w jakimś zajeździe spotkać.

Tak myślałem żeby może zebrać parę R z Garwolina, troszkę ich tu jeździ - i tak jak proponujesz, spotkać się w połowie drogi, powiedzmy Ryki (zajazd Nad Wieprzem)....

edit: w związku z tym zakładam nowy temat - Roverki z Garwolina i okolic - Łączmy się!!

am_k - Czw Sty 22, 2009 12:06

Jutro jeszcze mnie nie będzie, odstawiam roverka do speca-magika :neutral:
Bidi - Sro Sty 28, 2009 16:53

piatek sie zbliza :) ktos sie zjawi ??
FREDek - Sro Sty 28, 2009 21:05

Gram dopiero od 21, takze powinienem się zjawić
am_k - Czw Sty 29, 2009 06:21

To też się piszę.
FREDek, zalecisz po mnie?

FREDek - Czw Sty 29, 2009 10:44

Jasne. Możemy się umówić 18:05-18:1o na Szewskiej (koło myjki) ?
am_k - Czw Sty 29, 2009 10:46

Oki będę.
Zabieram naklejki, kto pierwszy ten lepszy.

Bidi - Czw Sty 29, 2009 11:26

to w takim razie to i ja bede :)
am_k - Czw Sty 29, 2009 12:00

Piter1986, kurde, ty materialisto. :mrgreen:
Bidi - Czw Sty 29, 2009 12:13

am_kowalski napisał/a:
Piter1986, kurde, ty materialisto. :mrgreen:

to nieprawda :P ja pierwszy o spocie napisalem :) a naklejeczki czemu nie przydadza sie :D

am_k - Czw Sty 29, 2009 12:39

Już się nie licytujmy, kto zaczął. :smile:
Tylko zbierajmy się w jak największej ilości.

[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 13:42 ]
Piter1986, Jednak mnie nie będzie muszę dłubać przy aucie.-sorry.

[ Dodano: Czw Lut 05, 2009 07:52 ]
Witam ponownie Lublin, może jakieś spotowanie w piętek, w celu obgadania wyjazdu do Ryk?

Bidi - Czw Lut 05, 2009 11:52

to ja bede ale zeby nie bylo jak ostatnio ze nikogo nie bylo ;P wiec piatkowy spot w ludowym

1.am_kowalski
2. JA
3. ?? ????

misi3k - Czw Lut 05, 2009 12:19

Melduję się ;)
1.am_kowalski
2. Bidi
3. misi3k
4. ....

ebe - Pią Lut 06, 2009 16:15

Witajcie Panowie.Ja niestety dziś nie dobiję do ludowego,trzeba po pracusi odsapnąc ale na niedzielę się piszę mocarnie.A tak dokładniej to gdzie w tym ludowym Was szukac? Taka trochę ciemna jeszcze jestem w temacie więc dajcie parę szczegółów.I jak się ustawiamy na niedzielę?
Bidi - Pią Lut 06, 2009 16:20

ebe napisał/a:
Witajcie Panowie.Ja niestety dziś nie dobiję do ludowego,trzeba po pracusi odsapnąc ale na niedzielę się piszę mocarnie.A tak dokładniej to gdzie w tym ludowym Was szukac? Taka trochę ciemna jeszcze jestem w temacie więc dajcie parę szczegółów.I jak się ustawiamy na niedzielę?

oj no wiesz co mogla bys nawet na 15 min wpasc dzisiaj ;P oj nie ladnie nie ladnie <zart> oczywiscie :) jak wjedziesz do ludowego od str dworcowej to zobaczysz autka po lewej stronie :)

ebe - Pią Lut 06, 2009 22:09

dzięki,poprawię się następnym razem.
am_k - Pon Lut 09, 2009 07:08
Temat postu: Może teraz zobaczycie.
Tak strasznie teraz nie wygląda
ebe - Pon Lut 09, 2009 07:30

Bardzo "ladne autko"Teraz widac.
Bidi - Pon Lut 09, 2009 10:03

no juz widze i ja :mrgreen: ale nie tak starsznie, zrobi sie :)
misi3k - Pon Lut 09, 2009 11:52

Auć, ta wgniotka to nad Twoją głową praktycznie. Mogło faktycznie zaboleć. Mam nadzieję, że niedługo już będzie furka ok :wink:
Bidi - Wto Lut 10, 2009 20:49

wiec panowie i panie :D piatek zbliza sie wiec ktos by byl chetny pomino daty 13 piatek :mrgreen:
am_k - Wto Lut 10, 2009 20:51

Może, może jeszcze dam znać.
fearless - Wto Lut 10, 2009 20:54

Ja bym bardzo chętnie zawitał w LBL - tyle że lecę w piątek rano na Wrocław i nie wiem na którą się zwlekę - szefo coś wspominał że może jednak w czwartek będzie wyjazd, to w piątek dałbym radę zawitać u Was - ale to jeszcze nic pewnego.
Bidi - Wto Lut 10, 2009 21:05

no spoko nie ma sprawy to wsyztsko do obgadania ja tylko rzucilem temat :) a zobaczymy blizej piatku co i jak ;) i kto by przyjechal ;)
misi3k - Sro Lut 11, 2009 13:46

am_kowalski, widzę, że szykujemy ostrą akcję promocyjną w Lublinie bo obaj zamówiliśmy wizytówki :D
fearless, zapraszamy u nas spoty są o 18.30 a i tak zwykle jeszcze się stoi ze dwie godziny więc mam nadzieję, że się wyrobisz nawet z Wrocka ;)
Ja wstępnie przyznaję się, że będę w ten piątek.

ZBYCHO - Sro Lut 11, 2009 22:13

myślałem że gorzej wygląda twoje autko Marcin, mam chyba za dużą wyobraźnię :roll: ...
w każdym bądź razie ja na 100% będę w piątek, a myślałem już że nie bo mi się wyjazd szykuje,

jakiego rodzaju wizytówki zamówiliście sobie z Miśkiem?

am_k - Czw Lut 12, 2009 19:38

zobacz sobie tu Zbychu klik
ZBYCHO - Czw Lut 12, 2009 20:43

fajosko, też się zgłosiłem :razz: , ale już do 3 tury :shock:
Bidi - Czw Lut 12, 2009 20:57

i kto jutro bedzie :) ??
ebe - Czw Lut 12, 2009 21:36

Ja bendem :rotfl:
ZBYCHO - Czw Lut 12, 2009 22:28

ja bede :lol:
misi3k - Czw Lut 12, 2009 23:11

ZBYCHO, ty wiesz, że to jest po 100 sztuk? 300 roverków to nie znajdziesz w Lublinie, no chyba że chcesz przekabacić na naszą stronę właścicieli innych marek :mrgreen:
Mnie niestety jednak zabraknie na jutrzejszym spocie. Sprawy pracowe... :/

[ Dodano: Pią Lut 13, 2009 13:33 ]
Mała aktualizacja. A jednak przybędę ;)

ZBYCHO - Pią Lut 13, 2009 15:40

ze względu na piękną zimę, proponuję zmianę miejsca spota na parking pod Galerią Orkana kryty zresztą, także dajcie znać co o tym myślicie....

hmm, chyba masz rację Misi3k, trzeb aby się nad zastanowić :roll:

na parkingu z reguły jest wolne miejsce, nie to co na tym między Obi a Tesco

misi3k - Pią Lut 13, 2009 15:44

Nieee no mnie pasuje wyśmienicie na pięknym, ośnieżonym parkingu pod MTLem :twisted:
ZBYCHO napisał/a:
hmm, chyba masz rację Misi3k, trzeb aby się nad zastanowić :roll:
znaczy masz na myśli te wizytówki? Ja nic nie mówię, przecież możemy zrobić mocną akcję promocyjną :)
ZBYCHO - Pią Lut 13, 2009 16:04

no spoczko, dla mnie oki, chciałem tylko coś zaproponować żeby się co poniektórzy nie przestraszyli zimy i przyjechali, z poza tym jest przykryte miejsce w razie jakby była gorsza niż dzisiaj, dyszcz na ten przykład...

co do wizytówek, no to można zrobić akcję, bo chodzi o to żeby kilku z nas miało wizytówki a nie jedna czy dwie osoby

[ Dodano: Pią Lut 13, 2009 16:05 ]
trochę zamotałem :shock:

misi3k - Pią Lut 13, 2009 16:09

No słuchaj jak będą chętni to może być i Orkana ale... niektórzy nie zajrzą dzisiaj na forum tylko pojadą bezpośrednio pod MTL (tak ja Ty czasem). Więc jeżeli chcemy zmieniać aby było wygodnie i sucho w złą pogodę to oczywiście można ale za tydzień aby wszyscy byli poinformowani. Można zmienić lokalizację ale nie tak z zaskoczenia w dzień spotu. Moje zdanie. Co do wizytówek to oczywiście miałem w planach rozdać (pewnie nie tylko ja :wink: ), aby miał każdy w razie potrzeby.
ZBYCHO - Pią Lut 13, 2009 16:12

no spoko, /Orkana tylko jakby wszyscy się wypowiedzieli...
Bidi - Pią Lut 13, 2009 17:23

spotkamy sie pod mtl a pozniej zobaczymy sie przejedzie najwyzej :)
ebe - Sob Lut 14, 2009 00:31

Witam - to jest jeszcze z deszczowej wizyty nad Wieprzem:
http://wabe.fotosik.pl/albumy/587368.html
:fura: :grin:
Pozdrawiam

misi3k - Sob Lut 14, 2009 23:12

ebe, ale to przecie tu winno być ;p

Poruszę temat który padł na ostatnim spocie, a mianowicie zmiana miejsca spotkań na coś bliższego jakimś lokalom lub zadaszone. Padły propozycje: Galeria Orkana, Klub Fiesta, Tifossi, Plaza (do informacji "nie mogą" wjechać auta z LPG) jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to pisać. Ponadto kto jest za a kto przeciw zmianie lokalizacji (miło by było z uzasadnieniem). Moim zdaniem można by wybrać któreś z centrów handlowych z prostych powodów: duże parkingi i (w miarę) tanie lokale, MTL ma zalety (centrum, duży, zwykle pusty parking) ale i wady (brak zadaszenia co dokucza w złą pogodę, trochę daleko do jakiegoś żarcia). Rzucać swoje propozycje.

fearless - Sob Lut 14, 2009 23:17

hehehe moja propozycja.... Nałęczów.... fajne klimaty i jest nowa knajpka "Chata Nałęczowska" - tania i dobra - koło PKS :D
misi3k - Sob Lut 14, 2009 23:21

fearless, taaa z tym że nie wiem czy będą chętni aby lecieć co tydzień do Nałęczowa, skoro czasem w samym Lublinie jest problem uzbierać ludzi :/
ZBYCHO - Nie Lut 15, 2009 10:41

z tym nałęczowem, to możemy zrobić którejś niedzieli wycieczke, podobnie jak z Rykami, zebrać się i wyruszyć, ludzie z puław i okolic zawsze mieliby bliżej...
ebe - Nie Lut 15, 2009 17:55

moim zdaniem jeśli można się wtrącic , to gdzieś dalej można by ale tak tylko od czasu do czasu.Ludziska zalatane są...
Bidi - Nie Lut 15, 2009 19:24

ebe napisał/a:
moim zdaniem jeśli można się wtrącic , to gdzieś dalej można by ale tak tylko od czasu do czasu.Ludziska zalatane są...

popieram na takie ywjazdy nałeczow , kazimierz itd to mozna pojechal jak juz to w kwiteniu jak jak juz cieplo w miare jest grila jakiegos zabrac itd :) ale uwazam ze takie wyjazdy co tydzien czy dwa razy w miesiacu niestety nie wypala :) takie jest moje zdanie :) pozdrawiam ale ja jestem zawsze chetny oczywiscie, na kazda propozycje :)

ZBYCHO - Czw Lut 19, 2009 19:16

kto sie zjawi sie jytro?? :roll:
Bidi - Czw Lut 19, 2009 23:57

ja raczej odpadam niestey :) ale narazie nic pewnego :) zobacze jutro kolo poludnia :)
ebe - Pią Lut 20, 2009 01:15

Hejka.Co do jutra a właściwie dziś to też jeszcze nie wiem do końca-troche domowej robotki się nazbieralo.A jeśli tak to ewentualnie gdzie?Tak jak ostatnio na wolnym powietrzu z ewentualnym przemieszczeniem się? :?:
misi3k - Pią Lut 20, 2009 03:15

No na to wygląda, bo nie widzę aby ktoś się konkretnie wypowiedział w sprawie zmiany lokalizacji. Więc póki co MTL. Ja się powinienem dzisiaj pojawić.
ZBYCHO - Pią Lut 20, 2009 22:05

hej, przepraszam wysztskich obecnych za moją nieobecność, byłem pewien że się wyrobię ale jednak się myliłem... :???:
misi3k - Pon Lut 23, 2009 14:58

Gdzie konkretnie jest ten szrot w Świdniku o którym mówiliście? I może jak macie to jakiś nr telefonu? Bo mam dziś wolne to może bym się wybrał na małe zakupy ;)
Bidi - Pon Lut 23, 2009 16:14

misi3k napisał/a:
Gdzie konkretnie jest ten szrot w Świdniku o którym mówiliście? I może jak macie to jakiś nr telefonu? Bo mam dziś wolne to może bym się wybrał na małe zakupy ;)

nie w swidniku tylko woli paiseckiej :) jadac od piask w strone lublina bedzie przystanek po prawej i beda duze szyldy i wjezdzasz przed przystankiem :) w droge i bedziesz widzial autka

ebe - Sro Lut 25, 2009 21:02

A może dla odmiany w ten piątek spot...kanko na lodowisku MOSIR przy Al. Zygmuntowskich?Pośmigamy na łyżwach :jezor: :mrgreen:
Bidi - Sro Lut 25, 2009 21:25

ebe napisał/a:
A może dla odmiany w ten piątek spot...kanko na lodowisku MOSIR przy Al. Zygmuntowskich?Pośmigamy na łyżwach :jezor: :mrgreen:

ja jestem za :) :):) ale zobaczymy ile osob bedzie chetnych na takie cos:)

misi3k - Czw Lut 26, 2009 10:54

ebe napisał/a:
Pośmigamy na łyżwach
Żebym się zabił... Ja się mogę popatrzeć sadystycznie jak będziecie się wykładać :razz:

[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 12:58 ]
Nie wiem czy się jutro wyrobię na spot, gdzie by nie był. Na pewno po 20 będę miał czas więc jak ktoś się jeszcze ostanie to się będę kontaktował.

ZBYCHO - Czw Lut 26, 2009 15:32

podobnie jak misi3k mogę się ewentualnie popatrzeć, bo nie jest ze mnie łyżwowy chłopak, ale spoko, zmiana klimatu trochę się przyda....
ebe - Czw Lut 26, 2009 19:29

To my jutro na łyżwy tak jak pisałam,godzina b/z ,kto chętny na jazdę to ok. a kto się boi o pośladki to sobie popatrzy i pozazdrości.Tylko tam też jest zimno -uprzedzam żeby nie było że ktoś nie wiedział.A jakby co to na fona proszę

[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 20:54 ]
Dodam że konkretnie to jest lodowisko ICE MANIA przy Al.Zygmuntowskich proponuję godz.ok18

am_k - Pią Lut 27, 2009 10:13

Witam po przerwie.
Dziś jeszcze mnie nie będzie.
Mam trochę roboty, ale za tydzień już może autkiem. :mrgreen:

Bidi - Pią Lut 27, 2009 15:47

witam ja wpadne moze ok 18.30 na mtl bo na lyzwy to watpie bo cos kolano mi doskiwera ;/ ;/ ale jak cos to bede pod tel i dzwonil ;)
ZBYCHO - Pią Lut 27, 2009 16:26

skoro ktoś będzie to i ja będę, chociaż coś nie domagam :roll:
ebe - Pią Lut 27, 2009 16:41

To w końcu gdzie to spotkanko bo się w wątkach pogubiłam?
am_k - Pon Mar 16, 2009 16:08

No dobra, skoro już jestem mobilny.
To będę się spotował, muszę nadrobić zaległości.
Także piątek w stałym miejscu o stałej porze. :smile:

ZBYCHO - Pon Mar 16, 2009 17:12

no wreszcie :lol: , oj dłuuuuugo Cie nie było

w piątek ja też zamierzam się spotować...

Nilbul - Sro Mar 18, 2009 20:29

:roll: jak nic nie wyskoczy to postaram się być
ZBYCHO - Sro Mar 18, 2009 20:36

no jasne że wpadnij :grin:
Bidi - Sro Mar 18, 2009 20:58

Nilbul napisał/a:
:roll: jak nic nie wyskoczy to postaram się być

zapraszamy :mrgreen:

misi3k - Czw Mar 19, 2009 00:14

Jak będę żył po jutrzejszej/dzisiejszej imprezie to się oczywiście pojawię ;) Najwyżej drivera skombinuję :cool:
am_k - Sob Mar 21, 2009 08:12

No widzę ,że Lublin się rozkręca.
Tak trzymać.
Ale zawsze mogłoby być lepiej.
Misiek weź następnym razem aparat, to się popstrykamy :mrgreen:

misi3k - Sob Mar 21, 2009 12:54

Wezmę, wezmę, wczoraj nie mogłem z powodu wyżej wymienionego ;p Ja także się cieszę, że nas coraz więcej ;)
ZBYCHO - Nie Mar 22, 2009 12:23

panowie poczytajcie sobie o piątkowej akcji:

http://www.kurierlubelski...-pid-69309.html

widzieliśmy tylko niewielką część akcji :roll:

maciekmpl - Nie Mar 22, 2009 12:28

ZBYCHO napisał/a:
panowie poczytajcie sobie o piątkowej akcji:

http://www.kurierlubelski...-pid-69309.html

widzieliśmy tylko niewielką część akcji :roll:

"Gdy policjanci znajdowali się bezpośrednio przy samochodzie gwałtownie ruszył do tyłu potrącając policjanta i policjantkę. Wyhamował i ostro ruszył do przodu, usiłując przejechać funkcjonariuszkę, która stała mu drodze. Jeden z policjantów, aby uniknąć potrącenia, złapał się za reling pojazdu i był ciągnięty przez samochód kilkanaście metrów. Następnie odbił się od samochodu i upadł na chodnik - relacjonuje podkom. Jacek Deptuś

Opel przecisnął się obok radiowozów"

Powinni tych policjantów ze służby wydalić. W normalnym kraju, kierowca tego Opla już ruszając w ich stronę miałby kulę w głowie.

M

misi3k - Nie Mar 22, 2009 13:48

ZBYCHO, czytałem o tym rano, najbardziej mnie rozwalił tekst: "Kierowca radiowozu skoncentrował się na pościgu, tymczasem jego kolega z patrolu powiadomił dyżurnego i wezwał do pomocy inne patrole." Jak z dowcipu o policjantach, jeden od myślenia drugi od pisania :mrgreen:
maciekmpl, za to złapanie się auta no to może i tak, ale co są winni funkcjonariusze których ten "pan" potrącił, jeżeli oni mają nad sobą takie durne przepisy. Trzeba zmienić prawo a nie zwalniać funkcjonariuszy za wykonywanie swoich obowiązków. Ja uważam, że pogniecione blachy czy rozbity radiowóz jest mniejszą ceną za złapanie bandyty niż ludzkie życie. Mieli auta mogli go po prostu zablokować, ale na to nie pozwala prawo, bo funkcjonariusz zapłaciłby ze swojej kieszeni za auto. Paranoja normalnie :/

ZBYCHO - Nie Mar 22, 2009 16:35

to wyglądało tak jakby radiowóz jadący za tym Oplem chciał tylko go śledzić a nie złapać,

bo to Polska właśnie a nie.....

Nilbul - Nie Mar 22, 2009 20:51

Dokładnie.
Powinni go przy pierwszej możliwie bezpiecznej sytuacji wykoleić.
Tak by nikomu oprócz jemu nie mogło się nic stać.
A tak to nawet na tych światłach jak zasuwał na czerwonym to mógł kogoś życia lub zdrowia pozbawić, a radiowóz tylko sobie za nim jechał i czekał (pewnie punkty liczyli).

Bidi - Nie Mar 22, 2009 23:33

w sumie POLSKA to nie USA u nas za uszkodzenie radiowozu policjant ma lipe itd a np w stanach to odrazu wala w tyl i po temacie i sprzelaja a u nas eehhh regulke powiedz i dopiero strzelaj a pozniej sie tlumacz czemu strzelales jak mogles zrobic cos innego....to jest polska;/
spider666 - Pon Mar 23, 2009 12:37

i w stanach tez maja specjalne jednostki poscigowe, auta przystosowane do uderzen;
byle kraweznik tego nie robi lecz wzywa posilki do tego celu.

am_k - Pon Mar 23, 2009 12:45

spider666,
Zapraszamy na spoty. :smile:

misi3k - Pon Mar 23, 2009 14:23

spider666, oczywiście, ja nie mówię, że to ma robić zwykły krawężnik. Ale u nas nie ma takich jednostek pościgowych, a problemem jest prawo, zalecenia komendanta itd, itp.
am_kowalski, spider już zaproszony, nie wiem czy pamięta ;p

Nilbul - Pon Mar 23, 2009 18:03

POLSKA :bezradny:
http://www.kurierlubelski...-pid-69345.html

I wszystko jasne :oops:

kamilek230 - Pon Mar 23, 2009 22:52

Chciałem powitać wszystkich na poczatku :) .
Pisze z pytankiem czy spoty roverka zyją i czy wogole duzo osob sie pojawia :)
Jestem w trakcie kupywania tego auta wiec niedlugo i ja sie bede pojawiał :)
oooo i czy miejsce spotów nadal to samo??(park ludowy)

Pozdrawiam :)

misi3k - Pon Mar 23, 2009 23:46

Nilbul, paranoja po prostu już nawet nie wiem jak to inaczej można nazwać.
kamilek230, Żyjemy, żyjemy, jak zresztą widać ;) Spotkania co tydzień w piątki o 18.30 w Parku Ludowym. A czy dużo nas? Raczej nie, tak 3-4 osoby zawszą są, czasem więcej się pojawi. Ale zapraszamy do powiększania roverkowej gromadki :mrgreen:

ZBYCHO - Wto Mar 24, 2009 19:12

może w piątek też się pościgamy z drogówką :grin: i rozpropagujemy klub na cały Lublin ??

będzie kupa zabawy a i tak nic nam nie zrobią...

[ Dodano: Wto Mar 24, 2009 19:13 ]
widzicie ten tytuł?

"Piraci w Roverach" na przykład :razz:

Bidi - Wto Mar 24, 2009 20:18

zawsze to by bylo wiecej chetnych na spoty pozniej :mrgreen: bo tyleee atrakcji :) a wiec kto na piatek sie pisze?? :cool:
misi3k - Wto Mar 24, 2009 20:50

ZBYCHO, taaa jak znam życie to gość miał jakieś układy i dlatego go puścili wolno, bo nie mieści mi się w głowie, że mogą puścić gościa wolno. Więc nie liczyłbym na łaskę ze strony sądu w naszym przypadku :/
Bidi, ja się może pojawię ale też raczej późno jak dwa tygodnie temu

ZBYCHO - Wto Mar 24, 2009 23:35

misi3k widziałeś tego gościa?

wyglądał na żulersa jakiegoś...chociaż wygląd może zmylić :roll: , nie tacy na najwyższych stołkach zasiadają...

misi3k - Sro Mar 25, 2009 00:09

Nie mówię, że on zasiadał na jakimś stołku ale mógł mieć bogatego/wpływowego tatusia/mamusie. Ale pewnie naginam fakty i wymyślam tylko po to aby usprawiedliwić głupotę naszego wymiaru sprawiedliwości :/
ebe - Sro Mar 25, 2009 01:10

A Wy to niby tak grzecznie pożniej jeżdziliście?Coś mi się obilo o uszy ,że szosa szeroka była.Jeśli dobrze kombinuję to Lublin zaczyna trenowac jazdę grupową przed rajdem po Warszawce w czasie zlotu.Trening czyni mistrza! :wink:
misi3k - Sro Mar 25, 2009 10:24

ebe, A kto, a skąd? :mrgreen:
Uważajcie dzisiaj moi drodzy, śnieg na drogach, ślisko, a misiaki nie wyrabiają już do kolizji (czas oczekiwania prawie 2 godziny :shock: ) a do tego z tego co słyszałem na Nałkowskich dzwona zaliczył Roverek na blachach LUB, mam nadzieję, że nikt od nas.

[ Dodano: Sro Mar 25, 2009 10:31 ]
A no i zapomniałbym, każda większa górka stoi ciężarówka i mieli kołami więc omijajcie wzniesienia.

AndrewS - Sro Mar 25, 2009 11:09

piekna mamy zime tej wiosny :mrgreen:
misi3k - Sro Mar 25, 2009 13:46

Ano piękną AndrewS, piękną. Tylko czemu Nasi Drodzy Drogowcy zawsze są zaskakiwani przez nią, czy to środek zimy czy środek lata? Na Warszawskiej przez 4 godziny nie przejechał po opadach pług. To samo w Konopnicy. Makabra :/
Bidi - Sro Mar 25, 2009 16:03

ma juz byc od piatku ladnie wiec licze na duzo frekwencje :mrgreen:

ps. polecam opony letnie Nokian i Dunlop , daja rade na sniegu hehe jołk ogolnie tragedia

morris - Sro Mar 25, 2009 16:06

Pozdrówka z Krakowa.
bonus89 - Sro Mar 25, 2009 22:17

No i ja WKOŃCU mam nadzieje niedługo się zjawie, nie chciałem takim poobijanym się pokazywać :P myśle że za dwa tygodnie będzie na błysk zrobiony i się pokaże ;)
G4JOS - Sro Mar 25, 2009 22:34

w ten piątek jak zawsze? ;)
misi3k - Czw Mar 26, 2009 01:07

Bidi, nom letnie na śnieg to się nie ciekawie lata na tym, a już miałem kupować i zakładać letnie kapcie :mrgreen:
morris, odwiedziłbyś czasem Lublin a nie w Kraku cały czas siedzisz ;p
bonus89, zobaczyłbyś mojego :/ Uroki jazdy po Lublinie i parkowania na ciasnych parkingach. Głowa mała jak ludzie nie dbają o czyjąś własność :cry:
G4JOS, of kors, że piątek. Jak zwykle :wink:

Bidi - Czw Mar 26, 2009 10:03

no to widze frekwencje bedzie duzaaaa;D spider666 zapraszamy MG ZR :) to juz mi sie zaczyna wszystko podobac :)
am_k - Czw Mar 26, 2009 11:40

No to się wpisywać:
1. am_kowalski
2. ...

Bidi - Czw Mar 26, 2009 15:12

1. am_kowalski
2. Bidi
3. ?? ?

spider666 - Pią Mar 27, 2009 12:43

moze sie uda, nie obiecuje bo mam napiety harmonogram, ale na trasie przejazdu akurat mam MTL
ebe - Pią Mar 27, 2009 15:58

1. am_kowalski
2. Bidi
3. ?
4.ebe

[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 22:34 ]
Witam ponownie wszystkich :mrgreen:
W ten piątek niestety nas nie będzie :cry:
Nareszcie zrobiony rozrząd :lol: , a to ciekawostka prosto z dzisiejszej wizyty w warsztacie:http://wabe.fotosik.pl/albumy/612736.html
Pozdrawiam

am_k - Sro Kwi 01, 2009 06:03

Jak tam w piątek, pisze się ktoś?
misi3k - Sro Kwi 01, 2009 06:47

Pisze się, pisze.
Bidi - Sro Kwi 01, 2009 08:39

bede bede :mrgreen:
am_k - Pią Kwi 03, 2009 06:19

A ja już nie wiem czy będę.
Kroi się wyjazd i nie wiem czy zdążę. :neutral:

ebe - Pią Kwi 03, 2009 15:37

My z całą pewnością nie dojedziemy-kochana pracusia...
am_k - Sro Kwi 15, 2009 19:59

No i co z piątkiem?
Bidi - Czw Kwi 16, 2009 09:05

ja moge byc :)
misi3k - Czw Kwi 16, 2009 13:04

Ja się może pojawię, ale nic nie obiecuję. Dopiero koło 19.30-20 bym był na pewno wolny, no ale Was już pewnie nie będzie. A miałem zamiar przymierzyć dywaniki od Zbyszka, bo sam planuję zakup.
ZBYCHO - Czw Kwi 16, 2009 19:15

spoko, ja zamierzam więc, nie ma problemu Misiek :lol:
misi3k - Czw Kwi 16, 2009 22:14

No tylko czy wytrzymasz do tej 20? :twisted:
am_k - Pią Kwi 17, 2009 14:30

Postaramy się :mrgreen: .
Ja też sobie po przymierzam dywaniki.

Bidi - Pią Kwi 17, 2009 15:50

bede i ja:D a przymierzac nic nie bede a co ;D
misi3k - Pią Kwi 17, 2009 19:49

Kuffa i dywaników zapomniałem przymierzyć :/ Zbyszek muszę się z Tobą gdzieś ustawić jak będziesz miał czas żeby widno było.
100procentt - Sob Kwi 18, 2009 07:21

witam wszystkich.....ja narazie nie mogę być....ale chętnie w wakacje odwiedzę jakiś spot :)

.....okres przedmaturalny i takie tam, nawet nie mam czasu zaprawek porobić w moim roverku :) ;p

.....a tak poza, to mam fajną propozycje....mieszkam w Biłgoraju (może ktoś kojarzy ale w tym mieście jest tor kartingowy) bardzo często są na nim różne spot....jeśli by ktoś chciał to wjazd na ten tor mogę załatwić :)

Pozdrawiam Michał

am_k - Sob Kwi 18, 2009 08:56

O :mrgreen: to może coś pomyślimy.
Hrabia - Sob Kwi 18, 2009 10:03

Dzień Ziobry ;)

Qrcze... żeby tak nie wieczorna zmiana w przyszłym tygodniu to czemu nie. Piątek odpada :( (

O... słuchajcie a raczej czytajcie :)

W sierpniu a może we wrześniu będzie zlot Jeep-a w Kazimierzu Dolnym albo Janowcu. Teraz walczymy z urzędnikami i sponsorami ale wszystko jest na dobrej drodze.
W planach jest przewidziany koncert Iry. Może jest to dobry moment na grubszy spot w ciekawej okolicy przy Rockowym graniu?
Jeśli będzie spore zainteresowanie tematem to można obydwa zloty połączyć w jedną całość. Jeep-owcy planują off-road i właściciele "landów" mogą stanąć do jakiejś konkurecji :D Można kminić - tylko czy są chętni? Wiemy że imprezą zainteresowany jest TVN więc można się pokazać :)

am_k - Sob Kwi 18, 2009 12:22

Hrabia,
No akurat "landów" nie posiadamy, ale pokibicować braterskiej marce można.
Jeszcze trochę czasu zostało, więc myślę, że i chętni się znajdą.
Co do spota to można zawsze przełożyć, na inny czas coby więcej ludków mogło się integrować. Rzuć jakąś propozycję a się przedyskutuje.
A jak sprawa z paliwkiem???

badek - Sob Kwi 18, 2009 21:41

dzieki za zaproszenie ale narazie nie moge skorzystac bo siedze za granica :cry: ale moze innym razem.narka
radeknan - Nie Kwi 19, 2009 08:57

Witam wszystkich
ja się za późno zorientowałem , następnym razem chętnie się stawię wraz z FreeLandkiem

P.S.

Witam i pozdrawiam kolegów rajdowców
rajdowiec.pl

Hrabia - Nie Kwi 19, 2009 14:08

Sprawa z paliwkiem już zamieciona... przynajmniej jeśli chodzi o mnie :)
Panowie ze stacji podali dwa numery rejestracyjne bo pewni nie byli.
Nie byłem nawet przesłuchiwany.

Co do spotkania to co porabiacie w sobotę 25.04.2009 ?
Ja jestem wolny jak sanki w maju i mogę stawić się swoim rozłupkiem ;)

misi3k - Nie Kwi 19, 2009 16:40

radeknan, zapraszamy, jaki masz nick na rajdowcu?
Hrabia, czytałem już wcześniej temat z paliwem i miałem Cię nawet zaprosić na spoty ale stwierdziłem, że pewnie nie będziesz za bardzo w humorze ;) Ja w sobotę z tego co się orientuję jestem w robocie ale podobno kryzys mamy więc wiesz... :mrgreen:

Hrabia - Nie Kwi 19, 2009 16:49

No Tato... pewnie że jest kryzys !! ! ;)
Ten temat z paliwem to przez chwilę był mi nie halo a potem to już looz.
Ja i zły humor to jak miód z cebulą. :D
Damy radę :cool:

AndrewS - Nie Kwi 19, 2009 20:47

Hrabia napisał/a:
W sierpniu a może we wrześniu będzie zlot Jeep-a w Kazimierzu Dolnym albo Janowcu.

Hrabia napisał/a:
Jeep-owcy planują off-road

no to juz wiem czego wladze sa oporne :mrgreen:
boja sie ze zaoracie okoliczne wąwozy :roll:

radeknan - Nie Kwi 19, 2009 20:58

misi3k napisał/a:
radeknan, zapraszamy, jaki masz nick na rajdowcu?
Hrabia, czytałem już wcześniej temat z paliwem i miałem Cię nawet zaprosić na spoty ale stwierdziłem, że pewnie nie będziesz za bardzo w humorze ;) Ja w sobotę z tego co się orientuję jestem w robocie ale podobno kryzys mamy więc wiesz... :mrgreen:

cześć
na rajdowcu "radek" , czerwoną mazdą jeżdżę , na forum Roverków jest obecny z racji drugiego autka Freelandera

misi3k - Nie Kwi 19, 2009 21:26

radeknan, tą mazdą?
radeknan - Nie Kwi 19, 2009 21:37

tak tak dokładnie :razz:

a pro po toru i postu kolegi 100procentt to ja na ten tor chętnie bym się wybrał i Ferekiem i mazdą jeśli można ;) [/b]

Hrabia - Nie Kwi 19, 2009 22:21

Ja im nic nie zaoram.
Moją "Zośką"? :)
Ja tylko pomagam... z racji tego że mój bardzo dobry kolega jest właścicielem Jeep-a i jednym z "właściwych" organizatorów.
W sumie to jeśli nie pozwolą na "odkrywki" w wąwozach to znajdzie się inne miejsce :)

am_k - Pon Kwi 20, 2009 06:10

Widzę, że moja akcja PW do wszystkich roverowych lubelaków zaczyna przynosić efekty.
Zajęło mi to z godzinę. :mrgreen:

Hrabia - Pon Kwi 20, 2009 08:22

am_kowalski napisał/a:
Widzę, że moja akcja PW do wszystkich roverowych lubelaków zaczyna przynosić efekty.
Zajęło mi to z godzinę. :mrgreen:

I widzisz coś narobił !!

;)

misi3k - Pon Kwi 20, 2009 11:44

am_kowalski napisał/a:
Dobrze, że działasz. Bo coraz mniej nas przyjeżdża spoty, a "stara gwardia" już się w ogóle wykruszyła. Morris w Kraku siedzi (pozdrowienia po drodze :razz: ) FREDek zaginął w akcji (czyżby już po Roverze?), ebe z małżonkiem też już chyba nie zakupią R. No i już nawet nie liczę kilku osób które się przewinęły przez spoty i zniknęły. No ale może takie akcje ściągną nowych ludzi na spoty :wink:
morris - Pon Kwi 20, 2009 11:57

misi3k napisał/a:
Morris w Kraku siedzi (pozdrowienia po drodze )

Dzięki i wzajemnie.
Teraz byłem w łikend w L. i widziałem sporo chyba nowych roverków, więc powodzenia. A na determinacje am_kowalskiego można liczyć :smile:

am_k - Pon Kwi 20, 2009 16:23

No czasami się zbiorę. :wink:
Ctrl c i ctrl v i działamy :mrgreen:

Hrabia - Wto Kwi 21, 2009 07:50

A koledzy i koleżanki z LBN to na jakich ulicach parkują swoje samochody?
Ja mieszkam na Śliwińskiego. Na Paderewskiego widziałem już 3 Rovery.
Zieloną 75, srebrnego ZR-a i wczoraj pierwszy raz zieloną 45-kę. Ciekaw jestem czy właściciele pokazują się na forum :)
Wczoraj spotkalem jakąś "dziewoję" w granatowej 200, na skrzyżowaniu pod Real-em ale trochę nam siebie zasłaniał sygnalizator i nie wypatrzyłem naklejek klubowych.
Ja już "łypkam" światłami i pokazuję "cz" wszystkim zauważonym Loverom ale w trakcie 4 miesięcznej przygody pod tytułem Rover dopiero jeden raz na trasie Lublin-Puławy kolega z 75-ki odmachał. Zaczynam się martwić że robię z siebie "buca" ;)

Ps. Składka na ten rok to 50 kg złota? Bo się z zamiarem noszę :)

am_k - Wto Kwi 21, 2009 09:22

Hrabia, Tak 50 kg
misi3k - Wto Kwi 21, 2009 09:27

Hrabia, mój to zielony R400 Paśnikowskiego/Chodźki (budynek TP). Trochę się kręci Roverów po Lublinie, ostatnio albo ja mocno zwracam uwagę albo ludzie nakupili aut. Gdzieś po Lublinie latał czarny ZS z panią za kierownicą, nawet usilnie wołałem na radio ale brak odezwu. U mnie pod robotą stoi 4-5 Roverków. Już ulotkowane niestety jakoś bez odezwu, chyba trzeba powtórzyć akcje ;) Też zdarzy mi się pomachać do innych R, często zaczepiam na CB. Składka faktycznie wynosi 50 kg złota, płatne bezpośrednio zarządowi :mrgreen:
ebe - Wto Kwi 21, 2009 12:38

Ebe roverka niestety już nie posiada ale to nie znaczy że się nie będzie z Bracią Roverkową spotykac,my nie z takich co jedzą zbyt dużo masełka :rotfl:
misi3k - Wto Kwi 21, 2009 21:59

ebe, no ja wiem, że już nie posiadacie, z tego co słyszałem dość tragicznie zmienił właściciela :/ No i mam nadzieję, że jak się zaopatrzycie w autko to się spotkamy :wink:
Bidi - Wto Kwi 21, 2009 22:00

misi3k napisał/a:
ebe, no ja wiem, że już nie posiadacie, z tego co słyszałem dość tragicznie zmienił właściciela :/ No i mam nadzieję, że jak się zaopatrzycie w autko to się spotkamy :wink:

hehe misiek nie na czasie JEstes;p autko juz maja czerwone;D

misi3k - Wto Kwi 21, 2009 22:09

Bidi, no, nie na czasie fakt... :) Ebe skoro tak to oczywiście mam nadzieję, że się stawicie na następnym spocie.
am_k - Sro Kwi 22, 2009 06:17

misi3k, Ale byli ostatnio tym autem.
Odjechali tuz przed tobą

misi3k - Sro Kwi 22, 2009 08:49

Aha.... No dobra ja już się nie odzywam :twisted:
Hrabia - Sro Kwi 22, 2009 09:55

Odstaw prochy ;)

Napiszcie gdzie naprawiacie autka bo swojego chce pchnąć do kascar-u. No i jeszcze lakiermana na Wronskiej (maska-prostowanie, malowanie oraz zderzak klejenie, malowanie no i prostowanie pasa przedniego 750zl) Nie wiem czy to drogo czy nie. Wiem ze to nie ten dział ale gdzie wypowie sie więcej osób z tego regionu.
No i co robimy ze spotem?

misi3k - Sro Kwi 22, 2009 10:22

Hrabia, ja już nie mogę - uzależnienie ;)
Co do napraw to zależy co. Odradzam Max-Serwis na Lubartowskiej tak na początku. Ja mam znajomego gostka co mi robi. W garażu i te sprawy ale gość ma pojęcie. Usterki nie wymagające prasy itp. Jak lakierowanie no to pytaj Bidi ;) Jak zawieszenia to Kowal (każdy sałaciarz w mieście ma numer do niego ew PW).
Co do spotu to się powinienem pojawić :wink:

Bidi - Sro Kwi 22, 2009 10:43

Hrabia, jak cos chcesz robic naprawy blacharsko-lakiernicze, a takze drobna mechanike klocki oleje itd to zapraszam na PW to podam Ci nr do taty mojego i Ci zrobi ;)
am_k - Czw Kwi 23, 2009 06:43

Co do piątku to będę na chwilkę, bo mój bolid posłuży jako ciężarówka (będę przewoził meble).
ZBYCHO - Czw Kwi 23, 2009 19:55

witam załogę,
jutro też się zjawię, chociaż zap@*$&%*&... na budowie i ruszać nie bardzo się mogę,,,

i wogle dość Kazimierza :lol:

p.s. Bidi mało brakowało a miałby twój Tata kolejnego pacjenta, otóz jadąc dzisiaj jak codzień z Kazia o mało co nie przypier.... w E klase bo pan pocinał ze 100 i postanowił się zatrzymać, a nie miał siwateł stopu....nie wiedziałem co wybrać samochód z naprzeciwka czy przydrożne drzewo, ale coś czuwa bo ABS i hamulce działają... :grin:

także jutro jak wspomniałem będę jak zwykle :grin:

[ Dodano: Czw Kwi 23, 2009 20:56 ]
i love my green metalic machine :cool:

[ Dodano: Czw Kwi 23, 2009 20:58 ]
a propos warsztatów to Hrabia nie jedź na stary Polmozbyt bo to oszuści i matoły są

am_k - Czw Kwi 23, 2009 20:02

Bidi, Jakbyś mógł to pamiętaj o spinkach podszybia szt 1
Bidi - Czw Kwi 23, 2009 20:07

a no no ale nie wiem czy bede u Rafala bo i tak ja musze podjechac po jedna rzecz ale nie wiem kiedy bede al ejak byl bym to postaram sie nie zapomniec;p

Zbychu to jak cos to nr znasz:P ale odpukac :) 2 zielona strzala jutro bedzie malowana i poprawki beda bo bylych psełdo lakiernikach :twisted: i niech mi teraz ktos powie ze ktos co maluje za 150 zl elemnt to rrobi profi robote ehhhhhhh

a co do spotu to ja moze bede ale ok 20 :) jak cos:):):)

ZBYCHO - Czw Kwi 23, 2009 20:15

no odpukać odpukać, ale jeszcze 1.5m i .....och boję się nawet myśleć :/
Hrabia - Czw Kwi 23, 2009 21:18

Hi

Byłem dziś w Kascarze.
Oddałem go w ręce "Piaska" (zajmuje się elektryką).
Po podłączeniu "bosha" pojawiły się dwa błędy. Pierwszy to coś z wtryskami a drugi chłodzenie. Po resecie zostało chłodzenie. Już szukam czujnika temperatury i okablowania.
Wszystkie pozostałe parametry życiowe "Zofii" są w normie :)
Może w sobotę pojadę i podłączymy "Zośkę" jeszcze raz.
Potem zrobił teścik na obecność dwutlenku w układzie chłodzenia... no i lipa.
Miałem nadzieję że może chodzić tylko o uszczelkę pod głowicą ale twierdzi że chodzi raczej o jakieś tulejki a w tym przypadku to silnik jest "mało remontowalny" i lepiej szukać jakiegoś motorka z angola. Będziemy jeszcze płukać układ chłodzenia bo może zły wynik testu spowodowany był brudem w zbiorniku... nie wiem czy to możliwe ale mam taką nadzieję.
W razie coś to pomożecie szukać serca dla "zochy" :)

erjot86 - Czw Kwi 23, 2009 22:35

Siemka lubelscy kierowniki R
Sorki że tym postem wcinam się w konwersację ale...
Chciabym odważnych na zjedzenie kilku kilometrów zaprosić na spota do KRAKOWA. Nie wiem czy śledzicie też inne tematy dot. spotów ale w styczniu udało się w kraku pobić rekord aut (chyba 29). Nie idziemy oczywiście na rekord ale na jakość. Sami wiecie jak miło może być na takim spotkanku. U nas jest zawsze miło :)
Wiele razy chciałem się zjawić do Lublina jak byłem w domu (odległość jakieś 25km) ale sporo zajęć itd. Muszę to kiedyś nadrobić.
Tak więc zapraszam na 17.05 do Krk.
Pozdrawiam raz jeszcze Misi3k'a z którym kiedyś nadawałem na kanale 19

am_k - Pią Kwi 24, 2009 06:04

erjot86, Tak tak śledzimy inne wątki na forum dotyczące spotów.
I wcale nie wcinasz się w konwersację :smile: .
Dziś właśnie chciałem poruszyć ten temat na spocie.
Osobiście wybieram się na weekend do Krakowa z rodzinką i tak sobie pomyślałem, aby zahaczyć o 17.05. A tak OT, to może poleciłbyś jakieś tanie noclegi w grodzie Kraka.

erjot86 - Pią Kwi 24, 2009 16:12

am_k,
W hotelach to się zupełnie nie orientuję bo nigdy tu nie kożystałem ale kolega rok temu nocował na ul Piastowskiej. Jest tam hotel-dom studencki "Piast" i za pokój 2-osobowy zapłacił 110zł (już za dwie osoby). Bardzo ładny pokoik z łazienką i telewizorem w dobrym standardzie. Osobiście wydaje mi się że jest to cena atrakcyjna jak na Kraków. Ogólnie polecam

Hrabia - Sob Kwi 25, 2009 20:17

Cz.
I jak... był spot? :(
Wczoraj byłem w pracy. Dziś zalatany bo firma bo to, bo tam to i tu...
Dzizys :beczy:

am_k - Nie Kwi 26, 2009 15:52

Hrabia, ja byłem od 18.30 do 18.45, ale bylem sam to sobie pojechałem.
Po drodze widziałem miska, ale nie reagował na moje machanie mruganie itd :mrgreen:
Dopiero tel. poskutkował, co było potem nie wiem.

misi3k - Nie Kwi 26, 2009 16:32

Byłem ja, zbyszek i piter. Marcin gdzie ty byłeś i machałeś? Bo ja przejechałem parking dookoła i nikogo nie zauważyłem...
am_k - Pon Kwi 27, 2009 06:08

Na Krochmalnej się mijaliśmy.
misi3k - Pon Kwi 27, 2009 11:53

am_k napisał/a:
Na Krochmalnej się mijaliśmy.
No to się nie dziw bo tam co drugi "miga" takie są wertepy :mrgreen: Ja już nie bardzo zwracam uwagę jak mi ktoś miga a do tego mogłem stwierdzić, że to pewnie z powodu braku żarówy z przodu :roll:
am_k - Wto Kwi 28, 2009 06:13

Witam.
Może mała zmiana terminu spotu, np czwartek 18.30 w stałym miejscu. :?:
Jako, że łykend dłuższy się szykuje i może to kolidować ze spotem w piątek.
Może byśmy też obgadali wyjazd na zlot ogólnopolski(daleko nie jest jakieś 130 km z Lublina).
Bidi pamiętaj o mnie (weź radio i spinkę od Rafała).

Bidi - Wto Kwi 28, 2009 12:18

radio poszlo :) sprzedal starszy :) moze i ja bede ale to mowie moze
Hrabia - Sro Kwi 29, 2009 13:15

O mi pasuje... oby nic sie nie zmieniło.
Kto może niech się pojawi... bo będę sam :beczy:

am_k - Sro Kwi 29, 2009 13:25

Będę i nie będziesz sam :razz:
Bidi - Sro Kwi 29, 2009 13:29

to i ja bede pewnie :) i mam prosbe do Ebe aby mogla przyjechac bo mam cos dla nich a tak wogole to pudelko mogli byscie poszukac :D pozdrawiam
misi3k - Sro Kwi 29, 2009 18:45

No ja się niestety nie pojawię, wyjazd weekendowy mi się szykuje.
Hrabia - Czw Kwi 30, 2009 14:55

Zdawało mi się czy kolega am_k dziś śmigał po turystycznej ok. godziny 8:00 ?
Trochę ciasno było rano więc nie brałem się za "dochodzenie" a potem śmignął w prawo w okolicach całodobowego :)

am_k - Czw Kwi 30, 2009 15:13

Niestety to nie ja.
Śmigałem ale po Kunickiego, Długiej, Placu Bychawskim, Zamojskiej i Lubartowskiej ale koło 9:00

Hrabia - Czw Kwi 30, 2009 15:16

Qmam. W takim razie ktoś jeszcze popyla z naklejkami klubowymi brzeszczotem w Twoim kolorku :)
am_k - Czw Kwi 30, 2009 15:21

Ciekawe kto?
Może to był r25?

Bidi - Czw Kwi 30, 2009 15:25

to o 18.30 jest spocik??
Hrabia - Czw Kwi 30, 2009 15:35

Tylko tyły widziałem a ja jakoś nie miałem okazji zobaczyć jaka jest różnica miedzy 200 a 25 :-/

No ja z żonką "Agofonią" wtargnę na spocik...
Tylko w którym miejscu to będzie?
Na parkingu od strony PKP czy gdzieś indziej?

am_k - Czw Kwi 30, 2009 15:43

Bidi,
No ja bę
[ Dodano: Czw Kwi 30, 2009 16:45 ]
Hrabia
Parking w parku ludowym nie sposób nie zauważyć :wink:

ZBYCHO - Nie Maj 03, 2009 20:24

siema koledzy, jak tam po długim ? :grin:
Bidi - Nie Maj 03, 2009 20:49

bardzo pozytywnie;D
Hrabia - Nie Maj 03, 2009 22:09

Krótko i intensywnie. 100% NEGATYW... Nie polecam tego weekendu :wink:
:D

am_k - Pon Maj 04, 2009 13:58

Dało radę, tylko dziś letka niemoc :mrgreen:

[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 20:49 ]
Witam i pytam.
Ktoś się pisze na piątek?

Bidi - Pią Maj 08, 2009 10:04

no i ktos zawita dzisiaj?? ja bylbym chetny ;)
misi3k - Pią Maj 08, 2009 10:22

U mnie weekend też spoko ;) Ja się dziś spróbuję pojawić ale nie wiem czy dam radę, bo kupa roboty na głowie. Jakoś się postaram uwinąć.
am_k - Pią Maj 08, 2009 13:26

Odpadam, wstyd :oops: się przyznać ale zapomniałem dziś o Robciu (mój roverek :smile: )
Potem miałem po żonę pojechać. :neutral:
Chyba, że polecę po Robcia i zajrzę jak jeszcze będziecie.

ZBYCHO - Pią Maj 08, 2009 20:00

nie wchodząc wcześniej na forum, pojechałem chwilę postałem i odjechałem :sad: gdyż nikogo nie było, może za tydzień :???:
Bidi - Pią Maj 08, 2009 20:38

ja bylem do 18.41 ale pojechalem i tez nikogo nie bylo
ZBYCHO - Pią Maj 08, 2009 20:54

kurna ja 4 minuty później :/
Bidi - Pią Maj 08, 2009 21:11

bywa niestyety ;) to do nastepnego :)
am_k - Sro Maj 13, 2009 21:18

Hallo, zawita ktoś :?:
Będę na 100% mam czas do około 20.15 .

Pino - Sro Maj 13, 2009 22:11

a gdzie dokładnie i o której godzinie??
am_k - Czw Maj 14, 2009 05:32

Pino,
Wszystko masz w tytule tematu zobacz

maniaq - Czw Maj 14, 2009 13:22

Bede w niedziele pewnie wracal przez Lublin na Wawe. Jest ktos, kto bylby chetny np przejsc sie po starym miescie w lublinie ? Bede z innymi osobami i nie chialbym ich zanudzac samym spotem ;)
Bidi - Czw Maj 14, 2009 18:06

ja powinien byc pod MTL :)
Pino - Czw Maj 14, 2009 21:20

am_k, dzięki, widziałem ale chciałem się upewnić czy nic się nie zmieniło, jakbym mógł to dał bym Ci "pomógł" :mrgreen: jak żona nie zacznie rodzić to raczej się pojawię.
ZBYCHO - Pią Maj 15, 2009 14:59

hej, ja kolejny tydzień niestety nie dopiszę, za mało czasu za dużo spraw :/ ,

do kolejnego spota

Pino - Pią Maj 15, 2009 17:01

no i ja nie będę niestety :/ mam nadzieję że za tydzień się uda :smile:
am_k - Pią Maj 15, 2009 21:45

Dziś poznaliśmy nowego kolegę z R200, ale zapomniałem spytać o nick na forum.
Może ktoś się dowiedział?

Hrabia - Pią Maj 15, 2009 21:57

Hello.

Jak się udał spocik?
Bardzo żałuję że nie mogłem dziś wpaść ale tym razem byłem pochłonięty robotą w studio :/
Przyszły tydzień też lipa bo mam zmianę wieczorną :(

am_k - Pią Maj 15, 2009 21:59

Jak zwykle było czuć malizną.
Może następną razą.

[ Dodano: Sob Maj 16, 2009 10:15 ]
Maniaqu, a o której chcesz się pojawić w Lublinie :?:
I jeśli dobrze zrozumiałem to w niedzielę.

konradp-swatch - Pon Maj 18, 2009 19:35

Ja bym chętnie wpadł, bo jeszcze nie miałem okazji, ale niestety HGF mnie dorwał;/
am_k - Pon Maj 18, 2009 19:41

Jak naprawisz to wpadaj :wink:
MSaigon - Pon Maj 18, 2009 20:28

Siemka,

Tyle razy byłem już zapraszany na spoty, ale niestety w piątki zawsze coś...
Powiedzcie do której godziny jesteście przeważnie pod MTLem? Może kiedyś się załapię.

Pzdr. i do zobaczenia kiedyś, mam nadzieję.

am_k - Sro Maj 20, 2009 12:57

Witam, ja jakby co będę mam czas do około 23.00.
Wiec do tej pory mogę się spotować.
Kto chętny?
Może pojawią sie nowe osoby, to chętnie obdaruję nalepkami pod tablice rejestracyjne :grin:

martens - Sro Maj 20, 2009 13:17

Witam, na 99% wreszcie dojade (ok. 19). Moze sprobowac ktoregos razu zmienic termin np. na czwartek to wiecej osob mogoloby przybyc?
am_k - Sro Maj 20, 2009 13:54

Nie widzę problemu.
Wystarczy wcześniej napisać, gdzie i kiedy a reszta spróbuje się dostosować. :wink:

misi3k - Sro Maj 20, 2009 19:08

Siemaneczko po dłuższej przerwie. Miałem trochę urwanie głowy więc nie mogłem się pojawić na dwóch ostatnich spotach, ale w ten piątek powinienem się zjawić. Chyba, że coś będziecie zmieniać jeżeli chodzi o termin :wink:
ZBYCHO - Sro Maj 20, 2009 19:48

hej panowie i panie, ja też już w końcu będę w piątek (już się uspokoiło), ale jeszcze zanim nastąpi piątek, chciałbym zapytać
czy ktoś ma ochotę jutro na KULT i DŻEM
z okazji Juwenaliów :grin: ?? ?? koncerty obu zespołów zaczynają się o 20.00, wcześniej mają być jeszcze dwa zespoły, ale nie znam..

Bidi - Czw Maj 21, 2009 22:37

to w takim razie widzimy sie jutro Piątek o 18.30 pod MTL :)
Hrabia - Czw Maj 21, 2009 22:44

Hello :)

Dajcie jakieś namiary na siebie na privie.
Może jakimś cudem uda mi się wpaść trochę później i dobrze będzie wiedzieć gdzie się podziewacie.

I nie jedzcie kebabochłopów :D Są średnio zdrowe :lol:

Ps. Mam nowe blachy ba Zośce :D LU 0700L - przydzwoń :lol:

Pino - Pią Maj 22, 2009 13:16

witam, mam pytanko. Czy do tego parku się wjeżdża z ul. Młyńskiej?? Nigdy tam nie byłem a Lbn nie koniecznie znam dobrze :neutral: raczej uda mi się dziś pojawić na spociku tak ok godz. 19 :grin: jak nic się nie zmieni.

pozdrawiam i do zobaczenia.

am_k - Pią Maj 22, 2009 13:44

Pino, dokładnie z Młyńskiej :smile:
Pino - Pią Maj 22, 2009 14:20

dzięki, 99% będę obecny dzisiaj :smile:
am_k - Pią Maj 22, 2009 14:22

Pino, byłeś może dziś na placu zamkowym?
Pino - Pią Maj 22, 2009 15:01

yyy dzisiaj nie. A co widziałeś mnie?? :wink:
am_k - Pią Maj 22, 2009 15:06

Skoro to nie Ty, to Cie nie widziałem :mrgreen:
Pino - Pią Maj 22, 2009 15:22

A po przyjeździe będziemy gdzieś się przemieszczać?? bo mój kolega też by przyjechał R75 ale ma walnięty czujnik położenia wałka rozrządu i jak zgasi to wiesz... bez reanimacji się nie obejdzie a On trochę się wstydzi przyjeżdżać niesprawnym autem.

P.S am_k, jeżeli nogi masz i ręce masz to na pewno Cię gdzieś widziałem :mrgreen:

Bidi - Pią Maj 22, 2009 15:30

hmmm roznie bywa z tym przemieszczaniem ale chyba raczej niee :) ale moze byc w jedno miesce blisko na szame :) ale to nic nie wiadomo:)
am_k - Pią Maj 22, 2009 15:36

Pino, ano mam, a kumpel niech się nie wstydzi sami swoi. :wink:
dan12 - Pią Maj 22, 2009 19:17

Dzięki za zaproszenie am_k Dzisiaj nie miałem jak wpaść może w przyszłym tygodniu jak będę miał boczki pozakładane ponieważ już prawie miesiąc montują się nowe głośniki i zamontować się nie mogą. A nie chce przyjechać takim wyprutym samochodem xD
martens - Sob Maj 23, 2009 07:36

Dziekuje lubelskiej brygadzie za mile choc deszczowe spotkanie - do nastepnego :grin: .
am_k dzieki za naklejki pod tablice - oczywiscie niezwlocznie montuje i oby sie lubelska brac roverkowa rozrastala!
pozdrawiam marta

Pino - Sob Maj 23, 2009 08:24

am_k, dzięki za naklejki i za spocik oczywiście, miło było i do następnego :grin:
am_k - Sob Maj 23, 2009 09:34

Pino, martens, Nie ma za co.
A i także dzięki za spota.
Hrabio wczoraj jedliśmy pizze a nie kebabochłopy.
Czyżby jakieś sensacje występowały po spożyciu. :mrgreen:

dan12 - Wto Maj 26, 2009 15:27

Cześć będzie coś w piątek się działo?
am_k - Wto Maj 26, 2009 18:59

Jak zawsze :smile:
dan12 - Wto Maj 26, 2009 19:20

Spox o 18.30 na parkingu. Postaram się być w ten piątek :D
am_k - Wto Maj 26, 2009 19:46

Super, zapraszamy resztę brygady.
Hrabia - Wto Maj 26, 2009 21:50

Zazdrosny jestem zwyczajnie :razz:
Wy szamaliście pizze a ja żywiłem się bazą danych :/
Pozostając w temacie ściśle związanym ze sztuką kulinarną to dziś były gołąbki :???: ... a dokładniej jeden na ul. Mełgiewskiej przy prędkości ok 70km/h zaatakował mi szybę :neutral: ... no i teraz Zocha ma pająka na przednim szkle.
Wytoczyła mi przerośnięta przepióra jedna wojnę... już wcześniej miały ze mną pióracze wredne na pieńku za białe plamy na karoserii i szybach... teraz to już przesadziły.
Ptasi holokaust zaczynam os swojego ptaka... tego z parapetu oczywiście :lol:
Żeby nie było zbyt wesoło to w Hanesco szyba do Zochy kosztuje 400+150 za montaż.
Chyba jednak poszukam szyby wymontowanej z jakiejś 45-tki.
Jak macie jakiś namiar to dajcie znać.

am_k - Wto Maj 26, 2009 23:06

Hrabia, Jutro podam Ci namiary, może będą mili jakieś do 45-tki.
Hrabia - Wto Maj 26, 2009 23:09

Kocham Cię ;) :mrgreen:
am_k - Wto Maj 26, 2009 23:09

O w mordę :razz:
Hrabia - Wto Maj 26, 2009 23:16

A no i na 80% będę w piątek... Ja, Zocha i pewnie jeszcze pajączek :D
Mam nadzieję że ilościowo będzie podobnie jak w ostatni piątek :)
Ktoś się już może zadeklarować?

dan12 - Wto Maj 26, 2009 23:26

Widzę Hrabia będę musiał namierzyć Cię na spocie, bo jak napisałeś wyże że szamałeś bazę danych to coś z informatyką masz jakieś zapędy :D
Hrabia - Wto Maj 26, 2009 23:40

Miałem na myśli akurat wprowadzanie danych do bazy :)
Raczej ze mnie muzyk, dźwiękowiec, grafik, fotograf i leń niż programista ale na tym polu też daję radę :)

am_k - Sro Maj 27, 2009 07:05

Hrabio, To te obiecane namiary
500 221 740- szrot roverowy w Kalinówce.
513 184 080 szrot w Woli Piaseckiej,
081 742 92 11 Pilkington ul. Poligonowa 98

Hrabia - Sro Maj 27, 2009 10:20

am_k napisał/a:
Hrabio, To te obiecane namiary
500 221 740- szrot roverowy w Kalinówce.
513 184 080 szrot w Woli Piaseckiej,
081 742 92 11 Pilkington ul. Poligonowa 98

Dzięki wielkie am_k.
W Woli Piaseckiej brak takiej szyby.
W Kalinówce nie wiedzą czy mają bo szefa nie ma obecnie.
Pilkington - 430zł za nową szybę z montażem. Chyba właśnie tam pojadę po szkło... tylko zielonego pasa przeciwsłonecznego żal. Ale co tam... kupie na giełdzie taki z napisem TUNING albo inny podobny :rotfl:

am_k - Sro Maj 27, 2009 14:14

Ja tam montowałem do firmowego vito i było to coś zielone :wink:
fearless - Sro Maj 27, 2009 14:23

Hrabia napisał/a:
Pilkington - 430zł za nową szybę z montażem. Chyba właśnie tam pojadę po szkło... tylko zielonego pasa przeciwsłonecznego żal. Ale co tam... kupie na giełdzie taki z napisem TUNING albo inny podobny :rotfl:
Hrabia, zastanów się, bo ja montowałem w 416 w Łukowie i za Pilkingtona z montażem zapłaciłem 340,00 zł, a do Łukowa z Lublina masz 80 km, tylko szkoda, że masz autko na benzin, ale i tak chyba wyjdzie taniej, a i będziesz miał okazję pozwiedzać :D
Jakby co, namiary masz tu: http://www.roverki.pl/gar...iewslink&sid=23

Hrabia - Czw Maj 28, 2009 08:49

Dzwoniłem do Łukowa...
Facet powiedział że w chwili obecnej jest brak szyby do mojego modelu.
Mogą ściągnąć z Siedlec ale szyba+wymiana=380zł więc jazda do Łukowa mija się z celem bo benzyny spalę za tyle co mogę zaoszczędzić.
Wielkie dzięki za pomoc.
Wczoraj okazało sie że mogę w Hanesco dostać rabacik po znajomości "znajomego" :)
Zobaczymy ile mnie to wyjdzie.

[ Dodano: Czw Maj 28, 2009 21:55 ]
To kto się pisze na jutro i o której?

1. Hrabiofon :D

am_k - Czw Maj 28, 2009 22:35

1. Hrabiofon :D
2. am_k jak zwykle 18.30 MTL

dan12 - Czw Maj 28, 2009 23:03

3 DaN
martens - Pią Maj 29, 2009 15:51

Ja prawdopodobnie dzisiaj nie dam rady. Jesli zdaze na 18.30, wpadne sie tylko przywitac. Melduje, ze naklejki juz przyklejone od zeszlej niedzieli.
pozdrawiam
marta

Hrabia - Pią Maj 29, 2009 16:08

martens napisał/a:
Ja prawdopodobnie dzisiaj nie dam rady. Jesli zdaze na 18.30, wpadne sie tylko przywitac. Melduje, ze naklejki juz przyklejone od zeszlej niedzieli.
pozdrawiam
marta

No Martini... tosh to nash pierwszy raz będzie... znaczy pierwsze spotkanie ;)

martens - Pią Maj 29, 2009 16:25

Postaram sie ale moge tylko na chwile i baaardzo prosze - marta - bez jakichkolwiek zdrobnien (to jest jedna z niewielu rzeczy ktore sa w stanie doprowadzic mnie do bialej goraczki :wnerw: - powaznie).
Pino - Pią Maj 29, 2009 16:26

i ja niestety dzisiaj nie dam rady :cry: praca, praca ,praca... mam nadzieje, że za tydzień się spotkamy

pozdrawiam :smile:

dan12 - Pią Maj 29, 2009 22:34

Dajcie fotki z dzisiejszego spotu. Normalnie święto jak wszyscy mówili :D

Hrabia coś dla Ciebie
http://www.demotywatory.p...2676#komentarze

Pino - Pią Maj 29, 2009 23:11

dan12 napisał/a:
Normalnie święto jak wszyscy mówili :D
co się działo?? jak zwykle omijają mnie najciekawsze momenty :/ ale cóż, siła wyższa. no i dajcie te fotki :smile:
am_k - Pią Maj 29, 2009 23:24

No dziś padł rekord.
Normalnie osiem roverków.

Hrabia - Sob Maj 30, 2009 10:31

martens - Sob Maj 30, 2009 20:57

He, he... jaki tam rekord... Jak bedzie 40 to bedzie rekord! Do ulotkowania wzywam razzz! Pod markietami, na osiedlach, gdzie tylko sie da!
Dzieki za mile spotkanie ale nastepnym razem prosze zamowic slonce - jak za kazdym razem bedzie tak lac to sie w koncu rozpuszcze.
pozdrawiam
marta
ps. hrabio dzieki za fotke - kiedy reszta?

Pino - Nie Maj 31, 2009 10:38

martens napisał/a:
Jak bedzie 40 to bedzie rekord!
powoli się uda, ale i tak to ładny wynik. Za tydzień ja już się deklaruje + kumpel to już 2 roverki będą, może pobijemy ten piątkowy rekord. :smile:
am_k - Nie Maj 31, 2009 15:24

Pino,
Trza próbować :mrgreen:

martens - Czw Cze 04, 2009 13:19

Witam, kto deklaruje sie na jutro?
am_k - Czw Cze 04, 2009 13:27

Może ja :mrgreen:
martens - Czw Cze 04, 2009 14:07

am_k, dzisiaj mialam jakis wysyp roverkow - co fajka to roverek. Zobaczymy ile z nich sie odezwie. Dzisiaj zaulotkowalam 6szt.
am_k - Czw Cze 04, 2009 14:20

ok Marto, oby tak dalej. :grin:
Bidi - Czw Cze 04, 2009 15:15

ja powinien dojechac;)
dan12 - Czw Cze 04, 2009 15:23

Może ja się nawinę :)
zgredzik - Czw Cze 04, 2009 16:03

Czesc wszystkim,
widze że grono sie powiększa.

Oby tak dalej, moze i ja sie zjawie.

am_k - Czw Cze 04, 2009 16:07

A ja jednak nie, ku..a mać.

[ Dodano: Czw Cze 04, 2009 17:51 ]
A może sobota 14.30. jakbyście mogli?

martens - Czw Cze 04, 2009 17:15

Ja w sobote raczej nie, ew. niedziela wieczor.
Pino - Czw Cze 04, 2009 21:02

no i za wcześnie się pochwaliłem, pisałem że będę a jednak nie bo jutro po południu zabieram się za wymianę przegubu. a w sobotę hmm... wydaje mi się, że nie byłoby problemu :smile:
staf - Czw Cze 04, 2009 21:18

I ja pewnikiem dołącze na swój pierwszy zlot.Chociaż na jeden dzien.Na dłuższy pobyt nie pozwoli mi praca
Pino - Pią Cze 05, 2009 14:26

to kiedy spocik, dzisiaj czy jutro ??
am_k - Pią Cze 05, 2009 14:43

No nie wiem, ja jestem za jutrem, ale niech inni się wypowiedzą :smile:
Bidi - Pią Cze 05, 2009 16:15

ja jutro nie moge bo uczelnia caly dzien ;) ja dzis bede tak czy siak ;)
martens - Pią Cze 05, 2009 16:16

Kierowniku decydujcie - ci co moga to sie dostosuja, ci co nie moga przyjada nastepnym razem.
am_k - Pią Cze 05, 2009 18:46

Jaki kierowniku.
Tu wszyscy "som" równi. :wink:
Jak napisałem dziś nie mogę lub nie mogłem.
Ale za to jutro zajrzę tak z 15-po 14. :smile:

misi3k - Pią Cze 05, 2009 19:36

Siemaneczko, sorki ale ja dzisiaj nie mogłem kompletnie, mocno zapracowany... Jutro to też raczej nie będę mógł się pojawić, chyba że na parę minut koło 15.15-15.20. Jeżeli nie no to mam nadzieję, że pojawię się w przyszłym tygodniu.
Bidi - Pią Cze 05, 2009 19:40

a wiec tak za tydzien w niedziele 14 czerwca chcemy zrobic spocik taki wiekszy z kełbasa;D tzw grilik ;) godzina do ustalenia :) kto by sie pisal ;) ??
am_k - Pią Cze 05, 2009 20:28

Ja odpadam, będę się szykował do powrotu z zlotu ogólnopolskiego.
A jutro 14.15-14,30, mogę się zjawić. A mis3ka widziałem koło 18,15 na tysiąclecia przy lubartowskiej, tak był zapracowany w swoim roverze :mrgreen: .

misi3k - Pią Cze 05, 2009 20:42

Bidi, wstępnie myślę że ja ale nie wiem jak będzie wyglądał mój przyszły tydzień.
am_k, ależ ja nie napisałem że w pracy byłem zapracowany :P Za drivera robiłem dla znajomych.

am_k - Pią Cze 05, 2009 20:48

Wiem, widziałem obok Ciebie pana z wąsami.
misi3k - Pią Cze 05, 2009 20:54

am_k, :mrgreen: :mrgreen: weź ty chłopie, chyba za dużo pracujesz i omamy jakieś masz :razz:
Pino - Pią Cze 05, 2009 22:19

a ja dzisiaj ponad 100km ciągnąłem szwagra na sznurku, najpierw pocisnąłem do Ryk bo tam się "ulokował" później pojechaliśmy po skrzynie do jego Audi a później sznureczek i heja :mrgreen: jakoś poszło ale aby to się nie powtórzyło. I tym sposobem wymianę przegubu musiałem przełożyć na jutro :???: więc spocik jutro również odpada a co do następnej niedzieli to jeszcze nic nie wiadomo ale może...
am_k - Sob Cze 06, 2009 09:03

No a tymi wąsami to żart ale miałeś na pokładzie dwie osoby.
A dziś rano mijałem Cię na Królewskiej, i jak zwykle zero odzewu :twisted:

martens - Sob Cze 06, 2009 09:14

Ja w soboty odpadam. Niedziela wieczor/po poludniu - 14.06 ok.
am_k moze zdazysz powrocic na wieczor?

am_k - Sob Cze 06, 2009 09:15

Jak zdążę to wpadnę.
misi3k - Sob Cze 06, 2009 15:42

am_k, no właśnie miałem parkę na pokładzie a już myślałem, że coś źle widzisz :P Co do dzisiaj fakt jechałem i nie zauważyłem Cię, ale na swoje usprawiedliwienie mam fakt że była 9 z hakiem rano. Ja śpię o tej porze w soboty ;p
am_k - Sob Cze 06, 2009 19:12

No ładnie śpi i prowadzi :razz:
goliann - Sro Cze 10, 2009 23:52

witam Kolegow z Lublina :D nie wiedzialem w jakim temacie sie przedstawic, bo tak nalezy chyba zrobic :P wiec wybralem temat z lublina bo z tad jestem :) , Wiec witam jeszcze raz ! i z niecierpliwoscia czekam az zostanie ustalone spotkanie, bo chetnie bym przyjechal :D pozdrawiam !
martens - Czw Cze 11, 2009 07:38

Witamy goliann i serdecznie zapraszamy na lubelskie spoty. Z racji zlotu ogolnopolskiego, termin lubelskiego spotkania nie zostal jeszcze do konca ustalony. Zapraszamy do sledzenia watku. Do zobaczenia - kolezanka ;) Marta
Pino - Czw Cze 11, 2009 12:38

goliann, witam, no i właśnie ktoś się pisze na piątek??
goliann - Czw Cze 11, 2009 13:47

chetnie ja przybede :) jesli nigdzienie pojade na weekend... ale tak to jestem chetny :)
Pino - Pią Cze 12, 2009 09:00

no to piszemy kto dzisiaj będzie :grin: :

1. pino
2. colin1488

Hrabia - Pią Cze 12, 2009 11:02

1. pino
2. colin1488
3. hrabiofon (99%)

[ Dodano: Pią Cze 12, 2009 18:40 ]
No ludzie kochani... Jesteśmy na miejscu i czekamy.

goliann - Pią Cze 12, 2009 20:22

a jednak..... ja myslalem ze dzisiaj nic ze spotkania... wiec puzniej nie zagladalem :P a tu jednak.... no nic czekam do nastepnego.... a moze mi KOledzy powiecie czy macie jakies stale miejsca??
Hrabia - Pią Cze 12, 2009 20:53

A widzisz :)
Były cztery roverki. Staliśmy tam do ok. 21:00
Co masz na myśli pytając o stałe miejsce?

Pino - Pią Cze 12, 2009 23:36

no i że tak powiem H*j, dzisiaj posypał mi się przegub którego wymianę przekładałem z dnia na dzień a dzisiaj zostałem zmuszony, dlatego razem z kolegą colin1488 odpadliśmy z dzisiejszego spotu i wzięliśmy się za jego wymianę a że walka z nim była niesamowita więc nam zeszło do 20.30 a wybieraliśmy się na spocik :/ niestety, raczej za tydzień będziemy :grin:
goliann - Sob Cze 13, 2009 13:14

no czy w kazdy piatek spotykacie sie w tym samym miejcscu? czy za kazdym razem spotykacie sie gdzie indziej?
Pino - Sob Cze 13, 2009 19:01

tak jak w temacie, każdy piątek parking pod MTL godz. 18.30 się spotykamy, a później czasami się gdzieś przemieszczamy :grin:
hal00n - Nie Cze 14, 2009 00:48

witam

a można wpaść po jakieś porady? r214i ? :D

pzdr

Hrabia - Nie Cze 14, 2009 00:54

Dwu-setek jest do bólu więc jest wysokie prawdopodobieństwo że znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania :)
goliann - Nie Cze 14, 2009 02:42

hmmm a co to jest to MTL ??
Colin1488 - Nie Cze 14, 2009 10:00

targi MTL, to parking w okolicy dworca gł. pkp a konkretnie z wjeżdża się tam z ul. Młyńskiej
Hrabia - Nie Cze 14, 2009 10:49

A dokładniej to:
Międzynarodowe Targi Lubelskie.

[ Dodano: Nie Cze 14, 2009 11:53 ]
am_k, misi3k... dojechali wczoraj? :D
I żeby nie było... nie interesuje mnie to wogóle.... bo mi wiara nie pozwala :twisted:

goliann - Nie Cze 14, 2009 16:14

aa to juz wiem gdzie :P to pozostaje mi czekac do nastepnego piatku :)
am_k - Nie Cze 14, 2009 20:08

Taaa, dojechałem.
Zeżarłem wszystkie miętówki i miałem jaszcze większy odlot niż po cytrynie :mrgreen: .
Dziś też żłopałem wodę z lodem i cytryną i nic.
Chyba musi być odpowiedni skład :wink:

Hrabia - Pon Cze 15, 2009 09:50

am_k napisał/a:
Taaa, dojechałem.
Zeżarłem wszystkie miętówki i miałem jaszcze większy odlot niż po cytrynie :mrgreen: .
Dziś też żłopałem wodę z lodem i cytryną i nic.
Chyba musi być odpowiedni skład :wink:

No tato... trzeba to szybko ponowić...
Widziałem że w Warszawie organizują jakiegoś "pajntbola" :)
Tym razem jak nas nie pokochają to nas znienawidzą :D

misi3k - Pon Cze 15, 2009 11:53

Ja także dotarłem ;)
Hrabia napisał/a:
trzeba to szybko ponowić...
Jestem za! Mam nadzieję, że tym razem nie będą na nas tak dziwnie patrzeć :D
am_k - Pon Cze 15, 2009 15:20

Mnie nie chciałoby się cisnąć do Wa-wy, aby pobawić się w wojnę.
A kiedy spocik?
Nie wiem czy dam rade w tym tygodniu, jeśli będzie w piątek.
Cisnę na Warmię i mazury.

Pino - Pon Cze 15, 2009 21:04

am_k, a czwartek albo sobota ??
Bidi - Pon Cze 15, 2009 21:08

ja bym na sb sie pisal jakos popoludniu ok 18 ;)
am_k - Wto Cze 16, 2009 05:41

To odpadam, wracam w poniedziałek popołudniu.
Może pomyślimy, o zmianie dnia spotu.
Może niedziela, godziny wieczorne.

Pino - Wto Cze 16, 2009 09:15

ja się mogę dostosować, więc jaki dzień proponujecie w tym tyg ??
misi3k - Wto Cze 16, 2009 13:35

Ja także nie mogę w piątek ale sobota lub niedziela cała wolna więc w tych dniach się mogę dostosować.
am_k - Sro Cze 17, 2009 22:10

A może jutro?
Będę autem w Lublinie, wiec jak ktoś ma ochotę na spota, to niech wpada.
Godzina ta sama.
Miałby ktoś cb wypożyczyć na weekend?

Pino - Czw Cze 18, 2009 10:20

am_k, dzisiaj powiadasz... no ja to nawet chyba bym dał rade tak na 99%. Sobota niedziela odpada bo wesele mam :/
am_k - Czw Cze 18, 2009 11:24

no to wpadaj
Pino - Czw Cze 18, 2009 13:29

no już na 100 % będę i nowy kolega ze mną przyjedzie :grin:
am_k - Czw Cze 18, 2009 14:09

oki
Hrabia - Sob Cze 20, 2009 21:23

Cz jak czapka :)

Jak się udał spot?

Pino - Pon Cze 22, 2009 07:24

a było nas trzech, szkoda że nie więcej... ale za to przyjemnie :grin:
am_k - Wto Cze 23, 2009 21:31

Witam, ktoś się pisze na piątek?
Ja będę wolny do późna.

dan12 - Wto Cze 23, 2009 22:45

A mogę przyjechać :)
Pino - Wto Cze 23, 2009 22:49

no ja to na 80% na razie, zobaczymy później :smile:
martens - Sro Cze 24, 2009 08:21

Ja na 80% - max do 20.00
Bidi - Sro Cze 24, 2009 08:23

jak nie bede w pracy to przyjade;)
Hrabia - Sro Cze 24, 2009 18:58

I jaaaaaaaaaaaaaaa :rotfl:
am_k - Czw Cze 25, 2009 12:30

Hrabiszon jaki ty ciemny
Hrabia - Czw Cze 25, 2009 12:52

am_k napisał/a:
Hrabiszon jaki ty ciemny

Mistrzu Yoda... o co Ci kaman?
Coś nie bangla?

misi3k - Czw Cze 25, 2009 13:57

Ja się niestety nie pojawię. Robota. Ale będę duchowo z Wami ;D
am_k - Czw Cze 25, 2009 14:16

Hrabia napisał/a:
am_k napisał/a:
Hrabiszon jaki ty ciemny

Mistrzu Yoda... o co Ci kaman?
Coś nie bangla?

O Twój Kolor KLUBOWICZA

goliann - Czw Cze 25, 2009 19:40

o kturej Panowie sie spotykacie? bo ja jade jutro do warszawy i moze sie wyrobie :smile:
am_k - Pią Cze 26, 2009 05:11

goliann,
Jak zawsze 18.30 do bólu. :mrgreen:

Pino - Pią Cze 26, 2009 22:46

:beczy: straciłem poczucie dni od tej pracy i myślałem, że dzisiaj czwartek :/ nie mogę sobie darować bo mogłem na spokojnie skończyć wcześniej prace i przyjechać... no niestety bywa.

P.S jak tam było dzisiaj na spociku??

am_k - Sob Cze 27, 2009 08:46

Było ok, jak zawsze.
Znów prawie rekord.
Żałuj jak cholera. :mrgreen:

misi3k - Sob Cze 27, 2009 10:22

am_k napisał/a:
Znów prawie rekord.
A to dlatego tak mnie chcieliście ściągnąć ;D Sorki ale robota to robota, nie dało rady :/ W następny piątek mam wolne więc powinienem się pojawić.
fearless - Sro Lip 01, 2009 08:19

Witam. Jak tam na Lublinie sytuacja wygląda w najbliższy piątek ?? Bardzo prawdopodobne, że w czwartek odbiorę autko od lakiernika i planuję w piątek o 18 wyjechać z Garwolina do Lublina, gdybyście jeszcze gdzieś się kręcili koło godziny 20, to chętnie dołączę :)
am_k - Sro Lip 01, 2009 10:45

fearless,
To dołączaj, jesteśmy pod MTL-em.

Bidi - Pią Lip 03, 2009 12:38

kto bedzie?? moze ja sie pojawie :)
am_k - Pią Lip 03, 2009 12:52

Ja na pewno.
martens - Pią Lip 03, 2009 12:55

prawdopodobnie
Colin1488 - Pią Lip 03, 2009 14:21

Równiez sie wybieram
fearless - Pią Lip 03, 2009 14:40

Witam. Niestety lakiernik nie wyrobił się z robotą (czytaj - zabalował) w związku z tym mnie nie będzie, postaram się w przyszły piątek Was odwiedzić.
Miłego spotowania.

Pino - Pią Lip 03, 2009 15:48

and me :grin:
am_k - Pią Lip 03, 2009 16:29

A ja jednak muszę wracać do domu.
Hrabia - Pią Lip 10, 2009 12:52

Jak dziś?

1. Hrabiofon + Agofon + siurprajs :D

am_k - Pią Lip 10, 2009 13:23

Raczej nie, dziś urodziny mojego syna.
Chyba ,że przelotem.

misi3k - Pią Lip 10, 2009 13:43

Hmm ja się postaram być.
am_k - Pią Lip 10, 2009 13:48

Ok, będę ale niedługo.
Misiu dzięki.

Pino - Pią Lip 10, 2009 16:19

No to i ja będę, ale mogę się spóźnić parę minut :razz:
Bidi - Czw Lip 16, 2009 15:12

ktos sie pisze na jutro ??
jaing - Czw Lip 16, 2009 16:22

Ja się postaram, muszę się w końcu komuś pochwalić (...).
No i przy okazji popytać o różne sprawy. :mrgreen:

Colin1488 - Czw Lip 16, 2009 20:13

Również się wybieram.:) pozdrawiam
Pino - Pią Lip 17, 2009 16:05

i my będziemy :smile:
martens - Pią Lip 17, 2009 17:10

Ja niestety nie wyrobie sie. Bede za tydzien.
Hrabia - Sob Lip 18, 2009 00:14

O 23 z pracy wyszedłem.
Ale w przyszłym tygodniu da radę :)

morris - Sro Lip 22, 2009 09:23

Do ktorej zwykle jesteście, bo być może uda mi się w ten piuątek dotrzeć do L. ale najwcześniej ok 10-ej?
am_k - Sro Lip 22, 2009 10:10

no to poczekamy
morris - Sro Lip 22, 2009 10:50

no to dam znać czy się wyrobię w piątek. Podrzucisz mi nr tel na PW?
Bidi - Pią Lip 24, 2009 13:29

kto sie wybiera dzisiaj ??
am_k - Pią Lip 24, 2009 13:44

ja
misi3k - Pią Lip 24, 2009 16:03

Ja także dzisiaj się pojawię ;)
marcin316 - Pią Lip 24, 2009 20:42

Jeśli znajdzie się miejsce dla jeszcze jednego Roverka i okoliczności będą sprzyjać to może i mi uda się kiedyś pojawić... :oops:
Pino - Pią Lip 24, 2009 20:46

no a ja dzisiaj nie dałem rady, późno wróciłem z pracy i już się nie wyrobiłem, ale za to pogrzebałem przy Roverku :grin:
martens - Pon Lip 27, 2009 14:53

marcin316 - parking jest duzy - miejsce sie znajdzie!
Zapraszamy!!!
pozdrawiam marta

am_k - Pią Lip 31, 2009 10:16

Kto się dziś wybiera?
Ja jak się uda to zajadę z małżonką.

martens - Pią Lip 31, 2009 16:29

odpadam.... nie da rady dzisiaj
ZBYCHO - Pią Lip 31, 2009 18:08

ja był a nikogo nie było :sad: ,

dlaczego pytam się dlaczego....

misi3k - Pią Lip 31, 2009 19:26

Byłem koło 19:00. Tyż nikogo. Musieliśmy się minąć.
Pino - Pią Lip 31, 2009 20:53

Ja dzisiaj w Lidzbarku byłem i późno wróciłem i nie było mnie, mam nadzieje, że za tydzień dam radę :smile:
am_k - Sob Sie 01, 2009 09:34

Byłem ale nikogo nie zastałem.

[ Dodano: Sob Sie 01, 2009 10:35 ]
Pino,
W jakim Lidzbarku?

Pino - Sob Sie 01, 2009 22:09

W zwykłym Lidzbarku, nie warmińskim, w Mławie odbijasz na Działdowo i naginasz na Lidzbark :wink: a czemu pytasz ??
am_k - Nie Sie 02, 2009 10:29

A tak sobie :razz:

[ Dodano: Czw Sie 06, 2009 22:00 ]
Ktoś zamierza jutro być?

Hrabia - Pią Sie 07, 2009 08:56

Hello.

Jeśli obgonię się ze studiem w miarę szybko to będę :)
Who next? ;)

marcin316 - Pią Sie 07, 2009 09:41

Może i mnie uda się dołączyć... pierwszy raz... :)
ZBYCHO - Pią Sie 07, 2009 16:51

miałem zamiar nadrobić zeszło tygodniowe niepowodzenie ze spotkaniem się z wami, ale po przychodach chwastobójczo- rolniczych na polu jestem całkowicie niezdolny do czegokolwiek :neutral: ....więc see next week
martens - Pią Sie 07, 2009 17:01

ja prawdopodobnie nie zdaze... :(
marcin316 - Sob Sie 08, 2009 07:57

Niniejszym chciałbym podziękować za naklejki pod tablice.

Pozdrawiam
Marcin

am_k - Sob Sie 08, 2009 09:11

A proszę proszę.
Tylko niniejszym czasem się jeszcze pojaw, na jakimś spocie.

marcin316 - Sob Sie 08, 2009 09:26

W miarę możliwości będę się starał pojawiać, szczególnie że jeszcze jestem na urlopie to i czasu więcej ;)
Hrabia - Nie Sie 09, 2009 22:47

I koniecznie w turbinie :diabeł:
misi3k - Pon Sie 10, 2009 13:52

Hrabia, turbo to podstawa.... może być w dezelu :mrgreen:
am_k - Wto Sie 11, 2009 06:36

Jeśli ma być denzel z turbo to trza jeszcze dopakować interkulera. :wink:
marcin316 - Wto Sie 11, 2009 07:33

Śmiejcie się śmiejcie... pogadamy na stacji benzynowej przy tankowaniu ;)
am_k - Wto Sie 11, 2009 09:35

marcin316, To Akurat nawijka do misi3k.
To on szuka auta z turbo a ty już masz.

marcin316 - Wto Sie 11, 2009 10:02

No to życzę owocnych poszukiwań i satysfakcji z użytkowania.
Hrabia - Wto Sie 11, 2009 10:06

marcin316, Żarówa wymieniona? :mrgreen:
am_k - Wto Sie 11, 2009 12:35

Kurna, mi też padła z tyłu.
marcin316 - Wto Sie 11, 2009 14:13

Już ładnie się świeci :) Wymieniona zaraz po przyjeździe. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Przy okazji zainteresowałem się bliżej tematem wymiany żarówek. Głowę urwać temu co projektował to wszystko albo dożywotnio wymieniać żarówki ;)

Jakiś czas temu walczyłem z wymianą żarówki świateł drogowych i wyłamanymi uchwytami klapki zabezpieczającej. Ktoś kto poprzednio wymieniał żarówkę po prostu przykleił ją do reflektora ;)

goliann - Wto Sie 11, 2009 18:48

Witam kolegow :) wiem ze pisze nie w temacie ale niemoge sobie poradzic z tym forum, Panowie dzisiaj oddalem do warsztatu roverka swojego, Wierzchowiska tam jak sie jedzie na piaski... bo cos sie mi zepsulo ze skrzynia... juz czytalem na forum o tym... i mam do Was pytanie czy ktos juz tam robil swoje auto?? bo nie moge znalesc na forum gdzie sa wrsztaty i ich opinie... przez przypadek znalazlem ale tak to nie wiem gdzie szukac o tych warsztatach... wiec Prosze pomocie... bo chyba nigdy Was nie odwiedzie na MTL :P
ZBYCHO - Wto Sie 11, 2009 20:09

witam goliann, podobno w wierzchowiskach są ok, uczciwi i dobrze autka robią [sam nie robiłem, ale co niektórzy z nas, to może reszta się wypowie],
ja ze swojej strony mogę polecić na przyszłość zakład który zwie się Jack serwis i znajduje się on na Nadbystrzyckiej naprzeciwko Lidl`a, jadąc od Jana Pawła za stacją gazową, nie wygląda może imponująco, ale facet zna się na rzeczy, robiłem tam silnik [po HGF`ie] i już dwa lata śmiga bez najmniejszego problemu....pozdrawiam i zapraszam na piątek pod MTL :grin:

goliann - Wto Sie 11, 2009 20:41

aha, ale Dzieki :) bo mam problem ze skrzynia... bo to automat. no i zoabczymy jutro maja zobaczyc czy jest olej i takei tam bo juz czytalem o tym na forum i dalej przeglad forum moze cos ciekawego ejszcze znajde :) , ale watpie czy sie do piatku wyrobie :P ale jak cos to napewno przyjade, bo kurcze juz chyba z ponad miesiac jestem juz tutaj.. i ani razu niebylem.... :/
am_k - Sro Sie 12, 2009 06:38

goliann napisał/a:
bo kurcze juz chyba z ponad miesiac jestem juz tutaj.. i ani razu niebylem.... :/

goliann, wstyd :wink:

Hrabia - Sro Sie 12, 2009 07:17

U mnie w firmie jest człowiek który pracował w Wierzchowiskach.
Powiedziałem mu ile "znajomy" mechanik chciał za wymianę uszczelniacza wału korbowego (500zł). Chwilę po tym powiedział mi że w Wierzchowiskach zapłacę 120zł + cena części.
Sam jeszcze tam nie byłem ale za jakiś czas na pewno będę.
Wolę żeby do silnika zaglądali ludzie którzy wiedzą z której strony go ugryźć niż znajomi mechanicy co chcą rozkręcać cały silnik żeby wymienić uszczelniacz. Z tego co się zorientowałem to wystarczy zdjąć rozrząd i koło pasowe.

[ Dodano: Sro Sie 12, 2009 08:19 ]
goliann napisał/a:
bo kurcze juz chyba z ponad miesiac jestem juz tutaj.. i ani razu niebylem.... :/
Toż to siooook ;)
Bidi - Sro Sie 12, 2009 09:54

Wierchowiska polecam chlopaki znaja sie, sam oddaje na grubsze naprawdy typu rozrzad itd
am_k - Pią Sie 14, 2009 10:26

Jak dziś, kto będzie?
martens - Pią Sie 14, 2009 13:32

prawdopodobnie ja :grin:
am_k - Pią Sie 14, 2009 14:06

To tłok, że hej.
martens - Pią Sie 14, 2009 14:55

no czepiasz sie, nie ilosc a jakosc ... :wink:
pewnie ktos jeszcze przybedzie - ale te piatki....

marcin316 - Pią Sie 14, 2009 16:19

Może zdążę... :)
am_k - Czw Sie 20, 2009 16:02

Jak zwykle będę.
misi3k - Czw Sie 20, 2009 18:56

I ja się melduję ;)
Pino - Czw Sie 20, 2009 22:36

a ja już mam syna :wink: :smile: :grin: jak się wyrobię to będę ale nic nie gwarantuję
Colin1488 - Pią Sie 21, 2009 14:36

Również się wybieram, mogę się doczko spóżnić, jakieś 15-30 minutek.
am_k - Pią Sie 21, 2009 14:47

Misi3k może wziął byś kanapkę po drodze :mrgreen:
Bidi - Pią Sie 21, 2009 15:17

ja moze bede ok 19.30 jak cos to bede dzownil :) do Was :)
marcin316 - Pią Sie 21, 2009 19:12

Niestety nie dałem dzisiaj rady...

P.S.

Prostował ktoś z Was felgi aluminiowe w zakładzie w Niemcach?

Pozdrawiam

am_k - Pią Sie 21, 2009 21:47

Colin1488,
I co się dziś stało, że nie dotarłeś? :evil:

[ Dodano: Pią Sie 21, 2009 22:48 ]
Pino, Jesteś usprawiedliwiony.
Gratuluję.

Colin1488 - Sob Sie 22, 2009 09:11

A no nie dałem rady, załatwiałem orkiestrę i kucharkę na wesele, gdyż stan cywilny zmieniam i zeszło mi dłużej niż planowałem.Wybaczcie.
martens - Sob Sie 22, 2009 09:37

Pino gratulacje!
Ja niestety nie dotarlam i za tydzien tez mnie nie bedzie :( .

am_k - Czw Sie 27, 2009 14:15

Kto się jutro wybiera?
Bidi - Pią Sie 28, 2009 08:52

moze zawitam ;)
am_k - Sob Sie 29, 2009 10:43

:evil: Chyba za tydzień strzelą focha, tylko Bidi wpadł się spotować.
Nawet słówka nikt nie napisał.

Bidi - Sob Sie 29, 2009 10:52

wlasnie :twisted: trzeba strzelic focha :grin:
misi3k - Sob Sie 29, 2009 14:10

Ej no ja byłem tyle, że późno. Miałem nawet dzwonić ale zbrakło kasy na koncie :evil: Byłem koło 19.10 bo wcześniej zakładałem podsufitkę :mrgreen: A nie mam czasu za bardzo ostatnio na forum zaglądać więc nie pisałem nic :/
Na następny piątek już się melduję.

martens - Nie Sie 30, 2009 18:11

jak to "Nawet słówka nikt nie napisał."?...... co to za pomowienia? 6 postow wyzej napisalam! Uprzedzilam tydzien wczesniej, wiec czuje sie rozgrzeszona!!! :wink:
pozdrawiam marta

milox18... - Wto Wrz 01, 2009 19:05

witam witam mam takie pytanko czy ktos ostatnio klubowej wizytówki nie zgubił umnie za wycieraczką w Lublinie koło sądu na Zana?? Ps. dzieki ;)
martens - Wto Wrz 01, 2009 19:29

milox18..., to tylko ja ;) , wreszcie mi sie udalo a polowalam juz kilka razy w tym samym miejscu - dziwnym trafem Twoj roverek ulatnial sie zanim zeszlam na dol. pozdrawiam, marta
ps. moze kiedys przyjedziesz na spot? - bardzo daleko nie masz...

milox18... - Sro Wrz 02, 2009 18:05

a no daleko niemam ;) sorki ale nawet nie wiem w ktorym miejscu i jak zapewne tam trafic :P

Ps. Dzieki :)

martens - Sro Wrz 02, 2009 19:21

milox18..., alez prosze bardzo: piatek 18.30, targi MTL, to parking w okolicy dworca gł. pkp a konkretnie z wjeżdża się tam z ul. Młyńskiej
http://www.targi.lublin.pl/index.php?op=dojazd
http://www.targi.lublin.p...apa_dojazdu.pdf

Bidi - Pią Wrz 04, 2009 09:28

kto chetny na dzisiaj ?? ?
am_k - Pią Wrz 04, 2009 09:39

Zgadnij :mrgreen:
Bidi - Pią Wrz 04, 2009 09:45

am_k napisał/a:
Zgadnij :mrgreen:

hmm no mysle ze dzis to bedzie ludzi :D JA, Ty ..... :mrgreen: :mrgreen:

am_k - Pią Wrz 04, 2009 10:21

Bidi napisał/a:
hmm no mysle ze dzis to bedzie ludzi :D JA, Ty ..... :mrgreen: :mrgreen:

No może ONI jeszcze będą. :lol:

martens - Pią Wrz 04, 2009 15:45

no to jak? - przyjezdzac czy odwolane?
Bidi - Pią Wrz 04, 2009 15:55

przyjezdzaj ktos napewno bedzie , misiek sie oferowal ze bedzie
Pino - Pią Wrz 04, 2009 20:08

tylko ja przestałem przyjeżdżać i od razu nikogo nie ma :mrgreen: a tak na serio to na razie muszę "przebywać" z moim potomkiem więc odpadam ze spotów :/ :grin:

jak dzisiaj spocik wypadł??

misi3k - Sob Wrz 05, 2009 11:22

Siema, sorry że się nie zjawiłem ale siły wyższe :/ Postaram się pojawić na następny spocik ale nic nie gwarantuję, żeby nie było, że obiecuję i nie przyjeżdżam ;) Marcin mam nadzieję, że dostałeś smsa?
am_k - Nie Wrz 06, 2009 07:38

misi3k, tak dostałem jesteś usprawiedliwiony. :mrgreen:
Bidi - Czw Wrz 10, 2009 09:56

kto sie na jutro pisze??
marcin316 - Czw Wrz 10, 2009 20:34

Ja spróbuję... i może kolegę namówię to wpadnie ze swoim Roverkiem... ;)
am_k - Pią Wrz 11, 2009 05:30

Postaram się być.
monia0023 - Pią Wrz 11, 2009 10:23

Witam lubelaków, jestem nowym forumowiczem ale od 15 lat jeżdżę R620Si. Ostatnio przesiadłam się do R75 i nie mogę trafić elektromechanika z komp. Może znacie kogoś godnego zaufania ? Chodzi o pirdułki takie jak domykanie szyb z pilota, parktronic, kontrolka airback itp, które nie pozwalają mi w pełni cieszyć się super autkiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
am_k - Pią Wrz 11, 2009 10:38

monia0023, w Lublinie nic nie znajdziesz.
Najlepiej udać się pod Warszawę do kolegi Mariusz418.
Za całą zabawę zapłacisz 140 pln-ów.

monia0023 - Pią Wrz 11, 2009 12:38

Dzięki
am_k - Pią Wrz 11, 2009 14:03

monia0023, Wpadnij dziś na spot, to dowiesz się więcej co i jak.
martens - Pią Wrz 11, 2009 14:31

Witam - ja na pewno nie dam rady na 18.30 ale jesli czas jeszcze pozwoli podjade pozniej. pozdr marta
am_k - Sob Wrz 12, 2009 07:27

Marta żałuj było nas: no ja, Bidi, Hrabia, mis3k,dan, marcin316, jego kolega i ten kolega z prawie czarnej 200, zawsze zapominam spytać jak się zwie. :wink:
monia0023 - Sob Wrz 12, 2009 08:33

Witam, dziękuję za Mariusza418. Na następne spotkanie chcę przyjechać, wczoraj niestety nie mogłam się wyrwać z roboty. Pozdrawiam wszystkich

PS
Mam pytanie, chcę mieć naklejkę, jak to załatwić ?

martens - Sob Wrz 12, 2009 09:31

No i kurcze nie zdarzylam :oops: .am_k, oczywiscie ze zaluje. Nawet jak jest niewiele osob atmosfera jest zawsze bardzo mila! Przyznam, ze przyzwyczailam sie juz do tych piatkowych spotkan i jesli nie moge przyjechac, odczuwam roverkowy niedosyt ;) . Postaram sie odkupic moje winy za tydzien. Moze monia0023 tez uda sie namowic.
ps. zadzwonilabym czy jeszcze jestescie ale nie posiadam do nikogo numeru. Moglam podjechac przed 21 ale nie mialam juz sily jechac w ciemno.
ps2. Bidi ma moj numer.

przepraszam i pozdrawiam
marta

am_k - Sob Wrz 12, 2009 10:25

monia0023 napisał/a:
Mam pytanie, chcę mieć naklejkę, jak to załatwić ?

Wpadnij na spot to Ci dam :smile:

[ Dodano: Sob Wrz 12, 2009 11:26 ]
martens napisał/a:
przepraszam i pozdrawiam

Ależ nie ma za co :smile:

monia0023 - Sob Wrz 12, 2009 11:18

Mam taki plan :lol:
am_k - Sob Wrz 12, 2009 11:35

Ok zapraszamy. :smile:
dan12 - Sob Wrz 12, 2009 17:40

Dobra to ja wpadnę w piątek na spot. Bo z tego co widzę ma się pojawić nowa Kobieta w naszym gronie ^^

A wczorajszy spot był bardzo śmieszny :D

am_k - Czw Wrz 17, 2009 11:11

No dobra, szybciutko pisać kto będzie :twisted: .
Dziś zakładam listę obecności. :wink:
Kto nie stawi się i nie będzie posiadał usprawiedliwienia, stawia kanapkę u Mustaffy dla wszystkich :mrgreen:

martens - Czw Wrz 17, 2009 12:37

Ja
am_k - Czw Wrz 17, 2009 13:10

martens napisał/a:
Ja

"Ja" stawiam amciu czy "ja" będę :?: :lol:

martens - Czw Wrz 17, 2009 13:47

a moze "ja bede jadla" ....? ;)
nie ma bata - tym razem bede, nawet polprzytomna ale bede

marcin316 - Czw Wrz 17, 2009 18:04

Tym razem chyba nie dam rady... niestety :/
misi3k - Czw Wrz 17, 2009 18:49

No i ja mam w planach się pojawić ;)
Bidi - Czw Wrz 17, 2009 19:21

ja bede :) ale nie wiem czym moze byc i ze motÓrem :mrgreen:
Pino - Czw Wrz 17, 2009 19:30

i ja bym przyjechał (ach ta kanapka.. :razz: ) ale nie wiem czy syn pozwoli mi na taki wypad, już tak dawno mnie nie było ale cóż macierzyństwo :mrgreen:
martens - Sob Wrz 19, 2009 08:49

odkopalam - stare, z majowego spotkania

i wczorajsze:

i jeszcze 2:
http://martens2.fotosik.pl/albumy/687470.html

misi3k - Pon Wrz 21, 2009 19:17

martens, małe ;p
Co do zlotu to co rozmawialiśmy na spocie to niestety ja jestem uziemiony w LU nawet gdybym wziął wolne w robocie/L4 to i tak się nie wyrobię z tym wszystkim co mam. Szkoda bo miałem ochotę polecieć :/ Jak będą chętni można sobie jakiegoś girlla na zakończenie lata zrobić ;)

[ Dodano: Pon Wrz 21, 2009 20:21 ]
PS martens, hehe moja wizja widzę się nawet zawarła ;) Jakby co mojego nicka można spokojnie odmieniać ;)

Bidi - Pon Wrz 21, 2009 20:27

grila mozna by zrobic tylko pytanie gdzie :) i kiedy aby wiekosci pasowlo i zeby bylo z 10 osob a nie przyjedzie 3 osoby :)
ebe - Pon Wrz 21, 2009 22:39

A to są mje z 18.09:
http://www.fotosik.pl/pok...712b4929f9.html
Na temat grilowania zarzucę jutro konkretną propozycję miejsca, a termin prponuję 03.10.09 - jest to sobota.
Pozdrawiam wszystkie roverki.

[ Dodano: Pon Wrz 21, 2009 23:42 ]
błędny link, to jest prawidłowy: http://wabe.fotosik.pl/albumy/688845.html

AndrewS - Pon Wrz 21, 2009 22:50

misi3k napisał/a:
Co do zlotu to co rozmawialiśmy na spocie to niestety ja jestem uziemiony

a reszta co ?? , jakas kiepawa delegacja z lubelskiego :roll:

ja ruszam pewnie w piatek po pracy, czyli cos kolo 15:30

am_k - Wto Wrz 22, 2009 16:53

AndrewS,
No ja mam wesele w ten czas, na którym nie wypada nie być.

martens - Wto Wrz 22, 2009 18:39

misi3k,
no male... Majowe jest z komorki, wiec bez szalenstw. Reszte uaktualnie na wieksze jak znajde pozostale fotki ktore robilam a gdzies mi umknely. Chcialabym takze wiedziec czy nikt nie bedzie mial pretensji o upublicznienie swojego wizerunku ;) . Na tablicach zostawiam 2 pierwsze litery - reszte kasuje.
AndrewS,
chcialam jechac i nawet namawialam innych ale... kasa... Najpierw samochod a potem przyjemnosci ;) . Na nastepny zlot jade.

pozdrawiam
marta

AndrewS - Wto Wrz 22, 2009 21:09

am_k napisał/a:
No ja mam wesele w ten czas, na którym nie wypada nie być.

no ja niby tez mam, ale nie ide :twisted:

ebe - Wto Wrz 22, 2009 21:30

Witam ponownie
Dalszy ciąg propozycji grilowania to sobota 03.10.09 koło Srzynic u naszej koleżanki.
Duży plac na samochody , miejsce na grila lub ognisko i nie krępujący dom - mieszka sama.
Jak wam odpowiada to róbcie listę. Czekam też na propozycję co - ile - na jakich zasadach (chodzi o żarło i picie).
Pozdrawiam

Pino - Wto Wrz 22, 2009 21:37

ebe napisał/a:
koło Srzynic

a gdzie to jest dokładnie?? a może Skrzynic??

Senn - Wto Wrz 22, 2009 21:41

martens, jesli problemem jest kasa to zabieraj sie z AndrewSem. Do Puław sie jakoś dokulasz :)
ebe - Sro Wrz 23, 2009 05:10

Sorki, zeżarło mi "k" oczywiście codziło o Skrzynice.
Pozdro

am_k - Czw Wrz 24, 2009 11:32

Kto się pisze na jutro, oprócz mnie :mrgreen:
marcin316 - Czw Wrz 24, 2009 11:41

Niestety jakieś choróbsko mnie dorwało, jadę na "mocniejszych cukierkach" i nie dam rady tym razem :/ Mam nadzieję, że w następny piątek uda mi się przyjechać.
Bidi - Czw Wrz 24, 2009 15:31

ja powiniene byc :)
misi3k - Czw Wrz 24, 2009 21:40

AndrewS, Senn, wiecie chłopaki, że ja bym się chętnie z Wami zobaczył ponownie. Ale cóż... Mam nadzieję, że następny zlot już zaliczę w pełni ;)
Co do spota to ja się chyba pojawię jutro.

martens - Pią Wrz 25, 2009 08:58

bede :grin:
ebe - Pią Wrz 25, 2009 09:20

A inne złomy mogą zajechac :?: Bo może i ja zajadę jak nie wygonicie :rotfl:
martens - Pią Wrz 25, 2009 09:26

ebe, pewnie ze moga. Jak widac na fotkach z zeszlego tygodnia - nawet te DWUkolowe ;) .
ebe - Pią Wrz 25, 2009 10:39

Mój jeszcze jednobarwny.Jak dziecko skończy trening o przyzwoitej porze to zajadę ,niech nie myśli połówek że tylko on może się integrowac :lol:
kacper - Sro Wrz 30, 2009 14:09

Hey,

Organizujecie dalej spoty ?:)

:mrgreen:

Bidi - Sro Wrz 30, 2009 16:23

no jasne:) zapraszamy a wlasnie ktos sie pisze na pt ?? :)
marcin316 - Sro Wrz 30, 2009 18:16

Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to będę :)
Hrabia - Sro Wrz 30, 2009 20:27

Siur. Afkors :)
martens - Czw Paź 01, 2009 11:54

pewnie bede - proponuje takze odpowiednio wczesnie podac awaryjna lokalizacje jak bedzie mocno padalo (tak dla spoznialskich)
am_k - Pią Paź 02, 2009 07:14

Możemoże.
martens - Pią Paź 02, 2009 19:39

am_k napisał/a:
...
Kto nie stawi się i nie będzie posiadał usprawiedliwienia, stawia kanapkę u Mustaffy dla wszystkich :mrgreen:

Hmmm... bedzie jedzonko w nastepny piatek?... i to podwojne... :razz:

Bidi - Pią Paź 02, 2009 23:04

ja niestety w stolicy wcielo mniei dopiero co wrocilem ;) sorki all :)
am_k - Sob Paź 03, 2009 10:35

martens napisał/a:
am_k napisał/a:
...

Hmmm... bedzie jedzonko w nastepny piatek?... i to podwojne... :razz:

Zaraz zaraz, byłem z żoną na usg, wiec to chyba jest wystarczające usprawiedliwienie.
Poza tym wracając, zajechałem na chwile, a tu cisza nikogo niet.

[ Dodano: Sob Paź 03, 2009 11:35 ]
Wybrałby się ktoś nad Solinę w niedzielę rano. :?:

martens - Sob Paź 03, 2009 10:41

am_k, wystarczajace :smile: . My zwinelismy sie ok 20 bo ziiiimno bylo.
am_k - Czw Paź 08, 2009 11:10

Siemka.
Kto się pisze na jutro??

marcin316 - Czw Paź 08, 2009 12:05

Ja się piszę, ale dosłownie na pół godzinki :/
bundylp - Czw Paź 08, 2009 13:29

Witam, moge wiedziec gdzie dolkadnie (w ktorym miejscu ) spotykaja sie roverki w lublinie? Wiem, ze gdzies przy Parku Ludowym ale gdzie, jak tam dojechac? Chcialbym wybrac sie na Wasze spotkanie. Pozdrawiam
martens - Czw Paź 08, 2009 14:38

bundylp, targi MTL, to parking w okolicy dworca gł. pkp a konkretnie z wjeżdża się tam z ul. Młyńskiej
http://www.targi.lublin.pl/index.php?op=dojazd

link do mapy

misi3k - Czw Paź 08, 2009 19:43

No i ja się zapewne pojawię :) Zbychu to ty mówiłeś o intercarsie niedawno? Bo miałbym sprawkę ;)
Bidi - Czw Paź 08, 2009 20:41

ja moze na chwilke wpadne :) a co misi3k, trzeba Ci to moze ja pomoge??
misi3k - Pią Paź 09, 2009 09:45

Zniżek mi trzeba w ic albo u niedziałka ;) Pogadamy na spocie albo jak Cię nie będzie to pw lub sms.
martens - Wto Paź 13, 2009 07:30

pomysly lubelskiej policji
Lublin: Policja ukryła fotoradar w śmietniku i ustrzeliła 1300 kierowców

http://www.dziennikwschod...UBLIN/552968752

misi3k - Sro Paź 14, 2009 22:37

martens napisał/a:
Lublin: Policja ukryła fotoradar w śmietniku i ustrzeliła 1300 kierowców
To wszystko oczywiście jest w celach profilaktycznych, fotoradar został postawiony w niebezpiecznym miejscu i ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa. Policja dementuje jakoby była nastawiona na zbieranie kasy, polskim kierowcom zawsze coś nie dogodzi. :shock:

[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 23:37 ]
Ad lubelskiej policji: trafili już na łamy serwisu joemonster.org. GRATULACJE.

martens - Pią Paź 16, 2009 08:31

Wybiera sie ktos dzisiaj?
Bidi - Pią Paź 16, 2009 08:36

moze ja bym zawital ;)
zgredzik - Pią Paź 16, 2009 10:32

Witam

W końcu znów jestem zadowolony z mojego Roverka. :D
Odwiedziłem :
English Cars - Mariusz Stanisławski
ul. Piaskowa 3
Zielonki k/Stare Babice
Podłączył mojego R25 pod T4 i zdiagnozował przepływkę,
następnie pojechałem do Tomiego (Tomateam Tomasz Zawadzki) i kupiłem ostatnią sztukę :)

Auto w końcu zbiera sie od początku , nie muszę już kręcić do 2k by czuć przyjemność z przyspieszenia :D

Tak darłem z Wa-wy ze kapcia złapałem zaraz za Kołbielą :/ ale szybko nadrobiłem stracony czas.

Martens jak chcesz sie przejechać zapraszam na spot, ja będę na pewno.

martens - Pią Paź 16, 2009 10:45

zgredzik, no i nie mowilam, ze warto pojechac :mrgreen: .
Ja juz wiedzialam we wtorek ze bryka pomyka ;) .
Pewnie ze bede - musze to zobaczyc.
podrawiam
marta

Hrabia - Pią Paź 16, 2009 13:29

Hello.
Qrcze. Na 100% nie będę :( (
Mam sesję zdjęciową od 18:00

martens - Pią Paź 16, 2009 13:38

Nooo... a reszta? W sen zimowy wszyscy zapadli czy co...? ;>
Bidi - Pią Paź 16, 2009 15:47

mnie nie bedzie niestety next razem sie pojawie:)
martens - Pią Paź 16, 2009 15:52

Bidi, oj szkoda - juz Cie mialam pytac czy nie zgarnalbys mnie po drodze bo roverek chyba bedzie robil dzis za zastepcze autko.
No to chyba zostaje mi komunikacja miejska ;) .

dodano 17.47
jednak bede roverkiem

am_k - Pią Paź 16, 2009 15:57

mnie brak
Ina - Pią Paź 16, 2009 18:53

Witam sympatyków Rover(ów) z Lublina i okolic!

Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Rovera 200 i z miłym zaskoczeniem odkryłam to forum gdzie udzielają się nie tylko osoby płci męskiej.

Do zajrzenia tu skłoniło mnie spotkanie srebrnego Rovera 200 który mknął na trasie Łęczna - Lublin i za nim zniknął w siną dal poczułam jakiś rodzaj więzi i sympatii do znikającego nieznajomego (może nieznajomej? :roll: ). :cool:

Ciekawi mnie jak na waszych spotkaniach przedstawiają się proporce damsko- męskie, bo z treści forum nie bardzo mogę się połapać, na jednym ze zdjęć widać 2/6?
Zdaje się że aktywność żeńska rośnie :mrgreen:

Planuję zawitać na jedno z takich spotkań, tylko obawiam się żeby nie trafić na samych chłopaków, do tego ja zupełnie nowa i zielona... :/ Wiadomo płcie męskie mają swoje tematy: przełączniki, druciki i zawory, a mi auto służy po prostu do jeżdżenia. Się rozgadałam... jak baba :mrgreen:

monia0023 - Pią Paź 16, 2009 19:24

Witam wszystkich, ładnie to tak wystawić kobietę rufą do wiatru ?? ? Byłam, pojeździłam po pustym parkingu, nikogo no to wróciłam do domku. Beee

ps
Witam nową koleżankę :grin:

Ina - Pią Paź 16, 2009 21:07

Nie podejrzewałam, takiego zwrotu akcji w waszych spotkaniach. :shock:

Mam propozycję dla przedmówczyni żebyśmy się umówiły we dwie, a jak ktoś jeszcze będzie chętny to zapraszamy. Ostrzegam, że moje autko jest przed małym liftingiem, dopiero został sprowadzony z Włoch :rotfl: wiadomo o co chodzi - ale jak mruczy i jeździ ... cudnie :smile:

misi3k - Pią Paź 16, 2009 21:12

monia0023, Byliśmy mniej więcej do 19 później przenieśliśmy się pod kebaby.
Ina, witam w imieniu ekipy z Lublina i oczywiście zapraszam. Co do ilości kobiet no to dwie-trzy się znajdzie ;) Spotkanie oczywiście się odbyło, j.w.

A teraz drogie owieczki parę ogłoszeń parafialnych :D
1. Kto nie ma do mnie namiarów to pisać na PW - podam (nie będę wrzucał publicznie numerów telefonów ;p ) i nie będzie problemów. Ja zwykle jestem, ale na wszelki wypadek niech ktoś ze stałych bywalców roześle także namiary na siebie. Jeżeli się gdzieś przeniesiemy to po prostu dzwonić i się znajdziemy.
2. Padła propozycja zmiany terminu spotów. Piszcie wstępne propozycje jak komu odpowiada, ja mam dość dużą mobilność w czasie więc jakoś tam się dostosuję. Była propozycja niedzieli godz. 19-20 lub na tygodniu też koło 19-20. Miejsce: MTL (obecne), Leclerc - Zana (kryty parking) lub Galeria Orkana (kryty). Wypowiedzcie się ponieważ jest to dla Was. Ewentualnie także możemy zostać przy obecnym terminie ale paru osobom nie odpowiada.
No i to by było na tyle ;)

AndrewS - Pią Paź 16, 2009 21:26

widze ze w sekcji lublin, niedługo zmieni sie na spotach stosunek kobiet do mężczyzn :mrgreen:
martens - Pią Paź 16, 2009 22:06

Ina, witaj. Mialam podobne obawy ale jak raz odwazylam sie przyjechac, tak teraz staram sie nie opuscic zadnego spotu. O kieckach z panami wprawdzie nie rozmawialam ale tematy wykraczaja poza srubki i przekazniki ;) . Zapraszam do wzmocnienia czesci zenskiej!
monia0023, czekalismy do 19 jak pisal misi3k. Hmmm obiecalas jakis czas temu niespodzianke i.... Ja bardzo bym chciala go zobaczyc :) . Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja.
AndrewS, dzisiaj nawet rozmawialismy o zorganizowaniu spotkania pomiedzy Pulawami a Lublinem - mam nadzieje, ze dojdzie do skutku i bede miala okazje poznac zaloge pulawska.

Propozycja zmiany terminu i ew. miejsca spotkan - jastem baaardzo za! Piatek jest dla mnie ciezkim dniem. Sugeruje aby kazdy zaproponowal kiedy moze - jakos dojdziemy do porozumienia! Niedziela 19-20 +++++, pn-wt ++, sroda - wykluczone, czw ++.
Miejsce - dostosuje sie - oby na glowe nie padalo i nie wialo za mocno - przed chwila wrocilam i jednak ciu mokro i zimno mi ;) .

pozdrawiam
marta

misi3k - Pią Paź 16, 2009 22:09

AndrewS, no jeszcze trochę brakuje ale na pewno bym nie narzekał :twisted: Nie wiem jak inni ale ja tam lubię towarzystwo kobiet :razz:

[ Dodano: Pią Paź 16, 2009 23:09 ]
A właśnie właśnie AndrewS trzeba się spotkać znowu ;)

zgredzik - Pią Paź 16, 2009 22:44

Kurcze, na następnym spocie będziemy na miejscu dłużej :D
ez raz bylem sam i czekałem z 1h i nikogo nie bylo :(

[ Dodano: Pią Paź 16, 2009 23:44 ]
Ina napisał/a:
Witam sympatyków Rover(ów) z Lublina i okolic!

Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Rovera 200 i z miłym zaskoczeniem odkryłam to forum gdzie udzielają się nie tylko osoby płci męskiej.

Do zajrzenia tu skłoniło mnie spotkanie srebrnego Rovera 200 który mknął na trasie Łęczna - Lublin i za nim zniknął w siną dal poczułam jakiś rodzaj więzi i sympatii do znikającego nieznajomego (może nieznajomej? :roll: ). :cool:

Ciekawi mnie jak na waszych spotkaniach przedstawiają się proporce damsko- męskie, bo z treści forum nie bardzo mogę się połapać, na jednym ze zdjęć widać 2/6?
Zdaje się że aktywność żeńska rośnie :mrgreen:

Planuję zawitać na jedno z takich spotkań, tylko obawiam się żeby nie trafić na samych chłopaków, do tego ja zupełnie nowa i zielona... :/ Wiadomo płcie męskie mają swoje tematy: przełączniki, druciki i zawory, a mi auto służy po prostu do jeżdżenia. Się rozgadałam... jak baba :mrgreen:

Witam i zapraszam na spoty
a na Łeczna-Lublin to tylo dwa Roverki przeginaja z prędkościa :)
Roverek 200 Vi - srebrny kolegi unpredictablee
no i Roverek 25 ITD moj :D

Pozdrawiam
Grzegorz

am_k - Sob Paź 17, 2009 07:14

Ina napisał/a:
Planuję zawitać na jedno z takich spotkań, tylko obawiam się żeby nie trafić na samych chłopaków

Ale nie ma się czego bać.
Ina napisał/a:
Wiadomo płcie męskie mają swoje tematy: przełączniki, druciki i zawory, a mi auto służy po prostu do jeżdżenia

Tu akurat bym się nie zgodził.
Ale nie przekonasz się puki nas nie odwiedzisz.

[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 08:14 ]
Może być niedziela 19.00-20.00, lub inne dni mnie pasują wszystkie po 18.00.

Hrabia - Sob Paź 17, 2009 09:23

Niedziela o 19:00 Parking kryty E.Leclerc ? Jestem bardzo ZA. Można skoczyć na kawkę do "Bangladeszu" Marakeszu :)
Może już tej niedzieli nadrobimy zaległość?

Piszę się jako pierwszy i namawiam pozostałych.

1. Piotr "Hrabia-Bogu" Konstanty (być może Hrabina + bezbłędny Glutz) ;)

am_k - Sob Paź 17, 2009 11:24

1. Piotr "Hrabia-Bogu" Konstanty (być może Hrabina + bezbłędny Glutz) ;)
2. Andrzej am_k Marcin K.

misi3k - Sob Paź 17, 2009 15:16

1. Piotr "Hrabia-Bogu" Konstanty (być może Hrabina + bezbłędny Glutz)
3. Misi3k

Dobra no to jutro się widzimy a co i jak dokładnie ustali się na spocie ;)

Ina - Sob Paź 17, 2009 18:39

Dziękuję za miłe przyjęcie, ciekawie się zapowiada...

Z tego co widzę to chyba szybciej spotkam się z eeee... zadaje się z Grzegorzem na trasie Łęczna -Lublin niż na spocie, bo mam bardzo zmienny grafik zajęć obowiązkowych (np. jutro 19 idę na nocną szychtę), a trasę tą pokonuję 2 razy w tygodniu w te i nazad :grin: , więc jak Grzegorzu będziesz miał mnie na widelcu to mrugnij bodaj lampkami :mrgreen: znak rozpoznawczy biały Rover 200 z czymś w rodzaju pędzla na dachu zamiast anteny - poprzedni właściciel przesadził chyba z myjnią albo próbował wydostać się z oka cyklonu :mrgreen: , no właśnie tak na marginesie jest jakiś szrot w okolicy gdzie można ukręcić sobie nową - używaną antenkę? Się rozgadałam znowu... jak baba :mrgreen:

AndrewS - Sob Paź 17, 2009 21:52

martens napisał/a:
bede miala okazje poznac zaloge pulawska.

yyy zaloga pulawska to tylko ja :-( Senn siedzi w wawie

co do terminow, to napewno mi lepiej pasuje niedziela niz piatek

zgredzik - Nie Paź 18, 2009 00:29

Ina, Ok będę miał oczy szeroko otwarte na białe R200 :)

Popieram Niedziele, wolę specjalnie pojechać do Lublina
niż po pracy kisić się do 18:30 by odwiedzić Spot.

3. Misi3k
4. Zgredzik

martens - Nie Paź 18, 2009 09:20

Panowie, na razie nie uzupelniam listy. Nie jestem pewna czy dam rade drugi spocik w tygodniu ;) . Jesli bede to nie na dlugo. Dam znac sms miskowi, poniewaz nie bede miala dostepu do neta. Za tydzien w niedziele jestem niezaleznie od miejsca.
pozdrawiam marta

misi3k - Nie Paź 18, 2009 13:29

AndrewS, daj znać kiedy będziesz miał czas to skoczymy się gdzieś w trasie spotkać ;)
Ina, co do anteny to Kalinówka (numer bodaj 36, po lewej stronie jak się skręci w ostatnią w prawo przed wyjazdem z męczenników majdanka na świdnik) lub Wola Piasecka. Jak Ci potrzeba nr to daj znać na PW do mnie lub do Bidi'ego mamy namiary na te szroty.

Bidi - Nie Paź 18, 2009 15:00

3. Misi3k
4. Zgredzik
5. Bidi na ( 80% )

Hrabia - Nie Paź 18, 2009 15:04

No i szykuje się bal samców... ;)
Bidi - Nie Paź 18, 2009 20:54

no i po spocie;D milo bylo, wesolo:D i pojezdzone dzieki wielkie dla zgredzik, za przejazdzke:) ale na next spocie to bedzie pojedzone bo jeden osobnik wylamal sie i niestety czekaja go zakupy u Mustafy :mrgreen:

UWAGA!!!!!!!!!!!!! SPOTY ZOSTAJA PRZESUNIETE NA NIEDZIELE GODZINA 19 , MIEJSCE JESZCZE DO USTALENIA !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misi3k - Nie Paź 18, 2009 21:01

Bidi, no to się zarzuci nowy temat ze wszelkimi info o nowym spocie, na razie niech się wszyscy zainteresowani wypowiedzą czy im pasuje.
Dzisiaj spot się odbył pod Leclerc'iem na Zana o godzinie 20. Jeżeli ma tak zostać to dajcie znać.
Ja też dzięki chłopaki za przejażdżkę ;) Co do kanapek to true :D

zgredzik - Nie Paź 18, 2009 21:52

HEHE Omega B 2.0 Benzin zostala w tyle, koleś zwątpił i wnerwil sie tak ze puki go jeszcze widzialem to mi długie włączył.
Jechała pipa 120km/h to to ja go tradycyjne lykam i jade sobie 140km/h standard :) A tu patrze cos mi jeczy przy dzwiach, dalem sie wyprzedzic, a on spowrotem na 120km , jak mie wk***** to poszlo 180km/h i koles zostal razem ze smrodem spalin z ropy :D

Ach te wracania do domu tylko 23km trasy a tyle frajdy :P

Bidi, misi3k, Zapraszam po modyfikacjach na przejażdżkę :)

bundylp - Nie Paź 18, 2009 22:02

Pierwszy ale nie ostatni raz na spocie :) Było miło. Mam nadzieje, ze nastepnym razem stawi sie wiecej osob i bede mogl je poznac. Dzieki i pozdrawiam.
am_k - Pon Paź 19, 2009 11:11

To to miał być spot?
Ja myślałem że to deklaracja przesunięcia spotu na niedzielę.
Także sorry.

Hrabia - Pon Paź 19, 2009 11:35

am_k, a na listę to ja Cię wpisałem?
Odstaw prochy albo bierz słabsze :)
Nie wymigasz się ojciec od KeBaBoof :lol:

am_k - Pon Paź 19, 2009 15:01

Wpisałem się sam.
A prochóf nie biorę.
Zresztą miałem kaca i tak bym nie zajechał. :razz:

Ina - Pon Paź 19, 2009 18:01

Umawiacie się na 19 spotykacie o 20.... :/ byłam przelotem o 19 zaparkowane same "bezguścia", ani kawałka Rovera. Właściwie w której części parkingu zbiórka?
To wzajemne mijanie się i szukanie, o którym wielokrotnie inni się wypowiadali natchnęło mnie, że można było by zorganizować fajną zabawę w chowanego naszymi Roverami :roll:
Dziękuję za namiary na szrot, właśnie zakupiłam gustowną antenkę w Kol. Wola Piasecka., szrotu w Kalinówce nie udało mi się namierzyć.

misi3k - Pon Paź 19, 2009 19:03

Ina, hmm nie wiem jak inni ja byłem trochę później... Wysyłam do Ciebie PW z nr do mnie, następnym razem po prostu dzwoń i pytaj ;)
Po to właśnie proponowałem Wam abyście pisali kto nie ma mojego nr. Żeby nie było problemów.

marcin316 - Pon Paź 19, 2009 19:57

Coś mi się obiło o uszy, że na podziemnym parkingu nowej Gali jest jakiś tor gokartowy. Jak dotąd nie miałem okazji bawić się czymś takim i chętnie bym to zmienił ;) Może przy okazji któregoś ze spocików udało by się zebrać kilku chętnych i wynająć tor wraz z pojazdami na godzinkę? Pewnie taniej wyjdzie a i zabawa była by lepsza w gronie znajomych. Co Wy na to??

misi3k jak nie masz nic przeciwko to zapodaj numerek do siebie na PW, być może się kiedyś przyda ;)

misi3k - Pon Paź 19, 2009 20:00

marcin316, no już to dawno proponowałem ale jakoś cienki odzew był. Ja też mam chętkę na jakieś wózki, żeby sobie pośmigać :) Tyle, że to takie strasznie tanie nie jest i chyba o to się rozchodzi...
PW idzie. Nie mam nic przeciwko skoro sam się zobowiązałem podać ;)

Bidi - Pon Paź 19, 2009 22:38

kto byl na 20 to byl ;) niektorzy byli od 19 juz:) a my bylismy (wjazd kolo myjni i zaraz po lewo)
marcin316 - Pon Paź 19, 2009 22:57

Zdaję sobie misi3k sprawę, że cena może wynieść koło 30 - 60 zł na łepka... pewnie zależy od tego ile osób by się zdecydowało i ile z tej godziny każdy miałby zapewnione w fotelu ;) Coś mi znajomy wspominał że od pewnego czasu mają mocniejsze bryki... :D
Bidi - Pon Paź 19, 2009 23:01

marcin316 napisał/a:
Zdaję sobie misi3k sprawę, że cena może wynieść koło 30 - 60 zł na łepka... pewnie zależy od tego ile osób by się zdecydowało i ile z tej godziny każdy miałby zapewnione w fotelu ;) Coś mi znajomy wspominał że od pewnego czasu mają mocniejsze bryki... :D

kwstia jest taka ze chyba ok 20 zl kosztuje 10-15 min i nie odblokuja Ci na maxa karta ;/ niestety u Nas taki kraj, bylem razi powiedzialem sze tam nigdy nie pojade bo to zdzierstwo :)

am_k - Wto Paź 20, 2009 06:35

20 pln-ów to 10 minut.
Godzina to koszt 250 pln-ów, tak słyszałem.
Jak zobaczą, że Ci dobrze idzie to podkręcają obroty, ale idzie to oszukać dociskając linkę gazu piętą, zawsze to parę obrotów więcej :mrgreen: .
Ina, godzina jest umowna, a niektórzy mają we krwi spóźnianie się, prawda?
Także zmienię tytuł naszego tematu, tylko ustalmy gdzie dokładnie i o której z tolerancją godzinną. Np:
"[Lublin] Niedziela
19.00 lub 20.00 Parking pod Galerią Orkana"

sobrus - Wto Paź 20, 2009 06:40

Byłem na tych gokartach z braćmi raz :D
Super zabawa, może wydaje sie ze troche krótko, ale po jeździe i tak już ręce bolą (wspomagania to nie ma :mrgreen: ) a wrażenia są niezłe.
Zwłaszcza jak sie wchodzi z dużą prędkością w zakręty (opony piszczą ale gokart jak przyklejony :D ).

Słyszałem ze ostatnio zakupili tam nowe gokarty o większej mocy (cośok 6-7KM). Niestety dają nimi pojeździć tylko tym, którzy wykręcili niezły czas na zwykłych (nad torem jest telewizor gdzie widać wyniki każdego zawodnika).

Tak jak kolega napisał początkujący mają "skręcony gaz" aby sie nie zabić :D :D :D

marcin316 - Wto Paź 20, 2009 07:38

Pewnie jakby się nazbierało z 8-10 osób to można by lekko negocjować cenę ;) Oczywiście kalkulując cenę nie mówiłem że każdy jeździł by pełną godzinę. Znajomy wspominał coś ostatnio że przy wynajęciu grupą toru na 20 min. wyszło 40zł na głowę.

Co do miejsca spotkań to wolał bym coś w północnej części Lublina ale jak dla większości wygodniej będzie przy E'Leclercu na Zana to się dostosuję.

Bidi - Wto Paź 20, 2009 09:36

ja bym proponowal Galerie Orkana, mniejszy parking i na gorze pizzeria dobra itd :) co WY na to?? na godzine 19 pod Galeria ??
am_k - Wto Paź 20, 2009 09:46

Bidi, jestem za.
Bidi - Wto Paź 20, 2009 10:08

wiec ja otwieram nowy temat :) a ten bedzie mozna zamknac:)
martens - Wto Paź 20, 2009 11:20

Jestem za - doklejcie jeszcze przed zamknieciem tematu link do nowego watku - jakby jakas gapa trafila na stary.
pozdrawiam
marta

Bidi - Wto Paź 20, 2009 11:37

http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=46875
am_k - Wto Paź 20, 2009 13:25

To zamykam-trzask :mrgreen: .