Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 08:37 [R 220SD] Nieszczelny kolektor
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam juz serdecznie dość!!! Cały czas coś nie tak!!! Czuje że niedługo dostane ostrzeżenie za zakładanie tylu tematów.
Kolejny problem to to że jak odpala sie samochód przy otwartej masce to uletnia sie leciutka czarna mgiełka. A jak sie dlugo stoi np. w garażu to czuć leciutko spaliny. Chyba to nie szczelność kolektora albo sie odkręcił. Wiecie jaki jest koszt naprawy albo jaki klucz jest potrzebny.
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za poprawnie zakładane tematy warnów nie będzie
A pozatym przecież to tylko może jakas uszczelka, więc nie ma co robić tragedii Odpalasz, szukasz nieszczelności, wymieniasz i po kłopocie.
No i jeszcze jedno. Ja tam nie widzę żadnych powaznycj awarii i ogromnej ilości usterek w Twoich postach, więc skąd ten pesymizm??
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 09:38
A jakoś tak mi sie powiedziało. powiem tak samochód kupiliśmy od somsiada który sprowadza samochody Somsiad chodził do szkoły z moim ojcem więc by nas nie oszukał. Powiedział że samochód zaniedbał z wygądu i tyle. troche juz sie zmęczyłem tymi pierdułkami. Wiesz tu żarówka tu kabelek ale teraz tylko ten kolektor i we wtorek już jest zapisane pranie całego środka i mycie silnika i wreszcie pokarze wam zdięcia maszyny!!!
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
kupiliśmy od somsiada który sprowadza samochody Somsiad chodził do...
...a przypadkiem nie od "sąsiada"?
Kto to jest "somsiad"?
"Głodny głodnemu wypomina ...", mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy ! Dlatego albo dodaj buźkę z przymróżeniem oka, albo edytuj wątek i sam je pozmieniaj !
"Głodny głodnemu wypomina ...", mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy ! Dlatego albo dodaj buźkę z przymróżeniem oka, albo edytuj wątek i sam je pozmieniaj !
Piter34 robi bledy razace i ortogarficzne?! Wypomnij bo mi sie nie zdarzylo przyuwazyc
Poza tym... ja w kazdym poscie pitera widze przymruzenie oka
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 09:00
Przepraszam, że robię teraz to co Wy, ale taki OT to już przesada. Kolega pyta o konkretne rzeczy, a Wy tu o ortografii. Mam nadzieję, że moderator zrobi co do niego należy i trochę oczyści ten wątek (kilka innych w tym dziale też by już tego wymagało).
PS>Jak ktoś się nie czuje na siłach w ort., to polecam firefox'a. Ja się osobiście nawet czuję, a sam używam dla pewności .
Poza tym... nikt nie robi zadnej afery.
Chodzilo o sasiada napisanego "somsiada" i tyle
Mnie zdziwilo to, ze Adrian pisze wszystko dobrze tylko w tym slowie kilkakrotnie robi taki sam fonetyczny przekret Wiec... tez sie zaciekawilem - moze to jakis nowy ziomalski slang
Ciesze sie, ze wszystko jasne i z mojej strony koniec OT.
Pozdrowki,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum