Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 14:20 Oświęcim spot - po spocie
Jak narazie zakładam temat dotyczacy spotkania w Oświęcimiu mamy 3 osoby chetne tj Thef, RadekAnioł no i ja Termin ustalimy jak bedzie przynajmniej 6 zdecydowanych mysle, ze pod szesc roverków mozna dopsować spokojnie date oraz godzine aby kazdemu odpowiadało Oczywiście mile widziane osoby z Katowic, Krakowa oraz okolic
Miejsce, takze do ustalenia ja natomiast wstepnie proponuje Parking na przeciwko muzeum Auschwitz koło pizzarni "Art-Deco"
Podpisuję się pod tym pomysłem w 100%. Dokładne miejsce i czas do ustalenia po wstępnym wyrażeniu chęci spotkania przez kilka osób. Myślę, że może długi weekend majowy będzie w sam raz a i miejsce wskazane przez Revolta jest niezłym pomysłem.
no wiec mamy 5 chetnych osób mysle ze mojego znajomego ponownie uda sie przekonac na spot wiec bedzie 6
Tylko brakuje mi tu marcela_m który jak dobrze pamietam był zainteresowany przybyciem a poza tym to jako klubowicz ma pewnego rodzaju obowiazek zjawic sie
Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny. My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego .
Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny.
Racja Oświęcim to miasto w którym pewnie nie uda nam sie zorganizować zlotu podobnego do tego w Katowicach co ma swoje plusy i minusy. Niewatpliwym plusem jest to ze date i godzine mozemy dowolnie korygować aby każdny z uczestników mógł bez nerwów i spokojnie uczestniczyc w spotkaniu Wiec liczymy z Waszej strony o podanie godzin i dat jaknajbardziej Wam odpowiadających a nastepnie bedziemy je ewentualnie troche naciagac zeby Wszystkim odpowiadało
thef napisał/a:
My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego .
Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum
[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 6:31 pm ]
thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech
Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum
Zgadzam się, to dobre miejsce na spotkanie z kilku powodów, jeśli nie wymyślimy nic lepszego to na pewno zostaniemy przy Art Deco.
Revolt napisał/a:
thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech
No coś w tym jest , ja ciągle widzę jakiegoś roverka, to na chrzanowskich, to na bielskich
blachach, ale kilkanaście miejscowych też jest (głównie 200ki ujeżdżane przez panie w średnim wieku ), nawet wiem gdzie kilka "bazuje" .
Edit: Revolt - Nie zauważyłem tego na zielono drobnym maczkiem . No to się cieszę i gratuluję, że do przodu. Siostra mówiła mi dziś, że masz się uczyć do matury !!!
Wszyscy są mile widziani, więc jak tylko dasz radę to zapraszamy. Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?
Revolt, thef, walkie, RadekAniol, radekz, Kysior, marcel_n, + Rover 218 i mamy 8 osób oczywiscie jesli wszyscy miłościwie nam deklarujacy sie zjawia świetnie marcel_n, wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc
Sobotnie popołudnia tyram na budowie, musze się w wakacje wprowadzić Z mojej strony raczej niedziela.
Wiec ja i thef tez optujemy za niedziela jesli oczywiscie pozostali nie maja nic przeciwko. (Prosze ewentualne nizgodnosci terminu wpisywac w temacie)
Ustalilismy ze osoby które nigdy nie były w muzeum Auschwitz a wyraza chec zwiedzenia obozu razem z thef postaramy sie pokazac co najwazniejsze ewentualnie wyjasnic kilka kwestii ale to już zalezy od Was czy bedziecie chcieli pomysł zrodził sie gdyz chec pojawienia sie zadeklarowała walkie radekz oraz marcel_m którzy jak wiadomo musza pokonac kilka km zeby u nas zawitac
Poza tym planujemy jak to na kazdym spocie pogadanki na temat roverków obejrzenie autek fotki pozniej jakas kawka fotki no i ewentualnie zwiedzanie
Kysior napisał/a:
. A do której planujecie posiedzieć, może zjawiłbym się przed końcem?
o to nalezy spytac tych którzy beda na spocie mysle ze ja i thef bedziemy napewno do konca
Witam. Udało mi się oznakować dwa roverki w mojej okolicy jedna 620 a druga 214! Zobaczymy! Ostatnio 620 widuje może uda się pogadać z właścicielem jak go podejdę! Ale dalej działam! Zawsze w aucie mam ulotki klubowe! Więc akcja trwa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum