Ogladając zdjecia Stanleya200 z jego zlotymi felami przyszło mi na myśl zamontować czarne lub grafitowe fele do antracytowej dwusetki
Widział ktoś cos takiego w dwusetce?
jakby to wyglądało?
_________________ Ant
był: R200 Anthracite
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ogladając zdjecia Stanleya200 z jego zlotymi felami przyszło mi na myśl zamontować czarne lub grafitowe fele do antracytowej dwusetki
jakby to wyglądało?
Ja mam czarne alusy ze srebrnym rantem ale mam czarnego roverka
jakby to wyglądało?
Ja mam czarne alusy ze srebrnym rantem ale mam czarnego roverka
a mozesz wrzucic zdjecia, chetnie zobacze jak to wyglada, bo mam szarego roverka i tez myslalem o czarnych alusach ale najpierw musze zrobic tylne nadkole bo mi sie sporo rdzy pokazalo;/
ja tez jestem ciekawy jak to wygladam ostatnio wypolerowalem rant w mojej feldze po czym zamalowalem jesli sie czegos ie robilo to nie warto tego robic bo sie ino na wydatki narazamy .. a tez chce grafitowe grubozarniste albo czarne do granatowego R200
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum