Forum Klubu ROVERki.pl :: Oświęcim spot - po spocie
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Oświęcim spot - po spocie
Autor Wiadomość
Revolt 

Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 14:20   Oświęcim spot - po spocie

Jak narazie zakładam temat dotyczacy spotkania w Oświęcimiu :) mamy 3 osoby chetne tj Thef, RadekAnioł no i ja :mrgreen: Termin ustalimy jak bedzie przynajmniej 6 zdecydowanych mysle, ze pod szesc roverków mozna dopsować spokojnie date oraz godzine aby kazdemu odpowiadało :) Oczywiście mile widziane osoby z Katowic, Krakowa oraz okolic :)
Miejsce, takze do ustalenia ja natomiast wstepnie proponuje Parking na przeciwko muzeum Auschwitz koło pizzarni "Art-Deco"
Ostatnio zmieniony przez emes Pon Maj 07, 2007 12:46, w całości zmieniany 1 raz  

SPAMU¦

Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 14:20   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

thef 

Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 15:44   

Podpisuję się pod tym pomysłem w 100%. Dokładne miejsce i czas do ustalenia po wstępnym wyrażeniu chęci spotkania przez kilka osób. Myślę, że może długi weekend majowy będzie w sam raz a i miejsce wskazane przez Revolta jest niezłym pomysłem.

walkie 

Rover 45

Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 18:49   

Jak zrobicie w dlugi weeked majowy to moge sie przejechac z Krakowa, a dokladniej spod Wadowic.

RadekAniol 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 08:38   

Jestem za! Oświęcim jak najbardziej!

radekz 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 08:53   

ja też, jeśli tylko będę mógł to bardzo chętnie Was odwiedzę...

Revolt 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 13:46   

no wiec mamy 5 chetnych osób :) mysle ze mojego znajomego ponownie uda sie przekonac na spot :P wiec bedzie 6
Tylko brakuje mi tu marcela_m który jak dobrze pamietam był zainteresowany przybyciem :) a poza tym to jako klubowicz ma pewnego rodzaju obowiazek zjawic sie :P :mrgreen:

thef 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 14:05   

Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu :) . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny. My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego :) .

Revolt 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 17:27   

thef napisał/a:
Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny.

Racja Oświęcim to miasto w którym pewnie nie uda nam sie zorganizować zlotu podobnego do tego w Katowicach co ma swoje plusy i minusy. Niewatpliwym plusem jest to ze date i godzine mozemy dowolnie korygować aby każdny z uczestników mógł bez nerwów i spokojnie uczestniczyc w spotkaniu :) Wiec liczymy z Waszej strony o podanie godzin i dat jaknajbardziej Wam odpowiadających a nastepnie bedziemy je ewentualnie troche naciagac zeby Wszystkim odpowiadało :)

thef napisał/a:
My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego .

Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum :)

[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 6:31 pm ]
thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu :D ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan :) ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech

aha thef mam 3 z mat. :mrgreen:

thef 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 20:39   

Revolt napisał/a:

Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum :)

Zgadzam się, to dobre miejsce na spotkanie z kilku powodów, jeśli nie wymyślimy nic lepszego to na pewno zostaniemy przy Art Deco.
Revolt napisał/a:

thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu :D ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan :) ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech

No coś w tym jest :) , ja ciągle widzę jakiegoś roverka, to na chrzanowskich, to na bielskich
blachach, ale kilkanaście miejscowych też jest (głównie 200ki ujeżdżane przez panie w średnim wieku :wink: ), nawet wiem gdzie kilka "bazuje" :) .

Edit: Revolt - Nie zauważyłem tego na zielono drobnym maczkiem :) . No to się cieszę i gratuluję, że do przodu. Siostra mówiła mi dziś, że masz się uczyć do matury :) !!!

Kysior 

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 23:30   

Ja się melduję na chrzanowskich blachach :)
Nie obiecuję, ale może uda się wpaść na spota. Ale wolę nie obiecać i przyjechać niż obiecać i nie przyjechać :)

thef 

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 14:49   

Wszyscy są mile widziani, więc jak tylko dasz radę to zapraszamy. Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?

Revolt 

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 15:28   

Kysior napisał/a:
Ja się melduję na chrzanowskich blachach
Nie obiecuję, ale może uda się wpaść na spota. Ale wolę nie obiecać i przyjechać niż obiecać i nie przyjechać

no i to mi sie podoba - rośniemy w siłe :D a ze tak zapytam o forum dowiedziałeś sie z ulotki czy znalazłes na google ? Mam nadzieje ze uda sie wpasc ;)

thef napisał/a:
Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?

Jak dla mnie git :)
thef napisał/a:
No to się cieszę i gratuluję, że do przodu.

heh tak naprawde to Twoja siostra wykazała sie dosyc nieprzewidywalna (i do dzis dla mnie niezrozumiała) wspaniałomyślnością

Kysior 

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 20:53   

Na forum Roverki skierował mnie piter34 z autokącika, jak szukałem Rovera. A autko kupiłem od forumowicza.[/quote]

Revolt 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 08:07   

Kysior napisał/a:
Na forum Roverki skierował mnie piter34 z autokącika, jak szukałem Rovera. A autko kupiłem od forumowicza.

yhm :) miło. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak liczyc na Twoja obecność w Oświecimiu :)

marcel_n 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 13:38   

Panowie i Panie. Nie chciałbym, żeby mnie ominęło takie spotkanie. Postaram się zebrać siły i udać na zgrupowanie.

P.S. Sorry za rymowanie ;)

Revolt 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 15:47   

Revolt, thef, walkie, RadekAniol, radekz, Kysior, marcel_n, + Rover 218 i mamy 8 osób oczywiscie jesli wszyscy miłościwie nam deklarujacy sie zjawia :mrgreen: świetnie !! marcel_n, wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc :mrgreen:

Kysior 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 20:40   

Cytat:
thef napisał/a:
Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?

Ja na 90% odpadam :( Sobotnie popołudnia tyram na budowie, musze się w wakacje wprowadzić :( Z mojej strony raczej niedziela.

Spróbuję pokombinować, ale nie wiem, czy dam radę. A do której planujecie posiedzieć, może zjawiłbym się przed końcem?

marcel_n 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 20:43   

Revolt napisał/a:
marcel_n, wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc

No po takich słowach aż głupio byłoby nawalić... :oops:

Revolt 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 21:05   

Kysior napisał/a:
Sobotnie popołudnia tyram na budowie, musze się w wakacje wprowadzić Z mojej strony raczej niedziela.

Wiec ja i thef tez optujemy za niedziela jesli oczywiscie pozostali nie maja nic przeciwko. (Prosze ewentualne nizgodnosci terminu wpisywac w temacie)

Ustalilismy ze osoby które nigdy nie były w muzeum Auschwitz :) a wyraza chec zwiedzenia obozu razem z thef postaramy sie pokazac co najwazniejsze ewentualnie wyjasnic kilka kwestii :) ale to już zalezy od Was czy bedziecie chcieli :P pomysł zrodził sie gdyz chec pojawienia sie zadeklarowała walkie radekz oraz marcel_m którzy jak wiadomo musza pokonac kilka km zeby u nas zawitac :)

Poza tym planujemy jak to na kazdym spocie pogadanki na temat roverków obejrzenie autek fotki pozniej jakas kawka fotki :P no i ewentualnie zwiedzanie :)

Kysior napisał/a:
. A do której planujecie posiedzieć, może zjawiłbym się przed końcem?
o to nalezy spytac tych którzy beda na spocie mysle ze ja i thef bedziemy napewno do konca :)

RadekAniol 

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 21:10   

Witam. Udało mi się oznakować dwa roverki w mojej okolicy jedna 620 a druga 214! Zobaczymy! Ostatnio 620 widuje może uda się pogadać z właścicielem jak go podejdę! Ale dalej działam! Zawsze w aucie mam ulotki klubowe! Więc akcja trwa!

Odpowiedz do tematu