Wysłany: Wto Maj 01, 2007 12:46 [R75] Jak rozebrać fotel
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
powidzcie mi jak się odpina tylna zabudowa oparcia fotela. próbowałem ją podważać
ale nie bardzo chciała puścić a boję się aby czegoś nie urwać
Muszę się dostać do wnętrza fotela bo włącza mi się okresowo kontrolka poduszek a jak
popukam w bok fotela gdzie jest poduszka to gaśnie. Myślę że jest tam lakiś lużny styk
bo co innego może być przyczyną tak dziwnej usterki Czekam na wasze opinie
Pozdrawiam timba
-------------------
R75 2.0 CDT 00r.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 18, 2010 22:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 12:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teoretycznie: trzeba najpierw odpiąć dół, a później boki i całość odchylić do góry, ale to tylko teoria. Mi się nie udało bez połamania zatrzasków i wątpię, żeby komukolwiek się udało , ale życzę powodzenia.
Witam
Dzięki Marian za zdjęcia foteli i opis Masz odemnie trzeciego punkta(tylko że nie widzę ikonki pomógł i chyba na tym się nie skończy
Pozdrawiam timba
----------------
R75 2.0 CDT 00r
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 19:57
a mi za to jeszcze nie udało sie połamać zatrzasków tylnego plastiku z fotela... wiadomo jak sie robi na zimno to dużo plastików pęka... ja przed rozbieraniem rozgrzewałem fotele do ok 50-60stC i wszystko sie elegancko odpina
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum