Wysłany: Nie Cze 03, 2007 11:58 Witam wszystkich roverkowiczów
Witam,
od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem R400 1,6 Silverstone 1998. Jak narazie poznaję to auto i muszę powiedzieć, że zrobiło na mnie wrażenie. Najbardziej podoba mi się to ze w pobliżu raczej nikt takiego nie ma .
Postanowiłem zarejestrować sie na forum, można tu znaleźć naprawdę wiele cennych porad. (wiele już znalazłem).
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 11:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kempol, fajne wnętrze. Nie widziałem takiego wcześniej.
Co się stało ze znaczkiem "400" na klapie tylnej i dlaczego masz pomalowane ramki halogenów?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Kempol [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 09:31
jeśli chodzi o znaczek "400" to jest w schowku - po prostu się odkleił . Inna sprawa z ramkami halogenów. Przeglądałem różne zdjęcia i rzeczywiście zawsze są czarne. Nie mam pojęcia dlaczego są w kolorze zderzaków. Być może poprzedni właściciel je pomalował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum