Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 16:22 [R620] Czy mam system kontroli trakcji???
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam chciałbym zapytać czy mam w swoim roverku system kontroli trakcji(ASR),bo przy zakupie auta sprzedający zapewnial mnie ze tak ale nie jestem do konca pewien czy taki bajer był wogóle monotwany w roverkach.Ale jezeli takie cos posiadam to prosilbym o spprostowanie w jaki sposob to dziala...???
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 16:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 16:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 19:47
Mi sie wydaje że jednak nie masz ASR -chyba nie było tego w wyposażeniu R600
Ale różne sie rzeczy zdarzają, jeszcze kilka miesięcy temu nie powiedział bym że do R600 montowano klimatronik a teraz już wiem że były takie egzemplarze
.....zaraz, zaraz, a 420 bez turba tez ponoc ma. Kolega Steryd kiedys o swoim pisal. Nie pamietam jak sie watek zakonczyl
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 22:27
Golab33 napisał/a:
Witam chciałbym zapytać czy mam w swoim roverku system kontroli trakcji(ASR),bo przy zakupie auta sprzedający zapewnial mnie ze tak ale nie jestem do konca pewien czy taki bajer był wogóle monotwany w roverkach.Ale jezeli takie cos posiadam to prosilbym o spprostowanie w jaki sposob to dziala...???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum