Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Kierownica wykończona jest perfekt Jak jąodebrałem, to byłem w szoku, że tak jest zrobiona. Szczegóły można obejrzeć
NA TEJ STRONIE. CZas wykonania + wysyłka tam i z powrotem to 3-4 dni. Polecam
a tu są zdjęcia mojej kierownicy.
[ Dodano: Pią Kwi 27, 2007 11:15 pm ]
A zdjęcie już w samochodzie znajdziesz w TYM WĄTKU
_________________ Pozdrawiam - Brt
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 01, 2010 08:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 22:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja kolesiowi osobiście przekazywałem i tylko powiedziałem, że ma wyglądać jak fabryczna
A i jeszcze jedno. Moja kierownica wcześniej też była obszyta i zniszczone obszycie zostało zdjęte, a nowe w to miejsce nałożone. W przypadku obszywania kierownicy w orginale bez skóry, automatycznie kierownica robi sie trochę grubsza. Widać toTU
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 77 Skąd: Pleszew
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 23:09
Brt napisał/a:
Ja kolesiowi osobiście przekazywałem i tylko powiedziałem, że ma wyglądać jak fabryczna
A i jeszcze jedno. Moja kierownica wcześniej też była obszyta i zniszczone obszycie zostało zdjęte, a nowe w to miejsce nałożone. W przypadku obszywania kierownicy w orginale bez skóry, automatycznie kierownica robi sie trochę grubsza. Widać toTU
Hmm. Czyli za gruba. Zobaczymy. Może kupię jakąś od anglika. Na allegro stoja w granicy 120 zł za sztukę w dobrym stanie.
Ale szkoda. Skórka mi się podoba. Ładnie Ci obszyli. Naprawdę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum