Wysłany: Pią Cze 01, 2007 19:13 [R600] Pomoc z wodą!
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam mam problem w roverku mianowicie nie wiem czy to po deszczy czy z innej przyczyny ale zebralo mi sie duzo wody z tylu i troche z przodu od strony pasazera pomocy moze zna ktos przyczyne?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 05, 2011 23:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A z przodu w którym miejscu dokładnie? Mi lało się z podsufitki w okolicy osłon przeciwsłonecznych - przyczyną była nieszczelność w rynience na dachu (łączenie blach). Sposób naprawy: wyjąć uszczelkę, osuszyć, wyczyścić (może być rdza), uszczelnić silikonem.
Po deszczu miałem zalany dywanik a smród jakby koń nalał?!?
A z przodu w którym miejscu dokładnie? Mi lało się z podsufitki w okolicy osłon przeciwsłonecznych - przyczyną była nieszczelność w rynience na dachu (łączenie blach). Sposób naprawy: wyjąć uszczelkę, osuszyć, wyczyścić (może być rdza), uszczelnić silikonem.
Po deszczu miałem zalany dywanik a smród jakby koń nalał?!?
dokladnie chodzi mi o to ze nie widac wlasnie skad to leci ale od strony pasazera stylu z lewej jest mokro z prawej nie a z przodu tez od pasazera i tylko pod siedzeniem dalej patrzylem z przodu tam pod schowkiem i jest sucho! bylem u kolegi zbadal mi szyby i mowil ze wszystko ok ! nie wiem jaka jest przyczyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum