Wysłany: Pon Maj 07, 2007 09:50 [Ogólne] Numer części
Witam,
Mam pytanie związane z numerami części. Zassałęm sobie RAVE-a i teraz zastanawiam się czemu w nim nie ma numerów części. Chodzi mi o numer katalogowy, chyba tak się na to profesjonalnie mówi. No chyba że jest tylko ja jakoś nie mogę znaleźć. Chodzi mi o części związane z blacharką. Może ktoś wie gdzie mogę znaleźć jakiś katalog części? Osobiście interesują mnie części do 216 '94 Cabrio.
Dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 09:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Katalog części z numerami nazywa się EPC. W Rave są opisy samochodu i napraw. A link doEPC jest w tym samym miejscu co link do Rave czyli w Techniczntm FAQ
Katalog części z numerami nazywa scię EPC. W Rave są opisy samochodu i napraw. A link doEPC jest w tym samym miejscu co link do Rave czyli w Techniczntm FAQ
wielkie dzięki za info. a czy można zainstalować to na Windows XP Prof? Po usuchomieniu setup.exe nic się nie dzieje
powinno smigać bez problemu, tylko data 2003 i jak masz jakiegoś porządnego fajerłola to możesz mieć problem
zmieniłem dane i dalej nic setup nie odpala. firewalla nie mam żadnego. może to problem z JRE? Czy jest jakieś wymaganie co do wersji JRE?
Nic tam jak wrócę z pracy to zainstaluję VirtualPC i postawie windowsa 98.
java się instaluje podczas instalacji epc więc nie ma z tym problemu
może poprostu musisz ściągnąć jeszce raz, a może twój demon coś nie teges....
(oczywiście używasz do instalacji demona, a nie poprostu rozpakowywacza )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
java się instaluje podczas instalacji epc więc nie ma z tym problemu
może poprostu musisz ściągnąć jeszce raz, a może twój demon coś nie teges....
(oczywiście używasz do instalacji demona, a nie poprostu rozpakowywacza )
emmm użyje demona
[ Dodano: Pon Maj 07, 2007 7:02 pm ]
no i nic. odpala sie okienko aplikacji dosowej i później znika i tyle.
Nic chyba bede kombinował z virtual pc
[ Dodano: Wto Maj 08, 2007 12:31 am ]
ok udało się. wielkie dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum