Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 17:21 [R400] Problem z pilotem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Witam
Niedawno kupiłem rovera 400 wszystko było by ok gdyby nie problemy z pilotem i immo. Auto było uszkodzone i po naprawie nieźle się upociłem żeby dojść o co chodzi z tą całą elektoniką. Czy może ktoś ma instrukcję w jęz. polskim do rovera 400 z 97 r. i mógłby mi ją przesłać na adres mailowy cholewka30@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję
Brt: model w temacie wpisujemy w nawiasie kwadratowym
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 24, 2010 00:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niedawno kupiłem rovera 400 wszystko było by ok gdyby nie problemy z pilotem i immo. Auto było uszkodzone i po naprawie nieźle się upociłem żeby dojść o co chodzi z tą całą elektoniką.
Z doświadczenia wiem, że sama instrukcja czasami niewiele może pomóc. Gdybyś problemów nie rozwiązał, to przejrzyj artykuły na stronie klubowej, archiwum grup dyskusyjnych (starych) oraz wcześniejsze posty z tego forum, sporo tam było o problemach z pilotami i immo. Gdybyś jakoś dokładniej opisał te problemy, to może ktoś z forumowiczów zdołałby ci pomóc.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam, ja mam takie pytanko: Poniewaz kupilem mojego roverka 2 tyg temu nie mialem pojecia ze w pilocie jest immo(myslalem ze sluzy on tylko do centralnego zamka) i niestety nie mam kodu immo a do tego tylko jeden pilot czy mozna to dorobic w ktoryms ASO i moze ktos wie ile musze na to szykowac?
Pozdrawiam
kupujesz używanego pilota, wymieniasz baterię, jedziesz do któregoś z byłych ASO (np. MorganCars, ECC Babice - dane znajdziesz na stronie klubowej) i tam Ci go wprogramują i od razu odczytają kod immo. Koszt wprogramowania to podejrzewam coś w granicach 100 - 200PLN, a piloty znajdziesz na allegro i tego typu miejscach. Warto zapytać u Tomiego na www.tomateam.pl. Też miewa używki w dobrych cenach.
Chciałem tylko zaznaczyć, że instrukcja, która się tam znajduje została zamieszczona bez zgody jej autora, czyli człowieka, który ją opracował.
Instrukcja ta została wykradziona z naszego serwera i zamieszczona tam moim zdaniem wbrew zasadom "dobrego smaku".
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 22:44
piter przyznam się szczerze, że zanim zostałem klubowiczem - sam potknąłem się o instrukcję na elektrodzie. A że potrzebowałem się dowiedzieć czegoś o moim nowym nabytku, to bez skrupułów zassałem stamtąd. to tylko tak tytułem dodania.
BTW wpisujesz w google "instrukcja rover 400" i masz link na 3ciej stronie. hmmm......
A jak to nazwać, to osobny temat.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum