Witam wszystkich serdecznie. Właśnie jestem w trakcie przesiadania sie z Golfa II na Rovera 400 hatchback, silnik 1.6 z 98 roku. Trochę to trwa z uwagi na małe problemy techniczne, ale mam nadzieję, że niedługo będę mógł bezproblemowo szaleć tak w klubie jak i po drogach ( czywiście z zachowaniem wszystkich przepisów;) ).
Fotek jak na razie nie mam ale kolorystyka to bordowy metalic z beżową tapicerką co mi sie szalenie podoba
--
Pozdrawiam
Filip79
Rover 400 1.6 r.98
Poznań
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 19:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolor nadwozia i tapicerki to rzeczywiście jedna z ładniejszych kompozycji, ale jak już trochę poczytasz forum, to nie napiszesz więcej bordowy metalic
to teraz chyba powinienem sie że wstydu zaczerwienić lub raczej zabordowić
Raczej sprawdzić na tabliczce między drzwiami po lewej stronie, od strony drzwi kierowcy, odczytać kolor i używać nazwy Roverkowej Ale to jak już się przesiądziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum