Wysłany: Wto Maj 01, 2007 10:32 [R214i] Radio do rovera
Witam
Mam rovera 214 z zamontowanym sterowaniem w kierownicy. Chciałbym wykozystac ta użyteczną funkcje. W najbliższym czasie kupie nowe radio. Czy nie wiecie jakie modele (oprocz firmowych rovera r660, r770, r860) wspieraja takie sterowanie? Jakieś firmy / modele godne polecenia (cena do 200 zł).
Pozdrawiam
Łukasz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 14:13
W Roverach produkowanych do 99 roku montowano głównie Phillips'a. Teraz chyba trudno kupić radio tego producenta, gdyż parę lat temu wycofał się z branży car audio.
Wyzsze modele JVC I Pioneera obsluguja roznie sterowanie przy kierownicy ale trzeba do radia dokupic jeszcze orginalny adapter... Wiec napewno nie zmiescisz sie w 200 zl.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam!
Jestem nowy na forum (chociaż jakiś czas już je czytam) i na początek chciałem się przywitać.
Podpinam się pod temat o sterowaniu z kierownicy bo nie chciałem tworzyć nowego.
A teraz do rzeczy, mianowicie miałem w swoim roverku radio na kasety ale nie było to to co bym chciał mieć,a samo radio nie było oryginalne wiec nie działało mi sterowanie z kierownicy. Chcąc korzystać z tego zdecydowałem się na najprostsze rozwiązanie i kupiłem oryginalne radio z CD Rover. I teraz mam problem... nie potrafię podpiąć sterowania z kierownicy, samo radio podpiąłem i nawet działa . I teraz prośba. Mógłby ktoś kto ma w swoim roverku oryginalne radio z działającym sterowaniem wyciągnąć je i zrobić zdjęcia kabli podłączonych do radia i zdjęcia samych kostek? Mój majl jest w profilu. Z góry Dziękuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum