NIestety kazde wyjęcie i rozebranie skrzyni jest kosztowne i nieważne co padło, czy tylko napęd prędkościomierza czy coś wiecej. Hmm pomysł z nalepkami jest hmmmm genialny heheh
PS.GreenApple pierwszy raz widzę, że jesteś kobietą Chyba niedawno zmieniłaś płeć
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na razie jeżdżę bez prędkościomierza i nie przeszkadza mi to (także stojący w miejscu mileage), ale niestety skrzynia zaczęła wydawać nieprzyjemne dźwięki, więc liczę się z możliwością jej wymiany.
jerzu: a jak kupiłeś skrzynię? Widzę różne ogłoszenia w sieci, ale to wygląda jak czysta loteria, bo przecież nie wiadomo, w jakim stanie są te skrzynie i przez co przeszły. Chyba, że ma się jakieś zaufane źródło.
Wydaje mi się, że najsensowniej jest znaleźć zakład, który ma skrzynię i ją od razu wymieni. Zwłaszcza, że niektórzy oferują gwarancję w takim przypadku (np. trzymiesięczną).
Czy znacie zakłady we Wrocławiu i w okolicy, które zajmują się skrzyniami biegów, tak żeby poradzić się kogoś znającego się na rzeczy?
Ja kupiłem skrzynię biegów z gwarancją rozruchową na 14 dni. Jeżeli po jej założeniu będzie coś nie tak to oddam i dostanę inną Niestety za każde założenie muszę płacić ale zawsze mogę sobie skrzynie wymienić Raczej każdy sprzedający da Ci gwarancję na rozruch a to już jakieś rozwiązanie. Ale jeżeli masz gdzieś blisko warsztat który sprzedaje skrzynię i do tego Ci ją wymienią to nie zastanawiaj się bo to dobra opcja.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum