sekwencja IV generacji - fakt, ale np sequent 24 jest do 4 cylindrowych. Trzeba sequent 56. Jeśli chodzi o prins-a to jeden koles z warsztatu powiedział mi że się nie zmiesci ta instalka, że jest w Roverku V6 za mało miejsca.
Bardziej interesuje mnie jaką instalację wybrać czyli marka, typ. Landi renzo Omegaz, BRC sequent 56 czy może coś innego...
No i najważniejsze jaki zakład we Wrocławiu...
Ale wielkie dzięki za pomoc
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 8 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 13:14
Ja w swoim 2.5 zalozylem KME - byla dosc tania 3400 zakladana w W-wie. Poza poczatkowymi problemami po drugiej regulacji jest super i fakt ze mam gaz dociera do mnie tylko wtedy gdy jade tankowac. Spalanie skoczylo o okolo 1,5l/100km jesli chodzi o osiagi to roznica jest niewyczuwalna jak dla mnie.
Jeśli chodzi o wykrysa to on nie zakłada, a jedynie naprawia i reguluje
Mówicie więc Panowie że albo Stag 300 albo KME hmmm. Czyli już coś mam
za Sequent 56 i Omegaz krzyknęli mi jednakowo czyli po 4500 PLN, dwie powyższe sporo tańsze... Trzeba rozważyć. Dzięki wielkie !
Pozdrawiam,
bartek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum