Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 16:35 [R all] Problem z lakierem:(
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam
Mam ogromny problem kupić lakierek
Potrzebuje puszke sprayu w kolorze Tahiti blue,ale niestety u nas w Poznaniu nie ma takiego:( , lakierni powiedziano mi że nie ma możliwośći nabijania w forme spraya.....
Zna ktoś firme produkującą taki lakierek?w ofercie motipa pod takim nazewnictwem jest zupełnie inny kolor
Pozdrawiam
Mój roverek jest 1993 roku
piter34: Zapoznaj się z zasadami dot. tego kącika (poczytaj sobie jak powinien wyglądać temat Twojego wątku...)
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Czw Lis 18, 2010 11:17, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 16:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zapoznaj się z zasadami dot. tego kącika (poczytaj sobie jak powinien wyglądać temat Twojego wątku...)
Nie rozumiem dlaczego u Ciebie nie chcą nabijać puszek dowolnym lakierem.
Poszukaj innej lakierni.
To jest zwykły kolor, a nie jakiś megakosmos.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 17:04 Re: Problem z lakierem:(
SopelTomcat napisał/a:
witam
Potrzebuje puszke sprayu w kolorze Tahiti blue,ale niestety u nas w Poznaniu nie ma takiego:( , lakierni powiedziano mi że nie ma możliwośći nabijania w forme spraya.....
Zna ktoś firme produkującą taki lakierek?w ofercie motipa pod takim nazewnictwem jest zupełnie inny kolor
Pozdrawiam
Mój roverek jest 1993 roku
U nie jest sklep o nazwie Hiper. Zajmują się wszystkim, począwszy od glazury, a skończywszy na lakierach samochodowych. Podejrzewam, że w twojej okolicy jest gdzieś ich oddział. Dobiorą Ci lakier bez problemu i nabiją w puchę (spray). Zresztą myślę, że każdy dobry sklep z lakierami zrobi to bez wiekszych kłopotów. Poszukaj w okolicy. Życzę powodzenia!
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 21:48 Re: Problem z lakierem:(
SopelTomcat napisał/a:
witam
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum