Wysłany: Sro Cze 06, 2007 15:06 [R414] Nie działający wentylator na 1 i 2 biegu
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam,
Przeszperalem wszystkie posty i odpwiedzi. Mam Rovera 414 i z 97 roku z klima (produkcji Valeo).
Niestety podanych rezystorow ani nawet zlaczek nie mam w swojej instalacji. Gdzie mam ich szukac? Bylem w warsztacie i jedni mowia o plytce drukowanej, inni o wlaczniku a na forum o rezystorach. Jestem w stanie sam usunac usterke ale musze wiedziec gdzie i czego szukac.
Prosze o pomoc.
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 00:30, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 15:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak czytalem to i ogladalem. Mam inaczej wygladajaca instalacje. Po zdjeciu schowka, wentylator jest z prawej strony, podobnie wewnetrzny filtr, filtr wymienny w srodku miedzy wentylatorem a modulem klimatyzacji, a modul klimy przy panelu centralnym.
ak czytalem to i ogladalem. Mam inaczej wygladajaca instalacje. Po zdjeciu schowka, wentylator jest z prawej strony, podobnie wewnetrzny filtr, filtr wymienny w srodku miedzy wentylatorem a modulem klimatyzacji, a modul klimy przy panelu centralnym.
Zastosuj się do sugestii sTERYDa i popraw tytuł wątku...
Powinien on zawierać model Twojego samochodu ujęty w nawiasy kwadratowe (przyjrzyj się innym wątkom...)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
tak czytalem to i ogladalem. Mam inaczej wygladajaca instalacje. Po zdjeciu schowka, wentylator jest z prawej strony, podobnie wewnetrzny filtr, filtr wymienny w srodku miedzy wentylatorem a modulem klimatyzacji, a modul klimy przy panelu centralnym.
czyli masz jak każdy R400 z klimą
to wszystko jest tak jak w linku, który Ci podał piter34, tylko odwrotnie (lewo-prawo)
czy to naprawdę takie skomplikowane ja u siebie znalazłem bez probremów jakiś dziwny jezdem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum