Wysłany: Nie Cze 03, 2007 19:40 [R220SDi] Jak uruchomić/podłączyć podgrzewanie foteli?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich !
Od paru dni posiadam Rovera 220 Sdi 99 r. Wczoraj podczas sprzątania wnętrza auta zajrzałem pod fotele przednie i zobaczyłem instalację do podgrzewania fotela tzn. przewód wychodzący z podłogi (pod dywanikiem) potem kostka zamocowana do fotela i dalej przewód znikający w siedzisku. Nie mogę znaleźć włącznika ! Co jest !? Jest instalacja nie ma włącznika, proszę pomóżcie ! Jak to się działa ? W moim drugim aucie (Peugeot 307)jest przycisk na fotelu i wszystko jasne, a tu !? Będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 14:05, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum