Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:42 [R400] Schemat klimatyzacji
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Klima mi siadła ( akurat teraz ) i nie mogę znaleść wszystkich elementów więc proszę o
dokładny schemat klimatyzacji do Rover-a 400 2,0 TDI Hatchback rocznik 1999.
Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość jeżeli był już taki taki temat , ale raczej wątpię ponieważ przeszukałem forum i nie znalazłem.
Z góry dziękuję za wszelkie info.
Brt: Mały retusz tematu
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 26, 2010 13:10, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proponuję ściągnięcie sobie RAVE (link jest w Technicznym FAQ) Tam jest pięknie rozrysowane co i jak w stereo i kolorze. Napisz też co dokładnie Ci sie stało, może ktoś z forumowiczów miał już podobny przypadek
PS. Klima siada zawsze jak jest gorąco
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 10:42
ja własnie przed chwilą oddałem auto do napełnienia. Pan zadzwonił, ze niestety auto musi zostać do jutra, bo jest kilka rozszczelnień układu i nie dadzą rady dzisiaj. Koszt ok 500 PLN (naprawa +napełnienie i coś tam jeszcze). Byłbym załamany, gdyby nie fakt, że wystawią mi fakturę na hmmm... inny samochód, dzieki temu bede do przodu jakies 150 PLNów ufffff........
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum