Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 13:06
We w-wie, zwłaszcza koło mojego biura na Królewskiej co drugi dzień widzę 600tkę na taksówce - ale to benzyna z gazem.
Poza tym widziałem też kilka innych 600tek taksówek - też byłem zdziwiony bo mówi się " że taksówkarze wiedza najlepiej jakie modele kupowac by się nie psuły" - a obiegowa opinia o Roverkach raczej by do tego nie pasowała.
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 19:26
Hmmm.... w Zielonej Górze powiadacie? - postaram się namierzyć gościa i przypomnieć, że istniejemy heheh może uda się go namówić na jakiś spot ;-D przyda się znajomy taxiarz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
We w-wie, zwłaszcza koło mojego biura na Królewskiej co drugi dzień widzę 600tkę na taksówce - ale to benzyna z gazem.
Poza tym widziałem też kilka innych 600tek taksówek - też byłem zdziwiony bo mówi się " że taksówkarze wiedza najlepiej jakie modele kupowac by się nie psuły" - a obiegowa opinia o Roverkach raczej by do tego nie pasowała.
No 600stek widuje na taxi okolo czterech
Mrugam do tych baranow swiatlami, hamuje im przed nosem zeby tablice ogladali, ale nic... znieczulica normalnie
Po Idzikowskiego jezdzi tez "dziadzius" na taxi R200 5d
Za bardzo skupiony na drodze, zeby dostrzec inne pojazdy...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 07:56
Zanim roverki wkroczyły do polski szturmem (w związku z szałem sprowadzania) już od ładnych kilku lat w Górze Kalwarii (małej mieścince podwarszawskiej) jeździ R400 rudzielec jako taxi - bardzo ładna i zawsze ładnie wyczyszczona, czyściutka od zadrapań, rdzy i wgnieceń i zadbana
Zanim roverki wkroczyły do polski szturmem (w związku z szałem sprowadzania) już od ładnych kilku lat w Górze Kalwarii (małej mieścince podwarszawskiej) jeździ R400 rudzielec jako taxi - bardzo ładna i zawsze ładnie wyczyszczona, czyściutka od zadrapań, rdzy i wgnieceń i zadbana
A Ty kiedy na spot bemowski zawitasz?
Twoja R600 nie jest wolna od zadrapan, wgniecen i jest brudna ?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum