A co to w góle znaczy ze ma ubogą mieszankę czy 9 litrów to za mało czy za dużo ze każesz mu sie przejechać do SKP cokolwiek to znaczy
uboga mieszanka znaczy że do komry spalania dostaje się mniej paliwa niż powinno a za dużo powietrza
SKP=Stacja Kontroli Pojazdów... zgadłem co było do wygrania
[ Dodano: Wto Maj 15, 2007 10:57 am ]
echh jak zwykle Piter szybszy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 09:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 09:59
Ok to teraz prosto z mostu, jak myślicie ile powinien palić średnio mój 414 1,4 16V jak jeżdże 90-110 km/h albo inaczej ile powinienem jeździć żeby nie palił za dużo - na jakich obrotach??
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:51
CZe Dudi.Nie rezygnuj z roverka tak szybko.W moim R25 też było duże spalanie ale wymieniłem właśnie czujnik płynu chłodniczego i lambdę i teraz jest dużo lepiej. Wszystko kupywałem używane ale orginalne w Borowinie. Jak się upierasz na ten komp.to dzwoń tam i pytaj prawdopodobnie coś będą mieli.Adres masz poniżej.Powodzonka nara
OPTIMAL Radosław Pryba
Opis: Firma posiada ROVERki na częsci oraz inne marki. Nie mają sztywnych cen i nie są one z kosmosu.
Adres: , 67-320 Borowina 27, gmina Małomice
Telefon, faks: (68) 376-68-78, 696-28-00-99
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum