Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 91 Skąd: Góra Kalwaria
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 15:37 [R620] Zapalająca się kontrolka
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Zauważyłem ostatnio jadąc że nieraz w czasie jazdy zapala mi się kontrolka silnika(pomarańczowa) która mieści się pod kontrolką z akumulatorem. I stąd moje pytanie czy coś się dzieje z moim silnikiem że ona się zapala??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 05, 2011 23:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 91 Skąd: Góra Kalwaria
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 16:10
Już wiem o co chodzi.. Czytam właśnie wszystkie teksty z tym związane..
[ Dodano: Pon Cze 11, 2007 5:19 pm ]
a jeszcze takie małe pytanie. Co się stanie jeśli długo się będzie jeździć z takim czymś, bo mój znajomy już długi czas jeździ a też mu się pokazuje ta kontrolka. Bo mi niedawno zaczęła się pojawiać od czasu do czasu.
a jeszcze takie małe pytanie. Co się stanie jeśli długo się będzie jeździć z takim czymś, bo mój znajomy już długi czas jeździ a też mu się pokazuje ta kontrolka. Bo mi niedawno zaczęła się pojawiać od czasu do czasu.
Najpierw sprawdź czego dotyczy błąd. Wtedy będzie można określić, jak długo można z tym jeździć.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum