Wysłany: Pon Maj 07, 2007 12:10 [R620] Kolumna kierownicy
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Cześć wszystkim (mam nadzieję że temat dobrze założyłem
Na ostatnim przeglądzie koleś w warsztacie powiedział mi, że powinienem myśleć o wymianie/regeneracji kolumny kierownicy (o ile nic nie pokręciłem, jestem tak dobry technicznie w samochodówce, że do niedawna nie odróżniałem alternatora od katalizatora
No i pytanie - co to ta kolumna kierownicy, czy droga, gdzie dostać, jaki model oraz co mnie bardzo interesuje na czym polega owa regeneracja?
Pozdr
M
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 01:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co wg diagnostów powinno Ciebie skłonić do myślenia o tej wymianie/regeneracji?
Czy podczas jazdy coś się dzieje?
Kiedyś już pisałem, że lekko drży kierownica przy 120 km/h (powyżej przestaje) - poza tym nic nie odczułem
Diagnosta wziął, i cośtam porobił (jeden siedział w środku i trzymał chyba kierownice a drugi był pod podwoziem i robił PSSSSST taką pnęumatyczną maszyną co skręcała chyba koła
To wszystko co wiem
M
[ Dodano: Wto Maj 08, 2007 2:54 pm ]
dodaje post co by sie topic do góry przesunął - moze jednak ktoś zna odp?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum