Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:51 [R600] Żarówka w trzecim świetle STOP
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam,
Przepaliły mi się żarówki w 3cim swietle STOP i nie wiem jakie mam zakupić bo jeszcze nie wykręcałem, bo nie mam klucza/śrubowkręta odpowiedniego .... a chciałbym już zakupić.
pzdr,
kulfon
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 16:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 15:52 Re: [r600sdi 97r] żarówka w trzecim świetle STOP
kulfon napisał/a:
Witam,
Przepaliły mi się żarówki w 3cim swietle STOP i nie wiem jakie mam zakupić bo jeszcze nie wykręcałem, bo nie mam klucza/śrubowkręta odpowiedniego .... a chciałbym już zakupić.
jest potrzebny śrubokręt z końcówka (bardzo małą w kształcie sześciokąta foremnego lecz ściany mają być wklęsłe nie proste... o ile dobrze pamietam ) ja mam zestaw śrubokrętów z 50 różnymi końcówkami i w końcu znalazłem odpowiedni
co do żarówek to ja bym się w to nie bawił!!! DIODY (zmieniłem na diodki i wszystko świeci pięknie koszt kolo 15-20PLN za 5 czerwonych DIODEK)
aa pamiętaj że dioda musi być podpięta + do + - do- (inaczej nie zaświeci)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 164 Skąd: RUMIA
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 08:07
A czy ktos wymieniam normalne zarowki na zarowki z diodami LED? Bo widzialem ze sa np zarowka pomaranczowa do kierunkowskazow z diodami lub np do pozycji z tylu...
_________________ Pozdrowienia z 3miata
Tacowski R416 Si
A czy ktos wymieniam normalne zarowki na zarowki z diodami LED
ja widziałem taką żarówkę przy astrze rodziców dokładnie działa w bagażniku jest to podłużna żarówka z 4 diodami led w środku... świeci trochę słabiej niż zwykła żarówka... ale naprawdę białym światłem i wygląda OK...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum