Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:14 [R620] Gumy stabilizatora
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam mam pewien problem który powstał dość nieoczekiwanie, a mianowicie mam do czasu do czasu delikatne pukanie w zawieszeniu jak hamuje i przyspieszam np. na światłach –myślałem zę to sworzeń jednak one są całe, za to gumy stabilizatora trochę sobie wychodzą i postanowiłem je wymienić. Wybrałem się wiedź do sklepu, jednego drugie i kolejnego ale na razie nie nieudało mi się ich znaleźć jak pytam „gumy stabilizatora do rovera 620sid lub honda accord tdi 96-98” Gdzie ja mogę je dostać w 3miście lub w na necie Jakiś namiar
A chciałem zaznaczyć ze w dziale warsztaty - części na roverki po wyborze pomorskie – wyskakuje mi sklep z Koszalina. Tak dla sprostowania Koszalin leży w zachodniopomorskim, proponuje to poprawić.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 16:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Czw Maj 10, 2007 2:17 pm ]
jak kotos moze dac mi namiar na jakis sklep gdzie dostane gumy do stabilizatrów - bo nie moge w 3miescie ich znalesc, moze byc online, do 620adi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum