paski Mistuboshi lub Gates (osobiście myślę, że chyba Gates jest lepsze?) z rolkami KOYO za 220zł
http://www.allegro.pl/ite...uttle_koyo.html
Sprzedawca zapewnia, że KOYO dają oryginalnie do Hond.
są pewne miejsca, w których warto na "zapas" wymienić Np w przypadku rozrządu jak nie wymienisz i zacznie lecieć, to masz ponowne rozbieranie wszystkiego i czasami nowy pasek do zakupu. Więc lepiej dać kilka PLN za uszczelniacz i mieć pewnosc, że nie zdechnie do następnej wymiany rozrządu A jeśli jest łatwowymienny, to wymienia się doiero gdy cieknie
Pompę wody GMB maja za 139,50 ( ja za 110zł),
Paski MITSUBOSHI (oba-do rozrządu(81,90) i wałka wyrównawczego (42,00)), czyli 123,90zł - ja mam za 220zł razem z rolkami (napinaczami)
wydaje mi się, że nie przepłaciłem
[ Dodano: Pon Maj 14, 2007 4:49 pm ]
Może ktoś będzie szukał na ten temat i się komuś przyda więc podaje ile mnie co kosztowało i co wymieniałem.
Ponadto mogę polecić mechanika na ul. Witkowickiej 52 (Kraków) www.stacjakontrolipojazdow.webd.pl (pracował w ASO Rovera prawie 8 lat)
tak więc:
- wymiana rozrządu z pompą wody i uszczelniaczami - 160zł,
- wymiana uszczelki miski olejowej - 80zł,
- wymiana płynu chłodzącego (wraz z płynem chłodzącym) - 30zł.
Mnie te ceny bardzo zadowoliły szczególnie że na ul.Pachońskiego chcieli ode mnie 335zł za sam rozrząd+pompa wody
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum