Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Chcę kupić alarm z full opcją i szczegółową instrukcją montażu. Sprzedawca ma też książeczki ze schematem kabli do różnych samochodów. Ja posiadam 620i a on ma tylko do 820 i 618. I stąd moje pytanie czy któraś z tych schematów będzie pasować i do mojego auta??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 05, 2011 23:00, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 12:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na początek przeczytaj zasady kącika i popraw temat, bo moderatorzy tego kącika będą krzyczeli.
frycus1 napisał/a:
Ja posiadam 620i a on ma tylko do 820 i 618
Chodzi Ci o to, że ma schematy właśnie do tych modeli?
Moim zdaniem będzie pasował alarm do Rovera 618, ale to raczej założenie i trzeba byłoby to sprawdzić. Myślę, że użytkownicy Roverków 600 napiszą więcej na ten temat
Chcę kupić alarm z full opcją i szczegółową instrukcją montażu. Sprzedawca ma też książeczki ze schematem kabli do różnych samochodów. Ja posiadam 620i a on ma tylko do 820 i 618. I stąd moje pytanie czy któraś z tych schematów będzie pasować i do mojego auta??
Moim zdaniem 618 i 620 to będzie to samo.
p.s. możesz podać namiary na ten alarm? - może sam bym się skusił....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum